London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London

A London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező, akár hetekre elég kikapcsolódási lehetőséget kínáló városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, az Útikalauz, látnivalók I-VI. menüpontokban London 40, és London környékének 8 legjobb kiemelt, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, hasznos tippekkel, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb. Az oldalakon található információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, a látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Kedves Ágnes!

Ez magának a reptérnek a buszállomása, a terminál elhagyása, a kijárat után rögtön ott a buszállomás, különböző kocsiállások vannak a különböző cégeknek, és különböző irányba induló járatoknak.
Ha arra gondolsz, hogy Cambridge milyen messze van: 100-120 perc.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.11.24 - 20:21 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tibor!
Decemberben érkezünk a Luton reptérre, onnan a National Express visz minket Cambridge-be. Azt szeretném megkérdezni, hogy a Luton reptértől milyen messze van a buszpályaudvar?
Előre is köszönöm
Ágnes
Ágnes - 2015.11.24 - 19:09 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Andi!

Örülök, hogy hasznos információkat találtál! :)
Ahogy a leírásban szerepel, az 5 Fontot, és a rajta maradt összeget is visszaadják.
Lehet nem kerek összeget is rátölteni, és igen, érdemes előtte megkérdezni, ill. megnézni, mennyi van rajta.
A Travelcard ennyibe kerül, 2for1 kedvezménytől függetlenül, nincs is köze a 2for1 kedvezményhez, hiszen \"sima\", Oysterre töltött, vagy jegypénztárban vásárolható Travelcarddal az nem is érvényes, csak vasútállomáson vásárolttal.
Érdekes útvonalon közlekedő buszjáratok pl: 9, 11, RV1, de bárhol is vagytok, a legközelebbi megállóban nagyon jól ki van írva, merre mennek onnan a buszok.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.11.24 - 14:03 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tibor!
Mint oly sokan, én is csak dicsérni tudom az oldalt, és óriási köszönetet mondani a munkádért, és a segítségét.
Kérdezni is szeretnék néhányat:
Jól sejtem, hogy ha az Oysteren marad fel nem használt összeg, akkor azt nem adják vissza, csak az 5 fontot? 2 éve voltunk Londonban, és megtartottuk a kártyát,mert hamarabbra terveztük a visszatérést. Csak holnap megyünk megint, érdemes megkérdezni, mennyi maradt a kártyán, és csak a pontos, napi összeget rátölteni, amennyi a maximum? Lehet \"nem kerek\" összeget is? Mert nekünk 2 éve azt mondta egy információs, hogy 5-10 stb. fontot lehet rátölteni.
A 2for1 kedvezményes Travellcard a kedvezmény miatt kerül 12 fontba egy napra, holott az duplája a napi limitnek, vagy van más oka is? A London Eye-ra felülnénk, ezért egyik napra váltanánk Travellcardot (úgy számoltam, kb. 7 fonttal kedvezőbb így az ár 2 felnőtt egy gyereknek), más oka nincs, mivel főleg sétálni fogunk, és buszozni, hogy nézelődhessünk.
Esetleg tudsz javasolni egy buszjáratot, amivel viszonylag jól körbenézhetnénk (mert egy 10 évesnek jól jön egy kis pihenés is)? :-) A 10-es busz rémlik hogy több látványosság mellet elmegy és gyönyörű volt este az Oxford str róla, de nem tudom, egyáltalán érdemes-e ilyesmiben gondolkodni, nem visz-e el nagyon messzire a belvárostól? Le kell szállni a végállomáson, gondolom, tehát nem tudunk rögtön visszafordulni. Nem szeretnénk eltévedni. :-)
Köszönöm válaszod!
Andi
Andi - 2015.11.24 - 11:38 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tibor!
Köszönöm az eddigi sok-sok segítségedet! Megnyugtató számomra, hogy minden problémámra gyors választ kaphatok Tőled. 3-án indulunk, remélem minden rendben lesz.
Márti - 2015.11.23 - 06:23 - Utazási tanácsok, közlekedés