Bulgária - Kezdőlap

Bulgária utazás nyaralás info, szállás, nyaralóhelyek

Bulgária

A Bulgária utazás nyaralás info célja, hogy közelebb hozza a leendő utazókhoz, vagy csak érdeklődökhöz Bulgáriát, amely egykor a magyar családok első számú üdülőhelye volt, majd "elfelejetődött", de népszerűsége a magyarok, és más országokból származók körében is, ismét folyamatosan növekszik. Akik Bulgáriában terveznek nyaralást, de még nem tudják hol, ill. akik információkat szeretnének megtudni a bolgár nyaralóhelyekről, olvashatnak Albenáról, az Aranyhomokról, Burgaszról, Kranevoról, a Napospartról, Neszebarról, Pomoriéről, Szozopolról, és Várnáról. A bemutatandó helyek köre folyamatosan bővül. Részletes leírás olvasható Bulgária világörökségi kincseiről is.

Bulgáriai nyaraláskor érdemes megkóstolni a remek helyi specialitásokat is: ezek kerültek bemutatásra a Bolgár konyha, és Bolgár italok rovatokban.

Segítséget kaphatnak, akik szállást akarnak foglalni, ill. hasznos lehet a Bulgária térkép is, ahol fel vannak tüntetve az oldalon említett városok, települések, és nevezetességek. A Bulgáriába készülők hasznos tippeket, információkat olvashatnak az országba való eljutásról, a beutazásról, pénzváltásról, egészségügyről, autózásról az utazási információk oldalon. Autóval utazóknak az autós útvonaltervező lehet segítségére, melynek segítségével Bulgáriába, és Bulgárián belül is tervezhetnek útvonalakat.

Bulgária

Kép: Boby Dimitrov

Szállások Bulgáriában

Szállások Bulgáriában: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Bulgária info aloldalain

Sziasztok! Màjusban utazunk Sofiàba és onnan szeretnénk eljutni Burgasba az éjszakai jàrattal! Hol lehet jegyet venni? Probaltam regisztrálni egy oldalon ahol elvileg lehet venni online de nem sikerült! Köszi
Babella Dávid - 2017.05.03 - 20:39 - Utazási információk
Magyar nyelvü szállodát keresek Neszebárban.
Zoé - 2017.03.06 - 17:18 - Neszebar
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek! Szófiába megyünk áprilisban . Kérdezném, hogy a reptérről hogy jutok el a Park Hotel Moskva nevű helyre?
Köszönöm :)
Dóri - 2017.03.06 - 12:22 - Utazási információk
2017.08.01-10-ig repülővel. Pomorie Hotel Paradise!!!!!!!!!!!!
Kovács Gyula - 2017.01.13 - 09:37 -
Sziasztok! Jövő júniusban megyünk a Golden Rainbow-ba, mi csak félpanziózunk :) . Időjárás illetve árak szempontjából mire számítsunk? Illetve látványosságok? Miket érdemes megnézni?
Sándor - 2016.12.28 - 19:16 - Napospart