London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London

A London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, a Látnivalók menüpontokban London 33, és London környékének 8 legjobb, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb.

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Augusztusban Chorleywoodban voltunk kempingben, ami nagyon olcsó, kb. 25 font/éj árammal együtt ötünknek sátorban. Ez a hetedik zóna, csúcsidőn kívüli napijegy (off-peak travelcard) 11-15 éves gyereknek 4.60-ba, felnőttnek 12.50-be került. Az állomás a Metropolitan line vonalon van, kb. 50 perc alatt ér be a központba.
Ibolya - 2014.09.20 - 19:29 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tibor!

Érdeklődnék, hogy a véleményed szerint Londonból hogyan és mivel jutok el a leggyorsabban és a leggazdaságosabban Portsmouth-ba?
Köszönettel, Sziszkó
Sziszkó - 2014.09.20 - 14:56 - Utazási tanácsok, közlekedés
Hahó! Köszönöm az eddigi segítséget, még egy kérdésem van. Milyen fényképet fogadnak el a 7.napos PaperTravelcardhoz? Úgy értem, hogy papír alapú kell mindenképpen, vagy jó a digitális is? Gondolom, a Viktórián lehet kapni... Köszönöm előre is!
Gyuri - 2014.09.19 - 10:41 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tibor,

Köszönöm szépen. Az Easybus szerinted mennyire megbízható, mivel ha jól láttam azért lényegesen olcsóbb a transzferbusznál? Mi az oka? Köszönöm válaszodat.
Anita - 2014.09.19 - 09:21 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Anita!

Transzferbusszal Victoriáig, majd metróval: Circle Line-on Paddington állomásig. Ha nem a National Express transzferbusszal mész be, hanem pl. az Easybusszal, az a Baker Streetig megy, akkor pedig Bakerloo line-on Paddingtonig.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2014.09.19 - 04:56 - Utazási tanácsok, közlekedés