Spanyolország - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Spanyolország

Spanyolország utazás, nyaralás info, szállás, látnivalók

Spanyolország, Malaga

A Spanyolország nyaralás, utazás info oldal célja, hogy a lehető leghasznosabb, legrészletesebb, és legnaprakészebb információkat nyújtsa a gyönyörű Spanyolországról, hogy az ide készülők az oldalon olvasott információk segítségével nyaralásukat, városnézésüket a lehető legfelejthetetlenebbül tudják eltölteni. Olvashat itt hasznos nyaralási, utazási és szállás információkat. Megtudhatja, hogy hol érdemes nyaralni, mely városokat érdemes felkeresni, bármilyen igényei is vannak, bármilyen típusú városokat, vagy nyaralóhelyeket is szeret - megismerheti Spanyolország városait, szigeteit, és üdülőparadicsomait. Részletes, fényképes bemutatásra kerülnek Barcelona, Granada, Girona, Madrid, Malaga, Salamanca, Sevilla, Toledo, és Valencia városok, és látnivalóik. Barcelona, és Madrid nevezetességeinek bemutatásán kívül hasznos tippek, és tanácsok is olvashatók a tömegközlekedésről, a repülőterekről való bejutásról, szállásról, és különböző kedvezményekről, a Barcelona tippek, és a Madrid tanácsok rovatban. Az oldalon nyaralási tippeket is talál, részletesen megismerheti a népszerű és gyönyörű Costa Bravát, Costa Blancát, a Costa del Solt, és a Costa Doradát, és azon belül részletesen, többek között, Salout, és Tarragonát, a Costa de la Luzt, és Cádizt, az öt üdülőparadicsom településeit és látnivalóit.

Spanyolország, Tossa de MarAz oldal tippeket ad akkor is, ha Formentera, Fuerteventura, Gran Canaria, Ibiza, La Palma, Lanzarote, Mallorca, Menorca, vagy Tenerife, vagy szigetek valamelyikén vagy La Manga izgalmas részén szeretne nyaralni, sokat megtudhat e paradicsomi szépségű szigetekről, nevezetességeikről, és tengerpartjairól. A Camino zarándokútról is olvashat. Spanyolországnak a világon a legtöbb, 38 világörökségi kincse van, ezek is felsorolásra kerülnek. Az útikalauzok folyamatosan bővülnek, az eddigieken kívül számos új spanyol város, sziget, és nyaralóhely bemutatása fog felkerülni. Az egyes helyekről Spanyolország valamelyik részén korábban nyaralók, esetleg most, vagy korábban ott élők véleményeit, élménybeszámolóit is olvashatja, a Vélemények Spanyolországról rovatban. Ha gondolja, egy űrlap kitöltésével, Ön is megoszthatja a látogatókkal véleményét, élményeit.

Spanyolországi utazáshoz hasznos lehet Spanyolország interaktív, zoomolható térképe, amely szintén megtalálható az oldalon. A térkép kicsinyíthető-nagyítható, balra-jobbra-fel-le tolható. A térkép menüpontban nem csak Spanyolország, hanem több spanyol város (Barcelona térképe, Granada térképe, Llloret de Mar térképe, Madrid térképe, Malaga térképe, Sevilla térképe, Toledo térképe, Tossa de Mar térképe, Valencia térképe) tengerparti üdülőparadicsom (Costa Blanca térképe, Costa Brava térképe, Costa del Sol térképe) és sziget (Gran Canaria térképe, Mallorca térképe, Ibiza térképe, Tenerife térképe is megtalálható, ráadásul a legtöbb térképnél az adott városok, és szigetek nevezetességei, és látnivalói is fel vannak tüntetve a jobb tájékozódás érdekében. Spanyolországról, és az említett városokról és szigetekről, műholdfelvételek is találhatók. Egyénileg Spanyolországba utazóknak a térképek mellett az oldal közlekedés része is segítségre lehet, ahol a Spanyolországban utazgatók találhatnak hasznos információkat a belföldi vonat-, busz-, repülő-, hajó-, és kompközlekedésről. Akik autóval szeretnék megtenni a hosszú, Spanyolországba vezető utat, vagy Spanyolországon belül autózni szeretnének, azoknak az autós útvonaltervező lehet segítségükre. Akik spanyolországi utazásukkor szeretnék megkóstolni Spanyolország legfinomabb nemzeti ételeit, söreit, és borait, azok a Spanyol gasztronómia rovatban találnak erről leírást.

Az információk, a különböző leírások és útikalauzok rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, a látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk válaszolni.

