Párizs - Főoldal

Párizs utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

Párizs látnivalók

Párizsi tömegközlekedés

PárizsA visszafogott vélemények szerint is a világ legszebb városának számító Párizs mindenkit magába bolondít - az utazók 97 százaléka szeretne visszatérni felejthetetlen utazása után e számos látnivalóval rendelkező, leírhatatlan hangulatú városba. A Párizs utazás nyaralás info 6 oldalon mutatja be a fények, a szerelem, a szabadság, és a divat városának is mondott Párizs több, mint két tucat csodálatos, és érdekes nevezetességét, és csodálatos parkjait, és kertjeit melyek Párizs interaktív, zoomolható térképén is feltüntetésre kerülnek, ahol egyben műholdképen is megtekinthetők Párizs lenyűgöző részei. Mint minden oldalunkon, Párizs esetében is célunk, hogy a magyar weben elérhető legjobb, leghasznosabb, legaktuálisabb információkat tudjuk a magyar utazóknak nyújtani, és az oldal átolvasása, és párizsi látogatás után tartalmasabban, olcsóbban, nagyobb élményekkel térhessenek haza, akik itt "készültek fel". A párizsi látnivalókon kívül a Párizs környéki látnivalókról is olvasható bemutatás, ebben a részben lehet olvasni, és hasznos információkat kapni Disneylandről és Versailles-ról. Akik kisebb vagy nagyobb gyerekkel indulnak útnak a fények városba, azoknak érdemes elolvasni Párizs gyerekkel cikkünket, amelyben kisebb és nagyobb gyermekek számára is felejthetetlen élményt nyújtó párizsi vagy Párizs környéki attrakciókról írunk. Az oldalon található információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, a látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

Párizs térkép

Párizsi szállás

Akik vásárolni is szeretnének a divat fővárosában, vagy csak szétnézni Párizs számos érdekes, és különleges áruházában, és piacain, azok a Párizsi üzletek, piacok oldalon találhatnak fogódzót. Párizsban nem csak jókat lehet vásárolni, hanem remek ízeket lehet kóstolni a város számos különleges éttermében - az éttermek, kávézók cikkünkben Párizs leghíresebb, legjobb, legkülönlegesebb, ill. olcsó, de remek éttermeit, és kávéházait mutatjuk be. Akik Párizs éjszakai életébe is bele szeretnék magukat vetni, szeretnék meglátogatni valamelyik diszkót, azok az éjszakai élet, diszkók, klubok oldalon olvashatnak általában véve a párizsi szórakozóhelyekről, ill. megismerhetik a legjobbakat, leghíresebbeket.

Párizs, LouvreAz útikalauz rovatban hasznos, és fontos információkat adunk át a Párizsba készülőknek a tömegközlekedésről, a tömegközlekedési jegyekről, a repülőterekről a városba való bejutásról, stb. Több éve ott élő magyarok, és Párizst már meglátogatók tapasztalatait, a Párizs vélemények oldalon pedig a véleményüket Párizsról, és az ott élő emberekről. Bár Párizst mindig érdemes meglátogatni, bizonyos hangulatos rendezvények, és fesztiválok még pezsgőbbé teszik az egyébként is lenyűgöző légkörrel rendelkező várost: ezekről a rendezvények, fesztiválok alatt lehet olvasni. Akik autóval kelnek útra, azoknak érdemes megnézniük az autós útvonaltervezőt, amellyel Budapestről Párizsba, ill. Franciaországon belül is tervezhetnek utat. A Párizs szállás rovatban olyan linkek találhatók, amelyeken párizsi szállást lehet foglalni a legolcsóbb árakon. A történelem iránt érdeklődők, illetve azok, akik utazásuk során szeretnének képben lenni a különböző épületek, és emlékművek eredetével kapcsolatban, Párizs történelmével is részletesen megismerkedhetnek. Azokra a kérdésekre, amelyekre valaki nem talál választ az oldalon, a minden oldal alján lévő hozzászólások között adunk választ.

Vásárlás Párizsban

Párizs gyerekkel

Párizs szállás

Szállások Párizsban: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Párizs info aloldalain

Kedves Tibor!
Köszönöm a gyors választ, már csak egy furcsa kérdésem lenne! Hol lehetne a leg pénztárcabarátabb étkezéseket megoldani?! Akár piac, kis étterem vagy boltok. Választ előre is köszönöm!
Viki
Dubánné Gáspàr Viktória - 2017.03.30 - 22:49 - Útikalauz, utazási tippek és tanácsok
Sziasztok!
Eurolines-sal érkezek Párizsba. (Gallieni)
Azt szeretném megkérdezni, hogy ez milyen zónába esik? Milyen napi jegyet vagy gyüjtö jegyet lenne érdemes vennem, ha szeretném megnézni a föbb látványosságokat? Segítségeteket elöre is köszönöm! Christian
Krisztian Szeles - 2017.03.30 - 22:41 - Útikalauz, utazási tippek és tanácsok
Kedves Viktória!

A Saint-Michel Notre-Dame állomáson át kell szállni RER C-re, amivel Champ de Mars-Tour Eiffel állomásig kell menni.
(Másik lehetőség: Denfert-Rochereau állomáson átszállni 6-os metróra, amivel Bir-Hakeim állomásig kell menni. )
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.03.30 - 22:04 - Útikalauz, utazási tippek és tanácsok
Kedves Tibor!
Nagyon sok hasznos tanácsot kaptam ( kaptunk) tőled amit előre is köszönök! Kis-nagy lányommal ajándék uttal előszőr járunk együtt Párizsban! ápr. 18-án érkezünk a CDG-ra 21-én pedig utazunk haza :-)! Azt már letisztáztam, hogy mindenképpen a bérlettel járunk a legjobban! Viszont mivel egyikünk sem egy nagy nyelvtudós szeretném megkérdezni tőled hogy a szállásunkra ( Hotel Eiffel Seine, Vaugirard XV. kerület) RER eljutva kell- e átszálnom és ha igen mire és hol, és milyen nevű megállónál száljak le! Válaszodat vája egy izguló anyuka és egy annál is izgatottabb 13-éves nagylàny :-) előre is köszönöm!
Üdv: Viki
Dubánné Gáspár Viktória - 2017.03.30 - 21:46 - Útikalauz, utazási tippek és tanácsok
Kedves Krisztina!

Igen, ez így van, nyugodtan vegyétek meg, ez a legkedvezőbb bérlet ilyen esetben.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.03.24 - 17:59 - Útikalauz, utazási tippek és tanácsok