Róma utazás nyaralás info

Utazás nyaralás info » Róma » Kezdőlap

Róma útikalauz, szállás, térkép, látnivalók

Róma látnivalók

Római tömegközlekedés

RómaAz utazás nyaralás info Róma oldalán részletes információkat tudhatnak meg az Olaszország fővárosába, Rómába turisztikai, vagy egyéb céllal készülő utazók, illetve az "örök város" iránt érdeklődök. A több ezer év alatt számos csodálatos templommal, szoborral, műkinccsel, épülettel, palotával, kerttel, szökőkúttal, és piazzával gazdagodott csoda látnivalói, és nevezetességei részletes, fényképes bemutatásra kerülnek, az egyes látványosságoknál eljutási, és rendszeresen aktualizált belépőjegy, és nyitva tartási információk is olvashatók. A különböző római látnivalókhoz való eljutást Róma térképe is segíti. Az interaktív térképen Róma legfontosabb nevezetességei kerültek feltüntetésre. A római látnivalók legoptimálisabb bejárását, és még számos hasznos tippet a Róma útiterv menüpontban lehet olvasni.

Róma térkép

Római szállás

Róma, Trevi-kútA Rómába készülőknek hasznos lehet az útikalauz, közlekedés szekció, ahol információk olvashatók a római közlekedéssel, időjárással, ill. különböző kedvezményekkel kapcsolatban, valamint megtalálható Róma metró- és közlekedési térképe is. Az autóval útnak indulókat az autós útvonaltervező segítheti. Olcsó római szálloda, apartman, vagy egyéb szállás találásában pedig a Róma szállás aloldal lehet segítségre. Akik Rómában vásárolni is szeretnének, a város népszerű üzletei, bevásárlónegyedei, piacai iránt érdeklődnek, azok a Vásárlás Rómában oldalon találnak válogatást, míg akik a római gasztronómia, és remek, vagy netán olcsó római éttermek iránt, azok a Róma éttermek rovatban olvashatnak erről. Akiket Rómán kívül Olaszország egyéb városai, nevezetességei, ill. nyaralóhelyei és érdekelnek, azoknak érdemes megtekinteni külön Olaszország oldalunkat is.

Római éttermek, kávézók

Római vásárlás

Róma szállás

Szállások Rómában: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Róma info aloldalain

Kedves Hajni! Gratulálok, sok hasznos dolgot osztasz meg. Március 12-17 között megyünk Rómába. Kaphatnánk egy 3 napos tervet? Köszönjük!
Péter - 2017.02.26 - 18:20 - Róma látnivalói, nevezetességei I.
Kedves Hajni!

05. 13-16-ig leszünk Rómában, pénteken 3kor szállunk le, hétfőn 3kor szállunk fel.
Tudnak küldeni egy 3 napos úti tervet?
Szerinted péntekre és hétfőre tudunk meg valamit beszervezni?

Köszönöm!
Szabó Károly - 2017.02.26 - 10:57 - Közlekedés Rómában, római útikalauz
Kedves Hajni!
Március 23-29.-ig leszünk Rómában. 23.-án már reggel 8-kor landolunk. Kaphatok egy 6 napos útitervet?
Köszönöm!
Szép napot!
B Lajos
Borka Lajos - 2017.02.25 - 19:31 - Róma látnivalói, nevezetességei II.
Kedves Hajni! márc.03-06 ig leszünk Rómában. A Fiumicino reptérre érkezünk. A Hotel Altavilla-ban lesz a szállásunk. Melyik tömegközlekedést ajánlod amivel legegyszerűbben eljutunk a szállásra. Ezen a vasárnapon több helyre belehet menni ingyen, tudnál-e segíteni abban hogy melyek ezek a helyek? Ha nekem is elküldenéd a Te 3 napos úti tervedet. Saját szervezéssel megyünk és először Rómába. Köszönettel: Margó
Kovácsné Margó - 2017.02.24 - 14:26 - Közlekedés Rómában, római útikalauz
Kedves Hajni!

Nagyon sok hasznos infot talaltam az oldalon. Tudnal esteleg kuldeni egy haromnapos utitervet?
Segitsegedet elore is koszonom!

Udv
Attila
Raso Attila - 2017.02.23 - 23:50 - Róma látnivalói, nevezetességei I.