Berlin - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Berlin » Kezdőlap

Berlin utazás nyaralás info, szállás, nevezetességek

Berlin

A Berlin utazás nyaralás info részletesen, fényképekkel, eljutási, belépőjegy, és nyitva tartási információkkal mutatja be a német főváros 27 legjobb, legérdekesebb nevezetességét, köztük külön foglalkozunk a berlini Múzeumszigettel. A bemutatott látnivalók, és nevezetességeknél, amellett, hogy a leírásuknál fel van tüntetve a címük, és a megközelíthetőségük, Berlin interaktív térképén is feltüntetésre kerültek. Az információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, a látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk. A Berlinbe készülők hasznos közlekedési, utazási információkat olvashatnak, és megtudhatják mire figyeljenek, ha Berlinbe utaznak az oldal útikalauz rovatában. Autósoknak az oldal útvonaltervezője is ajánlható. Akik üzleti, vagy turisztikai céllal Berlinbe utaznak, de még nem tudják, hol szálljanak meg, azok segítséget kaphatnak a Berlin szállás aloldalra kattintva. Akik berlini tartózkodásuk alatt vásárolgatni is szeretnének, vagy csak kíváncsiak a berlini üzletekre, áruházakra, bevásárlóközpontokra, ezekről a Vásárlás Berlinben oldalon olvashatnak.Legújabb hozzászólások a Berlin info aloldalain

Szia!

Van külön az AB zónára ilyen jegy, melynek ára 9 EUR, és van az ABC zónára, 13,20 EUR-ért, ki is egészítettem vele a leírást.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.06.28 - 13:24 - Útikalauz,közlekedés, tanácsok
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy a 4 utazásra használható gyűjtőjegy mindhárom zónára érvényes?
Gabi - 2017.06.24 - 14:42 - Útikalauz,közlekedés, tanácsok
Szia!

Az lenne a kérdésem,hogy holnap utazunk Berlinbe,a Schönefeldi repülőtérre érkezünk és onnan szeretnénk eljutni a Bülowstrasse metrómegállóig.A szállásunk a Potsdamerstrasse-n lesz.Még sosem voltunk külföldön és bár nézelődtem sokat a neten a tömegközlekedés miatt,de gondoltam az a biztosabb ha rákérdezek.Előre is köszönöm a választ. :)
Kitti - 2017.05.28 - 13:36 - Útikalauz,közlekedés, tanácsok
Szia!

Közvetlenül ki lehet menni a Hauptbahnhofról RE7 vagy RB14 vonattal, ABC vonaljegy (3,40 EUR) vagy ABC napijegy (7,70 EUR) jó rá.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.05.17 - 16:30 - Útikalauz,közlekedés, tanácsok
Szia!Berlini főpályaudvarról ,hogyan jutunk el a Schönefeldi repülőtérre a legegyszerűbben.Milyen jegyet kell vennünk?Köszönöm a válaszod!
Erika - 2017.05.17 - 10:03 - Útikalauz,közlekedés, tanácsok