Róma utazás nyaralás info

Utazás nyaralás info » Róma » Kezdőlap

Róma útikalauz, szállás, térkép, látnivalók

Róma látnivalók

Római tömegközlekedés

RómaAz utazás nyaralás info Róma oldalán részletes információkat tudhatnak meg az Olaszország fővárosába, Rómába turisztikai, vagy egyéb céllal készülő utazók, illetve az "örök város" iránt érdeklődök. A több ezer év alatt számos csodálatos templommal, szoborral, műkinccsel, épülettel, palotával, kerttel, szökőkúttal, és piazzával gazdagodott csoda látnivalói, és nevezetességei részletes, fényképes bemutatásra kerülnek, az egyes látványosságoknál eljutási, és rendszeresen aktualizált belépőjegy, és nyitva tartási információk is olvashatók. A különböző római látnivalókhoz való eljutást Róma térképe is segíti. Az interaktív térképen Róma legfontosabb nevezetességei kerültek feltüntetésre. A római látnivalók legoptimálisabb bejárását, és még számos hasznos tippet a Róma útiterv menüpontban lehet olvasni.

Róma térkép

Római szállás

Róma, Trevi-kútA Rómába készülőknek hasznos lehet az útikalauz, közlekedés szekció, ahol információk olvashatók a római közlekedéssel, időjárással, ill. különböző kedvezményekkel kapcsolatban, valamint megtalálható Róma metró- és közlekedési térképe is. Az autóval útnak indulókat az autós útvonaltervező segítheti. Olcsó római szálloda, apartman, vagy egyéb szállás találásában pedig a Róma szállás aloldal lehet segítségre. Akik Rómában vásárolni is szeretnének, a város népszerű üzletei, bevásárlónegyedei, piacai iránt érdeklődnek, azok a Vásárlás Rómában oldalon találnak válogatást, míg akik a római gasztronómia, és remek, vagy netán olcsó római éttermek iránt, azok a Róma éttermek rovatban olvashatnak erről. Akiket Rómán kívül Olaszország egyéb városai, nevezetességei, ill. nyaralóhelyei és érdekelnek, azoknak érdemes megtekinteni külön Olaszország oldalunkat is.

Római éttermek, kávézók

Római vásárlás

Róma szállás

Szállások Rómában: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Róma info aloldalain

Szia!Szeretnék én is kérni egy útitervet!Mi május 3-7ig megyünk,egy 3,5 éves gyerkoccel!Válaszodat előre is koszonom :Dia ☺
(fejes.dia87@gmail.com)
Zentai Dia - 2017.03.26 - 14:51 - Róma látnivalói, nevezetességei I.
Sziasztok!
Férjem, két gyermekünk (15 és 9 évesek) és én utazunk Rómába a közeljövőben.
Kérdésem a következő lenne.
Ha magamnak és férjemnek megvesszük a Romapass 48H kártyát valamint a 15 éves gyermekemnek Roma48h utazási kártyát, akkor a múzeumokba a gyerekeknek sorba kell-e állni 0-ás jegyért? Beengedik velünk a gyerekeket vagy nekik is meg kell venni a kártyát, hogy a nevezetességeknél ne kelljen sorba állni?
Köszönöm válaszotokat!
Jutka - 2017.03.25 - 19:31 - Közlekedés Rómában, római útikalauz
Szia.
Július 2. hetében megyünk Rómába. Most először megyünk nyaralni együtt külföldre, és szeretném ha minden rendben lenne ????
Ehhez kérném a segítségedet és a 4 napos útitervet.
Nagyon köszönöm.
traxler.szilvia@gmail.com
Traxler Szilvia - 2017.03.23 - 13:41 - Róma látnivalói, nevezetességei I.
Kedves Hajni!
http://www.rome-museum.com/de/buchung-eintrittskarten-vatikanische-museen.php
Itt miért ennyire drága a vatikáni belépő?Köszönöm a segítséged.
Kata - 2017.03.23 - 11:37 - Róma útiterv
Kedves Hajni!

Április 10-14-ig leszünk Rómában az Acanto Deluxe szálláson.3 felnőtt és 2 fő 21 és 24 éves fiatal.Légyszíves küldj egy 3 napos útitervet és javaslatot kell e a RP 3 napra vagy elég a római bkv bérlet?Nagyon köszönöm.Gratulálok az oldalhoz:))
Kata - 2017.03.23 - 11:26 - Közlekedés Rómában, római útikalauz