Berlin - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Berlin » Kezdőlap

Berlin utazás nyaralás info, szállás, nevezetességek

Berlin

A Berlin utazás nyaralás info részletesen, fényképekkel, eljutási, belépőjegy, és nyitva tartási információkkal mutatja be a német főváros 27 legjobb, legérdekesebb nevezetességét, köztük külön foglalkozunk a berlini Múzeumszigettel. A bemutatott látnivalók, és nevezetességeknél, amellett, hogy a leírásuknál fel van tüntetve a címük, és a megközelíthetőségük, Berlin interaktív térképén is feltüntetésre kerültek. Az információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, a látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk. A Berlinbe készülők hasznos közlekedési, utazási információkat olvashatnak, és megtudhatják mire figyeljenek, ha Berlinbe utaznak az oldal útikalauz rovatában. Autósoknak az oldal útvonaltervezője is ajánlható. Akik üzleti, vagy turisztikai céllal Berlinbe utaznak, de még nem tudják, hol szálljanak meg, azok segítséget kaphatnak a Berlin szállás aloldalra kattintva. Akik berlini tartózkodásuk alatt vásárolgatni is szeretnének, vagy csak kíváncsiak a berlini üzletekre, áruházakra, bevásárlóközpontokra, ezekről a Vásárlás Berlinben oldalon olvashatnak.Legújabb hozzászólások a Berlin info aloldalain

Szia!

Sok látnivalót megtalálsz a Berlin nevezetességei I-VI. oldalakon, tehát ami titeket érdekel, ott a belépőjegy árakat is megtalálod. Ha szereted a múzeumokat, sok múzeumot is találsz, ill. a VI. oldalon külön a múzeumszigetről van leírás, ahova szintén érdemes elmenned.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.08.22 - 21:43 - Útikalauz,közlekedés, tanácsok
Szia!
Mi szeptember 2.-án indulunk repülővel és 6.-án jövünk haza (csak egy gyors látogatásra). Már fél éve tervezzük és akkor is itt olvastam mindent hogyan tervezzem majd a 4 napot. Köszönöm a jó tanácsokat ;) nagyon olcsón jutottam jegyekhez.
Viszont kérdésem lenne, hogy Berlinbe milyen látnivalókat tanácsolsz megnézni? Illetve nagyon szeretem a múzeumokat és szeretnék minél többe eljutni de nem akarok sokat erre szánni. Van European Youth Card-om (Europai diák igazolvány). Meg ha esetleg ajánlanál olyan oldalt ahol megnézhetném az árakat megköszönném nagyon.
Köszönettel:
Réka
Réka - 2017.08.18 - 10:04 - Útikalauz,közlekedés, tanácsok
Szia !
Lehet, hogy naívnak tűnik a kérdésem, de hogyan kell érvényesíteni a megvásárolt menetjegyet pl. a metrón? Kapuk vannak, vagy érinteni kell valahova, metrón, buszon stb. ?
Köszönettel:
Mariann
Mariann - 2017.08.17 - 11:48 - Útikalauz,közlekedés, tanácsok
Eljutás: a legegyszerűbb RE7 vagy RB14 vonattal közvetlenül Charlottenburg állomásig, majd gyalog: https://goo.gl/maps/8xewkYhJxir , vagy Charlottenburgtól még 109-es busszal Zoologischer Garten felé U Adenauerplatz megállóig.

Vissza 5:15-re például U7 metróval vagy N7 éjszakai busszal Adenauerplatztól Bhf Rudow állomásig (4-től már közlekedik a metró, az útvonaltervező szerint 4:16-kor indul Adenauerplaztól, az N7 pedig éjszakai busz), majd Rudowtól 171-es busszal a reptérre. Érdemes beírni az adott napot a Google Térkép útvonaltervezőjébe, így látod a pontos menetrendet, hogy mikor kell indulni, és érdemes valamivel, vagy akár jóval korábbi érkezést beállítani, valamint egy előző nap már megkeresni az N7 megállóját, ha végül azzal mentek.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.08.10 - 03:48 - Útikalauz,közlekedés, tanácsok
Szeretném megkérdezni hogy a Schönefeld repülőtérről hogyan lehet eljutni tömegközlekedéssel a Hotel Pension Xantenerhez ( Xantener str. 1) illetve, visszaindulás hajnalban lenne, hogyan tudunk kijutni 5:15-re a reptérre 2 gyerekkel?
A válaszokat előre is köszönöm!
Molnár Péter - 2017.08.09 - 08:39 - Útikalauz,közlekedés, tanácsok