London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London látnivalók

Londoni tömegközlekedés

LondonA London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező, akár hetekre elég kikapcsolódási lehetőséget kínáló városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, az Útikalauz, látnivalók I-VI. menüpontokban London 40, és London környékének 8 legjobb kiemelt, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, hasznos tippekkel, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb. Az oldalakon található információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, jelenleg is a 2016-os infók olvashatók. A látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

London térkép

Londoni szállás

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.

Vásárlás Londonban

Vélemények Londonról

London szállás

Szállások Londonban: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Kedves Tibcsi!
Tavaly már nagyon sokat segített nekünk első londoni utunk megszervezésében. Márciusban visszatérünk egy 7 fős baráti társasággal, a jegyeket már lefoglaltuk. Tavaly a Stansted repülőtéren a kijárati folyosón vettünk 2 fős vonatjegyet nagyon olcsón (üzenem Rolandnak, 239!) és azzal igénybe tudtuk venni a 2 for 1 kedvezményt. Olvastam, hogy van 3-4 fős vonatjegy is. Ha sikerülne ilyent vennünk, vajon azzal is igénybe lehet majd venni a 2 for 1 kedvezményt? (Tudom, páratlanul vagyunk, de 6 főre.)
Köszönöm. Márti
Márti - 2016.11.29 - 19:55 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Ágota!

Igen, aznapra amikor 2for1-et szeretnének használni, vehetnek papír Travelcardot, az Oystert meg nem kell használni aznap, így nem megy pénz le belőle.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.11.27 - 17:41 - Útikalauz, látnivalók I.
Kedves Tibi. Egy SOS kérdés. Oester kártyát kívánok venni, de ha egy napra olyan papír alapu napijegyet veszek egy állomáson, ami a 2+1 akcióra jó, akkor azt aznap használhatom azt utazásra és kedvezmény igénybevételére? Travelcardra gondoltam. Aznap nem használnánk az oester jegyet. Lehet hogy butaság. 23 nap múlva uatzunk, első utunk 70 év felett. Üdv ágota
Ágota - 2016.11.27 - 09:16 - Útikalauz, látnivalók I.
Kedves Tibcsi!
Januárban utazunk Londonba egy egyetemista és egy 15 éves gyerekünkkel négyesben, 4 napra. A Lutonra érkezünk.
A 2for1 \"optimalizálása\" kapcsán (is) igyekeztem végigolvasni a sok-sok hasznos tanácsodat, hogy ne kérdezzek olyasmit, amire korábban már válaszoltál. :-)

1) Ha a National Express buszjeggyel utazunk be a városba, akkor a 2for1 kedvezményt csak aznapra tudjuk igénybe venni, ha jól értem. Nem látok ugyanis retúrjegy-vételi lehetőséget. Kérdésem, hogy ezek szerint vagy az a trükk, amit valaki írt, hogy a Victoria pályaudvaron veszünk egy rövid szakaszra szóló vonatjegyet a két középső napon? Vagy pedig érdemes inkább vonattal beutazni a városba, eleve retúrjegyet véve a reptéren? Ha jól gondolom, akkor ez esetben mind a négy napra érvényes a 2for1 (és ráadásul nem csak a National Express \"limitált\" változata)?

2) A vonatjegyet mindenképp konkrét járatra kell-e megvenni? (Nem tudom, mennyit késik esetleg a repülő stb, így ha konkrét járatra árulják a jegyet, akkor inkább a reptéren, érkezéskor vennénk meg.)

3) A 15 éves gyerek esetében elegendő-e a személyi igazolvány az életkor igazolására, vagy bárhol (Oyster stb.) szükséges-e emellé diákigazolványt (pl. ISIC) bemutatni? (Gondolom, a válasz NEM, de a biztonság kedvéért rákérdezek.)

Nagyon köszönöm a segítséget!
Andrea
Andrea - 2016.11.23 - 21:23 - Utazási tanácsok, közlekedés
Ennyiből sajnos nem, hiszen rengeteg művészellátó van Londonban.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.11.23 - 15:36 - Vásárlás, üzletek Londonban