Párizs - Főoldal

Párizs utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

Párizs látnivalók

Párizsi tömegközlekedés

PárizsA visszafogott vélemények szerint is a világ legszebb városának számító Párizs mindenkit magába bolondít - az utazók 97 százaléka szeretne visszatérni felejthetetlen utazása után e számos látnivalóval rendelkező, leírhatatlan hangulatú városba. A Párizs utazás nyaralás info 6 oldalon mutatja be a fények, a szerelem, a szabadság, és a divat városának is mondott Párizs több, mint két tucat csodálatos, és érdekes nevezetességét, és csodálatos parkjait, és kertjeit melyek Párizs interaktív, zoomolható térképén is feltüntetésre kerülnek, ahol egyben műholdképen is megtekinthetők Párizs lenyűgöző részei. Mint minden oldalunkon, Párizs esetében is célunk, hogy a magyar weben elérhető legjobb, leghasznosabb, legaktuálisabb információkat tudjuk a magyar utazóknak nyújtani, és az oldal átolvasása, és párizsi látogatás után tartalmasabban, olcsóbban, nagyobb élményekkel térhessenek haza, akik itt "készültek fel". A párizsi látnivalókon kívül a Párizs környéki látnivalókról is olvasható bemutatás, ebben a részben lehet olvasni, és hasznos információkat kapni Disneylandről és Versailles-ról. Akik kisebb vagy nagyobb gyerekkel indulnak útnak a fények városba, azoknak érdemes elolvasni Párizs gyerekkel cikkünket, amelyben kisebb és nagyobb gyermekek számára is felejthetetlen élményt nyújtó párizsi vagy Párizs környéki attrakciókról írunk. Az oldalon található információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, a látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

Párizs térkép

Párizsi szállás

Akik vásárolni is szeretnének a divat fővárosában, vagy csak szétnézni Párizs számos érdekes, és különleges áruházában, és piacain, azok a Párizsi üzletek, piacok oldalon találhatnak fogódzót. Párizsban nem csak jókat lehet vásárolni, hanem remek ízeket lehet kóstolni a város számos különleges éttermében - az éttermek, kávézók cikkünkben Párizs leghíresebb, legjobb, legkülönlegesebb, ill. olcsó, de remek éttermeit, és kávéházait mutatjuk be. Akik Párizs éjszakai életébe is bele szeretnék magukat vetni, szeretnék meglátogatni valamelyik diszkót, azok az éjszakai élet, diszkók, klubok oldalon olvashatnak általában véve a párizsi szórakozóhelyekről, ill. megismerhetik a legjobbakat, leghíresebbeket.

Párizs, LouvreAz útikalauz rovatban hasznos, és fontos információkat adunk át a Párizsba készülőknek a tömegközlekedésről, a tömegközlekedési jegyekről, a repülőterekről a városba való bejutásról, stb. Több éve ott élő magyarok, és Párizst már meglátogatók tapasztalatait, a Párizs vélemények oldalon pedig a véleményüket Párizsról, és az ott élő emberekről. Bár Párizst mindig érdemes meglátogatni, bizonyos hangulatos rendezvények, és fesztiválok még pezsgőbbé teszik az egyébként is lenyűgöző légkörrel rendelkező várost: ezekről a rendezvények, fesztiválok alatt lehet olvasni. Akik autóval kelnek útra, azoknak érdemes megnézniük az autós útvonaltervezőt, amellyel Budapestről Párizsba, ill. Franciaországon belül is tervezhetnek utat. A Párizs szállás rovatban olyan linkek találhatók, amelyeken párizsi szállást lehet foglalni a legolcsóbb árakon. A történelem iránt érdeklődők, illetve azok, akik utazásuk során szeretnének képben lenni a különböző épületek, és emlékművek eredetével kapcsolatban, Párizs történelmével is részletesen megismerkedhetnek. Azokra a kérdésekre, amelyekre valaki nem talál választ az oldalon, a minden oldal alján lévő hozzászólások között adunk választ.

Vásárlás Párizsban

Párizs gyerekkel

Párizs szállás

Szállások Párizsban: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Párizs info aloldalain

Tisztelt Tibor!
Még abban tudna segíteni,hogy milyen jegyet, bérletet, vagy travel card-ot érdemes váltanunk a négy napra ?
Szombat-kedd, a gyerekek 12 évesek.
Igazából szívesen buszozunk,(42,48)
csak a bejutáshoz és a reptérre kijutáshoz használnánk a metrót. :-)

Köszönettel,
Feri
Forgó Ferenc - 2017.11.23 - 10:31 - Útikalauz, utazási tippek és tanácsok
Tisztelt Tibor!
A szállás pontos címe:
Hôtel Maubeuge Gare du Nord.

Köszönet az segítségért !!!
Üdv.
Feri
Forgó Ferenc - 2017.11.23 - 09:46 - Útikalauz, utazási tippek és tanácsok
Tisztelt Ferenc!

A Gare du Nordnál van a szállás? 1-es, majd 4-es metró (a 7-es nem oda megy).
Minden látnivaló leírásánál a Párizs látnivalók oldalakon megtalálhatók a gyerekkedvezmények, ingyenességek.
Egy kártyával lehet több biciklit kölcsönözni, de minden alkalommal zárol 150 EUR-t. De a pontos folyamatát számos kerékpár kikölcsönzésének egy kártyával nem tudom.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.11.23 - 02:11 - Útikalauz, utazási tippek és tanácsok
Tisztelt Tibor!
Családi utazás lesz Párizsba 2 felnőtt 2 gyerek (12) Szombat-kedd.
Szeretnék információt és segítséget kérni öntől pár kérdésben.
Érkezés, Beauvais reptér. Bejutás Beauvais shuttle Porte Maillot-ig.
Onnan 1-es metro Chatelet-- 4-es vagy 7-es metró Gare tu Nord-ig szállás.
Vagy esetleg van jobb útvonal? Busz ?
- Gyerek kedvezmények, jegyek Louvre múzeumba, Eiffel torony.
(Nézegettem bár lehet át siklottam felette.)
- Kerékpárkölcsönzéssel kapcsolatban, négyen szeretnénk kölcsönözni, és ha jól értelmezem……akkor 4x150€ kerül zárolásra + mindenkinek saját pin kód kell, mind a négy személyt egyenként regisztrálom a rendszerbe??? Ha egy kártyát regisztrálok, mindenkihez azt elfogadja a gép???
Segítségét előre is köszönöm 

Üdv.
Feri
Forgó Ferenc - 2017.11.22 - 15:04 - Útikalauz, utazási tippek és tanácsok
Kedves Mercedes!

Egyáltalán nem, mivel annál a hetijegy sokkal olcsóbb. 5 napos Paris Visite az 1-5-ös zónában 65,80 EUR, míg a hetijegy csak 22,80 + 5 EUR. Még 5 db 1-3-as zónás napijeggyel + CDG RER-jeggyel oda-vissza is jobban járnátok.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.11.15 - 15:47 - Útikalauz, utazási tippek és tanácsok