Cote d'Azur - Térkép

Utazás nyaralás info » Monaco » Cote d'Azur térkép

Interaktív térkép, és műholdkép a francia riviéráról

Cote d'Azur

Ezzel az interaktív térképpel, és műholdképpel az egész francia riviérát bejárhatjuk "virtuálisan". A térkép, és a műholdkép is városszinttől utcaszintig nagyítható.

A Cote d'Azur térkép használata:

Csak vigyük rá a kurzort a térképre, és a megjelenő kéz ábra segítségével balra, jobbra, fel, és le mozoghatunk a francia riviéra térképén.

Zoomolás, nagyítás, kicsinyítés a francia riviéra térképén

Utcaszintig zoomolhatunk a térképen, és a műholdképen is. A bal alsó sarokban található + gomb megnyomásával a térkép nagyobb, és részletesebb lesz, városszintről utcaszintre zoomolhatunk, míg a - gomb használata esetén a Cote d'Azur térkép kevésbé részletes, de nagyobb területet átfogó lesz, kicsínyithetünk ország- vagy tartományszintre. Ha kétszer kattintunk a térképen, akkor az adott területet kijelöljük középpontnak. Ez segíti a pontos közelítést.

Műholdfelvétel a Cote d'Azurról

Ha a térkép helyett a francia riviéra műholdfelvételét szeretnénk nézegetni, kattintsunk a bal felső sarokban lévő jobbra mutató nyilat és négyzetet ábrázoló gombra, majd a megnyíló ablakban a bal alsó sarokban elhelyezett képes gombra., térképre való visszaváltáshoz pedig ismét ide.