Prága - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Prága » Kezdőlap

Prága utazás nyaralás info, szállás, nevezetességek

Prága látnivalók

Prágai tömegközlekedés

PrágaAz utazás nyaralás info Prága oldala részletesen, fényképekkel mutatja be a csodálatosan szép, és hangulatos, megszámlálhatatlanul sok történelmi nevezetességet kínáló Prágát, ahol ráadásul utazásunkat a legkiválóbb cseh sörökkel dobhatjuk fel. 5 oldalon mutatjuk be a cseh főváros mintegy 27 leghíresebb, és legérdekesebb nevezetességét- A prágai vár kalauza külön részben olvasható: a várnegyed általános bemutatása, és legérdekesebb, legszebb nevezetességeinek, és helyeinek leírása. Prága minden nevezetességénél feltüntetésre kerül, hogy milyen tömegközlekedési eszközökkel lehet oda eljutni, megtudhatók az adott látványosságok nyitva tartásai, és aktuális belépőjegy árai. A Prágába utazók hasznos utazási tanácsokat is olvashatnak Prága közlekedéséről, időjárásáról, és néhány fontos dologról, amiket jó, ha tudnak a Prágába látogató utazók. Kiválogattuk a legjobb, az olcsó, a különleges, és a jó ár/érték arányú éttermeket is, ezek Prága éttermek oldalunkon láthatók. A kisebb vagy nagyobb gyerekekkel utazóknak érdemes lehet beleolvasni a Prága gyerekkel cikkünkbe, amelybe a gyermekek számára is nagy élményt nyújtó látnivalókat, gyerekprogramokat, játszótereket gyűjtöttük össze.

Prága térkép

Prágai szállás

Prágai szállás foglalására is lehetőség van az oldalról kiindulva, mégpedig a legjobb árakon, és a legnagyobb választékban. Tájékozódáshoz hasznos lehet az oldalon elérhető Prága térkép is, ahol a város, az oldalon bemutatott nevezetességeit is feltüntettük. Autóval útnak indulóknak pedig az autós útvonaltervező lehet segítségükre, mellyel Magyarországról Csehországba, és Csehországon belüli útvonalak is tervezhetők. Akik a városnézés után éjszaka szórakozni is szeretnének, azok az Éjszakai élet rovatban olvashatnak Prága legjobb szórakozóhelyeiről. A Vélemények Prágáról rovatban a Prágát korábban meglátogatók véleményei, élményei, beszámolói olvashatók. Az ön beszámolója, véleménye is felkerülhet a városról, ha kitölti az ottani űrlapot. Prágából remek kirándulások tehetők Csehország egyéb festői tájaira. A Prágán kívüli nevezetességek közül pedig Karlovy Varyt mutatjuk be.

Éttermek, bisztrók Prágában

Prága gyerekkel

Prága szállás

Szállások Prágában: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Prága info aloldalain

Uuuuh, ez extra gyors válasz volt. Nagyon szépen köszönjük! :)
Kriszti és Levente - 2018.01.21 - 22:44 - Prága látnivalók, nevezetességek I.
Szia!

A Staropramen sörgyár látogatásáról itt kaphatók információk:
http://www.pivovary-staropramen.cz/cs/#
de nem tudom megnézni, mert nem enged belépni.
A Kozel-sörgyár is látogatható egyénileg: A \"C\" metró Opatov állomásától 363-as busszal. A menetidő 50 perc, menetrendje itt: https://goo.gl/h5CLJZ
http://pivovar.kozel.cz/en/content/view/general-information
És a Pilsner-is: http://www.prazdrojvisit.cz/en/tours/
Utóbbi 2-t jobbnak tartják.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2018.01.21 - 21:56 - Prága látnivalók, nevezetességek I.
Hello!
Tudom, hogy az oldal kínálatában nincs a staroplamen sörgyár és annak látogatása, de a párommal szeretnénk megnézni, de sehol nem találtuk, hogy hol tudnánk jelentkezni, csak olyat találtunk, ahol csoportok jelentkezhetnek.
Azért fordulok hozzátok, mert itt mindenki olyan segítőkész, reménykedek benne, hogy valaki talán csak tudja, hol lehet 2 személynek jelentkezni.
előre is köszönöm a választ.
Kriszti és Levente - 2018.01.21 - 20:27 - Prága látnivalók, nevezetességek I.
Szia!

A városközpontban a boltok, éttermek általában nyitva (csak boltok esetében rövidített nyitvatartással), a városközponton kívüli boltok zárva.
Látnivalók nyitva.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2018.01.21 - 03:02 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Szia! Családommal, Húsvétkor utazunk Prágába és érdeklődnénk az ünnepi nyitvatartásról (üzlet, étterem, múzeum stb...) Választ előre is köszi!
Buzál József - 2018.01.14 - 10:32 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok