Berlin - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Berlin » Kezdőlap

Berlin utazás nyaralás info, szállás, nevezetességek

Berlin

A Berlin utazás nyaralás info részletesen, fényképekkel, eljutási, belépőjegy, és nyitva tartási információkkal mutatja be a német főváros 27 legjobb, legérdekesebb nevezetességét, köztük külön foglalkozunk a berlini Múzeumszigettel. A bemutatott látnivalók, és nevezetességeknél, amellett, hogy a leírásuknál fel van tüntetve a címük, és a megközelíthetőségük, Berlin interaktív térképén is feltüntetésre kerültek. Az információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, a látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk. A Berlinbe készülők hasznos közlekedési, utazási információkat olvashatnak, és megtudhatják mire figyeljenek, ha Berlinbe utaznak az oldal útikalauz rovatában. Autósoknak az oldal útvonaltervezője is ajánlható. Akik üzleti, vagy turisztikai céllal Berlinbe utaznak, de még nem tudják, hol szálljanak meg, azok segítséget kaphatnak a Berlin szállás aloldalra kattintva. Akik berlini tartózkodásuk alatt vásárolgatni is szeretnének, vagy csak kíváncsiak a berlini üzletekre, áruházakra, bevásárlóközpontokra, ezekről a Vásárlás Berlinben oldalon olvashatnak.Legújabb hozzászólások a Berlin info aloldalain

Szia!

Berlin biztonságos város. De ilyenben nem merek tanácsot adni, mert nem valószínű hogy bármi gond lenne, de ha mégis valami probléma lenne esetleg, akkor én írtam, hogy nyugodtan mászkálj, tehát akkor inkább nem javaslom.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.04.27 - 00:46 - Útikalauz,közlekedés, tanácsok
Szia,
a gépem Schönefeldről indul vissza Budapestre elég korán, így kb. hajnali 4:50-re szeretnék kinn lenni. Megnéztem és van tömegközlekedés. A kérdés inkább, hogy egyedül nő létemre bemerjem vállalni vagy üljek inkább taxiba? Mennyire biztonságos a Bundesplatz környéke, innen indulnék?
Gabi - 2017.04.24 - 10:29 - Útikalauz,közlekedés, tanácsok
Kedves Zsanett!

Az első érvényesítéstől számolódik, igen, 4 napos esetén a 4. nap éjfélig.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.03.23 - 17:35 - Útikalauz,közlekedés, tanácsok
Kedves Tibcsi!

Berlini utazásunk előtt 4 napos CityTour Card-okat szeretnénk vásárolni, melyet az online felületen is meg tudunk venni. Azonban az érvényességének a dátumát nem lehet sehol megadni. A jegyet az első utazásom alkalmával érvényesítem és onnantól számítva a 4. nap éjfélig érvényes, jól gondolom? Előre is köszönöm a segítséget!
Tóth Zsanett - 2017.03.22 - 09:21 - Útikalauz,közlekedés, tanácsok
Tisztelt Veronika!

Nem valószínű, a közlekedési vállalat oldalán az szerepel, hogy 1 felnőtt és maximum 3 gyerek használhatja (lent, a to take along fülre kattintva). A jegy ugyanakkor átruházható másra.
https://shop.bvg.de/index.php/product/239/show/0/0/0/0/buy
Amit több ember használhat, az a csoportos napijegy.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.02.21 - 17:17 - Útikalauz,közlekedés, tanácsok