Bécs info

Utazás nyaralás info » Bécs » Kezdőlap

Bécs utazás nyaralás info

Bécs látnivalók

Bécsi tömegközlekedés

Bécsi napfelkelteAz Utazás nyaralás info Bécs oldalán részletes információkat olvashat az osztrák fővárosról mindenki, aki turisztikai célból, vásárlást intézni, munkaügyben, vagy bármilyen más oknál fogva is látogatja meg a várost. Részletes bemutatásra kerülnek Bécs legnépszerűbb, és legszebb látnivalói, és nevezetességei, melyekről eljutási, belépőjegy, és nyitva tartási információk is megtudhatók, valamint Bécs térképén is feltüntetésre kerülnek a bemutatott nevezetességek. Az információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, a látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

Bécs térkép

Bécsi szállás

Bécs, KarlskircheA Bécs útikalauz részben hasznos, és fontos információkat tudhatnak meg a Bécsbe készülők a városba vonattal, autóval, vagy busszal történő eljutásról, a repülőterekről való bejutásról, a bécsi tömegközlekedésről, és parkolásról. Ugyanitt megtalálható Bécs közlekedési térképe is, melyeken feltüntetésre kerülnek a város, az oldalon bemutatott nevezetességei. Autóval utazóknak az autós útvonaltervező is segítségükre lehet, mely segítségével Magyarországtól Bécsig történő, de Bécsen, ill. Ausztrián belüli utazás is tervezhető. Akik Bécsben vásárolni szeretnének, ahhoz is tippeket kaphatnak - bemutatjuk Bécs legjobb, és leghíresebb áruházait, bevásárlóközpontjait, bevásárlóutcáit, és karácsonyi vásárait. A gasztronómia szerelmesei a bécsi éttermek, kávézók közül válogathatnak. A rovatban bemutatjuk Bécs számos híres, jó, ill. olcsó, de nem rossz éttermét, és kávézóját. Azok, akik nem csak egy napos városlátogatásra készülnek, a Bécs szállás részben a legjobb árakon találhatnak az igényeiknek leginkább megfelelő bécsi szállodákat, apartmanokat, és vendégházakat. Az oldalt folyamatosan frissítjük aktuális információkkal, friss árakkal, és nyitva tartásokkal, valamint a hozzászólások közt feltett, Bécsi utazással, és ott tartózkodással kapcsolatos kérdésekre is igyekszünk a legrövidebb időn belül választ adni.

Bécs vásárlás

Bécsi éttermek, kávézók

Bécs szállás

Szállások Bécsben: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Bécs info aloldalain

KEDVES TIBCSI!
Július 2-án jön a bécsi, Spanyol Lovasiskolába az amerikai Monty Robert a suttogó.
Szeretnénk kimenni 1 napra. FLIXBUSSZAL utaznánk, ami Pestről indul reggel 7 körül és10-re van a fővárosban. 1.Belefér, ha a Schönbrun azon részeit meg szeretnénk nézni, ami főleg Sissy-hez kötött?2.
Milyen jegyet vegyünk?
3. Esetleg a Narancsház is belefér?Délután 5 órakor kezdődik Monty. 4.Esetleg előtte vannak -e ilyen \"edzés\"jellegű bemutató?
5. Hogyan érhetjükel Schönbrunból legegyszerűbben a helyet?
5.Elég fejenként 2 jegy?
6.Hol tudunk Mária Terézia kávét inni utunk során?
Köszönöm segítő válaszaidat!
ERZSIKE - 2017.06.25 - 23:33 - Bécsi éttermek és kávézók
Szia!Egy 3/4 óránk lesz átszállásra,és a Belvedere parkját néznénk meg és a Botanikus kertet.Ez ingyenes (a 21-es kapun belépve) vagy valahol venni kell belépőt:Köszi!!!
Kata - 2017.06.25 - 16:02 - Bécs nevezetességei I.
Köszi, örülök, hogy hasznos információkat találtál! :)
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.06.11 - 12:11 - Bécs nevezetességei III.
Nagyon tetszett az oldalatok. Minden információ, ami egy bécsi kiránduláshoz kell itt van. Köszönöm :)
Ágnes - 2017.06.11 - 10:43 - Bécs nevezetességei III.
Szia!

A tömegközlekedési társaság oldalán tényleg félreérthetően írják. Naptári hétre érvényes, akkor úgy mondanám, hogy hétfőn 0:01-től, következő hét hétfő 09:00-ig.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.06.06 - 19:27 - Bécsi közlekedés és útikalauz