Spanyolország - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Spanyolország

Spanyolország utazás, nyaralás info, szállás, látnivalók

Városok, nyaralóhelyek

Közlekedés

Spanyolország, MalagaA Spanyolország nyaralás, utazás info oldal célja, hogy a lehető leghasznosabb, legrészletesebb, és legnaprakészebb információkat nyújtsa a gyönyörű Spanyolországról, hogy az ide készülők az oldalon olvasott információk segítségével nyaralásukat, városnézésüket a lehető legfelejthetetlenebbül tudják eltölteni. Olvashat itt hasznos nyaralási, utazási és szállás információkat. Megtudhatja, hogy hol érdemes nyaralni, mely városokat érdemes felkeresni, bármilyen igényei is vannak, bármilyen típusú városokat, vagy nyaralóhelyeket is szeret - megismerheti Spanyolország városait, szigeteit, és üdülőparadicsomait. Részletes, fényképes bemutatásra kerülnek Barcelona, Granada, Girona, Madrid, Malaga, Salamanca, Sevilla, Toledo, és Valencia városok, és látnivalóik. Barcelona, és Madrid nevezetességeinek bemutatásán kívül hasznos tippek, és tanácsok is olvashatók a tömegközlekedésről, a repülőterekről való bejutásról, szállásról, és különböző kedvezményekről, a Barcelona tippek, és a Madrid tanácsok rovatban. Az oldalon nyaralási tippeket is talál, részletesen megismerheti a népszerű és gyönyörű Costa Bravát, Costa Blancát, a Costa del Solt, és a Costa Doradát, és azon belül részletesen, többek között, Salout, és Tarragonát, a Costa de la Luzt, és Cádizt, az öt üdülőparadicsom településeit és látnivalóit.

Spanyolország, Tossa de MarAz oldal tippeket ad akkor is, ha Formentera, Fuerteventura, Gran Canaria, Ibiza, La Palma, Lanzarote, Mallorca, Menorca, vagy Tenerife, vagy szigetek valamelyikén vagy La Manga izgalmas részén szeretne nyaralni, sokat megtudhat e paradicsomi szépségű szigetekről, nevezetességeikről, és tengerpartjairól. A Camino zarándokútról is olvashat. Spanyolországnak a világon a legtöbb, 38 világörökségi kincse van, ezek is felsorolásra kerülnek. Az útikalauzok folyamatosan bővülnek, az eddigieken kívül számos új spanyol város, sziget, és nyaralóhely bemutatása fog felkerülni. Az egyes helyekről Spanyolország valamelyik részén korábban nyaralók, esetleg most, vagy korábban ott élők véleményeit, élménybeszámolóit is olvashatja, a Vélemények Spanyolországról rovatban. Ha gondolja, egy űrlap kitöltésével, Ön is megoszthatja a látogatókkal véleményét, élményeit.

Spanyolország térképek

Közlekedés

Spanyolországi utazáshoz hasznos lehet Spanyolország interaktív, zoomolható térképe, amely szintén megtalálható az oldalon. A térkép kicsinyíthető-nagyítható, balra-jobbra-fel-le tolható. A térkép menüpontban nem csak Spanyolország, hanem több spanyol város (Barcelona térképe, Granada térképe, Llloret de Mar térképe, Madrid térképe, Malaga térképe, Sevilla térképe, Toledo térképe, Tossa de Mar térképe, Valencia térképe) tengerparti üdülőparadicsom (Costa Blanca térképe, Costa Brava térképe, Costa del Sol térképe) és sziget (Fuerteventura térképe, Gran Canaria térképe, Mallorca térképe, Ibiza térképe, Lanzarote térképe, Tenerife térképe is megtalálható, ráadásul a legtöbb térképnél az adott városok, és szigetek nevezetességei, és látnivalói is fel vannak tüntetve a jobb tájékozódás érdekében. Spanyolországról, és az említett városokról és szigetekről, műholdfelvételek is találhatók. Egyénileg Spanyolországba utazóknak a térképek mellett az oldal közlekedés része is segítségre lehet, ahol a Spanyolországban utazgatók találhatnak hasznos információkat a belföldi vonat-, busz-, repülő-, hajó-, és kompközlekedésről. Akik autóval szeretnék megtenni a hosszú, Spanyolországba vezető utat, vagy Spanyolországon belül autózni szeretnének, azoknak az autós útvonaltervező lehet segítségükre. Akik spanyolországi utazásukkor szeretnék megkóstolni Spanyolország legfinomabb nemzeti ételeit, söreit, és borait, azok a Spanyol gasztronómia rovatban találnak erről leírást.

Az információk, a különböző leírások és útikalauzok rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, a látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk válaszolni.

