Prága - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Prága » Kezdőlap

Prága utazás nyaralás info, szállás, nevezetességek

Prága

Az utazás nyaralás info Prága oldala részletesen, fényképekkel mutatja be a csodálatosan szép, és hangulatos, megszámlalhatatlanul sok történelmi nevezetességet kínáló Prágát, ahol ráadásul utazásunkat a legkiválóbb cseh sörökkel dobhatjuk fel. 5 oldalon mutatjuk be a cseh főváros mintegy 27 leghíresebb, és legérdekesebb nevezetességét- A prágai vár kalauza külön részben olvasható: a várnegyed általános bemutatása, és legérdekesebb, legszebb nevezetességeinek, és helyeinek leírása. Prága minden nevezetességénél feltüntetésre kerül, hogy milyen tömegközlekedési eszközökkel lehet oda eljutni, megtudhatók az adott látványosságok nyitva tartásai, és belépőjegy árai. A Prágába utazók hasznos utazási tanácsokat is olvashatnak Prága közlekedéséről, időjárásáról, és néhány fontos dologról, amiket jó, ha tudnak a Prágába látogató utazók. A kisebb vagy nagyobb gyerekekkel utazóknak érdemes lehet beleolvasni a Prága gyerekkel cikkünkbe, amelybe a gyermekek számára is nagy élményt nyújtó látnivalókat, gyerekprogramokat, játszótereket gyűjtöttük össze.

Prágai szállás foglalására is lehetőség van az oldalról kiindulva, mégpedig a legjobb árakon, és a legnagyobb választékban. Tájékozódáshoz hasznos lehet az oldalon elérhető Prága térkép is, ahol a város, az oldalon bemutatott nevezetességeit is feltüntettük. Autóval útnak indulóknak pedig az autós útvonaltervező lehet segítségükre, mellyel Magyarországról Csehországba, és Csehországon belüli útvonalak is tervezhetők. Akik a városnézés után éjszaka szórakozni is szeretnének, azok az Éjszakai élet rovatban olvashatnak Prága legjobb szórakozóhelyeiről. A Vélemények Prágáról rovatban a Prágát korábban meglátogatók véleményei, élményei, beszámolói olvashatók. Az ön beszámolója, véleménye is felkerülhet a városról, ha kitölti az ottani űrlapot. Prágából remek kirándulások tehetők Csehország egyéb festői tájaira. A Prágán kívüli nevezetességek közül pedig Karlovy Varyt mutatjuk be.Legújabb hozzászólások a Prága info aloldalain

Sziasztok!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy lehet e kint olyan kis füzetet venni, amiben benne vannak a tömegközlekedési eszközök útvonala és menetrendje?
Előre is köszönöm!
K. Dóri - 2014.07.28 - 10:31 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Szia!

Ez csak szombaton, vasárnap és ünnepnap igaz!
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2014.07.28 - 03:08 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Sziasztok.Az meg valos info hogy egy felnott berlettel egy gyerek utazhat plusszban ? Itt vagyunk a varosban 2 Gyerekkel..a ferjem szeretne vegre sorozni is :-)
zorsi - 2014.07.27 - 06:46 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Köszönöm a választ Tibcsi! Szállásunkon reggelit kapunk, szerintem itthonról viszunk valami ennivalót. Tegnap váltottam pénzt, 1600 cseh korona megy a belépőkre, így fejenként marad 1100 cseh korona. Remélem hogy elegendő lesz :)
Dóri - 2014.07.24 - 08:23 - Prága látnivalók, nevezetességek I.
Szia!

Az ilyenekre nem tudok válaszolni, nem tudom, hogy lesz az étkezésetek, ha ti fizetitek: mit ennétek, hol, mennyit, vásároltok-e élelmiszert, ill. egyéb dolgokat, hogy lesz az utazásotok, stb. A tömegközlekedési jegyek ára az Útikalauz, utazási tippek és tanácsok menüpontban, étkezéssel mondjuk számolj 2-3x annyit mint Magyarországon.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2014.07.23 - 15:42 - Prága látnivalók, nevezetességek I.