Prága - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Prága » Kezdőlap

Prága utazás nyaralás info, szállás, nevezetességek

Prága

Az utazás nyaralás info Prága oldala részletesen, fényképekkel mutatja be a csodálatosan szép, és hangulatos, megszámlalhatatlanul sok történelmi nevezetességet kínáló Prágát, ahol ráadásul utazásunkat a legkiválóbb cseh sörökkel dobhatjuk fel. 5 oldalon mutatjuk be a cseh főváros mintegy 27 leghíresebb, és legérdekesebb nevezetességét- A prágai vár kalauza külön részben olvasható: a várnegyed általános bemutatása, és legérdekesebb, legszebb nevezetességeinek, és helyeinek leírása. Prága minden nevezetességénél feltüntetésre kerül, hogy milyen tömegközlekedési eszközökkel lehet oda eljutni, megtudhatók az adott látványosságok nyitva tartásai, és belépőjegy árai. A Prágába utazók hasznos utazási tanácsokat is olvashatnak Prága közlekedéséről, időjárásáról, és néhány fontos dologról, amiket jó, ha tudnak a Prágába látogató utazók. A kisebb vagy nagyobb gyerekekkel utazóknak érdemes lehet beleolvasni a Prága gyerekkel cikkünkbe, amelybe a gyermekek számára is nagy élményt nyújtó látnivalókat, gyerekprogramokat, játszótereket gyűjtöttük össze.

Prágai szállás foglalására is lehetőség van az oldalról kiindulva, mégpedig a legjobb árakon, és a legnagyobb választékban. Tájékozódáshoz hasznos lehet az oldalon elérhető Prága térkép is, ahol a város, az oldalon bemutatott nevezetességeit is feltüntettük. Autóval útnak indulóknak pedig az autós útvonaltervező lehet segítségükre, mellyel Magyarországról Csehországba, és Csehországon belüli útvonalak is tervezhetők. Akik a városnézés után éjszaka szórakozni is szeretnének, azok az Éjszakai élet rovatban olvashatnak Prága legjobb szórakozóhelyeiről. A Vélemények Prágáról rovatban a Prágát korábban meglátogatók véleményei, élményei, beszámolói olvashatók. Az ön beszámolója, véleménye is felkerülhet a városról, ha kitölti az ottani űrlapot. Prágából remek kirándulások tehetők Csehország egyéb festői tájaira. A Prágán kívüli nevezetességek közül pedig Karlovy Varyt mutatjuk be.Legújabb hozzászólások a Prága info aloldalain

Kedves Rózsa!

A várban található jegypénztárakban tudod megvenni, meg fogod találni.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.06.23 - 20:35 - Prágai vár
Kedves Tibor!

Már tavaly is igen sok segítséget kaptam az oldaladon/Párizs/ Köszönöm szépen.
Most az lenne a kérdésem, hogy a vár, Arany utcácska stb. rövid sétájára a jegyet hol lehet előre megváltani?
Üdvözletem: Rózsa
Rózsa - 2015.06.23 - 19:58 - Prágai vár
Szia!

Nekem nincs tapasztalatom a Student Agency-vel, de egy megbízható, normális busztársaság. Foglalhatsz online a hivatalos oldalukon, a studentagency.eu -n.
A szállodáról szállásfoglaló oldalakon olvashatsz rengeteg véleményt olyanoktól, akik már megszálltak ott, ha beírod a szálloda nevét a Google-be, akkor elolvashatod a booking, tripadvisor, agoda, stb. értékeléseket.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.06.18 - 18:53 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy mik a tapasztalatok a Student agency buszjáratokkal kapcsolatban? És a jegyet a Cseh-busz.hu-n foglaltátok le ? Mert sok honlapon láttam és nem tudom h melyiknél kellene foglalni. Valamint az Ostrůvek hotelről tud vki véleményt mondani ?- mert ott szeretnénk megszállni. Előre is köszönöm a választ :)
Balázs - 2015.06.18 - 11:00 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Köszönöm szépen! :-)
Nagy Ágnes - 2015.06.05 - 05:58 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok