London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London látnivalók

Londoni tömegközlekedés

LondonA London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező, akár hetekre elég kikapcsolódási lehetőséget kínáló városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, az Útikalauz, látnivalók I-VI. menüpontokban London 40, és London környékének 8 legjobb kiemelt, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, hasznos tippekkel, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb. Az oldalakon található információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, jelenleg is a 2016-os infók olvashatók. A látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

London térkép

Londoni szállás

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.

Vásárlás Londonban

Vélemények Londonról

London szállás

Szállások Londonban: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Kedves Tibor!
2017 nyarán (azon belül rugalmas) vinném el a mozgáskorlátozott lányomat Londonba. 6-7 napot terveztem, és a legfontosabb úticélunk a Harry Potter Múzeum (ami ráadásul Londonon kívül van) .
Kérdésem az lenne, hogy van-e ötleted, hogy honnan tudnék információkat, tippeket-tapasztalatokat gyűjteni a \"London kerekesszékkel\" projektünkhöz?
Köszönöm,
Thyra
Thyar - 2017.02.25 - 17:35 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Zoltán!

Travelcard vagy Oyster jöhet szóba, hogy mikor melyik jobb, az megtalálható az Utazási tippek, közlekedés menüpontban. Az Oyster olcsóbbra jön ki, ugyanakkor papír Travelcardra van 2for1 kedvezmény. Még Camden is csak 2-es zóna, tehát Travelcardból elég az 1-2-es zónás, Oyster esetében pedig csak a napi limiteknél van jelentősége a zónáknak.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.02.24 - 12:56 - Útikalauz, látnivalók I.
Szia!

A leírásban megtalálható hogy milyen tömegközlekedési jegy lehetőségek vannak (Travelcard vagy Oyster), és hogy hogyan használhatók.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.02.24 - 12:54 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia Tibi, Párommal utazunk és ha veszünk mindketten national rail retúr (26/02től - 01/03ig) jegyet akkor hogyan és mivel tudjuk használni a tömegközlekedési eszközöket a városban?
Köszönöm
Szabó Zoltán - 2017.02.23 - 14:54 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tibi,
Febrár 26-tól megyünk párommal Londonba és a tömegközlekedés iránt érdeklődnék. 4 napra milyen jegyet vagy bérletet (milyen zónákra) érdemes venni? Javarészt csak a \"belvárosban\" utaznánk, két távolabbi pont talán a Madame T. múzeum és Camden lenne. Gondolom ezekhez kell valam i extra mert elég távol vannak. Köszönöm.
Szabó Zoltán - 2017.02.23 - 14:37 - Útikalauz, látnivalók I.