Spanyolország - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Spanyolország

Spanyolország utazás, nyaralás info, szállás, látnivalók

Spanyolország, Malaga

A Spanyolország nyaralás, utazás info oldal célja, hogy a lehető leghasznosabb, legrészletesebb, és legnaprakészebb információkat nyújtsa a gyönyörű Spanyolországról, hogy az ide készülők az oldalon olvasott információk segítségével nyaralásukat, városnézésüket a lehető legfelejthetetlenebbül tudják eltölteni. Olvashat itt hasznos nyaralási, utazási és szállás információkat. Megtudhatja, hogy hol érdemes nyaralni, mely városokat érdemes felkeresni, bármilyen igényei is vannak, bármilyen típusú városokat, vagy nyaralóhelyeket is szeret - megismerheti Spanyolország városait, szigeteit, és üdülőparadicsomait. Részletes, fényképes bemutatásra kerülnek Barcelona, Granada, Girona, Madrid, Malaga, Salamanca, Sevilla, Toledo, és Valencia városok, és látnivalóik. Barcelona, és Madrid nevezetességeinek bemutatásán kívül hasznos tippek, és tanácsok is olvashatók a tömegközlekedésről, a repülőterekről való bejutásról, szállásról, és különböző kedvezményekről, a Barcelona tippek, és a Madrid tanácsok rovatban. Az oldalon nyaralási tippeket is talál, részletesen megismerheti a népszerű és gyönyörű Costa Bravát, Costa Blancát, a Costa del Solt, és a Costa Doradát, és azon belül részletesen, többek között, Salout, és Tarragonát, a Costa de la Luzt, és Cádizt, az öt üdülőparadicsom településeit és látnivalóit.

Spanyolország, Tossa de MarAz oldal tippeket ad akkor is, ha Formentera, Fuerteventura, Gran Canaria, Ibiza, La Palma, Lanzarote, Mallorca, Menorca, vagy Tenerife, vagy szigetek valamelyikén vagy La Manga izgalmas részén szeretne nyaralni, sokat megtudhat e paradicsomi szépségű szigetekről, nevezetességeikről, és tengerpartjairól. A Camino zarándokútról is olvashat. Spanyolországnak a világon a legtöbb, 38 világörökségi kincse van, ezek is felsorolásra kerülnek. Az útikalauzok folyamatosan bővülnek, az eddigieken kívül számos új spanyol város, sziget, és nyaralóhely bemutatása fog felkerülni. Az egyes helyekről Spanyolország valamelyik részén korábban nyaralók, esetleg most, vagy korábban ott élők véleményeit, élménybeszámolóit is olvashatja, a Vélemények Spanyolországról rovatban. Ha gondolja, egy űrlap kitöltésével, Ön is megoszthatja a látogatókkal véleményét, élményeit.

Spanyolországi utazáshoz hasznos lehet Spanyolország interaktív, zoomolható térképe, amely szintén megtalálható az oldalon. A térkép kicsinyíthető-nagyítható, balra-jobbra-fel-le tolható. A térkép menüpontban nem csak Spanyolország, hanem több spanyol város (Barcelona térképe, Granada térképe, Llloret de Mar térképe, Madrid térképe, Malaga térképe, Sevilla térképe, Toledo térképe, Tossa de Mar térképe, Valencia térképe) tengerparti üdülőparadicsom (Costa Blanca térképe, Costa Brava térképe, Costa del Sol térképe) és sziget (Gran Canaria térképe, Mallorca térképe, Ibiza térképe, Tenerife térképe is megtalálható, ráadásul a legtöbb térképnél az adott városok, és szigetek nevezetességei, és látnivalói is fel vannak tüntetve a jobb tájékozódás érdekében. Spanyolországról, és az említett városokról és szigetekről, műholdfelvételek is találhatók. Egyénileg Spanyolországba utazóknak a térképek mellett az oldal közlekedés része is segítségre lehet, ahol a Spanyolországban utazgatók találhatnak hasznos információkat a belföldi vonat-, busz-, repülő-, hajó-, és kompközlekedésről. Akik autóval szeretnék megtenni a hosszú, Spanyolországba vezető utat, vagy Spanyolországon belül autózni szeretnének, azoknak az autós útvonaltervező lehet segítségükre. Akik spanyolországi utazásukkor szeretnék megkóstolni Spanyolország legfinomabb nemzeti ételeit, söreit, és borait, azok a Spanyol gasztronómia rovatban találnak erről leírást.

Az információk, a különböző leírások és útikalauzok rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, a látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk válaszolni.

Hírek, újdonságok

Spanyolország, Ronda

2015. december 7.: Barcelona látnivalók, és Barcelona tippek, tanácsok oldalaink mellett mától Barcelona éttermeiről is lehet olvasni.

