Amszterdam - Kezdőlap

Amszterdam utazás nyaralás info, szállás

Amszterdam

Az Amszterdam utazás nyaralás info részletesen, fényképekkel, mutatja be Amszterdam legérdekesebb látnivalóit, nevezetességeit, és egyéb izgalmas helyeit, ezen felül tippeket is ad az Amszterdamba utazóknak, hogy az idejüket a lehető leghasznosabban, és legérdekesebben tudják eltölteni. A látnivalókhoz való eljutás, és a fizetős nevezetességeknél a (mindig aktuális, és frissített) belépőjegy árak, és nyitva tartási idők is feltüntetésre kerülnek. Amellett, hogy minden nevezetességnél megtalálhatók az eljutási információk, a bemutatott helyek Amszterdam interaktív térképén is fel vannak tüntetve.

A Hollandia fővárosa látogatók hasznos, és fontos utazási tippeket, és tanácsokat is olvashatnak a tömegközlekedésről, a jegyekről, a városba jutásról az Amszterdamhoz közel lévő repülőterekről, a különböző tömegközlekedési, és egyéb kedvezményekről, az időjárásról, stb. Az autóval útnak indulók pedig ezek mellett az oldal autós útvonaltervezőjének is nagy hasznát vehetik. Az Amszterdamba készülők a számukra legmegfelelőbb, vagy éppen a legolcsóbb amszterdami szállás megtalálásában is segítséget kaphatnak.

AmszterdamLegújabb hozzászólások az Amszterdam info aloldalain

Szia!

A WIzz Air transzfere a Centraal vasútállomás közelében.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.09.04 - 22:48 - Utazási tippek, közlekedés
Szia Tibcsi!

Az eindhoveni reptérről induló busz transzferek hol raknak le Amszterdamon belül? (pl. wizzair transzfer) A centrumban?

Válaszod előre is köszönöm!
Viktor - 2017.09.04 - 21:34 - Utazási tippek, közlekedés
Szia!

Nem érvényes az I amsterdam card Amszterdamon kívül, ill. nem GVB-buszokra, de az amszterdam és környéki jegy érvényes rá.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.08.09 - 01:51 - Utazási tippek, közlekedés
Szia!
Augusztusban utazunk Amsterdamba, Zaandamban lesz a szállásunk, ahonnan ha jól néztem a 391-es busszal tudunk majd a központba jutni. Az I amsterdam city carddal tudjuk majd ingyenesen használni azt a buszt, vagy regionalis buszra nem érvényes?
Köszönöm
Flóra - 2017.08.04 - 12:45 - Utazási tippek, közlekedés
Kedves VIKTOR!

A GVB-jegyek sajnos egyáltalán nem érvényesek vonatokra, csak buszra, villamosra és metróra. Amszterdam és környéki jegy érvényes Halfweg-Zwanenburg vasútállomástól, viszont csak ezért nem érdemes megvenni, mivel a vonatjegy csak 2,80 EUR egy irányban.


Kedves BEA!

Vannak érdekes múzeumok Eindhovenben pl. , de nem a repülőtér közelében, hanem a városban. 400-as vagy 401-es busszal 20 perc alatt bejuttok Eindhovenbe.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.06.18 - 22:01 - Utazási tippek, közlekedés