London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London látnivalók

Londoni tömegközlekedés

LondonA London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező, akár hetekre elég kikapcsolódási lehetőséget kínáló városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, az Útikalauz, látnivalók I-VI. menüpontokban London 40, és London környékének 8 legjobb kiemelt, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, hasznos tippekkel, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb. Az oldalakon található információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, jelenleg is a 2016-os infók olvashatók. A látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

London térkép

Londoni szállás

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.

Vásárlás Londonban

Vélemények Londonról

London szállás

Szállások Londonban: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Szia!

Igen, de ebben a hajózás nincs benne, az azon felül van, aznapra plusz 6,30 Font.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.10.18 - 18:35 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia!
Tehát ha jól értem, akkor veszek egy Oyster kártyát, amit feltöltök x összeggel. Ha maradok az 1-es zónában, akkor bármennyit utazhatok, akkor se von le 6,60 fontnál többet ?
Szeretnék menni hajóval Embankment állomástól a Tower-ig. Erre is érvényes az Oyster? Ez is benne van a 6,60-ban?
Köszönöm a választ előre is.
Kriszti - 2017.10.18 - 16:02 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia!

Nem kellene bemenni Ilfordból St. Pancrasig, mivel már át lehetne előtte szállni, gyorsabb lenne máshogy az út. De ha mindenképp St. Pancrasig mennétek, illetve ugye onnan van már jegy, akkor csak onnan mehettek, akkor Tfl Rail Liverpool streetig és onnan metróval (Hammersmith & City vagy Metropolitan vagy Circle vonalon) King\'s Cross St Pancras állomásig.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.10.17 - 19:48 - London környéke
Szia!

Greenwich és Embankment között az East és a Central zónát érinted, tehát igen, a jegy Oysterrel 6,50 Font. Ha maradsz a Central vagy East zónán belül akkor a vonaljegy 6,30 vagy 3,90 Font.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.10.17 - 19:39 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia Tibcsi,
River Bus kérdés ismét:) Oysterrel. Megnéztem a linket amit küldtél, de nem biztos, hogy jól értem. https://www.thamesclippers.com/route-time-table/prices
Ha Greenwich és az Embankment között szeretnénk egy útra venni, a Central and East árat kell néznem? Tehát 6,50 Oysterrel? Míg ha maradok a Central vagy az East zónán belül, akkor az azokra érvényes díjat? Köszönöm:)
Orsi - 2017.10.16 - 14:16 - Utazási tanácsok, közlekedés