Prága - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Prága » Kezdőlap

Prága utazás nyaralás info, szállás, nevezetességek

Prága látnivalók

Prágai tömegközlekedés

PrágaAz utazás nyaralás info Prága oldala részletesen, fényképekkel mutatja be a csodálatosan szép, és hangulatos, megszámlálhatatlanul sok történelmi nevezetességet kínáló Prágát, ahol ráadásul utazásunkat a legkiválóbb cseh sörökkel dobhatjuk fel. 5 oldalon mutatjuk be a cseh főváros mintegy 27 leghíresebb, és legérdekesebb nevezetességét- A prágai vár kalauza külön részben olvasható: a várnegyed általános bemutatása, és legérdekesebb, legszebb nevezetességeinek, és helyeinek leírása. Prága minden nevezetességénél feltüntetésre kerül, hogy milyen tömegközlekedési eszközökkel lehet oda eljutni, megtudhatók az adott látványosságok nyitva tartásai, és aktuális belépőjegy árai. A Prágába utazók hasznos utazási tanácsokat is olvashatnak Prága közlekedéséről, időjárásáról, és néhány fontos dologról, amiket jó, ha tudnak a Prágába látogató utazók. Kiválogattuk a legjobb, az olcsó, a különleges, és a jó ár/érték arányú éttermeket is, ezek Prága éttermek oldalunkon láthatók. A kisebb vagy nagyobb gyerekekkel utazóknak érdemes lehet beleolvasni a Prága gyerekkel cikkünkbe, amelybe a gyermekek számára is nagy élményt nyújtó látnivalókat, gyerekprogramokat, játszótereket gyűjtöttük össze.

Prága térkép

Prágai szállás

Prágai szállás foglalására is lehetőség van az oldalról kiindulva, mégpedig a legjobb árakon, és a legnagyobb választékban. Tájékozódáshoz hasznos lehet az oldalon elérhető Prága térkép is, ahol a város, az oldalon bemutatott nevezetességeit is feltüntettük. Autóval útnak indulóknak pedig az autós útvonaltervező lehet segítségükre, mellyel Magyarországról Csehországba, és Csehországon belüli útvonalak is tervezhetők. Akik a városnézés után éjszaka szórakozni is szeretnének, azok az Éjszakai élet rovatban olvashatnak Prága legjobb szórakozóhelyeiről. A Vélemények Prágáról rovatban a Prágát korábban meglátogatók véleményei, élményei, beszámolói olvashatók. Az ön beszámolója, véleménye is felkerülhet a városról, ha kitölti az ottani űrlapot. Prágából remek kirándulások tehetők Csehország egyéb festői tájaira. A Prágán kívüli nevezetességek közül pedig Karlovy Varyt mutatjuk be.

Éttermek, bisztrók Prágában

Prága gyerekkel

Prága szállás

Szállások Prágában: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Prága info aloldalain

Szia! A Hotel Marie Luisa-ban néztem szállást, ott azt írják 30 percre van Prága belvárosától. Ez gyalogosan értendő? vagy ez már nagyon a külváros? Ha igen szívesen fogadok ajánlatot szállásra vonatkozóan :) még sosem jártunk ott...előre is köszönöm: Zsuzsa
Zsuzsa - 2016.08.24 - 15:09 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Szia!

Van zónahatár, nem a teljes vonalon érvényesek, ugyanakkor ha nem nagyon külvárosban laksz, és Prága nevezetességeit nézed meg, akkor ez nem érint. Tehát a szállástól függ.
Igen, hajókra érvényesek a tömegközlekedési jegyek, ezek a Moldva két partja között közlekednek.
Itt az oldalon a Látnivalók I-V. menüpontban rengeteg érdekesség leírását találod meg, a főbb látnivalókon kívül is.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.08.21 - 16:34 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Szia!
Szeretném megkérdezni, hogy a 72 órás jegynél van-e esetleg az egyes járatokon ún. zónahatár vagy a teljes villamos, illetve busz vonalon érvényesek? És mintha valamilyen hajót is említene a közlekedési társaság oldala, amire szintén érvényes a 3 napos jegy. Van erről valamilyen infód?
Hogyan tudnék rákeresni, hogy Prága területén a főbb látnivalókon kívül hol vannak még érdekességek?
Köszönöm.
Judit - 2016.08.21 - 07:24 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Sziasztok! Jövőhéten utazunk Prágába, diákok vagyunk. Az lenne a kérdésem, hogy azokon a helyeken, ahol van diákkedvezményes belépő, elfogadják a magyar diákigazolványt (felsőoktatási) is?
Nóra - 2016.08.10 - 17:42 - Prága látnivalók, nevezetességek I.
Sziasztok!
60 - 70 - esek vagyunk, augusztus végén megyünk Prágába. Szeretnénk elmenni a Teplici homokkő sziklákhoz, ha kell ott alvással is. Kérek javaslatot: ha ott alvósok leszünk, hol érdemes megszállni; a Teplici vagy a másik túrát válasszuk; honnan indulnak a túrák; az indulási ponton vannak - e biztonságos parkolók, van - e magyar idegen vezetés. Minden tapasztalatot, tanácsot nagyon köszönök.
Györgyi - 2016.07.12 - 11:41 - Prága látnivalók, nevezetességek I.