London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London

A London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező, akár hetekre elég kikapcsolódási lehetőséget kínáló városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, az Útikalauz, látnivalók I-VI. menüpontokban London 38, és London környékének 8 legjobb kiemelt, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, hasznos tippekkel, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb.

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Kedves Zsuzsa!

Gondolom vehettek, de az utolsó napon már nem használhatja. Érdemes megkérdezni a pénztárban, ők megmondják.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.05.22 - 18:20 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tibcsi! A lányom jelenleg 15 éves és a londoni tartózkodásunk utolsó napján tölti a 16-ot. Vehetek-e még részére 7 napos gyerek travelcardot, vagy már a felnőtt szükséges neki is? Köszönettel: Zsuzsa
Zsuzsa - 2015.05.21 - 17:26 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Zsuzsa!

Nem kell sokat gyalogolni, mert a 757-es és a 321-es busznak ugyanott van a megállója Luton Station Interchange, tehát ugyanott kell lenniük, a pályaudvarnál, de nem ismerem a konkrét megállót.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.05.20 - 23:25 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves Tibcsi!
Megnéztem az általad megadott linken a vonaton eljutás lehetőségét aLútonról Watford Junctionra, de nagyon bonyolultnak tűnik kétszer átszállni ( 19.06ó-kor WFJ, 19.17ó-kor St Albans City, St Albans Abbey 19.55ó, WFJ-re érkezés 20.00 ó.
A kérdésem az, ha ezt nem vállaljuk be a csomagjainkkal, a 757-es és a 321 busszal menni egyyzerűbb lesz-e, vagy a két busz egállôja nem esik-e egymástól túl messze cso agokkal?
Mindenesetre így kiesik az a buszút, amit aLuton Parkway-ig meg kell tenni.Nem az idő miatt, hanem a cűgölődés fárasztó a csyomagokkal való átszállásokkor.
Várom válaszod, ha van még időd holnapig írni.
Igazolványképünk pedig lenne, hogy a vasútllomáson 7 napos travelcardot vegyü k ( 1-9 zóna + WFJ ).
Zsuzsa - 2015.05.19 - 13:52 - Utazási tanácsok, közlekedés
Nincs diákkedvezmény, gyerekkedvezmény van 4-15 év között, helyszínen 32, online 28 Font.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.05.19 - 12:57 - Utazási tanácsok, közlekedés