London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London

A London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, a Látnivalók menüpontokban London 33, és London környékének 8 legjobb, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb.

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Szia!

A hotel a Bent Cross metrómegállótól (Northern Line) található 10 perc gyaloglásra. A 3-as zónában van, tehát 1-4-es Oyster vagy napijegyek kellenek, hogy milyet vegyétek, arról részletesen lehet olvasni a cikkben (de röviden: Oyster valamivel olcsóbban jöhet ki, de a 2for1 kedvezményekhez papíralapú Travelcard kell). Ezek a reptérről/reptérre nem érvényesek.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2014.07.30 - 14:54 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia Tibi!
Péntek du-tól vasárnap estig leszünk Londonban, a King Solomon Hotelban.Hogyan tudunk odajutni legegyszerűbben és milyen megoldást ajánlasz?Város nézés,múzeumok stb.Milyen utazási kártya a leggazdaságosabb?Előre is köszönöm.
Ági
Ági - 2014.07.30 - 14:46 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia!

A Stansted Express jeggyel igénybe vehetők a kedvezmények, és nem tudok róla, hogy csoportos jegyre ne lenne érvényes, erre sehol nincs utalás, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos. Az hogy más kedvezményekkel nem vehető igénybe, az nem hiszem hogy vonatkozna a 2for1-re.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2014.07.29 - 13:14 - Utazási tanácsok, közlekedés
Az előző kérdésemre azt hiszem megtaláltam a választ, mivel azt írják hogy más kedvezmények nem vehetők igénybe.... A standard class jeggyel viszont gondolom igénybe vehető, ugye (össz. 83 font)?
Maja - 2014.07.29 - 11:10 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia!
Szeretném megkérdezni, hogy ha a Stansted expresszre veszek 3 fő (2 felnőtt/1 gyerek) részére csoportos jegyet 63 fontért oda-vissza, azzal igénybe tudjuk-e venni az egyet fizet kettőt kap kedvezményt? Előre is köszi! Maja
Maja - 2014.07.29 - 10:37 - Utazási tanácsok, közlekedés