Spanyolország térképek

Autós útvonaltervező

Szállás Spanyolországban

Szállások Spanyolországban: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.

Hírek, újdonságok

Spanyolország, Ronda

2016. április 29.: Az év folyamán minden oldal éves revíziót, bővítést kapott, a 2016-os állapotoknak, belépőjegy áraknak megfelelően frissítésre, aktualizálásra került, több útikalauz bővült is új érdekességek bemutatásával. Jelentősen bővült Lanzarote és Fuerteventura útikalauza, valamint immár Lanzarotéról is található térkép, érdekességeinek feltüntetésével.

2015. december 7.: Barcelona látnivalók, és Barcelona tippek, tanácsok oldalaink mellett mától Barcelona éttermeiről is lehet olvasni.

2015. november 11.: Madrid kalauzunk a Madridból elérhető kirándulási lehetőség bemutatásával bővült, ezen felül az utóbbi időben számos útikalauz bővült új érdekességek bemutatásával.

2015. január 30.: Frissítésre került több útikalauz oldal a 2015-s jegyárakkal, nyitva tartási információkkal. Ezen felül, a naprakészség, a mindig aktuális és pontos információk érdekében az elmúlt napokban jelentősen átdolgozásra, frissítésre, bővítésre került az utóbbi hónapok, néhány helyen évek változásai alapján Costa Brava, Gran Canaria, Ibiza, Madrid, Mallorca és Tenerife oldala, ezek térképeire felkerültek az újonnan bemutatott látnivalók. A következő napokban, hetekben a többi, eddig nem átdolgozott oldal is revízióra kerül.

Korábbi hírek, újdonságokLegújabb hozzászólások a Spanyolország info aloldalain

Szia, én március 7. én indulok Pamplonábol.
Monika Havasi - 2017.02.26 - 20:28 - Szent Jakab út / Camino
Kedves Tibcsi!
1.Március 30-án megyünk 2 napra a barátnőmmel Madridba. A gépünk 23 óra 59-kor száll le.
Sajnos nem tudom melyik Terminálra érkezik. Szállásunk a Hostal Americaban a Hortaleza 19-n található.
Szeretném megkérdezni, hogy ilyen éjszaka mivel a legolcsóbb és a legbiztonságosabb két hölgy számára az eljutás a Hostelbe.
Ha metróval mehetünk akkor a látványosságokat figyelembe véve, melyek a környéken vannak a gyűjtőjegy vagy a turistajegy a gazdaságosabb?
2 napra megyünk, mert visszafele már 6óra 30-kor indul a járat, vagyis fél 5-re kint kell lenni.
Ha turistajegyet veszünk akkor igaz, hogy
másnap 5 óráig az éjszakai buszokra még felhasználható?
Kicsit izgulunk a ki és bejutás miatt.
a 2. kérdés az lenne , hogy arab fürdők,spa tekintetében 2 órás intenzív felfrissülésre hol találunk információt van-e ezzel kapcsolatban tapasztalatod?
A 3. az lenne, hol van a szállásunkhoz közel vegetáriánus étterem, mert a barátnőm nagy vega.
Válaszaidat köszönöm.
Erzsike
ERZSIKE - 2017.02.26 - 15:56 - Madrid
Kössz az infót Tibcsi! Bár 100€-ért itthon már egy kerékpárt is veszek az auchanba ☺
Egyébként hogy lehet zárva már délután 5 kor egy reptéri souvenir bolt???
Oláh Péter - 2017.02.26 - 09:09 - Tenerife
Kedves Evelin!

A megadott oldalon lekereshető a menetrend, jelenleg március 25.-ig érvényes menetrend van, ami szerint hajnali 5:00-kor indul egy busz a Nord buszállomásról a gironai reptérre: https://goo.gl/Zqqu7v

(érdemes jóval előtte kiérni, hogy megtaláljátok a buszt, stb.).

Tehát érdemes majd március 25.-e után is lekeresni az új menetrendet, vagy pedig április elején írj újra.
http://www.sagales.com/resultats-busqueda?origen=12&destiF=1036
(a másodikként kiadott, 604-es járat az, ami indul korán)
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.02.25 - 11:45 - Barcelona tippek, tanácsok, közlekedés
Kedves Tibcsi,

Szeretném a segítségedet kérni. Április 3-án repülünk vissza Gironábol 06.30 kor, mivel tudnánk időben kiérni a reptérre Barcelonabol. Már néztem azt az oldalat ami a cikkben van, de sajnos nemtaláltam meg. Válaszod előre is köszonöm.
U.i. Nagyon jó az oldal, bárhová utazom az első, hogy itt utánna olvasok.
Evelin - 2017.02.25 - 10:32 - Barcelona tippek, tanácsok, közlekedés