Bulgária - Kezdőlap

Bulgária utazás nyaralás info, szállás, nyaralóhelyek

Bulgária

A Bulgária utazás nyaralás info célja, hogy közelebb hozza a leendő utazókhoz, vagy csak érdeklődökhöz Bulgáriát, amely egykor a magyar családok első számú üdülőhelye volt, majd "elfelejetődött", de népszerűsége a magyarok, és más országokból származók körében is, ismét folyamatosan növekszik. Akik Bulgáriában terveznek nyaralást, de még nem tudják hol, ill. akik információkat szeretnének megtudni a bolgár nyaralóhelyekről, olvashatnak Albenáról, az Aranyhomokról, Burgaszról, Kranevoról, a Napospartról, Neszebarról, Pomoriéről, Szozopolról, és Várnáról. A bemutatandó helyek köre folyamatosan bővül. Részletes leírás olvasható Bulgária világörökségi kincseiről is.

Bulgáriai nyaraláskor érdemes megkóstolni a remek helyi specialitásokat is: ezek kerültek bemutatásra a Bolgár konyha, és Bolgár italok rovatokban.

Segítséget kaphatnak, akik szállást akarnak foglalni, ill. hasznos lehet a Bulgária térkép is, ahol fel vannak tüntetve az oldalon említett városok, települések, és nevezetességek. A Bulgáriába készülők hasznos tippeket, információkat olvashatnak az országba való eljutásról, a beutazásról, pénzváltásról, egészségügyről, autózásról az utazási információk oldalon. Autóval utazóknak az autós útvonaltervező lehet segítségére, melynek segítségével Bulgáriába, és Bulgárián belül is tervezhetnek útvonalakat.

Bulgária

Kép: Boby Dimitrov

Szállások Bulgáriában

Szállások Bulgáriában: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Bulgária info aloldalain

Sziasztok ! Most megyünk 27 én repülővel Burgaszig onnan Aheloyba szeretnék eljutni busszal. Tudja valaki,hogy jó e az 1 -es?
cserna mira - 2017.07.14 - 10:26 - Napospart
Mikor mennének/mentek?Mi 07.11-én
Horváth Péter - 2017.07.05 - 22:48 -
Bulgáriában létezik falusi turizmus a Fekete-tenger partján? (Burgasztól délre eső partokon)
Családnál vagy picike üdülőházban, 1 főre.
Linna - 2017.06.17 - 04:23 - Burgasz
Idén először Pomorie-ban. SunSet Hotel. Remélem jó lesz, mert innen nem szándékozunk kimozdulni. Milyen a hotelhez tartozó tengerpart? Járt már itt valaki?
Németh Andrea - 2017.06.06 - 13:10 -
Sziasztok! Màjusban utazunk Sofiàba és onnan szeretnénk eljutni Burgasba az éjszakai jàrattal! Hol lehet jegyet venni? Probaltam regisztrálni egy oldalon ahol elvileg lehet venni online de nem sikerült! Köszi
Babella Dávid - 2017.05.03 - 20:39 - Utazási információk