London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London látnivalók

Londoni tömegközlekedés

LondonA London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező, akár hetekre elég kikapcsolódási lehetőséget kínáló városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, az Útikalauz, látnivalók I-VI. menüpontokban London 40, és London környékének 8 legjobb kiemelt, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, hasznos tippekkel, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb. Az oldalakon található információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, jelenleg is a 2016-os infók olvashatók. A látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

London térkép

Londoni szállás

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.

Vásárlás Londonban

Vélemények Londonról

London szállás

Szállások Londonban: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Szia!

Stanstedről Otfordba vennék retúr vonatjegyet. Igaz az a hír, hogy a vonatjegy tartalmazza az underground árát is, ha Londonon \"keresztülmegyek\" átszállásokkal vagy kell Oyster kártyát is vásárolnom?

Stansted-Tottenham Hale---London Victoria-Otford lenne az útvonal

Nagyon köszi
Ági
Kovács Ági - 2016.07.21 - 20:20 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tibi!
Először is nagyon szépen köszönöm a válaszokat itt is és a Párizs oldalon is.
Mire már kezdene tisztulni a kép, akkor jön még egy-két zavaros momentum:
1. A 2 for 1 kedvezményt akkor is megkapjuk, ha csak Londonba van vonatjegyünk, és nem retúr? Mivel haza repülővel jövünk.
2. A 2 for 1 kedvezményhez valóban kell regisztrálni a 2 for 1 oldalon és valamilyen kuponokat kell letölteni majd kinyomtatni? Mert ezt pl.: ma hallottam.
Előre is köszönöm ezekre is a válaszodat.
Eleonóra - 2016.07.21 - 19:37 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Eleonóra!

7 napra eleve a 7 napos Travelcard a leggazdaságosabb, hacsak nem nagyon keveset utaztok, pláne, ha papíralapút vesztek, és igénybe vesztek 2for1 kedvezményeket.
Heti bérlet pont ez a 7 napos Travelcard, és ez minden közlekedési eszközre érvényes.
Nincsenek 26 év alatti kedvezmények.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.07.21 - 03:33 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tibi!
A 24 éves lányommal aug. 9-én vonattal megyünk Párizsból Londonba. A St. Pancrasra érkezünk. Szállásunk a King Solomon Hotelben lesz 155-159 Golders Green Road. 16-án repülünk haza. Ez azt jelenti, hogy keddtől keddig tartózkodunk Londonban.
1. Azt szeretném tőled megkérdezni, hogy a közlekedésre mit javasolsz? Travel Card, ami adja a 2 for 1 kedvezményt a leggazdaságosabb ennyi időre?
2. És a papír alapú vagy Oyster-re töltött?
3. Londonban nincs minden közlekedési eszközre szóló heti bérlet?
4. A 26 év alattiaknak szóló kedvezmény itt nincs?
Köszönöm a segítőkészségedet.
Eleonóra - 2016.07.20 - 16:17 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia!

A voucheren az szerepel, hogy az Oysterre töltött Travelcard nem is érvényes, ami igaz is, mivel, ahogy itt az oldalon is le van írva, csak a papíralapú Travelcard az érvényes.
Igen, a legjobb, ha visztek igazolványképet, amennyiben 7 napos Travelcardra gondolsz most.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.07.20 - 00:56 - Utazási tanácsok, közlekedés