London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London

A London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, a Látnivalók menüpontokban London 33, és London környékének 8 legjobb, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb.

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Ki gondolta volna, hogy ez ilyen csodálatos hely.Segít a tanulásban. :D
Milán - 2014.10.30 - 13:06 - Útikalauz, látnivalók III.
Ez az oldal nagyon jó, segít nekem a tanulásban. jó lenne elmenni ide! Szép London.
Milán - 2014.10.30 - 13:03 - Útikalauz, látnivalók II.
Kedves János!

Az Oyster igen, a legjobb általában, amennyiben nem állnak fenn a mikor nem éri meg az Oyster bekezdésben leírtak. A cikkben le vannak írva a napi limitek, csak busz használata esetén is, ez alapján tudjátok feltölteni. Ha a november 5-9 azt jelenti, hogy 5 teljes napot lesztek, és csúcsidőben is utaztok minden nap, akkor már megéri a 7 napos Travelcard Oyster helyett, abban az esetben, ha nem csak busszal közlekedtek. Talán kicsit kinn van ez a szállás ahhoz, hogy csak buszt használjatok.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2014.10.25 - 15:45 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tibcsi,
November 05-09-ig az Euro Lodge Clapham Hotelben lesz a szállásunk.
Szeretnénk pár nevezetességet megnézni. Pld. a Madame tussauds, Hyde park, Tower Bridge és a fontosabb tereket. Mi a Oyster kártyára gondoltunk és busszal közlekednénk.
A véleményedet kérnénk erről és némi segítséget a feltöltés összegéről.
Mivel először megyünk minden hasznos információt szívesen fogadunk.
Köszönjük előre is.
Üdvözlettel:
János és Kata


Jevuczó János - 2014.10.25 - 15:37 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia!

Igen, PayPass kártyával Oyster áron lehet jegyet venni, amennyiben mindenki, aki utazik rendelkezik ilyen bankkártyával, mivel egy kártyával több személy nem utazhat (tehát ugye meg se kell \"venni\", csak odaérinteni a metrókapunál a bejáratnál, majd a kijáratnál vagy a buszon egyszer), tehát a metrójegy 2,20 Font, míg a buszjegy 1,45 Font, ill. ugyanezek a kedvező árak Oyster kiváltásával, és visszaváltásával is. (Ki is egészítem ezzel a cikket, nem rég vezették be metrón is a PayPass fizetést, korábban csak buszon volt ez a lehetőség elérhető.)
Inkább metróval menjetek, mint busszal, mert metró 9 perc, busz akár 25.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2014.10.24 - 16:25 - Utazási tanácsok, közlekedés