Prága - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Prága » Kezdőlap

Prága utazás nyaralás info, szállás, nevezetességek

Prága látnivalók

Prágai tömegközlekedés

PrágaAz utazás nyaralás info Prága oldala részletesen, fényképekkel mutatja be a csodálatosan szép, és hangulatos, megszámlálhatatlanul sok történelmi nevezetességet kínáló Prágát, ahol ráadásul utazásunkat a legkiválóbb cseh sörökkel dobhatjuk fel. 5 oldalon mutatjuk be a cseh főváros mintegy 27 leghíresebb, és legérdekesebb nevezetességét- A prágai vár kalauza külön részben olvasható: a várnegyed általános bemutatása, és legérdekesebb, legszebb nevezetességeinek, és helyeinek leírása. Prága minden nevezetességénél feltüntetésre kerül, hogy milyen tömegközlekedési eszközökkel lehet oda eljutni, megtudhatók az adott látványosságok nyitva tartásai, és aktuális belépőjegy árai. A Prágába utazók hasznos utazási tanácsokat is olvashatnak Prága közlekedéséről, időjárásáról, és néhány fontos dologról, amiket jó, ha tudnak a Prágába látogató utazók. Kiválogattuk a legjobb, az olcsó, a különleges, és a jó ár/érték arányú éttermeket is, ezek Prága éttermek oldalunkon láthatók. A kisebb vagy nagyobb gyerekekkel utazóknak érdemes lehet beleolvasni a Prága gyerekkel cikkünkbe, amelybe a gyermekek számára is nagy élményt nyújtó látnivalókat, gyerekprogramokat, játszótereket gyűjtöttük össze.

Prága térkép

Prágai szállás

Prágai szállás foglalására is lehetőség van az oldalról kiindulva, mégpedig a legjobb árakon, és a legnagyobb választékban. Tájékozódáshoz hasznos lehet az oldalon elérhető Prága térkép is, ahol a város, az oldalon bemutatott nevezetességeit is feltüntettük. Autóval útnak indulóknak pedig az autós útvonaltervező lehet segítségükre, mellyel Magyarországról Csehországba, és Csehországon belüli útvonalak is tervezhetők. Akik a városnézés után éjszaka szórakozni is szeretnének, azok az Éjszakai élet rovatban olvashatnak Prága legjobb szórakozóhelyeiről. A Vélemények Prágáról rovatban a Prágát korábban meglátogatók véleményei, élményei, beszámolói olvashatók. Az ön beszámolója, véleménye is felkerülhet a városról, ha kitölti az ottani űrlapot. Prágából remek kirándulások tehetők Csehország egyéb festői tájaira. A Prágán kívüli nevezetességek közül pedig Karlovy Varyt mutatjuk be.

Éttermek, bisztrók Prágában

Prága gyerekkel

Prága szállás

Szállások Prágában: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Prága info aloldalain

Köszönöm szépen a választ .Autóval megyünk 3 család, és az autót parkoltatjuk a Top Hotelben.Igy minden képen kell venni jegyet hogy meg tudjuk venni a bérletet?
Gabcsi - 2016.05.27 - 09:35 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Kedves Gabcsi!

Ha nem autóval jöttök, akkor legelőször meg tudjátok venni a vasútállomás/autóbuszállomás metróállomásainak pénztárában.
A Top Hoteltől a 213-as vagy a 136-os busszal elmehettek Opatov állomásig, ott is lehet jegyet venni, és onnan a \"C\" metróval Muzeum megállóig utazva a Vencel-tér közelébe értek.
A Top Hotel és a 136-os/213-as busz megállója között ez az útvonal: https://goo.gl/maps/B3pRiXrbBkT2
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.05.25 - 15:40 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Kedves Tibcsi!
3 napot töltünk Prágában a Top Hotelben szállunk meg . Utazásra a 3 napos közlekedési kártyát szeretnénk megvenni. Tudsz- e abban segíteni, hogy ha a Top Hotelből indulunk hol tudjuk megvásárolni. A Venczel térre innen hogy tudunk a legegyszerűbben bejutni tömegközlekedéssel? Várom válaszod.Köszönöm
Gabcsi - 2016.05.25 - 12:30 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Pod Vezi kiváló ajánlat!!!!!!!
Ági - 2016.05.12 - 19:43 - Prágai éttermek
Nagyon köszönöm a segítséget
Zsuzsa
Zsuzsa - 2016.05.11 - 21:14 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok