Bécs info

Utazás nyaralás info » Bécs » Kezdőlap

Bécs utazás nyaralás info

Bécs látnivalók

Bécsi tömegközlekedés

Bécsi napfelkelteAz Utazás nyaralás info Bécs oldalán részletes információkat olvashat az osztrák fővárosról mindenki, aki turisztikai célból, vásárlást intézni, munkaügyben, vagy bármilyen más oknál fogva is látogatja meg a várost. Részletes bemutatásra kerülnek Bécs legnépszerűbb, és legszebb látnivalói, és nevezetességei, melyekről eljutási, belépőjegy, és nyitva tartási információk is megtudhatók, valamint Bécs térképén is feltüntetésre kerülnek a bemutatott nevezetességek. Az információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, a látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

Bécs térkép

Bécsi szállás

Bécs, KarlskircheA Bécs útikalauz részben hasznos, és fontos információkat tudhatnak meg a Bécsbe készülők a városba vonattal, autóval, vagy busszal történő eljutásról, a repülőterekről való bejutásról, a bécsi tömegközlekedésről, és parkolásról. Ugyanitt megtalálható Bécs közlekedési térképe is, melyeken feltüntetésre kerülnek a város, az oldalon bemutatott nevezetességei. Autóval utazóknak az autós útvonaltervező is segítségükre lehet, mely segítségével Magyarországtól Bécsig történő, de Bécsen, ill. Ausztrián belüli utazás is tervezhető. Akik Bécsben vásárolni szeretnének, ahhoz is tippeket kaphatnak - bemutatjuk Bécs legjobb, és leghíresebb áruházait, bevásárlóközpontjait, bevásárlóutcáit, és karácsonyi vásárait. A gasztronómia szerelmesei a bécsi éttermek, kávézók közül válogathatnak. A rovatban bemutatjuk Bécs számos híres, jó, ill. olcsó, de nem rossz éttermét, és kávézóját. Azok, akik nem csak egy napos városlátogatásra készülnek, a Bécs szállás részben a legjobb árakon találhatnak az igényeiknek leginkább megfelelő bécsi szállodákat, apartmanokat, és vendégházakat. Az oldalt folyamatosan frissítjük aktuális információkkal, friss árakkal, és nyitva tartásokkal, valamint a hozzászólások közt feltett, Bécsi utazással, és ott tartózkodással kapcsolatos kérdésekre is igyekszünk a legrövidebb időn belül választ adni.

Bécs vásárlás

Bécsi éttermek, kávézók

Bécs szállás

Szállások Bécsben: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Bécs info aloldalain

Gondolom a Hauptbahnhofra gondol, hogy onnan? A Mariahilfer strasse nagyon hosszú, tehát mondjuk a Westbahnhof felöli részét nézve: U1 metróval Stephansplatz állomásig, majd onnan U3 metróval Westbahnhof állomásig.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.02.21 - 16:57 - Bécsi közlekedés és útikalauz
Ki tudna segíteni, a Főpályaudvarról a Mariahilfer str.-ra milyen közlekedési eszközzel lehet eljutni ?? Kösz a segítséget.
Dr. László István - 2017.02.21 - 14:11 - Bécsi közlekedés és útikalauz
Kedves Barb21!

Úgy tűnik, idén már, vagy legalábbis jelenleg, télen nem, le is került most az oldalról a 2017-es frissítéseknél.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.01.13 - 23:36 - Bécs nevezetességei I.
Kedves Tibcsi!

Szeretném megkérdezni hogy ez a fajta(Állatkert + Madame Tussauds: 26,90 EUR) kombinált jegy még létezik e mert sem az állatkert sem a Madame Tussaud oldalán nem találok erre lehetőséget..???? Köszönöm szépen előre is!
Barb21 - 2017.01.05 - 12:32 - Bécs nevezetességei I.
Szia!

Attól függ, mennyit utaznának az utasaitok kifelé. Például Bécs nyugati része szerintem jó lenne, pl. a Schönbrunnál, akkor be se kell hajtani a városba, a Schönbrunnhoz meg el lehet menni metróval: https://goo.gl/maps/9W4Ues2mvKo
Vagy ugyanúgy a Schönbrunnhoz közeli Meidling vasútállomás.
Vagy akár az erdbergi P+R parkolónál:
https://goo.gl/maps/8R4ew7hQSqo
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.12.18 - 22:40 - Bécsi közlekedés és útikalauz