Nemzetközi vasúti menetrend és jegyvásárlás az interneten


Végre nemzetközi vasúti menetjegyek is vásárolhatók a MÁV-Start weboldalán, igaz egyelőre kizárólag ülőhelyes kocsikba, és csak Németország, Ausztria, Csehország, Lengyelország, Szlovákia, és Románia vonataira. Keresni teljes körűen lehet az adott országok vonataira, pl. Berlin-Prága járatot is kereshetünk mostantól az Elvirán, azonban jegyet venni csak a Magyarországot érintő járatokra lehet. A fekvő- és hálókocsikba való jegyvásárlás lehetőségét az ígéretek szerint még az idén megoldják. Otthoni jegynyomtatásra még mindig nincs lehetőség, a jegyet az állomásokon található jegykiadó automatáknál lehet kinyomtatni, az internetes vásárláskor kapott tíz számjegyű kód megadásával.

Aki a teljes európai vasúti menetrendet szeretné böngészni: Magyarországot nem érintő, vagy akár Magyarországot érintő, de az előző felsorolásba nem szereplő országba közlekedő vonatok menetrendjét megnézni, annak a DB Bahn weboldala ajánlható – bizonyos járatokra online, otthon nyomtatható menetjegy is vásárolható itt.

ICE, Inter-City-Express


9 hozzászólás
  1. Pingback: Hasznos utazási tippek mindenkinek | Utazás nyaralás turizmus blog

    • In many of the developing countries unsafe abortion has a substantial role in maternal mortality. Continued information is needed on the consequences of unsafe abortion, particularly potential long-term squeal to portray the magnitude and severity of the problem due to unsafe abortion. Abortion is a sensitive issue for women all over the world, secrecy and stigma surrounding abortion are common issues.  However,  it is greatly important to know about the change in abortion related outcomes which could be  linked to program interventions. I like to see this category of questions in the  DHS.

  2. Szeretnék érdeklődni, hogy Salzburgból mikor indul vonat Mallersdorfba,szombaton, és vasárnap. Mennyibe kerül a jegy? Autómatánál lehet váltani?
    Köszönöm szépen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.