London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London látnivalók

Londoni tömegközlekedés

LondonA London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező, akár hetekre elég kikapcsolódási lehetőséget kínáló városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, az Útikalauz, látnivalók I-VI. menüpontokban London 40, és London környékének 8 legjobb kiemelt, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, hasznos tippekkel, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb. Az oldalakon található információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, jelenleg is a 2016-os infók olvashatók. A látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

London térkép

Londoni szállás

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.

Vásárlás Londonban

Vélemények Londonról

London szállás

Szállások Londonban: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Szia Tibi! Nagyon köszi a gyors választ! Közben lányom is megtalálta a választ a tfl-nél, néhány helyen van rózsaszín kártyaolvasó, csak ott kell ismételten kártyát érinteni, egyébként nem. Köszi
Keszthelyi Vince - 2017.02.22 - 14:46 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves ZOLI!

Igen, vasútállomáson vásárolt 7 napos papír Travelcarddal érvényes a 2for1, ez az egyik, amivel érvényes, a leírtak alapján.


Szia VINCE!

Nem, átszállásnál nem kell, nincs is hova érinteni, egyszer bemész a metróhálózatba, majd egyszer kimész onnan, bármennyiszer is szállsz át, nem hagyod el a hálózatot, és nincsenek kapuk átszállásoknál (1-2 kivétellel, de ha épp van kivétel, látni fogod, ha látsz kártyaolvasót, érints mindig)
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.02.22 - 12:54 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia Tibi! Még egy SOS kérdés, amire eddig a tfl honlapján sem találtam választ: metróval történő utazáskor - az ok, hogy egy vonalon be- és kiszálláskor a sárga kártyaolvasóhoz érintem a bankkártyámat, de átszállás esetén (mondjuk Jubelee-ről átszállok a Bond Streeten a Central-ra) kell-e pay pass kártyát érinteni (ha igen, mihez?) vagy sem? Köszi
Keszthelyi Vince - 2017.02.22 - 12:44 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tibcsi!
2017 április 15-én utaznánk párommal Londonba 5 napra. A Heathrow repülőtérre érkezünk. A reptérről a Heathrow express-el utaznánk be Paddington-ig, ott megvennénk a 7 napos Travelcard-ot (kell vinnünk személyenként 1 db útlevél méretű fényképet) és mivel úgy tudom, hogy travelcard-al busszal ingyen lehet közlekedni az összes zónában, ezért a 18-as vagy az N18-as busszal utaznánk be a szállásunkig ami a Wembley Centrálnál van. Ezzel közlekednénk majd az ottlétünk alatt a szállásunk és a központ között. Ha jól olvastam Heathrow Expess jegyet tudok venni online elővételben olcsóbban. A kérdésem az lenne, hogy jól próbáltam-e okoskodni, ill. hogy a 2for1 kedvezményt így igénybe tudjuk-e venni az ott tartózkodásunk alatt a kinyomtatott voucherekkel?
Köszönettel: Zoli
Westergomby Zoltán - 2017.02.22 - 10:57 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia!

Igen, nem mindig adja be egyszerűen, de akkor örülök, hogy megoldódott, jó utat! :)
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.02.21 - 17:13 - Utazási tanácsok, közlekedés