Bulgária - Kezdőlap

Bulgária utazás nyaralás info, szállás, nyaralóhelyek

Bulgária

A Bulgária utazás nyaralás info célja, hogy közelebb hozza a leendő utazókhoz, vagy csak érdeklődökhöz Bulgáriát, amely egykor a magyar családok első számú üdülőhelye volt, majd "elfelejetődött", de népszerűsége a magyarok, és más országokból származók körében is, ismét folyamatosan növekszik. Akik Bulgáriában terveznek nyaralást, de még nem tudják hol, ill. akik információkat szeretnének megtudni a bolgár nyaralóhelyekről, olvashatnak Albenáról, az Aranyhomokról, Burgaszról, Kranevoról, a Napospartról, Neszebarról, Pomoriéről, Szozopolról, és Várnáról. A bemutatandó helyek köre folyamatosan bővül. Részletes leírás olvasható Bulgária világörökségi kincseiről is.

Bulgáriai nyaraláskor érdemes megkóstolni a remek helyi specialitásokat is: ezek kerültek bemutatásra a Bolgár konyha, és Bolgár italok rovatokban.

Segítséget kaphatnak, akik szállást akarnak foglalni, ill. hasznos lehet a Bulgária térkép is, ahol fel vannak tüntetve az oldalon említett városok, települések, és nevezetességek. A Bulgáriába készülők hasznos tippeket, információkat olvashatnak az országba való eljutásról, a beutazásról, pénzváltásról, egészségügyről, autózásról az utazási információk oldalon. Autóval utazóknak az autós útvonaltervező lehet segítségére, melynek segítségével Bulgáriába, és Bulgárián belül is tervezhetnek útvonalakat.

Bulgária

Kép: Boby Dimitrov

Szállások Bulgáriában

Szállások Bulgáriában: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Bulgária info aloldalain

Kérdezném,hogy a naposparton naturista strand található-e?2018-ban tervezzük az utunkat a napfény szerelmesei vagyunk.
Gábor - 2017.11.17 - 17:29 - Napospart
Mi most vagyunk itt. Az árak alacsonybbak mint tavaly Sozopolban. A strandok szemetesek, a szél mindíg fúj, így a hullámok kicsit nagyobbak. Parkolni elég nehéz az apartmanok körül, a sárga festésre nem tanácsos ráálni. Eddig nyugi volt esténként, csendesebb mint tavaly. Óvárosba ma megyünk, meg a tavat megnézni. Angolul azért beszélnek páran, főleg a fiatalok, meg a jobb helyeken. A szállás tiszta, de a konyha nem eléggé felszerelt.
Gabor - 2017.08.26 - 14:11 -
Sziasztok. Jövőre tervezünk menni Nessebarba. A st.Panteleimon Beach Hotelbe foglaltam apartmant. Valakinek van tapasztalata a szállodáról? Köszi.
Tünde - 2017.08.12 - 19:07 - Neszebar
A sol hotelt kell választani van aquapark all inc... minden kiváló. A tengerpartja az csak 4es.
Walley - 2017.08.04 - 13:45 - Neszebar
Sunset resort kiváló választás! Pomorieval nincs semmi gond. A város ugyanúgy balkán mint a többi... de a hotel full of luxus. Csak ajánlani tudom.
Walley - 2017.08.04 - 13:42 -