Amszterdam - Kezdőlap

Amszterdam utazás nyaralás info, szállás

Amszterdam

Az Amszterdam utazás nyaralás info részletesen, fényképekkel, mutatja be Amszterdam legérdekesebb látnivalóit, nevezetességeit, és egyéb izgalmas helyeit, ezen felül tippeket is ad az Amszterdamba utazóknak, hogy az idejüket a lehető leghasznosabban, és legérdekesebben tudják eltölteni. A látnivalókhoz való eljutás, és a fizetős nevezetességeknél a (mindig aktuális, és frissített) belépőjegy árak, és nyitva tartási idők is feltüntetésre kerülnek. Amellett, hogy minden nevezetességnél megtalálhatók az eljutási információk, a bemutatott helyek Amszterdam interaktív térképén is fel vannak tüntetve.

A Hollandia fővárosa látogatók hasznos, és fontos utazási tippeket, és tanácsokat is olvashatnak a tömegközlekedésről, a jegyekről, a városba jutásról az Amszterdamhoz közel lévő repülőterekről, a különböző tömegközlekedési, és egyéb kedvezményekről, az időjárásról, stb. Az autóval útnak indulók pedig ezek mellett az oldal autós útvonaltervezőjének is nagy hasznát vehetik. Az Amszterdamba készülők a számukra legmegfelelőbb, vagy éppen a legolcsóbb amszterdami szállás megtalálásában is segítséget kaphatnak.

AmszterdamLegújabb hozzászólások az Amszterdam info aloldalain

Kedves Zsuzsa!

Az Amszterdam és környéki jegyet amszterdami tömegközlekedési pénztárakban, valamint I Amsterdam látogatóközpontokban veheted meg. Eindhovenben, Amszterdamon kívül nem. A Schiphol reptéren ugyanakkor meg lehet venni több helyen is, az NS és Connexxion közlekedési társaságok elárusító pontjánál, valamint az I Amsterdam turistainformációs pontnál.
Naptári napok, nem pedig 24 órás időszakok alapján érvényes, a lejárat napja utáni hajnal 4-ig, tehát a 2 napos aznap, a következő nap egész nap, és a 3. nap hajnali 4-ig érvényes.
http://www.iamsterdam.com/media/pdf/visiting/artt-map-2017.pdf?la=en
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.03.22 - 02:12 - Utazási tippek, közlekedés
Szia!

Az Amsterdam Holland Pass már alapból nem tartalmaz tömegközlekedést, de 1 ezüst tulipán beváltható tömegközlekedési jegyre a Leidsestraat 80, Damrak 26 vagy Damrak 97. címeken. Az I Amsterdam Card viszont alapból tartalmaz tömegközlekedést is.
http://utazas-nyaralas.info/amszterdam/utikalauz.html#amsterdam-holland-pass
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.03.19 - 23:58 - Amszterdam látnivalói
Szia,
amsterdami látványosságok és közlekedési előnyök után kutakodom. Jól értelmezem, hogy a Holland Pass-ban csak belépők, részvételi jegyek vannak benne, de a tömegközlekedés nincs ? Létezik olyan, ami együttes előnyöket biztosít ?
Köszönöm szépen a választ.
Kata - 2017.03.19 - 18:46 - Amszterdam látnivalói
Kedves Tibcsi! Mind a milánói, mind a barcelónai utazásunkhoz kaptam már segítséget Tőled, amit nagyon köszönök. Remek az oldalad, sok hasznos információt olvasok és használok fel belőle :) Most Amszterdamba tervezem az utazásunkat megnézni a szélmalmokat és a tulipánvirágzást Keukenhofba, a maradék időben Amszterdam felfedezése a cél. A közlekedéssel kapcsolatban lenne egy-két kérdésem. A leírások alapján az Amszterdam és környéki utazási jegyet gondoltam megvenni. Márc.végén érkeznék az eindhoveni repülőtérre és innen rögtön a szélmalmokhoz mennénk ha jól láttam NS Intercity járattal tudunk utazni, egy átszállásal Zaandij Zaanse Shans-ig. Hol tudom megvenni legelőször ezt a típusú jegyet (kártyát)? Gondolom Eindhovenben nem lehet, de esetleg Zaandijkban a szélmalmoknál? Innen vissza kell jutnunk Amszterdam központba, vagy a szállásunkhoz Hoofddorpba, amelyhez a schipholi reptérre kell eljutnunk. Ehhez pedig már jó lenne használni az utazási kártyát. Vagy csak Amszterdamban tudom megvenni? Másnap Keukenhof a cél. A schipoli reptértől ha jól értem a 858-as busszal tudunk menni és erre is jó ez a típusú utazási kártya. Este és másnap délelőtt pedig Amszterdam központját fedeznénk fel. Azt szeretném megtudni, hogy igazából ha pénteken mondjuk du. 4kor csekkolok be először a jeggyel akkor a 2 napos mikor is jár le? Előre is köszönöm válaszod :) Üdv. Zsuzsa
Zsuzsa - 2017.03.18 - 19:29 - Utazási tippek, közlekedés
Szia!

Az amszterdam környéki jegy (valamint a 29 EUR-s kombi Keukenhof jegy) jó a 197-es buszra, a sima amszterdami jegyre válaszoltam, hogy nem jó a jegy rá. A 69-es buszra viszont jók az amszterdami tömegközlekedési jegyek, azzal a reptérig el lehet menni (ki is egészítettem vele a leírást). Onnan viszont buszjegy szükséges Keukenhofig.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.03.17 - 00:07 - Utazási tippek, közlekedés