London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London

A London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, a Látnivalók menüpontokban London 33, és London környékének 8 legjobb, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb.

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Kedves Tibcsi!
Jövő év július elején tervezünk Londonban (1 hét), Newcastleben (2-3 nap) és Párizsban (4-5 nap) eltölteni kb. 2 hetet. Négyen mennénk, 2 felnőtt, egy 12,5 éves és egy 10,5 éves gyerkőccel. Még gondolkozunk, hogy árban hogyan lenne a legkedvezőbb, Budapest-Newcastle-London-Párizs-Budapest (esetleg fordítva), vagy Budapest-London-Newcastle-London-Párizs-Budapest. Úgy láttam, hogy a Newcastle-i kitérő (vonat vagy repülő) nagyon drága. Tudnál esetleg olyan szolgáltatást (pl. busz), amivel olcsóbban meg tudnánk oldani? A London-Párizs távolságot a TGV-vel gondoltuk megtenni, a többit pedig repülővel Budapestig.
Illetve kérdés lenne még, hogy nem Londonban lenne a szállásunk, hanem Wokingban. Melyik kártyát érdemes 7 napra megvennünk, illetve kiváltanunk, ha onnan járnánk be szinte minden nap Londonba várost nézni? Ha 7 napra váltjuk meg, vagy naponta, az jelent-e árban különbséget? Fotót kell-e vinnünk a gyermekek vagy a mi bérletünkhöz?
Segítséget előre is nagyon köszönöm.
M. Anita - 2014.09.28 - 17:22 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia, a stanstedről ezek szerint busszal gazdaságosabb bejutni ( és megbízható is?) főleg igaz ez a visszafelé útra ( mert a repülő ugye nem vár) . Továbbá vissza hogyan találom meg a buszindulást? A szállásunk és a tervezett látnivalók az 1-2 es zónában vannak, viszont 1-szer mennénk a wembleybe is . Kérdésem hogy 4 napra mit vegyünk?
Előre is köszönöm. Üdv: Joe
Joe - 2014.09.26 - 22:20 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia! En október elején megyek majd Londonba egy hosszú (4 nap) hétvégére. Stonehenge megéri? Erdemes befizetni valamelyik buszos útra? Köszi :-)
Furkeszdarazs - 2014.09.25 - 23:18 - Útikalauz, látnivalók I.
Szia,
ha három napot vagyok Londonban, és a városban szeretnék utazgatni, melyik jegyet, bérletet ajánlod?
Köszönöm
D.
Dani - 2014.09.24 - 12:58 - Utazási tanácsok, közlekedés
Augusztusban Chorleywoodban voltunk kempingben, ami nagyon olcsó, kb. 25 font/éj árammal együtt ötünknek sátorban. Ez a hetedik zóna, csúcsidőn kívüli napijegy (off-peak travelcard) 11-15 éves gyereknek 4.60-ba, felnőttnek 12.50-be került. Az állomás a Metropolitan line vonalon van, kb. 50 perc alatt ér be a központba.
Ibolya - 2014.09.20 - 19:29 - Utazási tanácsok, közlekedés