Prága - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Prága » Kezdőlap

Prága utazás nyaralás info, szállás, nevezetességek

Prága látnivalók

Prágai tömegközlekedés

PrágaAz utazás nyaralás info Prága oldala részletesen, fényképekkel mutatja be a csodálatosan szép, és hangulatos, megszámlálhatatlanul sok történelmi nevezetességet kínáló Prágát, ahol ráadásul utazásunkat a legkiválóbb cseh sörökkel dobhatjuk fel. 5 oldalon mutatjuk be a cseh főváros mintegy 27 leghíresebb, és legérdekesebb nevezetességét- A prágai vár kalauza külön részben olvasható: a várnegyed általános bemutatása, és legérdekesebb, legszebb nevezetességeinek, és helyeinek leírása. Prága minden nevezetességénél feltüntetésre kerül, hogy milyen tömegközlekedési eszközökkel lehet oda eljutni, megtudhatók az adott látványosságok nyitva tartásai, és aktuális belépőjegy árai. A Prágába utazók hasznos utazási tanácsokat is olvashatnak Prága közlekedéséről, időjárásáról, és néhány fontos dologról, amiket jó, ha tudnak a Prágába látogató utazók. Kiválogattuk a legjobb, az olcsó, a különleges, és a jó ár/érték arányú éttermeket is, ezek Prága éttermek oldalunkon láthatók. A kisebb vagy nagyobb gyerekekkel utazóknak érdemes lehet beleolvasni a Prága gyerekkel cikkünkbe, amelybe a gyermekek számára is nagy élményt nyújtó látnivalókat, gyerekprogramokat, játszótereket gyűjtöttük össze.

Prága térkép

Prágai szállás

Prágai szállás foglalására is lehetőség van az oldalról kiindulva, mégpedig a legjobb árakon, és a legnagyobb választékban. Tájékozódáshoz hasznos lehet az oldalon elérhető Prága térkép is, ahol a város, az oldalon bemutatott nevezetességeit is feltüntettük. Autóval útnak indulóknak pedig az autós útvonaltervező lehet segítségükre, mellyel Magyarországról Csehországba, és Csehországon belüli útvonalak is tervezhetők. Akik a városnézés után éjszaka szórakozni is szeretnének, azok az Éjszakai élet rovatban olvashatnak Prága legjobb szórakozóhelyeiről. A Vélemények Prágáról rovatban a Prágát korábban meglátogatók véleményei, élményei, beszámolói olvashatók. Az ön beszámolója, véleménye is felkerülhet a városról, ha kitölti az ottani űrlapot. Prágából remek kirándulások tehetők Csehország egyéb festői tájaira. A Prágán kívüli nevezetességek közül pedig Karlovy Varyt mutatjuk be.

Éttermek, bisztrók Prágában

Prága gyerekkel

Prága szállás

Szállások Prágában: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Prága info aloldalain

Szia! Szeretném kérdezni, hogy a 24 órás napi jegy az érvényesítéstől számított 24 óra, vagy az adott napon 0 óráig érvényes? Mert ez mindenhol más. Köszi :)
Végh Ágnes - 2017.08.18 - 12:10 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Szervusztok!
Nem messze az \"A\" metro Skalka állomástól a Hotel Astrában szállunk meg 2 éjszakát. Van e a közelben vagy a metro vonalán normál áron autentikus cseh étterem?
sennior - 2017.07.23 - 20:00 - Prágai éttermek
Kedves Tünde!

Ha az éttermi árakra gondolsz, túl sokkal azért nem emelkedtek, majd hamarosan frissítem őket.
A 9-es villamosnak van egy konkrétan Hotel Golf nevű megállója, azzal kb. 20 perc alatt bejuttok a városba, például Národní divadlo megállóig, ill. esetleges átszállás, attól függ, pontosan hova mennétek.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.07.14 - 03:01 - Prágai éttermek
Kedves Tibcsi!

Július 24-én megyünk Prágába a családdal 3 fő. A Hotel Golfban szálunk meg. Kérdésem lenne,mennyi idő alatt és hogyan jutunk be a belvárosba. Az infóban megjelölt árak mennyire reálisak 2017-ben.
Tünde - 2017.07.13 - 18:51 - Prágai éttermek
Kérdésemre kérek szépen mielőbbi választ. Hárman utazunk Prágába-60-70 év közöttiek vagyunk. 1 napot töltünk Prágában. Kérdésem : PID kártya nélkül prágai tömegközlekedési járatokra 24 órás jegyet lehet-e venni 50%-os kedvezményezettségűt? Amennyiben igen, személyazonossági igazolvánnyal elfogadják-e a jogosultság igazolását? Másik kérdésem: Prágából vonattal szeretnénk utazni Karlovy Varyba, a jegyeket Prágában váltanánk meg. Vonat esetében személyazonossági igazolvánnyal milyen kedvezmény vehető igénybe? Válaszukat előre is megköszönöm, Hausmann Aurélné. 2017.06.25
Hausmann Aurélné - 2017.06.25 - 15:26 - Prága látnivalók, nevezetességek I.