Prága - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Prága » Kezdőlap

Prága utazás nyaralás info, szállás, nevezetességek

Prága látnivalók

Prágai tömegközlekedés

PrágaAz utazás nyaralás info Prága oldala részletesen, fényképekkel mutatja be a csodálatosan szép, és hangulatos, megszámlálhatatlanul sok történelmi nevezetességet kínáló Prágát, ahol ráadásul utazásunkat a legkiválóbb cseh sörökkel dobhatjuk fel. 5 oldalon mutatjuk be a cseh főváros mintegy 27 leghíresebb, és legérdekesebb nevezetességét- A prágai vár kalauza külön részben olvasható: a várnegyed általános bemutatása, és legérdekesebb, legszebb nevezetességeinek, és helyeinek leírása. Prága minden nevezetességénél feltüntetésre kerül, hogy milyen tömegközlekedési eszközökkel lehet oda eljutni, megtudhatók az adott látványosságok nyitva tartásai, és aktuális belépőjegy árai. A Prágába utazók hasznos utazási tanácsokat is olvashatnak Prága közlekedéséről, időjárásáról, és néhány fontos dologról, amiket jó, ha tudnak a Prágába látogató utazók. Kiválogattuk a legjobb, az olcsó, a különleges, és a jó ár/érték arányú éttermeket is, ezek Prága éttermek oldalunkon láthatók. A kisebb vagy nagyobb gyerekekkel utazóknak érdemes lehet beleolvasni a Prága gyerekkel cikkünkbe, amelybe a gyermekek számára is nagy élményt nyújtó látnivalókat, gyerekprogramokat, játszótereket gyűjtöttük össze.

Prága térkép

Prágai szállás

Prágai szállás foglalására is lehetőség van az oldalról kiindulva, mégpedig a legjobb árakon, és a legnagyobb választékban. Tájékozódáshoz hasznos lehet az oldalon elérhető Prága térkép is, ahol a város, az oldalon bemutatott nevezetességeit is feltüntettük. Autóval útnak indulóknak pedig az autós útvonaltervező lehet segítségükre, mellyel Magyarországról Csehországba, és Csehországon belüli útvonalak is tervezhetők. Akik a városnézés után éjszaka szórakozni is szeretnének, azok az Éjszakai élet rovatban olvashatnak Prága legjobb szórakozóhelyeiről. A Vélemények Prágáról rovatban a Prágát korábban meglátogatók véleményei, élményei, beszámolói olvashatók. Az ön beszámolója, véleménye is felkerülhet a városról, ha kitölti az ottani űrlapot. Prágából remek kirándulások tehetők Csehország egyéb festői tájaira. A Prágán kívüli nevezetességek közül pedig Karlovy Varyt mutatjuk be.

Éttermek, bisztrók Prágában

Prága gyerekkel

Prága szállás

Szállások Prágában: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Prága info aloldalain

Köszönöm szépen az ötletet és a gyors választ! :)
Zsuzsi - 2016.04.10 - 15:29 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Kedves Zsuzsi!

Az autófeltörés, autólopás gyakori ott, de nem feltétlenül lesz gond, az apartmantulajdonsokat érdemes megkérdezni erről, hogy milyen az utcájuk, mit gondolnak.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.04.10 - 15:22 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Keeves Tibcsi! Augusztusban megyünk Prágába és az apartment prague Tyrsova lesz a szállásunk. Előtte az utcán van parkoló-fizetős.Nem veszélyes ott parkolni szerinted? Kell félnünk,hogy kárt tesznek az autóban?
Zsuzsi - 2016.04.10 - 15:19 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Igen, az úgy jobb, nagyon jó áron vannak szállások akár külvárosokban is, és sok helyről metróval, vagy villamossal könnyen be lehet jutni. Nem ajánlanék konkrét kerületeket, illetve kifejezetten rossz környék sincs, tehát nem tudnék konkrét kerületeket írni, mint sok város esetében, ill. ez egy végtelen hosszú lista lenne, ha leírnám hogy hol milyen a közlekedés, stb., tehát szerintem inkább nézz szimpatikus, jó áru szállásokat, és azután érdemes megnézni pl. vendégértékelésekből, hogy mit írnak a környékről.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.04.05 - 20:26 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Nagyon hasznos az oldal és a komment-rész is, köszi! Egyelőre szálláshely-keresés fázisban vagyok, még sosem voltam Prágában. Azt a tippet kaptam, hogy talán érdemesebb a történelmi városrészen kívül szállást találni, mert olcsóbb, ugyanakkor mivel jó a tömegközlekedés Prágában, ezért kulturáltan, gyorsan eljuthatunk bárhova.
Azzal kapcsolatban kaphatnék-e tanácsot, hogy melyik kerületet keressem a fentiek szerint (pl. annak ellenére, hogy külterület, könnyebb, jobb a tömegközlekedés a többihez vizonyítva), vagy van-e olyan kerület, amit inkább kerüljek kifejezetten valami (közlekedés, v. környék, stb) miatt?
Ünnepelni megyünk a feleségemmel, szép emlékeket várunk a kirándulástól, szép helyet és környéket keresek, nem luxus-kategóriában.
Péter - 2016.04.05 - 11:35 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok