Prága - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Prága » Kezdőlap

Prága utazás nyaralás info, szállás, nevezetességek

Prága

Az utazás nyaralás info Prága oldala részletesen, fényképekkel mutatja be a csodálatosan szép, és hangulatos, megszámlalhatatlanul sok történelmi nevezetességet kínáló Prágát, ahol ráadásul utazásunkat a legkiválóbb cseh sörökkel dobhatjuk fel. 5 oldalon mutatjuk be a cseh főváros mintegy 27 leghíresebb, és legérdekesebb nevezetességét- A prágai vár kalauza külön részben olvasható: a várnegyed általános bemutatása, és legérdekesebb, legszebb nevezetességeinek, és helyeinek leírása. Prága minden nevezetességénél feltüntetésre kerül, hogy milyen tömegközlekedési eszközökkel lehet oda eljutni, megtudhatók az adott látványosságok nyitva tartásai, és belépőjegy árai. A Prágába utazók hasznos utazási tanácsokat is olvashatnak Prága közlekedéséről, időjárásáról, és néhány fontos dologról, amiket jó, ha tudnak a Prágába látogató utazók. A kisebb vagy nagyobb gyerekekkel utazóknak érdemes lehet beleolvasni a Prága gyerekkel cikkünkbe, amelybe a gyermekek számára is nagy élményt nyújtó látnivalókat, gyerekprogramokat, játszótereket gyűjtöttük össze.

Prágai szállás foglalására is lehetőség van az oldalról kiindulva, mégpedig a legjobb árakon, és a legnagyobb választékban. Tájékozódáshoz hasznos lehet az oldalon elérhető Prága térkép is, ahol a város, az oldalon bemutatott nevezetességeit is feltüntettük. Autóval útnak indulóknak pedig az autós útvonaltervező lehet segítségükre, mellyel Magyarországról Csehországba, és Csehországon belüli útvonalak is tervezhetők. Akik a városnézés után éjszaka szórakozni is szeretnének, azok az Éjszakai élet rovatban olvashatnak Prága legjobb szórakozóhelyeiről. A Vélemények Prágáról rovatban a Prágát korábban meglátogatók véleményei, élményei, beszámolói olvashatók. Az ön beszámolója, véleménye is felkerülhet a városról, ha kitölti az ottani űrlapot. Prágából remek kirándulások tehetők Csehország egyéb festői tájaira. A Prágán kívüli nevezetességek közül pedig Karlovy Varyt mutatjuk be.Legújabb hozzászólások a Prága info aloldalain

Kedves Tibcsi !
Köszönöm a segitséget.
Petya - 2015.05.04 - 12:50 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Ahogy a 306-os hozzászólásban, és a cikkben szerepel, ingyenes a tömegközlekedés 70 év felett.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.05.03 - 22:00 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Tisztelettel kérem, a közel múltban Praha tömegközlekedését igénybe vett 70 -év fölöttiek gyakorlati tapasztalatát ,hogy van ,jár a kedvezményezett utazás vagy nem.Köszönöm.
Petya - 2015.05.03 - 13:37 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok
Kedves Tibcsi !
Prága valóban gyönyörű,és megfizethető.
Mi nagyon jól éreztük magunkat.Egy dologra szeretném a figyelmet felhívni.
Találkoztunk két párral,akik hitetlenkedve mondták,hogy a hivatalos pénzváltóban ,kb.25% jutalékot számláznak.nem akartam elhinni,de megmutatták a számlát,amit kaptak.Ez döbbenetesen sok,tehát a koronát vagy vinni kell,vagy bankomatból kivenni.Mi bankautomatából vettük,az korrekten,napi árfolyamon adta.
Üdvözlettel : Tibi
Redler Tibor - 2015.04.28 - 21:58 - Prága látnivalók, nevezetességek I.
Kedves Tibcsi!
Köszönöm a segítséget.
Imre - 2015.04.22 - 20:01 - Útikalauz, közlekedés, tanácsok