London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London látnivalók

Londoni tömegközlekedés

LondonA London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező, akár hetekre elég kikapcsolódási lehetőséget kínáló városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, az Útikalauz, látnivalók I-VI. menüpontokban London 40, és London környékének 8 legjobb kiemelt, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, hasznos tippekkel, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb. Az oldalakon található információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, jelenleg is a 2016-os infók olvashatók. A látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

London térkép

Londoni szállás

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.

Vásárlás Londonban

Vélemények Londonról

London szállás

Szállások Londonban: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Kedves Tibor .Először is B.U.E.K.Szeretnem kérdezni ha Luton ből Londonba National busszal megyek be és a jegyet online vesyem a National kettő az egyben amit ők adnak igénybe vehető.Ha jövet menet veszem hányszor használhatók.Koszi .
Fillér romeo - 2018.01.19 - 13:10 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tibor!
Nagyon hasznos az oldalad, gratulálok a tevékenységedhez!
Kérdésem az lenne, mi az értelme a Travelcard Oysterre töltésének? Ebben az esetben nem lehet penzt visszakerni az Oysterrol, hiszen nincs napi limit a Travelcardnal. Jol ertem? (1-4 zonaban lennenk, 5 napot + Heathrow egyszer oda, egyszer vissza.) Koszonom elore is a valaszod! Udv: Peter
Peter - 2018.01.19 - 07:43 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia!

Az lenne a kérdésem. Hogy ha a buszon elfogadják a paypass kártyát, nekem van kettő, odaadom a gyereknek az egyiket. Azt úgy elfogadják? Még egy kérdés! A szállástól a British múzeumig, ha jól néztem, akkor egyszer átt kell szálni. Ez esetben akkor ez két útnak minősül? Előre is köszönöm!
Zsolt - 2018.01.18 - 21:56 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia Tibcsi!

Köszönöm a választ, igen ott szállunk meg. Abban szeretnék még tanácsot kérni, -mivel a Paper Travelcard ( elsősorban az egyet fizet kettőt kap kedvezmény miatt) befutónak tűnik- azt mindkét reggel el kell menni egy vasútállomásra, és meg kell venni, vagy esetleg egy szuszra el tudnánk intézni péntekre és szombatra is. Amennyibe péntek éjjel 1 órakor vesszük meg, amikor a reptérről megyünk a szállásra, akkor az már szólhat-e 4 óra 30-at követő időre- ha mondjuk nem érvényesítjük, vagy az 4.30-kor mindenképpen lejár. Ezen felül érzékenyen érintett, hogy az óriás kerék- ha jól láttam a honlapon- most éppen karbantartás alatt áll 22.-ig. Tapasztalatod szerint reménykedhetünk abban (gyermekünk egyetlen kívánsága ez lett volna), hogy előbb befejezik a karbantartást, és akár érdemes nézni a honlapot, vagy ez fix leállás, és pont.
Köszönöm: Évi
Évi - 2018.01.17 - 18:05 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia!

Gondolom akkor, hogy az Euro Queens Hotelre gondolsz.
Eljutás a Lutonról éjfél után: busszal (National Express A1 vagy Green Line) Marble Archig, majd onnan, pontosan ebből a buszmegállóból:
https://goo.gl/maps/4rPF6qa8fTN2
N137 vagy N2 éjszakai busszal, Crystal Palace irányába, Westow Hill megállóig.
Majd gyalog:
https://goo.gl/maps/3gi5V34vmxv
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2018.01.16 - 02:46 - Utazási tanácsok, közlekedés