London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London

A London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező, akár hetekre elég kikapcsolódási lehetőséget kínáló városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, az Útikalauz, látnivalók I-VI. menüpontokban London 38, és London környékének 8 legjobb kiemelt, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, hasznos tippekkel, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb. Az oldalakon található információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, a látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Kedves Lídia!

Egy vonatjegy nem érvényes londoni tömegközlekedésre, és Bracknell londoni zónákon kívül van. Más kérdés, ha úgy kéred, hogy londoni Travelcarddal. Vagy valamilyen megfelelő season ticketet veszel, tehát ha nem egyszer, hanem rendszeresen utazol Londonba, az ilyenek érvényesek lehetnek londoni tömegközlekedésre.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.07.04 - 12:36 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tibcsi!
Ha Bracknellből megyünk Londonba jól tudom, hogy a vonatjegy a tömegközlekedésre is jó?
Köszönöm
Lídia - 2015.07.04 - 08:05 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia!

Igen, a Greenwich vasút- és DLR-állomás a 2-es zónában van.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.07.04 - 01:23 - London környéke
Szia Tibcsi! Azt szeretném megtudni, hogy Greenwich-be való kiutazáshoz az oyster használható- e? Köszönöm, Samu
Kántor Samu - 2015.07.03 - 23:59 - London környéke
Köszönöm ;) !
Enikő - 2015.07.03 - 07:50 - Utazási tanácsok, közlekedés