Bécs info

Utazás nyaralás info » Bécs » Kezdőlap

Bécs utazás nyaralás info

Bécs látnivalók

Bécsi tömegközlekedés

Bécsi napfelkelteAz Utazás nyaralás info Bécs oldalán részletes információkat olvashat az osztrák fővárosról mindenki, aki turisztikai célból, vásárlást intézni, munkaügyben, vagy bármilyen más oknál fogva is látogatja meg a várost. Részletes bemutatásra kerülnek Bécs legnépszerűbb, és legszebb látnivalói, és nevezetességei, melyekről eljutási, belépőjegy, és nyitva tartási információk is megtudhatók, valamint Bécs térképén is feltüntetésre kerülnek a bemutatott nevezetességek. Az információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, a látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

Bécs térkép

Bécsi szállás

Bécs, KarlskircheA Bécs útikalauz részben hasznos, és fontos információkat tudhatnak meg a Bécsbe készülők a városba vonattal, autóval, vagy busszal történő eljutásról, a repülőterekről való bejutásról, a bécsi tömegközlekedésről, és parkolásról. Ugyanitt megtalálható Bécs közlekedési térképe is, melyeken feltüntetésre kerülnek a város, az oldalon bemutatott nevezetességei. Autóval utazóknak az autós útvonaltervező is segítségükre lehet, mely segítségével Magyarországtól Bécsig történő, de Bécsen, ill. Ausztrián belüli utazás is tervezhető. Akik Bécsben vásárolni szeretnének, ahhoz is tippeket kaphatnak - bemutatjuk Bécs legjobb, és leghíresebb áruházait, bevásárlóközpontjait, bevásárlóutcáit, és karácsonyi vásárait. A gasztronómia szerelmesei a bécsi éttermek, kávézók közül válogathatnak. A rovatban bemutatjuk Bécs számos híres, jó, ill. olcsó, de nem rossz éttermét, és kávézóját. Azok, akik nem csak egy napos városlátogatásra készülnek, a Bécs szállás részben a legjobb árakon találhatnak az igényeiknek leginkább megfelelő bécsi szállodákat, apartmanokat, és vendégházakat. Az oldalt folyamatosan frissítjük aktuális információkkal, friss árakkal, és nyitva tartásokkal, valamint a hozzászólások közt feltett, Bécsi utazással, és ott tartózkodással kapcsolatos kérdésekre is igyekszünk a legrövidebb időn belül választ adni.

Bécs vásárlás

Bécsi éttermek, kávézók

Bécs szállás

Szállások Bécsben: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Bécs info aloldalain

Szia!

Olyan P+R parkoló nincs, ahonnan gyalog meg tudnátok bármit közelíteni. A Budapesthez legközelebbi, útbaeső mindenesetre az erdbergi.
Ha találtok helyet, nem kell fizetni az utcai parkolásért. De sok hely helyieknek van fenntartva. Jobban jártok ha a P+R-ben parkoltok le.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.12.20 - 01:25 - Bécsi közlekedés és útikalauz
Szia!

Szombaton mennénk kocsival -7 személyessel 7 személlyel- Bécs adventi vásárlátogatásra, és a Schönbrunni Kastélyba (tudom, hogy nagy távolságok).
Két kérdésem lenne: hétvégén (és ünnepi időszakban) fizetni kell-e az utcai parkolásért, ha mázlink van, és találunk helyet? Illetve ha nem, akkor hol tudnánk elérhető távolságban parkolni P&R parkolóban olcsón, hogy gyalogosan meg tudjuk ezeket közelíteni, és ne kelljen tömegközlekedést használnunk? Sajnos nem sikerült a térképen eligazodni ez ügyben. :-(

Előre is köszönöm a választ! :-)

Angéla
Angéla - 2017.12.17 - 14:02 - Bécsi közlekedés és útikalauz
62 év betöltése után lehet venni kedvezményes, 2 utazásra szóló vonaljegyet (SeniorInnen-Fahrschein für 2 Fahrten) is, ennek ára 2,80 Euró, ill. ugyanilyet, 4 utazásra, az 4,40 EUR), ha ezek jobban megérnék, mint a napijegy pl.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.12.05 - 19:53 - Bécsi közlekedés és útikalauz
Nyugdíjasként milyen árú vonaljegyet vegyek metróra?
Kövesdi Éva - 2017.12.05 - 15:58 - Bécsi közlekedés és útikalauz
Szia Tibcsi!
Tájékoztatásod köszönöm.Lajos
Horváth Lajos - 2017.12.03 - 18:17 - Bécsi közlekedés és útikalauz