Prága - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Prága » Kezdőlap

Prága utazás nyaralás info, szállás, nevezetességek

Prága

Az utazás nyaralás info Prága oldala részletesen, fényképekkel mutatja be a csodálatosan szép, és hangulatos, megszámlalhatatlanul sok történelmi nevezetességet kínáló Prágát, ahol ráadásul utazásunkat a legkiválóbb cseh sörökkel dobhatjuk fel. 5 oldalon mutatjuk be a cseh főváros mintegy 27 leghíresebb, és legérdekesebb nevezetességét- A prágai vár kalauza külön részben olvasható: a várnegyed általános bemutatása, és legérdekesebb, legszebb nevezetességeinek, és helyeinek leírása. Prága minden nevezetességénél feltüntetésre kerül, hogy milyen tömegközlekedési eszközökkel lehet oda eljutni, megtudhatók az adott látványosságok nyitva tartásai, és belépőjegy árai. A Prágába utazók hasznos utazási tanácsokat is olvashatnak Prága közlekedéséről, időjárásáról, és néhány fontos dologról, amiket jó, ha tudnak a Prágába látogató utazók. A kisebb vagy nagyobb gyerekekkel utazóknak érdemes lehet beleolvasni a Prága gyerekkel cikkünkbe, amelybe a gyermekek számára is nagy élményt nyújtó látnivalókat, gyerekprogramokat, játszótereket gyűjtöttük össze.

Prágai szállás foglalására is lehetőség van az oldalról kiindulva, mégpedig a legjobb árakon, és a legnagyobb választékban. Tájékozódáshoz hasznos lehet az oldalon elérhető Prága térkép is, ahol a város, az oldalon bemutatott nevezetességeit is feltüntettük. Autóval útnak indulóknak pedig az autós útvonaltervező lehet segítségükre, mellyel Magyarországról Csehországba, és Csehországon belüli útvonalak is tervezhetők. Akik a városnézés után éjszaka szórakozni is szeretnének, azok az Éjszakai élet rovatban olvashatnak Prága legjobb szórakozóhelyeiről. A Vélemények Prágáról rovatban a Prágát korábban meglátogatók véleményei, élményei, beszámolói olvashatók. Az ön beszámolója, véleménye is felkerülhet a városról, ha kitölti az ottani űrlapot. Prágából remek kirándulások tehetők Csehország egyéb festői tájaira. A Prágán kívüli nevezetességek közül pedig Karlovy Varyt mutatjuk be.Legújabb hozzászólások a Prága info aloldalain

Két dolog:
STUDENT AGENCY- csak jót tudok mondani erről a buszjáratról minden tekintetben (kiszolgálás, pontosság, kényelem, tisztaság)
JUNO HOTEL - veri az összes szállodát a kategóriájában. Igaz, hogy kint van a város szélén, de megéri!!!! Több szállodában is megfordultunk, itt hétszer, de a színvonal folyamatos.
Ági
Ági - 2014.12.26 - 18:23 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Nagy hasznát vettük a fenti összefoglalónak, köszönet érte. Annyi kiegészítés csak, hogy a Dínópark a metromegállónál levő bevásárlóközpont legfelső emeletén található. A játszóterek leírásáért külön köszönet
Agi - 2014.10.27 - 14:09 - Prága gyerekkel
Szia!

Az már úgy tudom alapból nemzetközi diákigazolvány, tehát érvényes a diákkedvezményekhez.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2014.10.22 - 23:58 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Szia, az új fajta diákigazolvány, amire rá van írva, hogy European Youth Card és NEK,valamint angolul a megfelelő adatok, az nem érvényes? Köszönöm:)
Sali - 2014.10.22 - 17:06 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Szia!

Lehet fizetni természetesen kártyával is a legtöbb helyen.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2014.10.21 - 13:34 - Prága látnivalók, nevezetességek I.