Róma utazás nyaralás info

Utazás nyaralás info » Róma » Kezdőlap

Róma útikalauz, szállás, térkép, látnivalók

Róma látnivalók

Római tömegközlekedés

RómaAz utazás nyaralás info Róma oldalán részletes információkat tudhatnak meg az Olaszország fővárosába, Rómába turisztikai, vagy egyéb céllal készülő utazók, illetve az "örök város" iránt érdeklődök. A több ezer év alatt számos csodálatos templommal, szoborral, műkinccsel, épülettel, palotával, kerttel, szökőkúttal, és piazzával gazdagodott csoda látnivalói, és nevezetességei részletes, fényképes bemutatásra kerülnek, az egyes látványosságoknál eljutási, és rendszeresen aktualizált belépőjegy, és nyitva tartási információk is olvashatók. A különböző római látnivalókhoz való eljutást Róma térképe is segíti. Az interaktív térképen Róma legfontosabb nevezetességei kerültek feltüntetésre. A római látnivalók legoptimálisabb bejárását, és még számos hasznos tippet a Róma útiterv menüpontban lehet olvasni.

Róma térkép

Római szállás

Róma, Trevi-kútA Rómába készülőknek hasznos lehet az útikalauz, közlekedés szekció, ahol információk olvashatók a római közlekedéssel, időjárással, ill. különböző kedvezményekkel kapcsolatban, valamint megtalálható Róma metró- és közlekedési térképe is. Az autóval útnak indulókat az autós útvonaltervező segítheti. Olcsó római szálloda, apartman, vagy egyéb szállás találásában pedig a Róma szállás aloldal lehet segítségre. Akik Rómában vásárolni is szeretnének, a város népszerű üzletei, bevásárlónegyedei, piacai iránt érdeklődnek, azok a Vásárlás Rómában oldalon találnak válogatást, míg akik a római gasztronómia, és remek, vagy netán olcsó római éttermek iránt, azok a Róma éttermek rovatban olvashatnak erről. Akiket Rómán kívül Olaszország egyéb városai, nevezetességei, ill. nyaralóhelyei és érdekelnek, azoknak érdemes megtekinteni külön Olaszország oldalunkat is.

Római éttermek, kávézók

Római vásárlás

Róma szállás

Szállások Rómában: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Róma info aloldalain

5 napra megyünk Rómába, repülővel. A Termini környékén lesz a szállásunk. Tudnál segíteni egy 5 napos programjavaslattal? Szeretnénk megnézni a Vatikánt, Vatikán kertet. Meg tudjuk venni előre interneten a belépőket? Hol, hogyan? Egyéb belépőjegyek előzetes megvásárlására van javaslatod? Ha elmennénk Róma környékére (busszal vagy vonattal) 1 napos kirándulásra - erre van javaslatod? Nagyon köszönjük előre is!
Mészáros Zsuzsa - 2017.06.29 - 09:25 - Róma látnivalói, nevezetességei I.
Kedves Hajni!
Légy szíves küldj nekem 3, illetve 4 napos útitervet.
Köszönöm szépen!
Adri - 2017.06.29 - 09:09 - Róma útiterv
Tudom nagyon későn kérem, de esetleg tudnál nekem is küldeni egy 3 napos útitervet? Július 8-án repülünk Rómába. Még egy kérés ha nem baj, én kerekesszékes vagyok. Tudnál-e arról valamilyen információt adni, hogy pl.a járművek alacsony padlósak-e?Vannak-e a városban mozgáskorlátozott vécék? Valamint miket lehet simán megnézni, megközelíteni valamit? Előre is köszönöm.
Tanka Beáta - 2017.06.28 - 14:27 - Róma látnivalói, nevezetességei I.
Sziasztok!
Augusztus elejen utaznank 4 napra es az lenne a kerdesem, hogy tud e valaki valami jo strandot a kornyeken?
egesz napos program lenne ugy h ha van valami etterem stb, minden hasznos informacionak orulnenk.
elore is koszonom
Bence - 2017.06.27 - 18:23 - Róma látnivalói, nevezetességei I.
Kedves Hajni!
Fantasztikus az oldal nagyon sokat informálódtam belőle, az előző hozzászoló (Roli) a párommal júl 3 tól 7 ig leszünk szintén a Termini mellett szállunk viszont mi vonattal érkezünk 3.-án reggel és 7.-én péntek este jövünk el. Érdekelne engem is az amit Rolinak elküldtél, mi is mennénk a tengerpartra. Én 25 múltam januárban kérdés van ahol bejátszhatom még a kedvezményt vagy nagyon szigorúan veszik? Illetve mivel csak 5 napunk lesz nem 6 melyik napot ajánlanád kihagyni? Illetve milyen sorrendben? Ha jól szűröm le inkább érdemes gyalogosan közlekedni de a napi tervben sok kösségi közlekedés szerepel így érdemes heti bérletet venni? Köszöm a válaszod és az eddig olvasottakat is! Szép napot, üdv: Botond!
Botond - 2017.06.26 - 14:58 - Róma útiterv