Bécs - Térkép

Utazás nyaralás info » Bécs » Térkép

Interaktív térkép, és műholdkép Bécsről

Bécsi utca

Bécs interaktív térképpel, és műholdképpel egész Bécs bejárható "virtuálisan". A térkép, és a műholdkép is városszinttől utcaszintig nagyítható. A térképen a következő bécsi helyek, és nevezetességek kerültek külön bejelölésre a kék tűkkel (elképzelhető, hogy 1-2-höz a "-" gombbal távolítani kell a térképet):

Albertina Múzeum, Anker-óra, Bécsi Opera, Belvedere, Donauzentrum, Duna-torony, Graben, Hofburg, Hundertwasserhaus, Kapuzinergruft, Karlskirche, Kartnerstrasse, Kohlmarkt, Kunsthistorisches Museum, Mariahilfer Strasse, Peterskirche, Prater, Rathausplatz / fő bécsi karácsonyi vásár, Ringstrasse, Schatzkammer, Schönbrunn, Stephansdom, Westbanhof.

A Bécs térkép használata:

Miután rávittük a kurzort Bécs térképére, a megjelenő kézt formázó ábra segítségével balra, jobbra, fel, és le mozoghatunk. Ugyanez megtehető a nyilak segítségével is.

Zoomolás, nagyítás, kicsinyítés a Bécs térképen

Utcaszintig zoomolhatunk a térképen, és a műholdképen is. A jobb alsó sarokban található + gomb megnyomásával a térkép nagyobb, és részletesebb lesz, városszintről utcaszintre zoomolhatunk, míg a - gomb használata esetén a Bécs térkép kevésbé részletes, de nagyobb területet átfogó lesz. Ország- vagy tartományszinter is lehet kicsinyíteni. A pontos közelítést segíti az, hogy ha kétszer kattintunk a térképen, az adott terület középpontnak lesz kijelölve.

Bécs nevezetességei a térképen

A Bécs látnivalók rovatokban bemutatott nevezetességek fel vannak tűntetve a térképen, kék, tűt formázó ábrákkal. Csak kattintsunk rájuk, és meglátjuk, hogy az adott szimbólum mit jelöl.

Műholdfelvétel Bécsről

Ha a térkép helyett Bécs műholdfelvételét szeretnénk nézegetni, kattintsunk a bal alsó sarokban található képes gombra, térképre való visszaváltáshoz pedig ismét ide.