Spanyolország - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Spanyolország

Spanyolország utazás, nyaralás info, szállás, látnivalók

Spanyolország, Malaga

A Spanyolország nyaralás, utazás info oldal célja, hogy a lehető leghasznosabb, legrészletesebb, és legnaprakészebb információkat nyújtsa a gyönyörű Spanyolországról, hogy az ide készülők az oldalon olvasott információk segítségével nyaralásukat, városnézésüket a lehető legfelejthetetlenebbül tudják eltölteni. Olvashat itt hasznos nyaralási, utazási és szállás információkat. Megtudhatja, hogy hol érdemes nyaralni, mely városokat érdemes felkeresni, bármilyen igényei is vannak, bármilyen típusú városokat, vagy nyaralóhelyeket is szeret - megismerheti Spanyolország városait, szigeteit, és üdülőparadicsomait. Részletes, fényképes bemutatásra kerülnek Barcelona, Granada, Girona, Madrid, Malaga, Salamanca, Sevilla, Toledo, és Valencia városok, és látnivalóik. Barcelona, és Madrid nevezetességeinek bemutatásán kívül hasznos tippek, és tanácsok is olvashatók a tömegközlekedésről, a repülőterekről való bejutásról, szállásról, és különböző kedvezményekről, a Barcelona tippek, és a Madrid tanácsok rovatban. Az oldalon nyaralási tippeket is talál, részletesen megismerheti a népszerű és gyönyörű Costa Bravát, Costa Blancát, a Costa del Solt, és a Costa Doradát, és azon belül részletesen, többek között, Salout, és Tarragonát, a Costa de la Luzt, és Cádizt, az öt üdülőparadicsom településeit és látnivalóit.

Spanyolország, Tossa de MarAz oldal tippeket ad akkor is, ha Formentera, Fuerteventura, Gran Canaria, Ibiza, La Palma, Lanzarote, Mallorca, Menorca, vagy Tenerife, vagy szigetek valamelyikén vagy La Manga izgalmas részén szeretne nyaralni, sokat megtudhat e paradicsomi szépségű szigetekről, nevezetességeikről, és tengerpartjairól. A Camino zarándokútról is olvashat. Spanyolországnak a világon a legtöbb, 38 világörökségi kincse van, ezek is felsorolásra kerülnek. Az útikalauzok folyamatosan bővülnek, az eddigieken kívül számos új spanyol város, sziget, és nyaralóhely bemutatása fog felkerülni. Az egyes helyekről Spanyolország valamelyik részén korábban nyaralók, esetleg most, vagy korábban ott élők véleményeit, élménybeszámolóit is olvashatja, a Vélemények Spanyolországról rovatban. Ha gondolja, egy űrlap kitöltésével, Ön is megoszthatja a látogatókkal véleményét, élményeit.

Spanyolországi utazáshoz hasznos lehet Spanyolország interaktív, zoomolható térképe, amely szintén megtalálható az oldalon. A térkép kicsinyíthető-nagyítható, balra-jobbra-fel-le tolható. A térkép menüpontban nem csak Spanyolország, hanem több spanyol város (Barcelona térképe, Granada térképe, Llloret de Mar térképe, Madrid térképe, Malaga térképe, Sevilla térképe, Toledo térképe, Tossa de Mar térképe, Valencia térképe) tengerparti üdülőparadicsom (Costa Blanca térképe, Costa Brava térképe, Costa del Sol térképe) és sziget (Gran Canaria térképe, Mallorca térképe, Ibiza térképe, Tenerife térképe is megtalálható, ráadásul a legtöbb térképnél az adott városok, és szigetek nevezetességei, és látnivalói is fel vannak tüntetve a jobb tájékozódás érdekében. Spanyolországról, és az említett városokról és szigetekről, műholdfelvételek is találhatók. Egyénileg Spanyolországba utazóknak a térképek mellett az oldal közlekedés része is segítségre lehet, ahol a Spanyolországban utazgatók találhatnak hasznos információkat a belföldi vonat-, busz-, repülő-, hajó-, és kompközlekedésről. Akik autóval szeretnék megtenni a hosszú, Spanyolországba vezető utat, vagy Spanyolországon belül autózni szeretnének, azoknak az autós útvonaltervező lehet segítségükre. Akik spanyolországi utazásukkor szeretnék megkóstolni Spanyolország legfinomabb nemzeti ételeit, söreit, és borait, azok a Spanyol gasztronómia rovatban találnak erről leírást.

