London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London

A London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, a Látnivalók menüpontokban London 33, és London környékének 8 legjobb, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb.

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy hány órakor indul az első metró ill. a normál járatú buszok?

Stansedről indul a gépünk haza felé 8.30-kor. Gondolom legkésőbb 7-re ki kéne érnünk a reptérre (egyáltalán 7-re elég, vagy érdemesebb még előbb - csak kézipoggyászunk lesz). Tehát a városból kb. 5-5.30 között kell indulnunk a transzferbuszhoz...szóval indul ilyen korán metró, busz...vagy csak az éjszakai buszok jöhetnek szóba?
Bea - 2014.09.02 - 11:16 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia
Az lenne a kérdés hogy Stantsed repülőtérről ,hogyan lehet eljutni a legolcsòbban Gravsendig.Illetve Gravsendből mivel gyorsabb és olcsòbb eljutnt
Wembleybe.Köszönöm előre is válaszodat.
Lejla - 2014.08.31 - 01:29 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia!

Párommal október 9-12 között tartózkodunk majd Londonban. Luton repterére érkezünk majd a kora reggeli órákban. Szállásunk a Hendon Way 64 szám alatt található majd. Első kérdésem, hogy véleményed szerint ide el lehet-e jutni \"sima\" tegközlekedéssel a reptérről? Sima alatt értem, hogy nem kell speci \"expressz\" és egyéb jegyeket vásárolni.
Első körben arra gondoltam, hogy a reptérről közvetlenül a szállodába mennénk és megkonzultálnám velük, hogy a két kis apró kézipoggyászt valahol letehessük (hiszen csak 12-től lehet általában csekkolni, viszont remélhetőleg mi már 9 körül ott lennénk) és onnan tovább is mennénk London szívébe nézelődni, majd este visszamennénk és akkor csekkolnánk be.Tapasztalataid alapján van-e erre esély, hogy ezt megengedjék nekünk? Valamint mit gondolsz melyik lenne számunkra a legcélszerűbb jegy/bérlet a közlekedéshez? Én a feltöltős Oysterre gondoltam, pláne úgy, hogy nagy eséllyel elővételben veszünk majd egy 48 oras hopp-on hopp-off jegyet valamelyik cégnél. Ami ha jól tudom, elég sok látványossághoz elvisz, ergo nem kell pluszban metrózni/buszozni. Valamint, ha a reptérről a fent említett szállásunkra el lehet jutni \"mezei\" közlekedéssel akkor is ez lenne a célszerű. Észrevételeidet, válaszaidat előre is köszönöm!

Üdv.:

Krisztián
Katona Krisztián - 2014.08.28 - 18:36 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia! Stansted-Liverpool Street között veszek 2 oda-vissza jegyet a repülötéren. Ha ezen kivül veszünk 2 Travelcardot fényképpel ellátva 7-napra akkor ugye felesleges London Passt is vennünk? Egyikünk mindig ingyen megy be a legtöbb helyre? Mennyibe kerül a Hopon-Hopoff? Kapunk ingyenes belépöket ha jegyet váltunk 1 járatra?
Holnapután megyünk, tudsz gyorsan válaszolni? Köszi!
Gyöngyi - 2014.08.25 - 13:44 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia!

Én nem tartom túl célszerűnek a Lutonnál foglalni, és aztán minden nap kb. 2x1 órát utazni minimum 2x10 Fontért. Vagy ha már bevállalsz ennyi utazást naponta, ennyivel (min. 20 Fonttal/éj) olcsóbban esetleg találsz valamit, akkor meg nem kell feltétlenül pont a Lutonra korlátozni ezt az utazást, lehet máshol is külvárosban.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2014.08.25 - 10:40 - Utazási tanácsok, közlekedés