London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London látnivalók

Londoni tömegközlekedés

LondonA London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező, akár hetekre elég kikapcsolódási lehetőséget kínáló városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, az Útikalauz, látnivalók I-VI. menüpontokban London 40, és London környékének 8 legjobb kiemelt, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, hasznos tippekkel, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb. Az oldalakon található információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, jelenleg is a 2016-os infók olvashatók. A látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

London térkép

Londoni szállás

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.

Vásárlás Londonban

Vélemények Londonról

London szállás

Szállások Londonban: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Kedves Réka!

5 napos tartózkodásnál árban már éppen jobb megérné a 7 napos Travelcard, de ti elhagyjátok az 1-4-es zónát, tehát jobb lesz az Oyster.
1-2-es zónára nem tudtok \"venni\" Oystert, csak bizonyos összegekkel feltölteni. Amennyiben a Warner Bros stúdióba is mentek, aznapra számolva nem 1-2-es zónával, hanem 1-9-es zóna+Watford Junction alapján kell feltölteni (a többi napra számolva lehet 1-2-es zóna alapján).
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.03.23 - 17:12 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tibi!

Többször is átolvastam az oldalt és először is gratulálni szeretnék, mert az egész utazást ez alapján szerveztem meg. :)

Azonban a tömegközlekedési jegyekkel meggyűlt a bajom.

Igazából mi szerdától vasárnap reggelig maradunk a városban. Tervezünk kirándulást a Warner Bros. Stúdióba illetve elszeretnénk menni az óceán parthoz is. Szállásunk a Paddington pályaudvar közelében van. Tehát úgy gondoltuk, hogy csak 1-2-es zónára vennénk Osteyrt. Vagy jobban megéri a Travelcard?

Segítséged előre is köszönöm:

Réka
Mészáros Réka - 2017.03.22 - 09:36 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tibcsi!
Köszönet a gyorsaságért (is :) )!
Aranka - 2017.03.20 - 18:54 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Aranka!

Először is Stanstedről be kell menni a városba, majd vissza a reptérre, erre nem érvényes semmilyen tömegközlekedési jegy.
1 napra a legkedvezőbb árban Oyster (vagy bankkártya). A napi limitek megtalálhatók a leírásban, attól függ, merre mennek Londonban, milyen zónákban mozognak, a belvárosi nevezetességek megtekintéséhez elég az 1-2-es zónára, 6,60 Fontot feltölteni.
A nevezetességek elérhetők metróval, ill. gyalog néhány egymáshoz képest, mivel több egymáshoz közel van, az egyes nevezetességekhez való eljutás szerepel a látnivalók menüpontokban.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.03.20 - 00:03 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tibcsi!
Végigolvastam az idei hozzászólásokat, látom, mennyire sokat tudsz segíteni a kérdezőknek. Most én is egy kéréssel fordulok hozzád: fiam most csütörtök reggel megy ki Londonba, Stansteden száll le a gépről. Egy ismerős várja a reptéren (ő napközben ott hagyja az autóját a reptéri parkolóban), vele terveznek 1 napos londoni városnézést. Este visszamennek az autóért és indulnak vidékre. Mit javasolsz kettőjüknek a tömegközlekedésre? 1 napos Oystert váltsanak ki? Mennyit kellene rá feltölteni? Vagy inkább csak a bankkártyájukat használják? A Liverpool Street-től gondolom metróval lehet eljutni a főbb nevezetességekig?
Előre is köszönöm a gyors válaszodat!
Aranka - 2017.03.19 - 15:32 - Utazási tanácsok, közlekedés