2015. november 11.: Madrid kalauzunk a Madridból elérhető kirándulási lehetőség bemutatásával bővült, ezen felül az utóbbi időben számos útikalauz bővült új érdekességek bemutatásával.

2015. január 30.: Frissítésre került több útikalauz oldal a 2015-s jegyárakkal, nyitva tartási információkkal. Ezen felül, a naprakészség, a mindig aktuális és pontos információk érdekében az elmúlt napokban jelentősen átdolgozásra, frissítésre, bővítésre került az utóbbi hónapok, néhány helyen évek változásai alapján Costa Brava, Gran Canaria, Ibiza, Madrid, Mallorca és Tenerife oldala, ezek térképeire felkerültek az újonnan bemutatott látnivalók. A következő napokban, hetekben a többi, eddig nem átdolgozott oldal is revízióra kerül.

2013. október 25.: Megújult az oldal, új, modern, mobilkompatibilis designt kapott, valamint számos kisebb frissítés történt, több útikalauz is kibővült.

2013. február 26.: Malaga, Madrid, Tenerife, és Valencia eddig is részletes kalauza újabb (esetleg újonnan megnyílt) szép és érdekes nevezetességek bemutatásával bővült.

2013. január 22.: Frissítésre kerültek a különböző, 2013-ban változott jegyárak, nyitva tartási, és tömegközlekedési információk a különböző városoknál (Barcelona, Madrid), és nyaralóhelyeknél.

Korábbi hírek, újdonságokLegújabb hozzászólások a Spanyolország info aloldalain

Szia Zita!
Mi április 3.-án megyünk a Canári szigetekre Puerto Rico Hotel Riosol szállodába. Érdekelne, hogy jól választottunk-e szállodát, milyen az időjárás április elején, napozni lehet-e? A lányom elég válogatós a kaját illetően, van-e valami magyaros kaja? Válaszodat várom. Köszönettel: Ági
Ortmann Ágnes - 2016.02.08 - 10:48 - Gran Canaria
Szia!

A general ticket abszolút mindenhova érvényes, a kertekbe is. A lejjebb lévő, olcsóbb Alhambra Gardens, Generalife and the Alcazaba jegy is érvényes az Alhambrába, a Generalife-ba, kertekbe, az azonban nem a Nazari-palotába.
Nem tudom neked sajnos azonban megmondani hogy pontosan azon a február végi napon mekkora sor lesz, de mindenesetre több februári napra már elfogytak a jegyek online.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.02.07 - 22:46 - Granada
Szia!

Ha csütörtökön veszitek meg, az csak szombatig érvényes (ki is egészítettem most ezzel a leírást, hogy nem 24 órás időszakokra, hanem naptári napokra érvényes).
Szerencsétek van, mert az N15-ös éjszakai busz 20 percenként közlekedik, közvetlenül a szálloda elől (nem pedig a másik oldalról, nem kell átmenni) a Plaza de Cibeleshez. Hétvégente 20 percenként jár. Azt viszont, hogy pontosan a szálloda elől mikor indul, nem tudom megmondani, azt ellenőrizzétek majd, ill. a szállodában érdeklődjetek, ill. kalkuláljatok be esetleges akár 20 perces várakozást.
A busz menetidejét is 20 percnek látom, de ez nem hivatalos adat.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.02.07 - 22:34 - Madrid tanácsok, közlekedés
Szia!
Március vègén érkezünk a barátommal Madridba, 3 napra (csütörtökön du száll le a repcsi,vasárnap hajnalban 6 körül pedig vissza).Azt szeretném kérdezni,hogyha 3 napos turista kártyát veszünk az érvényes-e a kint létünk alatt végig? Illetve, olvastam,hogy 6 előtt nincs metro,akkor mivel tudnánk a legolcsóbban kijutni a reptérre?
Természetesen láttam,hogy az expressz busz éjjel is szállít,viszont a szállásunktól( Hotel Praga-Calle de Antonio Lopez,65) hogy jutunk el hajnali 4:30kor a Plaza de Cibeleshez)?
Előre is köszönöm a válaszodat!:))
Nóri - 2016.02.07 - 21:00 - Madrid tanácsok, közlekedés
Sziasztok! A férjem a barátaival pár napra Malagára utazik... Szeretnének az Alhambrába is elkirándulni, szétnézni. Nagyon nem tiszta nekem, hogy most pontosan melyik jegyet is kell lefoglalnok nekik. A ticketmasters-en néztem, úgy értelmeztem, hogy a general jegy a palotába nem érvényes, csak a kertre???? És mivel február végén mennek, vajon mekkora a sor? Tehát meg kell-e (érdemes???) vennem előre nekik a jegyet, vagy azért februárban nincs akkora sor?? Nagyon köszi előre is a válaszokat!!!
Katyuska - 2016.02.06 - 23:00 - Granada