London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London

A London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, a Látnivalók menüpontokban London 33, és London környékének 8 legjobb, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb.

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Kedves Tibcsi!

Az a kérdésem, hogy lehet a legolcsóbban eljutni Londonból Párizsba? Március végén utaznánk és ha lesz lehetőségünk át mennénk Párizsba 1 napra. Köszönöm a választ! :)
kukucska - 2014.11.24 - 07:53 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia!

Pl. 7 napos, 1-5-ös zónás (Enfield az 5-ös zóna) Travelcard, a maradék 3 (vagy amennyit még leszel) napra meg Oyster, a megfelelő összeggel feltöltve (a Travelcard is tölthető az Oysterre)
A cikkben megtalálod a London Pass árait, és linket arra, hogy miket tartalmaz. A meglátogatni kívánt nevezetességek belépőjegy árának, és a London Pass árának figyelembe vételével el tudod dönteni, hogy megérné-e megvásárolni adott napra a London Passt. Egyébként pl. se a London Eye, de a Dungeon, se a Madame Tussauds nincs benne, azok közül amik érdekelnének, szóval neked se biztos, hogy megérné.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2014.11.20 - 15:51 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia! Én most fogok utazni Londonba, kb. 10 napra és nem igazán tudom hogy hogyan működik ez a jegyrendszer. Milyen tipusu jegyet kellene vennem a sok nap eseten? Enfieldből kellene a belvarosba mennem. Plusz érdemes e megvennem a London pass-t ha nem szeretnék minden helyre menni amit tartalmaz? London eye, a panoptikum, a durgeon es a palota érdekelne főképp.
Előre is köszönöm a segitseget! :-)
Denissza - 2014.11.20 - 08:13 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia!

A Ryanair biztos hogy nem a Lutonra megy, de a lényegen nem változtat. Akár Luton, akár Stansted, transzferbusz Victoriáig, majd metró: Victroria Line Euston állomásig, onnan meg Northern Line Golders Green állomásig, végül gyalog 5-10 perc: https://goo.gl/maps/RhTFq
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2014.11.17 - 01:10 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia!!
35, Hoop Lane, Golders Green, London, England lesz a szállásunk, és azt tudom hogy a \"Budapest - London/Luton - Budapest útvonalon a Wizzair/Ryanair légitársaság menetrend szerinti járataival.\" szóval a kérdésem hogy hogy jutok el (részletesen) a szálláshelyre... :)

köszönöm!
nora - 2014.11.16 - 12:11 - Utazási tanácsok, közlekedés