Prága - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Prága » Kezdőlap

Prága utazás nyaralás info, szállás, nevezetességek

Prága

Az utazás nyaralás info Prága oldala részletesen, fényképekkel mutatja be a csodálatosan szép, és hangulatos, megszámlalhatatlanul sok történelmi nevezetességet kínáló Prágát, ahol ráadásul utazásunkat a legkiválóbb cseh sörökkel dobhatjuk fel. 5 oldalon mutatjuk be a cseh főváros mintegy 27 leghíresebb, és legérdekesebb nevezetességét- A prágai vár kalauza külön részben olvasható: a várnegyed általános bemutatása, és legérdekesebb, legszebb nevezetességeinek, és helyeinek leírása. Prága minden nevezetességénél feltüntetésre kerül, hogy milyen tömegközlekedési eszközökkel lehet oda eljutni, megtudhatók az adott látványosságok nyitva tartásai, és belépőjegy árai. A Prágába utazók hasznos utazási tanácsokat is olvashatnak Prága közlekedéséről, időjárásáról, és néhány fontos dologról, amiket jó, ha tudnak a Prágába látogató utazók. Kiválogattuk a legjobb, az olcsó, a különleges, és a jó ár/érték arányú éttermeket is, ezek Prága éttermek oldalunkon láthatók. A kisebb vagy nagyobb gyerekekkel utazóknak érdemes lehet beleolvasni a Prága gyerekkel cikkünkbe, amelybe a gyermekek számára is nagy élményt nyújtó látnivalókat, gyerekprogramokat, játszótereket gyűjtöttük össze.

Prágai szállás foglalására is lehetőség van az oldalról kiindulva, mégpedig a legjobb árakon, és a legnagyobb választékban. Tájékozódáshoz hasznos lehet az oldalon elérhető Prága térkép is, ahol a város, az oldalon bemutatott nevezetességeit is feltüntettük. Autóval útnak indulóknak pedig az autós útvonaltervező lehet segítségükre, mellyel Magyarországról Csehországba, és Csehországon belüli útvonalak is tervezhetők. Akik a városnézés után éjszaka szórakozni is szeretnének, azok az Éjszakai élet rovatban olvashatnak Prága legjobb szórakozóhelyeiről. A Vélemények Prágáról rovatban a Prágát korábban meglátogatók véleményei, élményei, beszámolói olvashatók. Az ön beszámolója, véleménye is felkerülhet a városról, ha kitölti az ottani űrlapot. Prágából remek kirándulások tehetők Csehország egyéb festői tájaira. A Prágán kívüli nevezetességek közül pedig Karlovy Varyt mutatjuk be.

Prága szállás

Szállások Prágában: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz megbízható weboldal árait lehet egyszerűen, gyorsan összehasonlítani, így a lehető legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat, és mindenki igényeinek a legmegfelelőbb szállásokat lehet találni. Így rengeteg időt és pénzt spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, amik csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Prága info aloldalain

Vannak a városban, WC jelöléssel (nem ingyenesek), ill. több metróállomáson is vannak.
A Florenc pályaudvar metróállomásán lehet tömegközlekedési jegyeket venni.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.11.28 - 01:07 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Egy számomra fontos kérdés van-e nyilvános illemhely Prága belvárosában, vagy csak éttermekben, kocsmákban, ott csak fogyasztás esetén lehet használni, vagy fizetős? Sűrgős, vasárnap indulok a Florenss Pu-ra érkezem. Hol tudok jegyet venni a 133-as buszra vasárnap? A koronát itt Bp-n váltottam, csak papírpénzem van Köszike
Katalin - 2015.11.26 - 11:08 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Kedves Tibcsi! Köszi! De jó hogy van ez az oldal!
Már más városhoz is kértem és kaptam jó tanácsot!
Zsuzsi - 2015.11.23 - 18:05 - Prága látnivalók, nevezetességek I.
Kedves Zsuzsi!

A Prágán belüli tömegközlekedési jegyekről, az előző hozzászólásban említett feltételekkel vehető igénybe a kedvezmény, Prágában lehet megcsináltatni, megigényelni.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.11.02 - 13:02 - Prága látnivalók, nevezetességek I.
Az előző bejegyzésben milyen 50%-os menetjegyről van szó?
67 éves vagyok és a lányomhoz járok Prágába. Az említett kártyákat hol lehet igényelni? A választ köszönöm.
Havas Zsuzsi - 2015.10.31 - 18:03 - Prága látnivalók, nevezetességek I.