Róma utazás nyaralás info

Utazás nyaralás info » Róma » Kezdőlap

Róma útikalauz, szállás, térkép, látnivalók

Róma látnivalók

Római tömegközlekedés

RómaAz utazás nyaralás info Róma oldalán részletes információkat tudhatnak meg az Olaszország fővárosába, Rómába turisztikai, vagy egyéb céllal készülő utazók, illetve az "örök város" iránt érdeklődök. A több ezer év alatt számos csodálatos templommal, szoborral, műkinccsel, épülettel, palotával, kerttel, szökőkúttal, és piazzával gazdagodott csoda látnivalói, és nevezetességei részletes, fényképes bemutatásra kerülnek, az egyes látványosságoknál eljutási, és rendszeresen aktualizált belépőjegy, és nyitva tartási információk is olvashatók. A különböző római látnivalókhoz való eljutást Róma térképe is segíti. Az interaktív térképen Róma legfontosabb nevezetességei kerültek feltüntetésre. A római látnivalók legoptimálisabb bejárását, és még számos hasznos tippet a Róma útiterv menüpontban lehet olvasni.

Róma térkép

Római szállás

Róma, Trevi-kútA Rómába készülőknek hasznos lehet az útikalauz, közlekedés szekció, ahol információk olvashatók a római közlekedéssel, időjárással, ill. különböző kedvezményekkel kapcsolatban, valamint megtalálható Róma metró- és közlekedési térképe is. Az autóval útnak indulókat az autós útvonaltervező segítheti. Olcsó római szálloda, apartman, vagy egyéb szállás találásában pedig a Róma szállás aloldal lehet segítségre. Akik Rómában vásárolni is szeretnének, a város népszerű üzletei, bevásárlónegyedei, piacai iránt érdeklődnek, azok a Vásárlás Rómában oldalon találnak válogatást, míg akik a római gasztronómia, és remek, vagy netán olcsó római éttermek iránt, azok a Róma éttermek rovatban olvashatnak erről. Akiket Rómán kívül Olaszország egyéb városai, nevezetességei, ill. nyaralóhelyei és érdekelnek, azoknak érdemes megtekinteni külön Olaszország oldalunkat is.

Római éttermek, kávézók

Római vásárlás

Róma szállás

Szállások Rómában: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Róma info aloldalain

Szia Hajni.
Anyukámmal ápr.13-16 között leszünk Rómában. Az oldalad alapjáncsinálom az útiterveket .
Egy kérdésem volna , hogy a Fiumicino reptérről hogy jutunk el erre a címre : Via San Lino Papa 35, Trionfale negyed, 00167 Róma? Ez a Pineta Palace hotel.
Köszönöm előre is a segítséged.
Reni - 2018.01.17 - 20:51 - Róma látnivalói, nevezetességei I.
#234 Döníz
Szállásotok a Termini melletti utcában van, ahová a következő eljutási lehetőségek vannak cia reptérről:
- tanszferbuszok közvetlen a Terminihez mennek. Online előre tudtok jegyet venni vagy ott helyben is a buszoknál lévő zöld mellényes embertől. 5-7 euro
- Atral busz, ahol a sofőrnél kell jegyet venni, 1,20 euro. Ez a busz az A metró Anagnina végállomásához megy innen metró a Terminiig. Metróra jegy, bérlet kell!
- 720 busz (bkv=atac) melyre vonaljegy vagy bérlet kell. Reptér épületében a kijáratnál jobbra van két jegyautomata, itt tudtok venni. Ez a busz a B metró Laurentina állomásához megy, ahonnan metrózni kell a Terminiig.

Atral/720 buszoknak közös a megállójuk. Reggel 8.30-45 között előbb a 720, aztán az Atral áll be és indul.

Jó utat!
Hajni - 2018.01.17 - 20:16 - Róma útiterv
Kedves Hajni!
Január 22-26 között leszünk Rómában. Szállásunk a Via Marco Aurelio 37-n van. Nagyon örülnék, ha tudnál küldeni egy 4 napos programtervet. Köszönöm előre is.
Pápa Éva - 2018.01.17 - 11:42 - Közlekedés Rómában, római útikalauz
Szia!

Április 16-22 között leszünk Rómában a párommal.
Kérhetek én is egy útitervet?
Köszönöm!
Timea - 2018.01.16 - 21:37 - Közlekedés Rómában, római útikalauz
Szia!
2018.01.18-án érkezünk a Ciampino reptérre, a szállásunk a Paramountban lesz. Hogyan tudnánk oda eljutni a legegyszerűbben tömegközlekedéssel? És összetudnál nekünk állítani egy 5 napos útitervet? Előre is köszönöm!
Fodor Döníz - 2018.01.16 - 14:16 - Róma útiterv