Bulgária - Kezdőlap

Bulgária utazás nyaralás info, szállás, nyaralóhelyek

Bulgária

A Bulgária utazás nyaralás info célja, hogy közelebb hozza a leendő utazókhoz, vagy csak érdeklődökhöz Bulgáriát, amely egykor a magyar családok első számú üdülőhelye volt, majd "elfelejetődött", de népszerűsége a magyarok, és más országokból származók körében is, ismét folyamatosan növekszik. Akik Bulgáriában terveznek nyaralást, de még nem tudják hol, ill. akik információkat szeretnének megtudni a bolgár nyaralóhelyekről, olvashatnak Albenáról, az Aranyhomokról, Burgaszról, Kranevoról, a Napospartról, Neszebarról, Pomoriéről, Szozopolról, és Várnáról. A bemutatandó helyek köre folyamatosan bővül. Részletes leírás olvasható Bulgária világörökségi kincseiről is.

Bulgáriai nyaraláskor érdemes megkóstolni a remek helyi specialitásokat is: ezek kerültek bemutatásra a Bolgár konyha, és Bolgár italok rovatokban.

Segítséget kaphatnak, akik szállást akarnak foglalni, ill. hasznos lehet a Bulgária térkép is, ahol fel vannak tüntetve az oldalon említett városok, települések, és nevezetességek. A Bulgáriába készülők hasznos tippeket, információkat olvashatnak az országba való eljutásról, a beutazásról, pénzváltásról, egészségügyről, autózásról az utazási információk oldalon. Autóval utazóknak az autós útvonaltervező lehet segítségére, melynek segítségével Bulgáriába, és Bulgárián belül is tervezhetnek útvonalakat.

Bulgária

Kép: Boby Dimitrov

Szállások Bulgáriában

Szállások Bulgáriában: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Bulgária info aloldalain

Magyar nyelvü szállodát keresek Neszebárban.
Zoé - 2017.03.06 - 17:18 - Neszebar
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek! Szófiába megyünk áprilisban . Kérdezném, hogy a reptérről hogy jutok el a Park Hotel Moskva nevű helyre?
Köszönöm :)
Dóri - 2017.03.06 - 12:22 - Utazási információk
2017.08.01-10-ig repülővel. Pomorie Hotel Paradise!!!!!!!!!!!!
Kovács Gyula - 2017.01.13 - 09:37 -
Sziasztok! Jövő júniusban megyünk a Golden Rainbow-ba, mi csak félpanziózunk :) . Időjárás illetve árak szempontjából mire számítsunk? Illetve látványosságok? Miket érdemes megnézni?
Sándor - 2016.12.28 - 19:16 - Napospart
Sziasztok!
Karácsonyra megyek Szófiába.
Nyitva lesznek az üzletek, vagy éttermek?
Alexander - 2016.12.23 - 07:40 - Utazási információk