Bécs info

Utazás nyaralás info » Bécs » Kezdőlap

Bécs utazás nyaralás info

Bécs látnivalók

Bécsi tömegközlekedés

Bécsi napfelkelteAz Utazás nyaralás info Bécs oldalán részletes információkat olvashat az osztrák fővárosról mindenki, aki turisztikai célból, vásárlást intézni, munkaügyben, vagy bármilyen más oknál fogva is látogatja meg a várost. Részletes bemutatásra kerülnek Bécs legnépszerűbb, és legszebb látnivalói, és nevezetességei, melyekről eljutási, belépőjegy, és nyitva tartási információk is megtudhatók, valamint Bécs térképén is feltüntetésre kerülnek a bemutatott nevezetességek. Az információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, a látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

Bécs térkép

Bécsi szállás

Bécs, KarlskircheA Bécs útikalauz részben hasznos, és fontos információkat tudhatnak meg a Bécsbe készülők a városba vonattal, autóval, vagy busszal történő eljutásról, a repülőterekről való bejutásról, a bécsi tömegközlekedésről, és parkolásról. Ugyanitt megtalálható Bécs közlekedési térképe is, melyeken feltüntetésre kerülnek a város, az oldalon bemutatott nevezetességei. Autóval utazóknak az autós útvonaltervező is segítségükre lehet, mely segítségével Magyarországtól Bécsig történő, de Bécsen, ill. Ausztrián belüli utazás is tervezhető. Akik Bécsben vásárolni szeretnének, ahhoz is tippeket kaphatnak - bemutatjuk Bécs legjobb, és leghíresebb áruházait, bevásárlóközpontjait, bevásárlóutcáit, és karácsonyi vásárait. A gasztronómia szerelmesei a bécsi éttermek, kávézók közül válogathatnak. A rovatban bemutatjuk Bécs számos híres, jó, ill. olcsó, de nem rossz éttermét, és kávézóját. Azok, akik nem csak egy napos városlátogatásra készülnek, a Bécs szállás részben a legjobb árakon találhatnak az igényeiknek leginkább megfelelő bécsi szállodákat, apartmanokat, és vendégházakat. Az oldalt folyamatosan frissítjük aktuális információkkal, friss árakkal, és nyitva tartásokkal, valamint a hozzászólások közt feltett, Bécsi utazással, és ott tartózkodással kapcsolatos kérdésekre is igyekszünk a legrövidebb időn belül választ adni.

Bécs vásárlás

Bécsi éttermek, kávézók

Bécs szállás

Szállások Bécsben: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Bécs info aloldalain

Szia!

Primark pl. a Shopping City Südben van, ahova eljutás: az U6 Siebenhirten végállomásától ingyenes SCS IKEA-busszal, vagy 207-es vagy 265-ös autóbusszal.

Hauptbahnhof-Siebenhirten: S2 vagy S1 S-Bahn Meidlingig, onnan U6

Siebenhirten-Kreuzgasse - A Kreuzgasse elég hosszú, de pl. ott van az egyik végén a Michelbeuern-AKH metrómegálló, tehát oda: egyszerűen U6 metróval, egy vonalon vannak.

Michelbeuern-AKH - Hauptbahnhof: U6 Meidlingig, onnan vonattal, vagy S1 vagy S2 S-Bahnnal.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.08.22 - 21:39 - Bécsi közlekedés és útikalauz
Ami tetszik nektek a Bécs nevezetességei I-III. oldalon megadottak közül. Schönbrunn mindenesetre a fő nevezetesség. Vagy olyan sorrendre gondolsz, hogy mi van egymáshoz közel? Attól függ, miket néznétek meg, de megtalálod a nevezetességek egymáshoz való elhelyezkedését térképen a Bécs térkép oldalon:
http://utazas-nyaralas.info/becs/becs-terkep.html
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.08.22 - 20:39 - Bécs nevezetességei I.
Segítséget kérnék...
Bécs nevezetességeit szeretném megnézni a feleségemmel.
Lehet valami sorrendet fel állítani ?
Köszi Sanyi
Sanyi - 2017.08.22 - 16:45 - Bécs nevezetességei I.
Szia Tibcsi!
Két napra megyünk Bécsbe egy gyors bevásárlásra, vonattal. A Hauptbanhof - Primark - Kreuzgasse (szállás) háromszögében fogunk mozogni. Rajtam is kifogott az útvonaltervező, nem látom, hogyan lehetne a leggyorsabban utazni, ráadásul metró nélkül. Tudnál abban segíteni, hogy az állomás - Primark - szállás - állomás útvonallal hogyan kalkuláljunk? Ráadásul, azt se tudom, melyik Primarkba menjünk. Előre is köszönöm a segítségedet. Erika
Erika - 2017.08.19 - 21:22 - Bécsi közlekedés és útikalauz
Milyen jóóó oldal!!!
köszi.
Kovács Szilvia - 2017.08.11 - 23:11 - Bécs nevezetességei I.