Prága - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Prága » Kezdőlap

Prága utazás nyaralás info, szállás, nevezetességek

Prága látnivalók

Prágai tömegközlekedés

PrágaAz utazás nyaralás info Prága oldala részletesen, fényképekkel mutatja be a csodálatosan szép, és hangulatos, megszámlálhatatlanul sok történelmi nevezetességet kínáló Prágát, ahol ráadásul utazásunkat a legkiválóbb cseh sörökkel dobhatjuk fel. 5 oldalon mutatjuk be a cseh főváros mintegy 27 leghíresebb, és legérdekesebb nevezetességét- A prágai vár kalauza külön részben olvasható: a várnegyed általános bemutatása, és legérdekesebb, legszebb nevezetességeinek, és helyeinek leírása. Prága minden nevezetességénél feltüntetésre kerül, hogy milyen tömegközlekedési eszközökkel lehet oda eljutni, megtudhatók az adott látványosságok nyitva tartásai, és aktuális belépőjegy árai. A Prágába utazók hasznos utazási tanácsokat is olvashatnak Prága közlekedéséről, időjárásáról, és néhány fontos dologról, amiket jó, ha tudnak a Prágába látogató utazók. Kiválogattuk a legjobb, az olcsó, a különleges, és a jó ár/érték arányú éttermeket is, ezek Prága éttermek oldalunkon láthatók. A kisebb vagy nagyobb gyerekekkel utazóknak érdemes lehet beleolvasni a Prága gyerekkel cikkünkbe, amelybe a gyermekek számára is nagy élményt nyújtó látnivalókat, gyerekprogramokat, játszótereket gyűjtöttük össze.

Prága térkép

Prágai szállás

Prágai szállás foglalására is lehetőség van az oldalról kiindulva, mégpedig a legjobb árakon, és a legnagyobb választékban. Tájékozódáshoz hasznos lehet az oldalon elérhető Prága térkép is, ahol a város, az oldalon bemutatott nevezetességeit is feltüntettük. Autóval útnak indulóknak pedig az autós útvonaltervező lehet segítségükre, mellyel Magyarországról Csehországba, és Csehországon belüli útvonalak is tervezhetők. Akik a városnézés után éjszaka szórakozni is szeretnének, azok az Éjszakai élet rovatban olvashatnak Prága legjobb szórakozóhelyeiről. A Vélemények Prágáról rovatban a Prágát korábban meglátogatók véleményei, élményei, beszámolói olvashatók. Az ön beszámolója, véleménye is felkerülhet a városról, ha kitölti az ottani űrlapot. Prágából remek kirándulások tehetők Csehország egyéb festői tájaira. A Prágán kívüli nevezetességek közül pedig Karlovy Varyt mutatjuk be.

Éttermek, bisztrók Prágában

Prága gyerekkel

Prága szállás

Szállások Prágában: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Prága info aloldalain

Ebben a kerületben, ha még mindig igaz, még nincs fizetős parkolási övezet, tehát az utcán lehet parkolni bárhol, ahol van kijelölt parkoló. Érdemes figyelni arra is, hogy ki van-e írva, hogy pl. csak a bizonyos időközökben lehetséges parkolni. Ugyanakkor ilyen, nem őrzött helyeken nem feltétlenül biztonságos a parkolás, az autót feltörhetik. Érdemes a szállástól is érdeklődni, hogy mit javasolnak, és hogy a környező utcákban valóban ingyenes-e a parkolás.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.11.01 - 18:39 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Kedves Amarilla!

60 éven felül, de 70 éven alul szükség van Pit-Cardra a kedvezményes utazáshoz, erről pénztárakban lehet érdeklődni, így az utazás életkortól függően kedvezményes vagy ingyenes lesz. 6 éven alul ingyenes az utazás. 6-15 éve között gyerek jegy vehető, de 10 éven felül fényképes igazolvány szükséges az életkor igazolásához.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.11.01 - 18:34 - Prága látnivalók, nevezetességek I.
Wellness Hotel Step környékén hol tudok ingyen parkolni 4 napot?
A szállodában nagyon drága...
Takács Amarilla - 2016.10.30 - 21:22 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Kedves Tibcsi! Köszi az infót! Akkor elég nekünk a 30 perces jegy! Elég sokan megyünk, nagycsalád, 2 autóval, vannak köztünk gyerekek, és 60 év felettiek. Nekik simán vehetünk Children és Senior jegyeket? Mert valami 20 koronás papír alapú igazolást olvasok pár helyen, de nem tudom, hogy mi az, vagy hol tudjuk beszerezni! Köszi a segítséget!
Takács Amarilla - 2016.10.30 - 14:21 - Prága látnivalók, nevezetességek I.
Nem, egyáltalán nem kihalt, persze nem karácsony napjáról, meg Szentestéről írtam, inkább az előtte lévő időszakról.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.10.28 - 08:12 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok