Amszterdam - Kezdőlap

Amszterdam utazás nyaralás info, szállás

Amszterdam

Az Amszterdam utazás nyaralás info részletesen, fényképekkel, mutatja be Amszterdam legérdekesebb látnivalóit, nevezetességeit, és egyéb izgalmas helyeit, ezen felül tippeket is ad az Amszterdamba utazóknak, hogy az idejüket a lehető leghasznosabban, és legérdekesebben tudják eltölteni. A látnivalókhoz való eljutás, és a fizetős nevezetességeknél a (mindig aktuális, és frissített) belépőjegy árak, és nyitva tartási idők is feltüntetésre kerülnek. Amellett, hogy minden nevezetességnél megtalálhatók az eljutási információk, a bemutatott helyek Amszterdam interaktív térképén is fel vannak tüntetve.

A Hollandia fővárosa látogatók hasznos, és fontos utazási tippeket, és tanácsokat is olvashatnak a tömegközlekedésről, a jegyekről, a városba jutásról az Amszterdamhoz közel lévő repülőterekről, a különböző tömegközlekedési, és egyéb kedvezményekről, az időjárásról, stb. Az autóval útnak indulók pedig ezek mellett az oldal autós útvonaltervezőjének is nagy hasznát vehetik. Az Amszterdamba készülők a számukra legmegfelelőbb, vagy éppen a legolcsóbb amszterdami szállás megtalálásában is segítséget kaphatnak.

AmszterdamLegújabb hozzászólások az Amszterdam info aloldalain

Szia, remélem tudsz nekem segíteni. Márciusban mennénk Hollandiába, régi vágyam. Sokmindent olvadtam, de tanécstalan vagyok. Ami érdekel: Amsterdam, Hága és Harderwijk. Nem tudom jobb-e egyenrsen Amsterdamba repülni, ez drágább. Viszont ha Eindhovenbe repülünk, időt és pénzt is kell áldoznunk. A célállomások közötti utazásra van valami jó ötleted?
TopSecret - 2017.01.19 - 21:55 - Utazási tippek, közlekedés
Kedves Tibcsi!
Meg szeretném kérdezni, hogy az
NS Group return ticket
egy útra is jó lehet 4 embernek Eindhovenbe, mert egyébként kb 80 EUR a single ticket ára 4 főre?

Vajon miért írják ezt a honlapon:
You can buy NS Group returns at the e-ticket shop until December 2016

talán meg fog szűnni?
Előre is köszönöm.
Halász Lajos - 2016.12.30 - 15:03 - Utazási tippek, közlekedés
Kedves Mindenkinek!
Nemrég jöttünk haza Amszterdamból és egy remek szállást találtunk még itthon a nagyutazás.hu-n. az email címe: jrmaja@online.nl A szállásadó kint élő magyar. A szállás remek és nagyon jól megközelíthető több villamossal is. Ha külföldre megyünk én is vadászom más szállásait, Örülök, hogy megoszthatom veletek.
Éva
Éva - 2016.11.01 - 13:58 - Utazási tippek, közlekedés
Igen, igaz, kiegészítésre is került a leírás az új Easyjet Budapest-Amszterdam járattal.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.10.27 - 10:43 - Utazási tippek, közlekedés
Én is tervezek majd vmikorra egy Amsterdami hosszú hétvégét és az EasyJet kb 10.000.-ért elvisz Shipholba! De lehet, hogy ezt már mindenki tudja ????
Heni - 2016.10.17 - 19:48 - Utazási tippek, közlekedés