London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London

A London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező, akár hetekre elég kikapcsolódási lehetőséget kínáló városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, az Útikalauz, látnivalók I-VI. menüpontokban London 40, és London környékének 8 legjobb kiemelt, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, hasznos tippekkel, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb. Az oldalakon található információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, jelenleg is a 2016-os infók olvashatók. A látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.

London szállás

Szállások Londonban: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz megbízható weboldal árait lehet egyszerűen, gyorsan összehasonlítani, így a lehető legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat, és mindenki igényeinek a legmegfelelőbb szállásokat lehet találni. Így rengeteg időt és pénzt spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, amik csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Szia!

Ha egy metró /DLR-állomás a 2-es és a 3-as zónához is tartozik, akkor mindkettő zónás bérlet jó oda, tehát az 1-2-es zónás Travelcard is.
Már megvett Oysterhez is be lehet állítani a Young Visitor Discountot valószínűleg.
De nem tudom pontosan, hogy mire gondolsz, mert először azt írod, hogy Travelcardot vennél. Ahhoz nincs Young Visitor Discount, az az Oysterhez van. Aztán azt írod, hogy rendelsz London Passt. Ahhoz meg nem Travelcard, hanem Oyster jár, ha a tömegközlekedésest veszed, de ha gyereknek is veszed, akkor pedig gyerek Travelcard jár hozzá, és akkor nincs szükség a Young Visitor Discount beállítására.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.02.10 - 23:06 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia Tibcsi
12 napra készülünk. Szállást az East India DLR metróállomás környékén foglaltunk.
Metróállomás a 2/3 zóna határán van, travelcardot 1-2 zónára vennék.... jó - e ez így. Rendelnék LondonPass magyarországi postázással, 12 éves gyerek részére a Young Visitor Discount díjszabás utólag londonban is beállítható, vagy a vásárlásnál kell ezt előre jelezni........
Balogh Csaba - 2016.02.10 - 22:46 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia!

Ezen az útvonalon ahogy nézem, mindig 14 Font a jegy, tehát nem érdemes online megvenni. Ha éppen találsz 11,50-es előreváltott jegyet, 1-2-t néha látni, akkor megveheted, kicsit lehet spórolni, de ez esetben nem késheted le a vonatot, különben elveszik a jegyár, tehát ebben az esetben is inkább azt mondanám, hogy ne vedd meg előre.
A 15 éven aluliaknak vehető félárú vonatjeggyel is igénybe vehető a 2for1.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.02.07 - 23:02 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia!

Nagyon széles körűen elfogadják, és tömegközlekedési jegyeket is vehettek kártyával, a vasútállomásokon is fizethettek papíralapú Travelcarddal kártyával. De azért legyen nálatok készpénz.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.02.07 - 22:38 - Vásárlás, üzletek Londonban
Szia! Utazásaink során mi jobban szeretünk bankkártyát használni a kp. helyett. Kisboltokban, kávézókban, travelcard ( 7 napos, papíralapú ) vásárlásánál tudjuk gond nélkül használni? A választ előre is köszönöm.
Laci - 2016.02.07 - 15:03 - Vásárlás, üzletek Londonban