Prága - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Prága » Kezdőlap

Prága utazás nyaralás info, szállás, nevezetességek

Prága

Az utazás nyaralás info Prága oldala részletesen, fényképekkel mutatja be a csodálatosan szép, és hangulatos, megszámlalhatatlanul sok történelmi nevezetességet kínáló Prágát, ahol ráadásul utazásunkat a legkiválóbb cseh sörökkel dobhatjuk fel. 5 oldalon mutatjuk be a cseh főváros mintegy 27 leghíresebb, és legérdekesebb nevezetességét- A prágai vár kalauza külön részben olvasható: a várnegyed általános bemutatása, és legérdekesebb, legszebb nevezetességeinek, és helyeinek leírása. Prága minden nevezetességénél feltüntetésre kerül, hogy milyen tömegközlekedési eszközökkel lehet oda eljutni, megtudhatók az adott látványosságok nyitva tartásai, és belépőjegy árai. A Prágába utazók hasznos utazási tanácsokat is olvashatnak Prága közlekedéséről, időjárásáról, és néhány fontos dologról, amiket jó, ha tudnak a Prágába látogató utazók. A kisebb vagy nagyobb gyerekekkel utazóknak érdemes lehet beleolvasni a Prága gyerekkel cikkünkbe, amelybe a gyermekek számára is nagy élményt nyújtó látnivalókat, gyerekprogramokat, játszótereket gyűjtöttük össze.

Prágai szállás foglalására is lehetőség van az oldalról kiindulva, mégpedig a legjobb árakon, és a legnagyobb választékban. Tájékozódáshoz hasznos lehet az oldalon elérhető Prága térkép is, ahol a város, az oldalon bemutatott nevezetességeit is feltüntettük. Autóval útnak indulóknak pedig az autós útvonaltervező lehet segítségükre, mellyel Magyarországról Csehországba, és Csehországon belüli útvonalak is tervezhetők. Akik a városnézés után éjszaka szórakozni is szeretnének, azok az Éjszakai élet rovatban olvashatnak Prága legjobb szórakozóhelyeiről. A Vélemények Prágáról rovatban a Prágát korábban meglátogatók véleményei, élményei, beszámolói olvashatók. Az ön beszámolója, véleménye is felkerülhet a városról, ha kitölti az ottani űrlapot. Prágából remek kirándulások tehetők Csehország egyéb festői tájaira. A Prágán kívüli nevezetességek közül pedig Karlovy Varyt mutatjuk be.Legújabb hozzászólások a Prága info aloldalain

Szia!

Attól függ, hol, mennyit, mit vacsoráztok, mennyit söröztök, nincs olyan, hogy átlagár, így nehéz megmondani. Az éttermi árak általánosságban hasonlóak a Budapestiekhez.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.09.02 - 11:56 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Sziasztok !
Szeretném megkérdezni, hogy ha másfél napot töltünk Prágában (csoporttal megyünk), akkor mennyi pénzt célszerű váltani? Leginkább vacsorára költünk majd (meg persze sörre :-) ), de fogalmam sincs az árakról, nagyon régen jártam Prágában. Mi az átlag ár egy főétkezéshez?
Köszönöm előre is a tippeket :-)
Zsuzsi - 2015.09.02 - 06:07 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Szia!

Amennyiben semmilyen nyelven nem beszéltek, akkor olyan jöhet szóba, ahol beszélnek magyarul, ilyet nem tudok konkrétan mondani, de van egy magyar étterem, a Budapest Restaurant, ahol talán, ill. ott van magyar étlap, címe: Slezská 909/86.
Illetve olyan helyeken, ahol kinn van az étel, gyorsétterem, stb, egyszerűen rámutattok, vagy amit láttok kiírva, elmondjátok, hogy azt kéritek.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.08.30 - 18:37 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Sziasztok! Mi pénteken elég bátrak és merészek leszünk ugyanis semmilyen nyelvtudással indulunk Prágába. Tudnátok jó és számunkra érthető éttermeket ajánlani? Nagyon megköszönném!
Betti - 2015.08.26 - 14:24 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Szia!

Ebben az esetben 100 Czk büntetést kell fizetni éjszakánként, illetve érdemes érdeklődni is a helyszínen, hogy más gond nem merülhet-e fel.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.08.17 - 14:22 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok