Bulgária - Kezdőlap

Bulgária utazás nyaralás info, szállás, nyaralóhelyek

Bulgária

A Bulgária utazás nyaralás info célja, hogy közelebb hozza a leendő utazókhoz, vagy csak érdeklődökhöz Bulgáriát, amely egykor a magyar családok első számú üdülőhelye volt, majd "elfelejetődött", de népszerűsége a magyarok, és más országokból származók körében is, ismét folyamatosan növekszik. Akik Bulgáriában terveznek nyaralást, de még nem tudják hol, ill. akik információkat szeretnének megtudni a bolgár nyaralóhelyekről, olvashatnak Albenáról, az Aranyhomokról, Burgaszról, Kranevoról, a Napospartról, Neszebarról, Pomoriéről, Szozopolról, és Várnáról. A bemutatandó helyek köre folyamatosan bővül. Részletes leírás olvasható Bulgária világörökségi kincseiről is.

Bulgáriai nyaraláskor érdemes megkóstolni a remek helyi specialitásokat is: ezek kerültek bemutatásra a Bolgár konyha, és Bolgár italok rovatokban.

Segítséget kaphatnak, akik szállást akarnak foglalni, ill. hasznos lehet a Bulgária térkép is, ahol fel vannak tüntetve az oldalon említett városok, települések, és nevezetességek. A Bulgáriába készülők hasznos tippeket, információkat olvashatnak az országba való eljutásról, a beutazásról, pénzváltásról, egészségügyről, autózásról az utazási információk oldalon. Autóval utazóknak az autós útvonaltervező lehet segítségére, melynek segítségével Bulgáriába, és Bulgárián belül is tervezhetnek útvonalakat.

Bulgária

Kép: Boby Dimitrov

Szállások Bulgáriában

Szállások Bulgáriában: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Bulgária info aloldalain

2017.08.01-10-ig repülővel. Pomorie Hotel Paradise!!!!!!!!!!!!
Kovács Gyula - 2017.01.13 - 09:37 -
Sziasztok! Jövő júniusban megyünk a Golden Rainbow-ba, mi csak félpanziózunk :) . Időjárás illetve árak szempontjából mire számítsunk? Illetve látványosságok? Miket érdemes megnézni?
Sándor - 2016.12.28 - 19:16 - Napospart
Sziasztok!
Karácsonyra megyek Szófiába.
Nyitva lesznek az üzletek, vagy éttermek?
Alexander - 2016.12.23 - 07:40 - Utazási információk
Érdeklődnék, hogy Szozopolban a tengerfenék is homokos és sziklamentes? Montenegróban , Sutomoréban ugyanis a part homokos, de a tengerfenéken malomkerék nagyságú kövek vannak
Rozner Istvánné - 2016.12.22 - 13:25 - Szozopol
Szia, Lali, most érkeztem haza, egy hétig voltam a Golden Rainbow-ban és még maradtam volna NAGYON! Jövőre is ott a helyünk! Minden várakozásomat messze felülmúlta az a lakosztály, amit kaptam :) és ezzel nemcsak én voltam így... hallottam, hogy az emeleten mások is ugrálva ujjongtak! A G.R. lelke: Iliyan (transzfer és szobák) és Sztoyan (kirándulások, programok) és Tomi (szálloda, étkezés). Helyben kétféle all inclusive lehetőség közül lehet választani, és helyben érdemes fizetni, sokkal kedvezőbb az ár, mint online foglalás esetén. Ha inkább kirándulni szeretnétek, akkor érdemes átgondolni, hogy kell-e az ellátás vagy megoldjátok az étkezést. A G.R. közelében sok kisebb-nagyobb hely van, supermarket, pékség, kis étterem, kis büfé, sütodék, stb. A G.R. éttermében is jó az étel-ital választék, ezt akkor javaslom, ha a szállodában- és a parton szeretnétek lenni, és bármikor beugrani egy finom falatra, üditőre, sörre, akár fürdőruhában is. A G.R. saját all inc-ban van ingyenes wifi is és kedvezmény a beach-bar-hoz. A szálloda közvetlenül a homokos parton van, igazán kiváló helyen. Előtte lehet napágyat- és napernyőt bérelni vagy a piros vonallal jelölt helyen kívül a saját napágyat, széket, szélsátrat, gumimatracot, törülközőt stb. ingyenesen letenni. A víz itt a legtisztább, Nessebar-nál hínáros egy kicsit és ott előfordul medúza is. Itt nem! Érezzétek jól magatokat :) Ha van kérdésetek, szívesen válaszolok.
Ilona - 2016.09.17 - 19:50 - Neszebar