Berlin - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Berlin » Kezdőlap

Berlin utazás nyaralás info, szállás, nevezetességek

Berlin

A Berlin utazás nyaralás info részletesen, fényképekkel, eljutási, belépőjegy, és nyitva tartási információkkal mutatja be a német főváros 27 legjobb, legérdekesebb nevezetességét, köztük külön foglalkozunk a berlini Múzeumszigettel. A bemutatott látnivalók, és nevezetességeknél, amellett, hogy a leírásuknál fel van tüntetve a címük, és a megközelíthetőségük, Berlin interaktív térképén is feltüntetésre kerültek. Az információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, a látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk. A Berlinbe készülők hasznos közlekedési, utazási információkat olvashatnak, és megtudhatják mire figyeljenek, ha Berlinbe utaznak az oldal útikalauz rovatában. Autósoknak az oldal útvonaltervezője is ajánlható. Akik üzleti, vagy turisztikai céllal Berlinbe utaznak, de még nem tudják, hol szálljanak meg, azok segítséget kaphatnak a Berlin szállás aloldalra kattintva. Akik berlini tartózkodásuk alatt vásárolgatni is szeretnének, vagy csak kíváncsiak a berlini üzletekre, áruházakra, bevásárlóközpontokra, ezekről a Vásárlás Berlinben oldalon olvashatnak.Legújabb hozzászólások a Berlin info aloldalain

Köszönöm a segítséged!
Barkó Judit - 2017.01.08 - 16:40 - Útikalauz,közlekedés, tanácsok
Szia!

Potsdam télen teljesen más hangulatú, de szépnek tartják akkor is.
4 napos jegy alatt gondolom Berlin WelcomeCardra gondolsz, azt akkor éri meg megvenni, ha a kedvezmények kijönnek az árából. De mind Berlin WelcomeCard, mind napijegyek esetében olyan kicsi a különbség az AB és az ABC zónák között, hogy amennyiben mentek Potsdamba, az ABC zónásat vegyétek.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.01.06 - 22:44 - Szállás Berlinben
Szia! 12-én utazunk Berlinbe és 16-án jövünk haza. Szerinted érdemes egy napot Potsdamra áldozni így télen? Elég 3 nap Berlinre? Szerinted hogyan érdemes a tömegközlekedési jegyet megvenni? Schönefeldre ér a gép, onnan A,B,C zónás jegy kell, ha kimegyünk Potsdamba akkor oda is. Célszerű 4 napos A,B,C-st venni vagy kiegészítőjeggyel járunk jobban. Az utolsó napra vonaljegyet veszünk, mert akkor már csak a reptérre megyünk. Várom válaszod! Judit
Barkó Judit - 2017.01.03 - 14:42 - Szállás Berlinben
Kedves Tibcsi, köszönöm a választ!
helga - 2016.12.27 - 14:31 - Útikalauz,közlekedés, tanácsok
Eljutás: RE7 vagy RB14 Airport-Express vonattal Berlin Zoologischer Garten állomásig, onnan U2 metróval Bülovstrasse állomásig.
2 napra 2 db napijegyet érdemes venni, ha az egyik nap jöttök a reptérről, a másik nap visszamentek, akkor mindkét napra ABC zónásat, ez így olcsóbb mint AB napijegy + \"C\" zónára kiegészítő jegy.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.12.27 - 09:40 - Útikalauz,közlekedés, tanácsok