Róma utazás nyaralás info

Utazás nyaralás info » Róma » Kezdőlap

Róma útikalauz, szállás, térkép, látnivalók

Róma látnivalók

Római tömegközlekedés

RómaAz utazás nyaralás info Róma oldalán részletes információkat tudhatnak meg az Olaszország fővárosába, Rómába turisztikai, vagy egyéb céllal készülő utazók, illetve az "örök város" iránt érdeklődök. A több ezer év alatt számos csodálatos templommal, szoborral, műkinccsel, épülettel, palotával, kerttel, szökőkúttal, és piazzával gazdagodott csoda látnivalói, és nevezetességei részletes, fényképes bemutatásra kerülnek, az egyes látványosságoknál eljutási, és rendszeresen aktualizált belépőjegy, és nyitva tartási információk is olvashatók. A különböző római látnivalókhoz való eljutást Róma térképe is segíti. Az interaktív térképen Róma legfontosabb nevezetességei kerültek feltüntetésre. A római látnivalók legoptimálisabb bejárását, és még számos hasznos tippet a Róma útiterv menüpontban lehet olvasni.

Róma térkép

Római szállás

Róma, Trevi-kútA Rómába készülőknek hasznos lehet az útikalauz, közlekedés szekció, ahol információk olvashatók a római közlekedéssel, időjárással, ill. különböző kedvezményekkel kapcsolatban, valamint megtalálható Róma metró- és közlekedési térképe is. Az autóval útnak indulókat az autós útvonaltervező segítheti. Olcsó római szálloda, apartman, vagy egyéb szállás találásában pedig a Róma szállás aloldal lehet segítségre. Akik Rómában vásárolni is szeretnének, a város népszerű üzletei, bevásárlónegyedei, piacai iránt érdeklődnek, azok a Vásárlás Rómában oldalon találnak válogatást, míg akik a római gasztronómia, és remek, vagy netán olcsó római éttermek iránt, azok a Róma éttermek rovatban olvashatnak erről. Akiket Rómán kívül Olaszország egyéb városai, nevezetességei, ill. nyaralóhelyei és érdekelnek, azoknak érdemes megtekinteni külön Olaszország oldalunkat is.

Római éttermek, kávézók

Római vásárlás

Róma szállás

Szállások Rómában: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Róma info aloldalain

Kedves ZSÓKA!

Miután vonattal vagy busszal beutaztatok a Terminihez valamelyik módon:
http://utazas-nyaralas.info/roma/utikalauz.html#fiumicino
a Terminitől \"A\" metróval Barberini állomásig kell menni, 2 megállót, majd rövid gyaloglás: https://goo.gl/maps/q1QSPd9cAJT2
Roma Passról kérlek lásd lejjebb, a Fanninak írt hozzászólás végét.


Kedves FANNI!

A programtervek elérhetők, valamint le is tölthetők itt: http://utazas-nyaralas.info/roma/utiterv.html
Roma Pass hogy megéri-e, általánosságban nem lehet megmondani, akkor éri meg, ha megnézitek vele a legdrágább múzeumokat, kedvezményeket is kihasználtok vele, ill. eleget közlekedtek, információk, ingyenességek vele itt:
http://utazas-nyaralas.info/roma/utikalauz.html#roma-pass
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.05.23 - 20:59 - Róma látnivalói, nevezetességei I.
Kedves Francesco!

A Terminitől \"A\" metróval menjetek Re di Roma állomásig, majd rövid gyaloglás: https://goo.gl/maps/Yntw8BRYyp62
A programterv elérhető, valamint le is tölthető itt: http://utazas-nyaralas.info/roma/utiterv.html
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.05.23 - 20:50 - Közlekedés Rómában, római útikalauz
Kedves Hajni!
Május 27.-én reggel érkezünk vonattal a terminibe,a szállásunk
Rooms&rooms Rome
Piazza Tarquinia 2 Interno 3, San Giovanni, Roma, 00183
Kérdésem az lenne,hogyan tudunk oda eljutni,illetve 30.-án délután repülünk haza,addig kérhetnék egy programtervet? Köszönöm szépen
Francesco - 2017.05.22 - 13:39 - Közlekedés Rómában, római útikalauz
Kedves Hajni!
Párommal június 1-4 között utazunk Rómába és szeretném elkérni a 3-4 napos útitervet. Szerinted érdemes Roma pass kártyát vásárolnunk? Köszönöm a sok hasznos infót amit megosztottál, jó ezeket olvasgatni, sokkal könnyebb így a tervezés.
Segítségedet előre is köszönöm,várom e-mailedet!
fanni.vari04@gmail.com
Vári Fanni - 2017.05.21 - 15:58 - Róma látnivalói, nevezetességei I.
Kedves Hajni ! Köszönöm a sok infót és kedvcsinálót és én is csatlakoznék az előttem szóló tömeghez: szeretném elkérni a 4 napos útitervedet :) ! Előre is köszönöm !
Andi - 2017.05.16 - 09:27 - Róma látnivalói, nevezetességei I.