Párizs - Főoldal

Párizs utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

Párizs látnivalók

Párizsi tömegközlekedés

PárizsA visszafogott vélemények szerint is a világ legszebb városának számító Párizs mindenkit magába bolondít - az utazók 97 százaléka szeretne visszatérni felejthetetlen utazása után e számos látnivalóval rendelkező, leírhatatlan hangulatú városba. A Párizs utazás nyaralás info 6 oldalon mutatja be a fények, a szerelem, a szabadság, és a divat városának is mondott Párizs több, mint két tucat csodálatos, és érdekes nevezetességét, és csodálatos parkjait, és kertjeit melyek Párizs interaktív, zoomolható térképén is feltüntetésre kerülnek, ahol egyben műholdképen is megtekinthetők Párizs lenyűgöző részei. Mint minden oldalunkon, Párizs esetében is célunk, hogy a magyar weben elérhető legjobb, leghasznosabb, legaktuálisabb információkat tudjuk a magyar utazóknak nyújtani, és az oldal átolvasása, és párizsi látogatás után tartalmasabban, olcsóbban, nagyobb élményekkel térhessenek haza, akik itt "készültek fel". A párizsi látnivalókon kívül a Párizs környéki látnivalókról is olvasható bemutatás, ebben a részben lehet olvasni, és hasznos információkat kapni Disneylandről és Versailles-ról. Akik kisebb vagy nagyobb gyerekkel indulnak útnak a fények városba, azoknak érdemes elolvasni Párizs gyerekkel cikkünket, amelyben kisebb és nagyobb gyermekek számára is felejthetetlen élményt nyújtó párizsi vagy Párizs környéki attrakciókról írunk. Az oldalon található információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, a látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

Párizs térkép

Párizsi szállás

Akik vásárolni is szeretnének a divat fővárosában, vagy csak szétnézni Párizs számos érdekes, és különleges áruházában, és piacain, azok a Párizsi üzletek, piacok oldalon találhatnak fogódzót. Párizsban nem csak jókat lehet vásárolni, hanem remek ízeket lehet kóstolni a város számos különleges éttermében - az éttermek, kávézók cikkünkben Párizs leghíresebb, legjobb, legkülönlegesebb, ill. olcsó, de remek éttermeit, és kávéházait mutatjuk be. Akik Párizs éjszakai életébe is bele szeretnék magukat vetni, szeretnék meglátogatni valamelyik diszkót, azok az éjszakai élet, diszkók, klubok oldalon olvashatnak általában véve a párizsi szórakozóhelyekről, ill. megismerhetik a legjobbakat, leghíresebbeket.

Párizs, LouvreAz útikalauz rovatban hasznos, és fontos információkat adunk át a Párizsba készülőknek a tömegközlekedésről, a tömegközlekedési jegyekről, a repülőterekről a városba való bejutásról, stb. Több éve ott élő magyarok, és Párizst már meglátogatók tapasztalatait, a Párizs vélemények oldalon pedig a véleményüket Párizsról, és az ott élő emberekről. Bár Párizst mindig érdemes meglátogatni, bizonyos hangulatos rendezvények, és fesztiválok még pezsgőbbé teszik az egyébként is lenyűgöző légkörrel rendelkező várost: ezekről a rendezvények, fesztiválok alatt lehet olvasni. Akik autóval kelnek útra, azoknak érdemes megnézniük az autós útvonaltervezőt, amellyel Budapestről Párizsba, ill. Franciaországon belül is tervezhetnek utat. A Párizs szállás rovatban olyan linkek találhatók, amelyeken párizsi szállást lehet foglalni a legolcsóbb árakon. A történelem iránt érdeklődők, illetve azok, akik utazásuk során szeretnének képben lenni a különböző épületek, és emlékművek eredetével kapcsolatban, Párizs történelmével is részletesen megismerkedhetnek. Azokra a kérdésekre, amelyekre valaki nem talál választ az oldalon, a minden oldal alján lévő hozzászólások között adunk választ.

Vásárlás Párizsban

Párizs gyerekkel

Párizs szállás

Szállások Párizsban: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Párizs info aloldalain

Kedves Szabolcs!

Aubervilliers egyáltalán nem jó környék, nem feltétlenül jó \"bevezetés\" Párizsba, a konkrét utcát és környéket nem tudom. Én mindenesetre nem ott laknék. A kb. 7 perces gyaloglásra lévő Gare de la Plaine Stade de France állomásról RER B-vel 10 perc alatt be lehet jutni a városba.

A Paris Visite szinte semmilyen esetben nem éri meg (max gyerekeknek), az Útikalauz, utazási tippek, tanácsok menüpontban láthatod, hogy mikor milyen jegy éri meg.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.05.23 - 16:58 - Párizs gyerekkel
Kedves Erzsébet!

Nem írják, hogy kifejezetten szükséges lenne, de ha online megveszed, biztos az időpontod, stb., akkor lehet érdemes, nem ismerem ezt a buszt, hogy mennyire szokott betelni.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.05.23 - 16:52 - Útikalauz, utazási tippek és tanácsok
Kedves Tibor ! Köszönöm a segítséget ! E szerint fogok beutazni a vasútállomásra. Kérdésem lenne még, hogy interneten meg vegyem - e a jegyet, hogy mindenképpen fel tudjak jutni az első járatra ? Köszönettel : Benkó Erzsébet
Benkó Erzsébet - 2017.05.23 - 13:14 - Útikalauz, utazási tippek és tanácsok
Kedves Tibcsi!
Fantasztikus ez az oldal! Nagyon jól áttekinthető, informatív, jól használható hasznos infókat tartalmaz. Gratulálok hozzá!
Lenne nekem is egy két kérdésem. 05.25-06.01-ig leszünk Párizsba gyerekekkel. Foglaltunk szállást ( 39 Rue Alphonse Daudet, 93300 Aubervilliers, Franciaország) az Airbenb-n keresztül, de nem tudom milyen ez a környék? Itt kell fizetni a parkolásért? Iletve innen mivel tudunk ,bejárni a belvárosba? Érdemes nekünk megvenni egy 5 napos Paris Visite kártyát?

Nagyon köszönöm előre is a válaszokat.

Üdvözlettel: hermán Szabolcs és további sok sikert kívánok Önnek
Hermán Szabolcs - 2017.05.22 - 15:59 - Párizs gyerekkel
Kedves Erzsébet!

Ezek szerint az Orly reptéren töltenéd az éjszakát, és úgy mennél reggel 7-re a Gare Montparnasse-ra? A legegyszerűbb ezzel a busszal lenne, az Orlyról közvetlenül megy a Gare Montparnasse-ra:
http://www.lebusdirect.com/en/lines-and-schedules/orly-airport-paris-etoile-champs-elysees-line.html
csak kicsit drágább mint a többi megoldás, de kényelmes, egyszerű.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.05.21 - 20:59 - Útikalauz, utazási tippek és tanácsok