London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London látnivalók

Londoni tömegközlekedés

LondonA London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező, akár hetekre elég kikapcsolódási lehetőséget kínáló városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, az Útikalauz, látnivalók I-VI. menüpontokban London 40, és London környékének 8 legjobb kiemelt, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, hasznos tippekkel, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb. Az oldalakon található információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, jelenleg is a 2016-os infók olvashatók. A látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

London térkép

Londoni szállás

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.

Vásárlás Londonban

Vélemények Londonról

London szállás

Szállások Londonban: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

üdvözlöm! szeretném megkérdezni, ha a \"The Original Tour\" hopp on hopp off-busszal utazunk,van olyan terkép, amely mutat egy optimális átszállásokkal megoldott \"nagy\"kört a hat vonal kombinálásával? udvözlettel:M.Gabi
Medek Gabriella - 2017.06.23 - 09:21 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia Tibcsi!

Szombaton érkezünk Lutonba és onnan utazunk Wimbledonba. A ThamesLink vonalat használnánk, így átszállás nélkül érkeznénk meg Wimbledonba. Segítséget szeretnék kérni, hogy ha rendelkezek 1-3 Zonás Travel Carddal v Oysterrel a vonat indulása előtt, akkor elég-e a vonatjegyet a zóna határig (Hendon) megvennem? Előre is köszönöm a segítséget!
Ádám - 2017.06.21 - 12:05 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tibcsi!
Nagyon köszönöm a segítséget,
Mandi
Mandi - 2017.06.20 - 20:30 - Útikalauz, látnivalók I.
Kedves Mandi!

Az Oyster olcsóbbra jön ki, ha visszaváltjátok, de mégis van olyan eset, hogy jobb a Travelcard, például a 2for1 kedvezmények miatt (bár azt a Gatwick Express retúrjeggyel is megkapjátok), részletek az Utazási tippek, közlekedés menüpontban:
http://utazas-nyaralas.info/london/tanacsok-kozlekedes.html
Mit érdemes megnézni: ami érdekel titeket, és be is fér 1 napba, itt fel van sorolva nagyon sok látnivaló az Útikalauz, látinvalók I-VI. menüpontokban, illetve például egy sétaútvonal a Buckingham palota leírásánál.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.06.18 - 21:23 - Útikalauz, látnivalók I.
Kedves Tibcsi!
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy mit érdemes megnézni egy nap alatt Londonban és milyen utazási jegyet érdemes használnunk - Oyster vagy Travelcard? A Victoria Pályaudvarra érkezünk a Gatwick expresszel július közepén két tizenéves gyerekünkkel. Hálásan köszönöm, Andrea
Mandi - 2017.06.18 - 19:13 - Útikalauz, látnivalók I.