Róma utazás nyaralás info

Utazás nyaralás info » Róma » Kezdőlap

Róma útikalauz, szállás, térkép, látnivalók

Róma látnivalók

Római tömegközlekedés

RómaAz utazás nyaralás info Róma oldalán részletes információkat tudhatnak meg az Olaszország fővárosába, Rómába turisztikai, vagy egyéb céllal készülő utazók, illetve az "örök város" iránt érdeklődök. A több ezer év alatt számos csodálatos templommal, szoborral, műkinccsel, épülettel, palotával, kerttel, szökőkúttal, és piazzával gazdagodott csoda látnivalói, és nevezetességei részletes, fényképes bemutatásra kerülnek, az egyes látványosságoknál eljutási, és rendszeresen aktualizált belépőjegy, és nyitva tartási információk is olvashatók. A különböző római látnivalókhoz való eljutást Róma térképe is segíti. Az interaktív térképen Róma legfontosabb nevezetességei kerültek feltüntetésre. A római látnivalók legoptimálisabb bejárását, és még számos hasznos tippet a Róma útiterv menüpontban lehet olvasni.

Róma térkép

Római szállás

Róma, Trevi-kútA Rómába készülőknek hasznos lehet az útikalauz, közlekedés szekció, ahol információk olvashatók a római közlekedéssel, időjárással, ill. különböző kedvezményekkel kapcsolatban, valamint megtalálható Róma metró- és közlekedési térképe is. Az autóval útnak indulókat az autós útvonaltervező segítheti. Olcsó római szálloda, apartman, vagy egyéb szállás találásában pedig a Róma szállás aloldal lehet segítségre. Akik Rómában vásárolni is szeretnének, a város népszerű üzletei, bevásárlónegyedei, piacai iránt érdeklődnek, azok a Vásárlás Rómában oldalon találnak válogatást, míg akik a római gasztronómia, és remek, vagy netán olcsó római éttermek iránt, azok a Róma éttermek rovatban olvashatnak erről. Akiket Rómán kívül Olaszország egyéb városai, nevezetességei, ill. nyaralóhelyei és érdekelnek, azoknak érdemes megtekinteni külön Olaszország oldalunkat is.

Római éttermek, kávézók

Római vásárlás

Róma szállás

Szállások Rómában: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Róma info aloldalain

Szeretnék kérni én is egy harom napos utitervet Romaról köszönöm!!!
Ildiko krizbai - 2017.01.21 - 17:59 - Róma látnivalói, nevezetességei I.
Szia Hajni!kedden reggel a 8:30as geppel repulnenk haza a Ciampinorol.szerinted a 6:30as terravisionnel kierunk idoben a terminirol?koszonom szepen a segitseget!
Anita - 2017.01.21 - 01:26 - Közlekedés Rómában, római útikalauz
Kedves Hajni!
Megkérhetnélek, hogy nekem is küldjél egy 4 napos utitervet?
Nagyon köszönöm előre is. Tamara
Halász Ivánné - 2017.01.20 - 11:19 - Közlekedés Rómában, római útikalauz
Szia Hajni! Látom, hogy nagyon sokan kérnek Tőled útvonaltervet a római utazásaikhoz. Ebben szeretném én is a segítségedet kérni. Igaz, hogy csak szeptemberben megyünk, de tervezgetjük, mit szeretnénk megnézni. 3 napot leszünk ott, és ehhez kérnék egy tervet, és tanácsot belépők vásárlásához, tömegközlekedéshez, Roma past kártya használatához, vásárlásához. Előre is köszönöm
faulhaber@citromail.hu
Faulháber Mária - 2017.01.20 - 11:18 - Róma látnivalói, nevezetességei I.
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék online kombijegyet venni a Colosseum+Forum+Palatinus-hoz, de azt írják, hogy 2 napig érvényes. Mikortól számítva? A megvételtől? Mert az gáz, ugyanis csak egy hét múlva utazunk. Vagy kapunk valami nyomtatható jegyet/számlát/kódot?

Ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, nagyon megköszönném, ha megírná nekem e-mail-ben:
tedaid@freemail.hu
Dávid - 2017.01.19 - 22:18 - Róma látnivalói, nevezetességei I.