London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London

A London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, a Látnivalók menüpontokban London 33, és London környékének 8 legjobb, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb.

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Kedves Kati!

Igen, ahogy a cikkben is le van írva részletesen.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2014.04.20 - 18:05 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tibcsi!
Kérlek erősíts meg, jól értem, hogy ha papír alapú 7 napos travelcardot veszünk, akkor is igénybe tudjuk venni a 2 in 1 kedvezményeket? Függetlenül attól, hogy nincs vonatjegyünk?
Válaszodat előre is köszönöm!
Kati - 2014.04.20 - 17:00 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia ANDRÁS!

Mivel az 1-2-es és az 1-4-es zónás napijegy között a különbség mindössze 2,40 Font, az lemegy a szállástól/szállásra való utazással, tehát 1-4-est, igen. Viszont ennyi napra már nem napijegyek, hanem 7 napos 1-4-es zónás Travelcard a jó Oysterre, vagy, ha szeretnétek kedvezményeket is, akkor papíralapú 7 naposat, nem pedig Oysterre.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2014.04.18 - 15:31 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tibcsi!
Nagyon szépen köszönöm a tájékoztatódat. Ha további kérdés merülne fel, jelzem. Szép ünnepet és köszönöm gyors válaszod. Üdv, Éva
Éva - 2014.04.18 - 11:16 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tibcsi!
Ápr 25-én este érkezünk a Stansted-re és máj 1-én este indulunk haza a Luton-ról hárman. Ha jól láttam 4 főig érdemes valamelyik reptéri taxi transfert igénybe venni (50-60 font között) A szállásunk a Kingsbury-n (4-es zóna) van. Ebben az esetben is az Oyster Card a javaslatod? Gondolom napi 1/2 alkalom a szállásra oda-vissza, és a többi főleg a belső zónák. Elképzelhető, hogy reggel nem túl korán indulunk neki a városnak, este biztosan közlekedünk. Jártunk már néhány éve Londonban, most néhány nevezetesség és inkább séta, kötetlenség. A tömegközlekedésben tanácstalan vagyok, ezért kérem a segítségedet.
Köszönöm
András - 2014.04.18 - 10:53 - Utazási tanácsok, közlekedés