Amszterdam - Kezdőlap

Amszterdam utazás nyaralás info, szállás

Amszterdam

Az Amszterdam utazás nyaralás info részletesen, fényképekkel, mutatja be Amszterdam legérdekesebb látnivalóit, nevezetességeit, és egyéb izgalmas helyeit, ezen felül tippeket is ad az Amszterdamba utazóknak, hogy az idejüket a lehető leghasznosabban, és legérdekesebben tudják eltölteni. A látnivalókhoz való eljutás, és a fizetős nevezetességeknél a (mindig aktuális, és frissített) belépőjegy árak, és nyitva tartási idők is feltüntetésre kerülnek. Amellett, hogy minden nevezetességnél megtalálhatók az eljutási információk, a bemutatott helyek Amszterdam interaktív térképén is fel vannak tüntetve.

A Hollandia fővárosa látogatók hasznos, és fontos utazási tippeket, és tanácsokat is olvashatnak a tömegközlekedésről, a jegyekről, a városba jutásról az Amszterdamhoz közel lévő repülőterekről, a különböző tömegközlekedési, és egyéb kedvezményekről, az időjárásról, stb. Az autóval útnak indulók pedig ezek mellett az oldal autós útvonaltervezőjének is nagy hasznát vehetik. Az Amszterdamba készülők a számukra legmegfelelőbb, vagy éppen a legolcsóbb amszterdami szállás megtalálásában is segítséget kaphatnak.

AmszterdamLegújabb hozzászólások az Amszterdam info aloldalain

Kedves VIKTOR!

A GVB-jegyek sajnos egyáltalán nem érvényesek vonatokra, csak buszra, villamosra és metróra. Amszterdam és környéki jegy érvényes Halfweg-Zwanenburg vasútállomástól, viszont csak ezért nem érdemes megvenni, mivel a vonatjegy csak 2,80 EUR egy irányban.


Kedves BEA!

Vannak érdekes múzeumok Eindhovenben pl. , de nem a repülőtér közelében, hanem a városban. 400-as vagy 401-es busszal 20 perc alatt bejuttok Eindhovenbe.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.06.18 - 22:01 - Utazási tippek, közlekedés
Kedves Tibi!
Júliusban fogunk az Eindhoveni repülőtérre érkezni a gyerekeimmel. Sajnos a férjem csak néhány óra múlva tud értünk jönni. Láttam, hogy a városközpont kb. 7 km-re van a reptértől. Érdeklődnék van-e a repülőtér közelében valami látnivaló, múzeum vagy park?
Bea - 2017.06.17 - 14:03 - Utazási tippek, közlekedés
Sziasztok!
A 120 órás tömegközlekedési jeggyel be tudok jutni vonattal amszterdamba, ha a szállásom zwanenburgban van? Vagy kell váltanom egy megállóra jegyet a határáig?
Viktor - 2017.06.15 - 15:45 - Utazási tippek, közlekedés
Kedves Zsuzsa!

Köszi a részletes, érdekes és hasznos beszámolót minden látogató nevében is! :)
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.04.13 - 01:53 - Utazási tippek, közlekedés
Szia Tibcsi,

Amszterdamban vagy kornyeken szerettem volna szallast talalni, a terv Keukenhof, Amszterdam es csillagturazas a kornyeken, Haarlembe, Delftbe. Most Amszterdam es Haarlem kozt vacillalok, mindketto alkalmasnak tunik a csillagturazasra, de nem tudom, egyeduli utazokent, melyik hangulatosabb, emberkozelibb. A bulinegyedektol a hideg kiraz, de szeretnek kozel lenni mindenhez es jo kozlekedesi csomopontban megszallni. Van esetleg javaslatod, jotanacsod? :)
Kata - 2017.04.11 - 00:34 - Amszterdam látnivalói