Berlin - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Berlin » Kezdőlap

Berlin utazás nyaralás info, szállás, nevezetességek

Berlin

A Berlin utazás nyaralás info részletesen, fényképekkel, eljutási, belépőjegy, és nyitva tartási információkkal mutatja be a német főváros 27 legjobb, legérdekesebb nevezetességét, köztük külön foglalkozunk a berlini Múzeumszigettel. A bemutatott látnivalók, és nevezetességeknél, amellett, hogy a leírásuknál fel van tüntetve a címük, és a megközelíthetőségük, Berlin interaktív térképén is feltüntetésre kerültek. Az információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, a látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk. A Berlinbe készülők hasznos közlekedési, utazási információkat olvashatnak, és megtudhatják mire figyeljenek, ha Berlinbe utaznak az oldal útikalauz rovatában. Autósoknak az oldal útvonaltervezője is ajánlható. Akik üzleti, vagy turisztikai céllal Berlinbe utaznak, de még nem tudják, hol szálljanak meg, azok segítséget kaphatnak a Berlin szállás aloldalra kattintva. Akik berlini tartózkodásuk alatt vásárolgatni is szeretnének, vagy csak kíváncsiak a berlini üzletekre, áruházakra, bevásárlóközpontokra, ezekről a Vásárlás Berlinben oldalon olvashatnak.Legújabb hozzászólások a Berlin info aloldalain

Kedves Zsanett!

Az első érvényesítéstől számolódik, igen, 4 napos esetén a 4. nap éjfélig.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.03.23 - 17:35 - Útikalauz,közlekedés, tanácsok
Kedves Tibcsi!

Berlini utazásunk előtt 4 napos CityTour Card-okat szeretnénk vásárolni, melyet az online felületen is meg tudunk venni. Azonban az érvényességének a dátumát nem lehet sehol megadni. A jegyet az első utazásom alkalmával érvényesítem és onnantól számítva a 4. nap éjfélig érvényes, jól gondolom? Előre is köszönöm a segítséget!
Tóth Zsanett - 2017.03.22 - 09:21 - Útikalauz,közlekedés, tanácsok
Tisztelt Veronika!

Nem valószínű, a közlekedési vállalat oldalán az szerepel, hogy 1 felnőtt és maximum 3 gyerek használhatja (lent, a to take along fülre kattintva). A jegy ugyanakkor átruházható másra.
https://shop.bvg.de/index.php/product/239/show/0/0/0/0/buy
Amit több ember használhat, az a csoportos napijegy.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.02.21 - 17:17 - Útikalauz,közlekedés, tanácsok
Tisztelt Tibcsi!

Köszönöm a válaszát. Igen, erre gondoltam. Viszont a gyerekek mellett egy felnőtt is elvileg mehet. Ennek utána tudna nézni, kérdezni hivatalos forrásból is, ha kint tartózkodik?
Illetve... A következő pontot nem igazán értem: napijegy esetén is majdnem azt lehet mondani egyet fizet kettőt kap hétvégente?!

Köszönettel:
Veronika
Veronika - 2017.02.20 - 21:02 - Útikalauz,közlekedés, tanácsok
Tisztelt Veronika!

Ja, gondolom arra gondolsz, hogy a 7 napos jeggyel ingyen utazhat veled akár 3 6-14 év közötti gyerek. Ez hétfő-péntek 20:00 után lehetséges, valamint szombaton és vasárnap, valamint ünnepnapokon egész nap (ki is egészítettem vele a leírást). Napijeggyel viszont mindig.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.02.18 - 01:15 - Útikalauz,közlekedés, tanácsok