London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London

A London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, a Látnivalók menüpontokban London 33, és London környékének 8 legjobb, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb.

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Szia!

A nevezetességek nyitva- és zárva tartásai az Útikalauz, látnivalók I-V. menüpontokban láthatók. Nem látok olyat, ami zárva lenne húsvétkor.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.03.27 - 20:22 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia, A Húsvéti nyitva tartás a főbb nevezetességeknél (Nagypénteken és szombaton) hogy alakul? Van róla információd? Nagyon köszi
Adri - 2015.03.27 - 19:41 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia!

Elvileg 2 után deaktiválásra kerül, de a jegyirodában újraaktiválják / visszaváltják.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.03.27 - 19:00 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia! Nehány éve vásárolt Oyster Card szerinted visszaváltható? Köszi
Krisztina - 2015.03.27 - 18:56 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia!

Dartford-London jegy 8,40 Font egy irányba, 7 napos bérlet - igazolványkép szükséges hozzá (Dartford to London Zones 1-6 7 days season ticket) 74,80 Font.

Travelcardból csak 1 napos és 7 napos létezik, arra a zónára érvényes, amire veszitek (papíralapúból max 1-6-os vehető, afeletti zónás abból nincs). A 10 éves gyerek ingyen utazhat viszont (de ennek ellenére neki is kell venni Travelcardot a 2for1-hez).
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.03.27 - 17:44 - Utazási tanácsok, közlekedés