London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London látnivalók

Londoni tömegközlekedés

LondonA London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező, akár hetekre elég kikapcsolódási lehetőséget kínáló városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, az Útikalauz, látnivalók I-VI. menüpontokban London 40, és London környékének 8 legjobb kiemelt, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, hasznos tippekkel, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb. Az oldalakon található információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, jelenleg is a 2016-os infók olvashatók. A látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

London térkép

Londoni szállás

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.

Vásárlás Londonban

Vélemények Londonról

London szállás

Szállások Londonban: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Kedves Tibcsi!

Azt szeretném megkérdezni, hogy Párizsba van-e olyan piac, ahol olcsón tudunk szuveníreket vásárolni (hűtőmágnes, kulcstartó, toll...stb) Hol érdemes ezeket beszerezni. Pl Londonban a Camden Townban harmada áron voltak a szuvenírek mint bárhol másutt :) Párizsba van valami tuti beszerzési forrás? Köszi :)
Enikő
Enikő - 2017.01.21 - 14:04 - Utazási tanácsok, közlekedés
Rutintalanabb utazóként kérdezném:

egy londoni hostel címre kell eljutnunk, arrafelé dolgozik egy rokon, de nem tud kijönni elénk...

a cím:

637 Harrow Road Brent, Kensington és Chelsea negyed, London, NW10 5NU,


A Lutonra érkezünk reggel, onnan a busz / vonat variáció is megfelelne...

Azt tudom, hogy több buszos cég is bevisz Londonba, nagyon különböző árakon, akár 2-3 fontért is, pl. easybus.Kérdéseim:
- az a bizonyos easybus -os reptéri, nagyon olcsó transzfercég valóban ennyire megbízhatatlan??? Valakinek tapasztalat, mert állítólag a National Express buszai csinálják ezt is..???

--ha a Luton- London útra vonattal mennénk, akkor az online jegyvásárláskor ugyanúgy vannak kedvezőbb árak, mint a busznál,
vagy a vonatjegy ára nagyjából ugyanaz akkor is, ha itthon nem bajlódok, hanem kint veszem meg helyben???

-- a fenti hostel címre mi a legegyszerűbb eljutási mód??

köszönöm
varroneni - 2017.01.20 - 14:30 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Adri!

Hogy mivel érdemes közlekedni, attól függ végül melyik reptérről mentek, és onnan hova, egyenesen a stadionba-e, vagy előtte valamilyen szállásra, stb.
A legolcsóbb tömegközlekedési lehetőség Oyster használatával lehetséges (vagy használható helyette PayPass-os bankkártya). De ez a repterekről nem érvényes (kivéve: Heathrow)
A legközelebb a Heathrow reptér van a Wembleyhez, de igazából annál se számít ez, mert onnan is ugyanúgy először be kell menni London központjába tömegközlekedéssel, onnan is 1,5-2 órás út a Wembley.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.01.18 - 23:53 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tibor! Soha nem voltunk még Londonban, ezért kérnék tanácsot tőled. Április 29-én utaznánk kimondottan a Joshua-Klicskó meccsre a Wembley Stadionba. A leghatékonyabb és leggyorsabb odajutás szempontjából melyik repülőteret ajánlod és mivel érdemes közlekedni, mennyiért? Köszönöm, előre is!
Adri - 2017.01.18 - 12:01 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves judy!

7 napra a 7 napos Travelcard a legjobb, vagy papíralapú, vagy Oysterre töltve. Ha van korábbról egy Oystered, akkor annak még jónak kellene lennie, esetleg újra kell aktiváltatni egy pénztárban, vagy ügyfélszolgálati ponton.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.01.17 - 15:56 - Utazási tanácsok, közlekedés