London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London látnivalók

Londoni tömegközlekedés

LondonA London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező, akár hetekre elég kikapcsolódási lehetőséget kínáló városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, az Útikalauz, látnivalók I-VI. menüpontokban London 40, és London környékének 8 legjobb kiemelt, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, hasznos tippekkel, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb. Az oldalakon található információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, jelenleg is a 2016-os infók olvashatók. A látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

London térkép

Londoni szállás

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.

Vásárlás Londonban

Vélemények Londonról

London szállás

Szállások Londonban: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Kedves Tamás!

Persze, bármelyik vasúttársaságtól vehetsz jegyet, a nationalrail.co.uk oldalról érdemes kiindulni, és átdob oda, ahol a jegyet lehet venni az adott útvonalon (bár gondolom úgy csináltad).
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.06.23 - 23:18 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tibcsi!
Szeretném kérdezni, hogy a First Greater Western Ltd. vasúti társaság megbízható, lehet tőlük rendelni?
Előre is köszönöm
Tamás
Tamás - 2016.06.23 - 23:13 - Utazási tanácsok, közlekedés
Nagyon koszonom a segitseged Tibor!!!

A repteret es a szallas cimet latva, nem nagyon allt ossze a kep....de igy mar alakul...Utazasig biztosan lesz meg kerdesem .Addig is szep napot!!!!
Eszter - 2016.06.22 - 09:39 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Eszter!

A legegyszerűbb megoldás: valamilyen busszal Victoriáig.
Onnan vonattal (a Victoria buszállomáson leszállás esetén gyalog a Victoria vasútállomásig) Blackheath állomásig (Darford irányába közlekedő közvetlen vonatok). Blackheath a 3-as zóna. A Blackheath vasútállomástól a szállás 5 perc gyalog: https://goo.gl/maps/rED12EEcAKT2
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.06.21 - 19:12 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tibor,
Augusztusban utazunk Londonba( 3 felnott) es segitseget kernek a Luton repterrol hogyan jutunk el egyszerubben a 8-16 Montpelier Row, Lewisham cimen levo Hotelbe???Koszonom elore is!!!
Eszter - 2016.06.21 - 17:57 - Utazási tanácsok, közlekedés