Prága - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Prága » Kezdőlap

Prága utazás nyaralás info, szállás, nevezetességek

Prága

Az utazás nyaralás info Prága oldala részletesen, fényképekkel mutatja be a csodálatosan szép, és hangulatos, megszámlalhatatlanul sok történelmi nevezetességet kínáló Prágát, ahol ráadásul utazásunkat a legkiválóbb cseh sörökkel dobhatjuk fel. 5 oldalon mutatjuk be a cseh főváros mintegy 27 leghíresebb, és legérdekesebb nevezetességét- A prágai vár kalauza külön részben olvasható: a várnegyed általános bemutatása, és legérdekesebb, legszebb nevezetességeinek, és helyeinek leírása. Prága minden nevezetességénél feltüntetésre kerül, hogy milyen tömegközlekedési eszközökkel lehet oda eljutni, megtudhatók az adott látványosságok nyitva tartásai, és belépőjegy árai. A Prágába utazók hasznos utazási tanácsokat is olvashatnak Prága közlekedéséről, időjárásáról, és néhány fontos dologról, amiket jó, ha tudnak a Prágába látogató utazók. A kisebb vagy nagyobb gyerekekkel utazóknak érdemes lehet beleolvasni a Prága gyerekkel cikkünkbe, amelybe a gyermekek számára is nagy élményt nyújtó látnivalókat, gyerekprogramokat, játszótereket gyűjtöttük össze.

Prágai szállás foglalására is lehetőség van az oldalról kiindulva, mégpedig a legjobb árakon, és a legnagyobb választékban. Tájékozódáshoz hasznos lehet az oldalon elérhető Prága térkép is, ahol a város, az oldalon bemutatott nevezetességeit is feltüntettük. Autóval útnak indulóknak pedig az autós útvonaltervező lehet segítségükre, mellyel Magyarországról Csehországba, és Csehországon belüli útvonalak is tervezhetők. Akik a városnézés után éjszaka szórakozni is szeretnének, azok az Éjszakai élet rovatban olvashatnak Prága legjobb szórakozóhelyeiről. A Vélemények Prágáról rovatban a Prágát korábban meglátogatók véleményei, élményei, beszámolói olvashatók. Az ön beszámolója, véleménye is felkerülhet a városról, ha kitölti az ottani űrlapot. Prágából remek kirándulások tehetők Csehország egyéb festői tájaira. A Prágán kívüli nevezetességek közül pedig Karlovy Varyt mutatjuk be.Legújabb hozzászólások a Prága info aloldalain

Kedves Pál!

Most hogy nézem, látom 1-2 említését, hogy ezt tervezik, még 2014-es cikkekben, de akkor még nem döntötték el és újabb hír nincs róla. Esetleg a prágai konzuli hivatalnál, a magyarországi cseh nagykövetségnél, ilyen helyeken lehet érdeklődni.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.03.04 - 13:56 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Kedves Tibor!
Nem tudom kihez forduljak, ezért zaklatom kérdésemmel.
Prágában élő rokonainknak szeretnénk egy 10 évnél idősebb autót ajándékozni. Nemrégiben azt a fülest kaptuk, hogy Prága belvárosába jövőre nem fognak 10 évnél idősebb autókat beengedni, így lehet hogy ők ezzel az ajándékkal nem sokra mennének . Tudna ennek kiderítésében segíteni, vagy informálni, kihez forduljak?
Köszönettel: Nedeczky Pál
Pál - 2015.03.04 - 11:40 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Köszönöm a választ!
Úgy gondolom indulásnak 5ezer koronát vásárolok és azért természetesen tartaléknak kis eurót. Ennyinek elégnek kell lennie! :)
Köszönöm még egyszer! Majd írok még ha megjöttünk. :)
Bélus - 2015.02.21 - 15:59 - Prága látnivalók, nevezetességek I.
Kedves Bélus!

Prága az egyik legkutyabarátabb város, rengeteg étterembe lehet kutyával bemenni. A zárt nevezetességekbe azért már nem valószínű hogy beengedik a kutyát, nevezetességtől függ, de ezt így nem tudom megmondani.
Hogy mennyi pénzzel számoljátok azt nem lehet megmondani, mert nem tudom mit, mennyiszer, hol esztek, pontosan milyen nevezetességeket látogattok meg, stb. A nevezetességek belépőjegy árai az oldalon fel vannak tüntetve.
Csehországban matricás rendszer van, 10 napos matrica 310 Czk.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.02.20 - 18:46 - Prága látnivalók, nevezetességek I.
Tiszteletem!
Régóta szeretnék már eljutni Prágába és március végén el is jutok. Barátnőmmel megyünk 3napra. Nekem több kérdésem is lenne. 1Mennyire tolerálják a kutyákat az éttermekben,nevezetességeknél? Mert mi csak kutyussal tudunk menni. 2. kérdés a hotelben csak reggelink lesz kb mennyi koronát kell vásárolni kajára,belépőkre egy hosszú 7végére? 3.Mi Ausztriából mennénk Csehországban milyen útdíjak vannak matrica v kapuk? Előre is köszönöm!
Bélus - 2015.02.18 - 19:25 - Prága látnivalók, nevezetességek I.