Hírek, újdonságok

Spanyolország, Ronda

2015. január 30.: Frissítésre került több útikalauz oldal a 2015-s jegyárakkal, nyitva tartási információkkal. Ezen felül, a naprakészség, a mindig aktuális és pontos információk érdekében az elmúlt napokban jelentősen átdolgozásra, frissítésre, bővítésre került az utóbbi hónapok, néhány helyen évek változásai alapján Costa Brava, Gran Canaria, Ibiza, Madrid, Mallorca és Tenerife oldala, ezek térképeire felkerültek az újonnan bemutatott látnivalók. A következő napokban, hetekben a többi, eddig nem átdolgozott oldal is revízióra kerül.

2013. október 25.: Megújult az oldal, új, modern, mobilkompatibilis designt kapott, valamint számos kisebb frissítés történt, több útikalauz is kibővült.

2013. február 26.: Malaga, Madrid, Tenerife, és Valencia eddig is részletes kalauza újabb (esetleg újonnan megnyílt) szép és érdekes nevezetességek bemutatásával bővült.

2013. január 22.: Frissítésre kerültek a különböző, 2013-ban változott jegyárak, nyitva tartási, és tömegközlekedési információk a különböző városoknál (Barcelona, Madrid), és nyaralóhelyeknél.

Korábbi hírek, újdonságokLegújabb hozzászólások a Spanyolország info aloldalain

Szia!

Igen, jó ötlet, ha ilyen sokáig lesztek, elmenni a Costa Bravára, sőt, akár még távolabbi utak is beleférhetnek. Hogy hol szálljatok meg, attól függ, ti milyen stílusú települést szerettek, lásd a Costa Brava menüpontot, a Costa Brava településeinek egymáshoz való elhelyezkedését pedig a Costa Brava térkép menüpontban. Illetve hogy hol találtok megfelelő szállást.
Lloret de Mar pl. egy bulizós hely (de szeptemberben már kevésbé), Tossa de Mar pedig egy festői, idillikus, sokkal csendesebb hely, mindkettő elég központi, ahonnan könnyen bejárhattok sok részt.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.07.06 - 00:54 - Barcelona
Üdv. Szeptember 5 és 14 között 9 teljes napot szándékozunk Barcelona és a környékén tölteni. A repjegy már megvan, szóval már csak a program megszervezése van hátra :) Arra gondoltam, hogy nem maradnánk végig Barcelonában, elugranánk vonattal valamelyik Costa Bravai településre is. Öszintén szólva még soha nem nyaraltunk 3 napnál többet, szóval nemigen tudom, hogy mi fér bele :) Látni szeretnénk mindent, és közben pihenni akarunk, véletlenül sem rohanni. Azt hiszem, hogy 5 napba kényelmesen beleférnének Barcelona szépségei. A maradék 4 napra bérelnénk egy kocsit, és máshol szállnánk meg. Nem csak tengerparton szeretnénk feküdni (no persze azt is :), de szeretjük az izgalmas kis településeket, gyönyörű tájakat, a bulizásból már kinőttünk. És lesz egy kocsi alattunk. Mit ajánlanál, mi lenne jó kindulópont a maradék 4 napra? A kocsit a végén a reptéren le tudjuk adni majd. Előre is köszi az ötleteket.
Anita - 2015.07.05 - 23:35 - Barcelona
Kedves Edina!

Tossa de Mar és Lloret de Mar között fél óránként van busz: http://goo.gl/zBpyMZ
Lloret de Marból Gironába szintén fél óránként, és vissza, Lloret de Marba is, és este is.
http://goo.gl/36KKJ3
de még ezeken kívül is vannak, más vonalakon: http://www.sagales.com/
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.07.05 - 13:47 - Közlekedés Spanyolországon belül
Kedves Tibi! A multkor sokat segitettel a barcelonai infokkal a masik topicban, most viszont s.o.s problemank van: Tossaban vagyunk (gyonyoru, ajanlom mindenkinek) es holnap, legkesobb holnaputan szerettuk volna Gironat megnezni. Az 1 dolog, hogy csak 2 busz megy egesz nap, de hogy visszafele nem jon csak 13.30-kor az utolso? Szerinted elkepzelheto? Azt hittem, hogy siman el tudunk menni, most meg kiderul, h elmenni meg igen, de visszafele mar nincs lehetoseg. Van esetleg otlet? Lattam feljebb egy leirast, ahol irtad, h Gironabol jon busz Lloretba 20.25-kor. Ez a busz meg megvan vajon? Es ha azzal eljovunk Lloretig, akkor onnan hogy jutunk Tossaba? Elore is koszonom, ha tudsz segiteni, de azt is, ha nem.. :-)
Edina - 2015.07.04 - 22:45 - Közlekedés Spanyolországon belül
Nagyon szeretnék menni,de csak 2016 tavasszal
Bella - 2015.07.04 - 13:45 - Szent Jakab út / Camino