London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London

A London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező, akár hetekre elég kikapcsolódási lehetőséget kínáló városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, az Útikalauz, látnivalók I-VI. menüpontokban London 40, és London környékének 8 legjobb kiemelt, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, hasznos tippekkel, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb. Az oldalakon található információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, a látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Szia!

Igen, a leírás alapján a Super Off Peak jegyek szombaton, vasárnap és ünnepnap érvényesek egész nap a St Pancras pályaudvarról induló és érkező vonatokra.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.09.03 - 15:02 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia, szuper az oldal!!! Egy dologban szeretném segítséged kérni, Lutonra az eastmidlansdstrains-nél találtam ezt a \"Super off-peak\" jegyet,mi vasárnapi napon mennénk bentről csak egy útra, a reptérre, és a leírásából nekem az derült ki, hogy hétvégén és ünnepnap ez a jegytípus bármikor induló vonatra érvényes aznap. Ezt jól értelmeztem?? Ezek szerint mindegy akkor melyikre veszem meg online? NAGYON köszönöm!
haktu - 2015.09.02 - 23:37 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Bianka!

Helyszínen megvehető a jegy Chelsea stadiontúrára, csak nézzétek meg itt, a stadium tournál a check avability and bookra kattintva:
http://www.chelseafc.com/the-club/Museum-stadium-tours.html
..hogy mikor indulnak a túrák, és a kiválasztott időpont előtt legalább fél órával érkezzetek az esetleges nagy sorok, és e miatti esetleges túrakezdés lekésés miatt.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.09.01 - 22:25 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tündi!

Igen, 6 nap, minden nap a 11,70 Fontos limit elérése esetén a 7 napos Travelcard a legjobb, nektek 1-6-os zónás kell, mert Hampton Court 6-os zóna. Nem kell vonatjegy a 2for1-hez, ha van Travelcard. Ha nem használtok ki 1 db 2for1-et se, akkor teljesen mindegy hogy Oysterre teszitek-e, vagy ugyanúgy megveszitek vasútállomáson, amelyik kényelmesebb, ha vasútállomáson veszitek, akkor nem kell visszaváltani az Oystert hazafele.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.09.01 - 22:21 - Útikalauz, látnivalók I.
Kedves Tibcsi!

Két hét múlva megyünk a párommal Londonba 6 napra . A szállásunk East Moleseyben lesz, a Hampton Court Palace közelében . Abban kérném a segítséged, hogy milyen tömegközlekedési bérlet lenne számunkra a legcélszerűbb. Lutonba erkezunk kedden délután és a National Rail busszal megyunk a Victoriara. Onnan mar bérlettel közlekednénk tovább, vasárnapig. Minden nap elérnénk a napi limitet, így a 7 napos Travelcard tűnik a legjobbnak. A papír alapú igazolványképes változatra gondoltunk, mert akkor akár a 2for1 kedvezmények közül is válogathatnánk. Ezt tudjuk használni/igényelni vonatjegy nélkül is? Vagy ha nem használnánk ki ezt a kedvezményt akkor érdemesebb oysterre töltetni a travelcardot ? Előre is köszönöm a választ.
Tündi - 2015.09.01 - 21:46 - Útikalauz, látnivalók I.