London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London látnivalók

Londoni tömegközlekedés

LondonA London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező, akár hetekre elég kikapcsolódási lehetőséget kínáló városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, az Útikalauz, látnivalók I-VI. menüpontokban London 40, és London környékének 8 legjobb kiemelt, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, hasznos tippekkel, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb. Az oldalakon található információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, jelenleg is a 2016-os infók olvashatók. A látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

London térkép

Londoni szállás

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.

Vásárlás Londonban

Vélemények Londonról

London szállás

Szállások Londonban: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Érdeklődnék, 4 napra megyünk párommal Londonba, Stanstedre megyünk, és a szállásunk Golders greennél lesz. Jól láttam, hogy a National Bus A6 pont jó nekünk? Nekem paypassos kártyám van, azt ugye tudom használni közlekedésre? Páromnak Oystert szeretnénk. lehet a reptéren kiváltani? És mennyivel érdemes feltölteni, ha a szokásos nevezetességeket szeretnénk megnézni? Köszi a választ
Anikó - 2016.08.25 - 15:39 - Utazási tanácsok, közlekedés
Érdeklődnék, hogy jól értelmezem-e a 2for1 kedvezményt. Ha retur jegyet váltok a Stansted Expressre WebDuo kedvezménnyel ( tehát online előre 4 napra ), akkor az érkezés és a visszaindulás közötti napokon bármikor használhatom a 2for1 kedvezményt? Több napon is vagy csak az időszakon belül az általam választott egyetlen napon? Egyáltalán az online vásárolt express jegyhez adják-e a 2for1 kedvezményt?
Ircsi - 2016.08.25 - 12:37 - Utazási tanácsok, közlekedés
Köszönöm szépen a választ! Azt esetleg nem tudod, hogy a 7napos papíralapú travel card-ot megveheti más személy nekünk előre, vagy csak az igénybe vevő tudja a \"7 nap\" kezdetén személyesen megvenni? (Ismerős esetleg tudna nekünk segíteni a vásárlásban).
Szangel - 2016.08.23 - 13:57 - Útikalauz, látnivalók I.
Sziasztok!

MÁRTI: 2 ember tudja használni a 2for1-et vonatjegy, vagy papír Travelcard megvásárlása esetén, a 3. embernek pedig kell még egy belépőjegyet venni az attrakciókhoz.


ALMA: Ha a Lutonról Londonba mennél, akkor természetesen jár a 2for1 aznap, mivel Londonba vettél vonatjegyet Londonon kívülről. Amennyiben retúrjegyet veszel, akkor a visszaút időpontjáig tudsz 2for1-ezni.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.08.20 - 21:25 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia!
A 2for1 igénybe vehető valahogy, ha vonattal jövök be a Lutonról és vissza?
Eredetileg a jegyet online vennèm meg, de ha 2for1 jár érte, akkor megérné helyben megvenni a reptéren. Csak ugye az nem Londoni vasútállomás...
Alma - 2016.08.20 - 20:10 - Utazási tanácsok, közlekedés