Az információk, a különböző leírások és útikalauzok rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, a látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk válaszolni.

Hírek, újdonságok

Spanyolország, Ronda

2015. január 30.: Frissítésre került több útikalauz oldal a 2015-s jegyárakkal, nyitva tartási információkkal. Ezen felül, a naprakészség, a mindig aktuális és pontos információk érdekében az elmúlt napokban jelentősen átdolgozásra, frissítésre, bővítésre került az utóbbi hónapok, néhány helyen évek változásai alapján Costa Brava, Gran Canaria, Ibiza, Madrid, Mallorca és Tenerife oldala, ezek térképeire felkerültek az újonnan bemutatott látnivalók. A következő napokban, hetekben a többi, eddig nem átdolgozott oldal is revízióra kerül.

2013. október 25.: Megújult az oldal, új, modern, mobilkompatibilis designt kapott, valamint számos kisebb frissítés történt, több útikalauz is kibővült.

2013. február 26.: Malaga, Madrid, Tenerife, és Valencia eddig is részletes kalauza újabb (esetleg újonnan megnyílt) szép és érdekes nevezetességek bemutatásával bővült.

2013. január 22.: Frissítésre kerültek a különböző, 2013-ban változott jegyárak, nyitva tartási, és tömegközlekedési információk a különböző városoknál (Barcelona, Madrid), és nyaralóhelyeknél.

Korábbi hírek, újdonságokLegújabb hozzászólások a Spanyolország info aloldalain

Kedves Tibcsi!

Tudnal abban segiteni hogyan tudok eljutni Lloret de marbol - Barcelona Jerusalem, 30, Ciutat Vella cimere?
Ket napot fogunk tolteni a parommal Barcelonaba es erre a rovid idore a hoppon/off buszt latom a legjobb megoldasnak. Ha marad idônk kozben metroval elmennek azokra a helyekre amik igazan kihagyhatatlanak szamunkra. Mit gondolsz ket napra melyik metrojegy a legjobb megoldas? Illetve hogyan juthatunk ki a legegyszerubben el prat repterre?

Köszönöm szepen elore is a valaszod!

Nagyon halas vagyok ennek az oldalnak, nagyon sok hasznos informaciot talaltam benne es ez alapjan allitottam ossze a menetrendunket is:))

Szuper az oldal✌
Anita - 2015.08.28 - 02:13 - Barcelona
Petra! Mi is szeptember közepén szeretnénk utazni Mallorcára. Mi a Playa de Muro vagy Es Trenc strand közelében szeretnénk lenni. Viszont az utazási menetidő minket is ledöbbentett. Úgyhogy mi átmegyünk Bécsbe, és onnan fogunk indulni. Útiktg-ben is kevesebb, és van két és fél órás közvetlen járat.
Ginevraa - 2015.08.27 - 16:22 - Mallorca
Kedves Tibi. Már zavartam egyszer. újabb kérdésem, ha pl az L3 metróról át akarok szállni L5 -re a diagonál állomásnál, kell-e ujabb jegyet kezeljek a T-10-es tömbröl. Mi ugyanis a Güel parkból megyünk át a sagrada Famimilie templomba, úgy vettük meg előre a jegyet.
Onnan mivel tudunk eljutni a zenés szökőkúthoz. 8 felé végzünk a templomba, így ütemeztük a vasárnap délutánt. Kissé idősebbek vagyunk a levelező társaidtól, de szívesen olvassuk a sok jó tanácsodat, és hasznosítjuk is. köszönöm
Ágnes - 2015.08.26 - 19:59 - Barcelona tippek, tanácsok, közlekedés
Én is dicsérettel kezdeném, remek az oldal és mindenben aktuális, köszi a fáradozást.
Véleményed szerint szeptember 11.-én (ünnepnap) nyitva lesz a La Boqueria piac? Éppen ezen a napon leszünk a környéken és szeretnénk nézelődni / vásárolni.
A.István - 2015.08.26 - 10:13 - Barcelona
Bocsanat a folyamatos posztokert...
Szoval
Àdàm Gràner
Nempedig
Adam Gra er
Gràner Àdàm - 2015.08.24 - 19:02 - Szent Jakab út / Camino