London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London látnivalók

Londoni tömegközlekedés

LondonA London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező, akár hetekre elég kikapcsolódási lehetőséget kínáló városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, az Útikalauz, látnivalók I-VI. menüpontokban London 40, és London környékének 8 legjobb kiemelt, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, hasznos tippekkel, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb. Az oldalakon található információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, jelenleg is a 2016-os infók olvashatók. A látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

London térkép

Londoni szállás

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.

Vásárlás Londonban

Vélemények Londonról

London szállás

Szállások Londonban: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Köszi szépen! Még kérdeznék: valami olyasmit olvastam, hogy a vasút, ha 4-en utazunk, akkor csak féláras. Ez tényleg így van? Az úgy nem olcsóbb a reptérről? Köszi,
üdv,
Eszter
Eszter - 2016.10.23 - 14:42 - Útikalauz, látnivalók I.
Szia Tibi!
Az ibis budget London Hounslow-ban fogunk megszállni a
20-28 Staines Road, Hounslow cimen. Szeretném kérdezni, hogy tudunk ide eljutni a Stansted repülőtérről? Illetve melyik közlekedési kártya érné meg nekünk, ha 4 napra megyünk és a főbb nevezetességeket meg akarjuk nézni.
Köszönöm, Timi
Fabu Timea - 2016.10.21 - 20:30 - Útikalauz, látnivalók I.
Kedves Eszter!

A legolcsóbb bejutás a szálláshoz valamilyen busszal a reptérről. Mivel rengeteg útvonalú busz van, kiválasztottam most az eljutáshoz egyet, legyen a Terravision busz, melyre ár az ár 8 Font, így olcsóbb mint a National Express. Tehát azzal King\'s Cross vasútállomásig. Onnan metróval: Metropolitan vonalon Finchley Road állomásig, onnan Jubilee vonalon West Hampstead állomásig, onnan pedig London Overgrounddal Kensal Rise-ig.

Hogy mit érdemes megnézni, ami titeket érdekel, a legjobb látnivalók a Látnivalók I-VI. menüpontokban. Mivel rengeteg nevezetesség van, lehetetlen összeállítani egy útitervet, nem tudván miket néztek meg. A nevezetességek elhelyezkedése egymáshoz képest a London térkép menüpontban látszik: http://utazas-nyaralas.info/london/london-terkep.html

Nem kell nemzetközi diákigazolvány, mivel a nevezetességeknél életkorkedvezmények vannak 15/16/17 éves korig általában. Illetve ott van még ugye a 2for1 kedvezmény is látnivalókhoz.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.10.20 - 01:38 - Útikalauz, látnivalók I.
Szia,
A Luton reptéren adnak olyan logoval ellátott vonatjegyet amivel a 2for1 igénybe vehető?Ha nem ,akkor hol kell megvenni?
Köszi
Lazsádi Katalin - 2016.10.18 - 21:54 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tibcsi!
Rendkívül hasznos a honlap és nagyon informatív. Én is a segítségedet szeretném kérni konkrét ügyben: Stanstedre érkezünk 31-én 16,18 éveseimmel és a férjemmel korán reggel. Kensal Rise-hoz közel fogunk lakni. Mi a legolcsóbb közlekedés oda és, ha 3 éjszakát maradunk, akkor esetleg van-e javaslatod valami utitervről, mit, mikor érdemes megnézni? Minél többet és minél olcsóbban szeretnénk megnézni. :)
Ki kell-e váltani valami nemzetközi diákigazolványt a gyerekeknek (és van-e ilyen egyáltalán)? Nagyon köszi,
üdv,
Eszter
Eszter - 2016.10.18 - 19:28 - Útikalauz, látnivalók I.