Spanyolország - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Spanyolország

Spanyolország utazás, nyaralás info, szállás, látnivalók

Spanyolország, Malaga

A Spanyolország nyaralás, utazás info oldal célja, hogy a lehető leghasznosabb, legrészletesebb információkat nyújtsa a gyönyörű Spanyolországról. Olvashat itt hasznos nyaralási, utazási és szállás információkat. Megtudhatja, hogy hol érdemes nyaralni, mely városokat érdemes felkeresni, bármilyen igényei is vannak, bármilyen típusú városokat, vagy nyaralóhelyeket is szeret - megismerheti Spanyolország városait, szigeteit, és üdülőparadicsomait. Részletes, fényképes bemutatásra kerülnek Barcelona, Granada, Girona, Madrid, Malaga, Salamanca, Sevilla, Toledo, és Valencia városok, és látnivalóik. Barcelona, és Madrid nevezetességeinek bemutatásán kívül hasznos tippek, és tanácsok is olvashatók a tömegközlekedésről, a repülőterekről való bejutásról, szállásról, és különböző kedvezményekről, a Barcelona tippek, és a Madrid tanácsok rovatban. Az oldalon nyaralási tippeket is talál, részletesen megismerheti a népszerű és gyönyörű Costa Bravát, és a ha lehetséges, még szebb Costa Blancát, a Costa del Solt, és a Costa Doradát, és azon belül részletesen, többek között, Salout, és Tarragonát, a Costa de la Luzt, és Cádizt, az öt üdülőparadicsom településeit és látnivalóit.

Spanyolország, Tossa de MarAz oldal tippeket ad akkor is, ha Formentera, Fuerteventura, Gran Canaria, Ibiza, La Palma, Lanzarote, Mallorca, Menorca, vagy Tenerife, vagy szigetek valamelyikén vagy La Manga izgalmas részén szeretne nyaralni, sokat megtudhat e paradicsomi szépségű szigetekről, nevezetességeikről, és tengerpartjairól. A Camino zarándokútról is olvashat. Spanyolországnak a világon a legtöbb, 38 világörökségi kincse van, ezek is felsorolásra kerülnek. Az útikalauzok folyamatosan bővülnek, az eddigieken kívül számos új spanyol város, sziget, és nyaralóhely bemutatása fog felkerülni. Az egyes helyekről Spanyolország valamelyik részén korábban nyaralók, esetleg most, vagy korábban ott élők véleményeit, élménybeszámolóit is olvashatja, a Vélemények Spanyolországról rovatban. Ha gondolja, egy űrlap kitöltésével, Ön is megoszthatja a látogatókkal véleményét, élményeit.

Spanyolországi utazáshoz hasznos lehet Spanyolország interaktív, zoomolható térképe, amely szintén megtalálható az oldalon. A térkép kicsinyíthető-nagyítható, balra-jobbra-fel-le tolható. A térkép menüpontban nem csak Spanyolország, hanem több spanyol város (Barcelona térképe, Granada térképe, Llloret de Mar térképe, Madrid térképe, Malaga térképe, Sevilla térképe, Toledo térképe, Tossa de Mar térképe, Valencia térképe) tengerparti üdülőparadicsom (Costa Blanca térképe, Costa Brava térképe, Costa del Sol térképe) és sziget (Mallorca térképe Ibiza térképe Tenerife térképe is megtalálható, ráadásul a legtöbb térképnél az adott városok, és szigetek nevezetességei, és látnivalói is fel vannak tüntetve a jobb tájékozódás érdekében. Spanyolországról, és az említett városokról és szigetekről, műholdfelvételek is találhatók. Egyénileg Spanyolországba utazóknak a térképek mellett az oldal közlekedés része is segítségre lehet. Akik autóval szeretnék megtenni a hosszú, Spanyolországba vezető utat, vagy Spanyolországon belül autózni szeretnének, azoknak az autós útvonaltervező lehet segítségükre. Akik spanyolországi utazásukkor szeretnék megkóstolni Spanyolország legfinomabb nemzeti ételeit, söreit, és borait, azok a Spanyol gasztronómia rovatban találnak erről leírást.

Hírek, újdonságok

Spanyolország, Ronda

2013. október 25.: Megújult az oldal, új, modern, mobilkompatibilis designt kapott, valamint számos kisebb frissítés történt, több útikalauz is kibővült.

2013. február 26.: Malaga, Madrid, Tenerife, és Valencia eddig is részletes kalauza újabb (esetleg újonnan megnyílt) szép és érdekes nevezetességek bemutatásával bővült.

2013. január 22.: Frissítésre kerültek a különböző, 2013-ban változott jegyárak, nyitva tartási, és tömegközlekedési információk a különböző városoknál (Barcelona, Madrid), és nyaralóhelyeknél.

Korábbi hírek, újdonságokLegújabb hozzászólások a Spanyolország info aloldalain

Kedves Tibi és mindenki!
Már nagyon régóta „használjuk” az oldal által nyújtott rengeteg és hasznos információt a mindennapjainkhoz. Ezért is gondoltunk arra a férjemmel, hogy érdekes lehet a számotokra, mint „újság”, hogy egy hónapja megnyitottuk a Camp Nou-tól 200mr-e lévő Futball bár éttermünket. Emléket állítva itt az Aranycsapatnak és azoknak a magyaroknak, akik naggyá tették a Barcát! (Kocsis,Kubala,Czibor). Ide látogatva megtekinthetitek a számos futballereklyét, közöttük megannyi sálat, mezt, fényképet, stb. Természetesen egy kupica magyar pálinka vagy egy tipikus spanyol étel mellett elidőzve nosztalgiázhatunk a régi szép időkről. Nézzétek meg a facebookon a Futballárium Barcelona oldalt, hogy mit hoztunk mi létre a Katalán „szentély” szívében büszkén képviselve ez által magyarságunkat és nagyságainkat. Üdvözlettel: Erika és Péter
Beke Erika - 2014.11.25 - 17:35 - Barcelona
Szia,sziasztok.
A Paypallal sikerült fizetnem az Aquarium weboldalán. Nagyon egyszerűen ment. Ezt a fizetési módot tudom ajánlani minden kedves odalátogatónak. Sőt, a kártyás fizetés esetén egy főre a jegy csak 17 Euroba került, ez olcsóbb mint a helyszínen vett jegy, és még sorban állni sem kell.
Köszönöm Tibcsi! Szuper a weboldalad!
Gabriella - 2014.11.20 - 21:18 - Barcelona
Szia!

Minden nevezetesség nyitva lesz, valamint a belvárosban éttermeket, üzleteket is fogsz nyitva találni (de mindenesetre bevásárolni előző nap vásároljatok).
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2014.11.20 - 15:54 - Barcelona tippek, tanácsok, közlekedés
Szia Tibcsi!

Olvastam, hogy dec. 6 nemzeti ünnep Barcelonában. Ez azt jelenti, hogy minden zárva lesz? Vagy azért ki tudunk mozdulni a szálloda szobájából?:)

Köszönöm:
Zsani
Jeanny - 2014.11.20 - 06:14 - Barcelona tippek, tanácsok, közlekedés
Köszönöm, amikor foglaltam a repülőjegyet idén okt.-közepéig 27-30 fok között volt a hőmérséklet de tudom ez változó.Görög szigetekről meg Törökből okt.10.-e körül szoktunk hazajönni de ott még tudtunk fürödni. Teri
Sinkó Gyuláné - 2014.11.19 - 14:45 - Costa Blanca