Prága - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Prága » Kezdőlap

Prága utazás nyaralás info, szállás, nevezetességek

Prága látnivalók

Prágai tömegközlekedés

PrágaAz utazás nyaralás info Prága oldala részletesen, fényképekkel mutatja be a csodálatosan szép, és hangulatos, megszámlálhatatlanul sok történelmi nevezetességet kínáló Prágát, ahol ráadásul utazásunkat a legkiválóbb cseh sörökkel dobhatjuk fel. 5 oldalon mutatjuk be a cseh főváros mintegy 27 leghíresebb, és legérdekesebb nevezetességét- A prágai vár kalauza külön részben olvasható: a várnegyed általános bemutatása, és legérdekesebb, legszebb nevezetességeinek, és helyeinek leírása. Prága minden nevezetességénél feltüntetésre kerül, hogy milyen tömegközlekedési eszközökkel lehet oda eljutni, megtudhatók az adott látványosságok nyitva tartásai, és aktuális belépőjegy árai. A Prágába utazók hasznos utazási tanácsokat is olvashatnak Prága közlekedéséről, időjárásáról, és néhány fontos dologról, amiket jó, ha tudnak a Prágába látogató utazók. Kiválogattuk a legjobb, az olcsó, a különleges, és a jó ár/érték arányú éttermeket is, ezek Prága éttermek oldalunkon láthatók. A kisebb vagy nagyobb gyerekekkel utazóknak érdemes lehet beleolvasni a Prága gyerekkel cikkünkbe, amelybe a gyermekek számára is nagy élményt nyújtó látnivalókat, gyerekprogramokat, játszótereket gyűjtöttük össze.

Prága térkép

Prágai szállás

Prágai szállás foglalására is lehetőség van az oldalról kiindulva, mégpedig a legjobb árakon, és a legnagyobb választékban. Tájékozódáshoz hasznos lehet az oldalon elérhető Prága térkép is, ahol a város, az oldalon bemutatott nevezetességeit is feltüntettük. Autóval útnak indulóknak pedig az autós útvonaltervező lehet segítségükre, mellyel Magyarországról Csehországba, és Csehországon belüli útvonalak is tervezhetők. Akik a városnézés után éjszaka szórakozni is szeretnének, azok az Éjszakai élet rovatban olvashatnak Prága legjobb szórakozóhelyeiről. A Vélemények Prágáról rovatban a Prágát korábban meglátogatók véleményei, élményei, beszámolói olvashatók. Az ön beszámolója, véleménye is felkerülhet a városról, ha kitölti az ottani űrlapot. Prágából remek kirándulások tehetők Csehország egyéb festői tájaira. A Prágán kívüli nevezetességek közül pedig Karlovy Varyt mutatjuk be.

Éttermek, bisztrók Prágában

Prága gyerekkel

Prága szállás

Szállások Prágában: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Prága info aloldalain

Kedves Orsi!

Fejenként 950 czk azért elég kell hogy legyen vacsorára és sörözésre, attól függ hol, és mennyit esztek és isztok. A Prága éttermek menüpontban találhatsz jellemző árakat.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.10.15 - 16:53 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Kedves Tibcsi!
Másfél napot leszünk városnéző kiránduláson Prágában. Szállás, belépők már fizetve. Két főre 1900 CZK elég lesz, egy kis vacsorára, sörözgetésre és apró szuvenírekre?
Előre is köszönöm a válasz!!!
Orsi - 2017.10.10 - 19:50 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Kedves Éva!

Ha ez a Revoluční 1081/4 alatti Hotel City Centre, akkor a vasútállomástól 10-15 percre van gyalog. Eljutás tömegközlekedéssel: 15-ös vagy 26-os villamossal Masarykovo nádraží megállóig, úgy kb. 5 perc gyaloglás Masarykovo nádražítól.
Találsz sok értékelést a szállodáról, magyar nyelven is, nem kifejezetten jók.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.09.24 - 15:42 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Kedves Tibcsi! Okt.7-9 között leszünk Prágában. A szállásunka City Centre. Erről a hotelról tudsz-e valamit? Továbbá azt szeretném még kérdezni, hogy a vasutállomásról gyalog hosszú-e az út és macskaköves-e (a böröndök miatt), érdemes-e taxival menni? Köszönöm: Éva
Maszlag Istvánné, Éva - 2017.09.23 - 16:02 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Kedves Ildikó!

A vasútállomástól közvetlenül 9-es villamossal, Sídliště Řepy irányába, Krematorium Motol állomásig, majd gyalog: https://goo.gl/maps/xvumbDyx7cD2
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.09.22 - 01:32 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok