London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London látnivalók

Londoni tömegközlekedés

LondonA London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező, akár hetekre elég kikapcsolódási lehetőséget kínáló városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, az Útikalauz, látnivalók I-VI. menüpontokban London 40, és London környékének 8 legjobb kiemelt, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, hasznos tippekkel, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb. Az oldalakon található információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, jelenleg is a 2016-os infók olvashatók. A látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

London térkép

Londoni szállás

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.

Vásárlás Londonban

Vélemények Londonról

London szállás

Szállások Londonban: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Kedves Ágota!

A legolcsóbb jegy Reading és London között úgy látom, az Off-Peak Day Return jegy lesz, 18,20 Font oda-vissza összesen. Nem tudom, hány napot lesztek, de akár bérletet is lehetne venni, ha esetleg sok napot, akkor van 7 napos vonatbérlet a Reading-London viszonylatra 128,50 Fontért.
15 évesen még, igen, elvileg 50% kedvezmény van.
Lehet kapni a zónahatártól is kiegészítő jegyet Readingig, de nem hiszem, hogy megérné, hiszen akkor még kéne pluszban 1-6-os zónás Travelcard is.

Igen, PayPassos bankkártyát használhatsz Oyster helyett, de csak Londonban, mivel Reading a zónarendszeren kívül van, oda nem érvényes vonatra.

A Luton reptérre utazva mindenképp be kell utazni Londonba, ami egy irányba 18,10 Font vonattal. De lehet busszal is menni, a nationalexpress.co.uk oldalon, Reading (Town Centre) állomástól előre foglalva olcsóbb a jegy mint a vonat.

Londonból a Luton reptérre pedig olcsóbb busszal menni, mint vonattal, a cikkben leírtak alapján. A Paddington állomástól először át kell utazni a St. Pancras állomásra, amennyiben vonattal mentek, ha busszal, akkor pedig a buszok onnan indulnak, ahova Readingből busszal érkeztek, a Victoria buszállomástól.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.09.22 - 16:45 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tibi!
November elején megyünk Londonba,egy felnőtt és 15 éve sgyerek.Readingben fogunk lakni barátoknál.Onnan Londonba vonat megy csak Paddington.Milyen kedvezmények vehetők igénybe?Off peak és gyerek 50%,vagy van más is?Nekem paypass bankkártyám van itthon,úgy olvastam ez kiváltja az oystert.És Readingből hogyan lehet legolcsóbban Luton reptérre menni?
Pálfi Ágota - 2016.09.22 - 10:58 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Anna!

Amennyiben a felnőtteknek Travelcardja lesz, ahhoz nincs Young Visitor Discount, az Oysterhez van. A 2for1 miatt is az a legjobb, ha a 15 éves gyereknek gyerek Travelcardja van.
Igen, úgy lesz a legjobb az eljutás, Victoriáig, aztán District Line-on metróval.
Éjjel 1-ig nyitva van a vasúti jegypénztár a Victorián.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.09.21 - 15:33 - Utazási tanácsok, közlekedés
Köszönöm szépen, majd nézegetem, hátha bővül :))
Üdv, Andi
Andi - 2016.09.21 - 11:57 - Útikalauz, látnivalók I.
Kedves Tibcsi!
Köszönet a sok hasznos tanácsért!
Mi 8 napra megyünk hamarosan Londonba. Két felnőtt és egy 15 éves.
A felnőtteknek egyhetes papíralapú Travelcard, a gyereknek a Young Visitor Discount lesz a jó megoldás? Szeretnénk viszonylag sok fizetős nevezetességet megnézni.
Ha lesz olyan látnivaló ahova csak az egyik felnőtt és a gyerek megy, nem tudjuk igénybe venni a 2 in 1 kedvezményt,
Érkezéskor Luthonból a Premier Inn London Putney Bridge hotelbe kell eljutnunk. Jól gondolom, hogy a legegyszerűbb a Victoriáig National Express és onnan metróval menni?
Így meg tudnánk venni a másnaptól érvényes (így lenne meg a 7 nap) Travelcardot. Mivel a gép este érkezik, a vasútállomásra csak 22 óra körül érünk majd oda. Ilyenkor nyitva van a jegypénztár?

Anna - 2016.09.21 - 10:52 - Utazási tanácsok, közlekedés