London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London

A London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, a Látnivalók menüpontokban London 33, és London környékének 8 legjobb, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb.

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Kedves Tibcsi,

nagyon köszönöm a gyors választ :)

Stella
Stella - 2014.10.19 - 18:21 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Stella!

Crawley a zónarendszeren kívül van. A legjobb 7 napos bérletet venni vonatra (Season Ticket) venni Crawley és Victoria között, melynek ára 78,10 Font (Crawley to London Victoria 7 Days Season Ticket)
Mindkettőtöknek felnőtt jegy kell.
A Londonon belüli közlekedéshez pedig kell még nektek 1-1 db 7 napos Travelcard Oysterre töltve, vagy papíralapú, a Victoria vasútállomáson megvéve, vagy ha esetleg nem utaznátok olyan nagyon sokat, akkor Oyster a megfelelő összeggel feltöltve.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2014.10.19 - 14:44 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tibcsi,

Angliába készülünk a 16 éves fiammal, Crawley-ban fogunk lakni, onnan vonattal tudunk bemenni a Viktóriára. 6 teljes napunk lesz kinn, ebből egy nap tengerpart - tehát max. 5 napot tudunk bemenni Londonba. Milyen utazási lehetőséget ajánlanál?
Nagyon köszönöm a segítséged :)

Stella
Stella - 2014.10.19 - 13:14 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia!

St. Mary Cray a 6-os zóna.
Amennyiben 9:30 előtt nem utaztok be Londonba, akkor vegyetek egyszerűen Off-Peak napi Travelcardot az 1-6-os zónára, felnőtteket és gyerekeket.
Ha 9:30 előtt már beutaznátok, valamint du. 16:00-19:00 között ez nem érvényes.
Ha ekkor is utaznátok akkor tehát ez nem jó, akkor a gyerekeknek a legjobb a papíralapú napi Travelcard 11-15 éveseknek 1-6-os zónára, míg a felnőtteknek ugyanez felnőttbe.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2014.10.18 - 22:00 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia Tibi!
Segítségedet szeretném kérni London közlekedésével kapcsolatban. Jövő szombaton egy napot töltünk Londonban. A kérdésem az lenne, hogy a szállásunk a St. Mary Cray megálló közelében lesz, és úgy gondoltam, hogy vonattal bemegyünk a Victoria pályaudvarig, és onnan gyalog megnézünk néhány nevezetességet, ami ebbe a napba belefér. Azt nem tudom, hogy milyen jegyet érdemes vennünk.2 felnőtt, egy 15 és egy 13 éves gyerekkel megyünk. Ha lesz időnk még buszoznánk is egy kicsit, de ez nem biztos, hogy belefér az időnkbe.
Előre is köszönöm a válaszodat.
/Tavaly a párizsi utunk is nagyon jól sikerült az oldalatokon található tanácsokat követve./
További jó munkát kívánok!
Adri
Adri - 2014.10.18 - 21:02 - Utazási tanácsok, közlekedés