London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London látnivalók

Londoni tömegközlekedés

LondonA London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező, akár hetekre elég kikapcsolódási lehetőséget kínáló városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, az Útikalauz, látnivalók I-VI. menüpontokban London 40, és London környékének 8 legjobb kiemelt, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, hasznos tippekkel, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb. Az oldalakon található információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, jelenleg is a 2016-os infók olvashatók. A látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

London térkép

Londoni szállás

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.

Vásárlás Londonban

Vélemények Londonról

London szállás

Szállások Londonban: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Szia!

Dátumtól, napon belül időponttól függően, jóval olcsóbb lehet a voantjegy, ha megveszed a natonailrail.co.uk oldalon (pl. 38 font helyett 9 font).
Stonehenge belépő 15,50 Font, a weboldalon ajánlanak előre belépőt venni:
http://www.english-heritage.org.uk/visit/places/stonehenge/prices-and-opening-times
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.05.01 - 00:31 - London környéke
Sziasztok!

Szeretném kérdezni, hogy Stonehenge-be kell fizetni belépőt? Mi a legolcsóbb az oda/vissza utra Londonból. Jobb ha most vásárolom meg a jegyet vagy később is ráér? (5 napos Londoni tartozkodás két tinédzserrel 16, 17 évesek junius vége fele). A válaszokat előre is köszönöm. Tibinek meg kívánok kitartást és jó egészséget...
Maria M - 2016.04.29 - 09:26 - London környéke
Köszi szépen a gyors választ!Közbe kiveséztem a 2/1 oldalt,vouchereket beszereztem.Már csak az egyes kapunál legyenek kevesen,meg a többinél.
tamás - 2016.04.26 - 20:58 - Útikalauz, látnivalók I.
Szia!

Igen, így lesz 2for1-ed, a voucherek beszerzése esetén.
Általában nagy szokott lenni a sor a Madame Tussauds-nál, délután 3-4 után már nem akkora, de ez se mindig igaz.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.04.26 - 17:57 - Útikalauz, látnivalók I.
Üdv!
Tehát ha jól értermezem ha Lutonról vonattal megyek be Londonba ugye a National Raillal és return jegyet veszek akkor jár a 2/1kedvezmény ottlétem ideje alatt(persze a fentebb leírtak szerint).Esetleg van valakinek valami tapasztalata,hogy május vége felé mekkora lehet a sor pl.a Panoptikumnál,kb mennyi a várakozási idő?
tamás - 2016.04.26 - 16:13 - Útikalauz, látnivalók I.