Spanyolország - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Spanyolország

Spanyolország utazás, nyaralás info, szállás, látnivalók

Spanyolország, Malaga

A Spanyolország nyaralás, utazás info oldal célja, hogy a lehető leghasznosabb, legrészletesebb információkat nyújtsa a gyönyörű Spanyolországról. Olvashat itt hasznos nyaralási, utazási és szállás információkat. Megtudhatja, hogy hol érdemes nyaralni, mely városokat érdemes felkeresni, bármilyen igényei is vannak, bármilyen típusú városokat, vagy nyaralóhelyeket is szeret - megismerheti Spanyolország városait, szigeteit, és üdülőparadicsomait. Részletes, fényképes bemutatásra kerülnek Barcelona, Granada, Girona, Madrid, Malaga, Salamanca, Sevilla, Toledo, és Valencia városok, és látnivalóik. Barcelona, és Madrid nevezetességeinek bemutatásán kívül hasznos tippek, és tanácsok is olvashatók a tömegközlekedésről, a repülőterekről való bejutásról, szállásról, és különböző kedvezményekről, a Barcelona tippek, és a Madrid tanácsok rovatban. Az oldalon nyaralási tippeket is talál, részletesen megismerheti a népszerű és gyönyörű Costa Bravát, és a ha lehetséges, még szebb Costa Blancát, a Costa del Solt, és a Costa Doradát, és azon belül részletesen, többek között, Salout, és Tarragonát, a Costa de la Luzt, és Cádizt, az öt üdülőparadicsom településeit és látnivalóit.

Spanyolország, Tossa de MarAz oldal tippeket ad akkor is, ha Formentera, Fuerteventura, Gran Canaria, Ibiza, La Palma, Lanzarote, Mallorca, Menorca, vagy Tenerife, vagy szigetek valamelyikén vagy La Manga izgalmas részén szeretne nyaralni, sokat megtudhat e paradicsomi szépségű szigetekről, nevezetességeikről, és tengerpartjairól. A Camino zarándokútról is olvashat. Spanyolországnak a világon a legtöbb, 38 világörökségi kincse van, ezek is felsorolásra kerülnek. Az útikalauzok folyamatosan bővülnek, az eddigieken kívül számos új spanyol város, sziget, és nyaralóhely bemutatása fog felkerülni. Az egyes helyekről Spanyolország valamelyik részén korábban nyaralók, esetleg most, vagy korábban ott élők véleményeit, élménybeszámolóit is olvashatja, a Vélemények Spanyolországról rovatban. Ha gondolja, egy űrlap kitöltésével, Ön is megoszthatja a látogatókkal véleményét, élményeit.

Spanyolországi utazáshoz hasznos lehet Spanyolország interaktív, zoomolható térképe, amely szintén megtalálható az oldalon. A térkép kicsinyíthető-nagyítható, balra-jobbra-fel-le tolható. A térkép menüpontban nem csak Spanyolország, hanem több spanyol város (Barcelona térképe, Granada térképe, Llloret de Mar térképe, Madrid térképe, Malaga térképe, Sevilla térképe, Toledo térképe, Tossa de Mar térképe, Valencia térképe) tengerparti üdülőparadicsom (Costa Blanca térképe, Costa Brava térképe, Costa del Sol térképe) és sziget (Mallorca térképe Ibiza térképe Tenerife térképe is megtalálható, ráadásul a legtöbb térképnél az adott városok, és szigetek nevezetességei, és látnivalói is fel vannak tüntetve a jobb tájékozódás érdekében. Spanyolországról, és az említett városokról és szigetekről, műholdfelvételek is találhatók. Egyénileg Spanyolországba utazóknak a térképek mellett az oldal közlekedés része is segítségre lehet. Akik autóval szeretnék megtenni a hosszú, Spanyolországba vezető utat, vagy Spanyolországon belül autózni szeretnének, azoknak az autós útvonaltervező lehet segítségükre. Akik spanyolországi utazásukkor szeretnék megkóstolni Spanyolország legfinomabb nemzeti ételeit, söreit, és borait, azok a Spanyol gasztronómia rovatban találnak erről leírást.

Hírek, újdonságok

Spanyolország, Ronda

2013. október 25.: Megújult az oldal, új, modern, mobilkompatibilis designt kapott, valamint számos kisebb frissítés történt, több útikalauz is kibővült.

2013. február 26.: Malaga, Madrid, Tenerife, és Valencia eddig is részletes kalauza újabb (esetleg újonnan megnyílt) szép és érdekes nevezetességek bemutatásával bővült.

2013. január 22.: Frissítésre kerültek a különböző, 2013-ban változott jegyárak, nyitva tartási, és tömegközlekedési információk a különböző városoknál (Barcelona, Madrid), és nyaralóhelyeknél.

Korábbi hírek, újdonságokLegújabb hozzászólások a Spanyolország info aloldalain

Köszönöm szépen!
Márta - 2014.09.17 - 23:07 - Barcelona tippek, tanácsok, közlekedés
Szia!

A Madrid Card nem érvényes a tömegközlekedésre, ahogy a cikkben is szerepel, csak nevezetességekre érvényes.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2014.09.17 - 21:29 - Madrid tanácsok, közlekedés
Sziasztok!

TÜNDE: Vonattal Passeig de Graciáig. Az már a Gran Via De Les Corts Catalanes. De ez egy nagyon hosszú (13 km hosszúságú) sugárút, tehát a pontos címtől függően, Google térképen megnézve, Passeig de Graciától vagy gyalog, vagy a megfelelő metróval az út megfelelő részére.


MÁRIA: A Barcelona menüpontban a nevezetességek jegyárainál megtalálod a 65 év feletti és nyugdíjas belépőjegy kedvezményeket. Tömegközlekedésre elképzelhető hogy van kedvezmény 65 éven felülieknek, de ezt pontosan nem tudom, nem találok egyértelmű infot. Sok ilyen kedvezmény csak helyi lakosokra vonatkozik, de lehet, hogy van olyan, amit igénybe vehetnek turisták is, a helyszínen, egy jegypénztárban kellene megérdeklődni (ha egyáltalán lehet még valami a T-10-nél kedvezményesebb).
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2014.09.17 - 20:42 - Barcelona tippek, tanácsok, közlekedés
Helló Tibcsi!
Supy az oldal! Végigolvastam, sokat profitáltam, de érdekelne az is, hogy a 65 év fölöttieknek van-e kedvezmény a tömegközlekedésben és esetleg múzeumokban? /mint pl., Budapesten, Rómában, stb.
Kösy a válaszodat. Jövő héten indulunk - strandolni.....
gyulay mária - 2014.09.17 - 15:04 - Barcelona tippek, tanácsok, közlekedés
Sziasztok!
Tud valaki segiteni? nem ertem kristaly tisztan a Madrid Card mukodeset. Ugy tunik, mintha a metrora is es a buszokra is lehetne hasznalni, mint busz jegy?
Koszi a segitseget!
Andrea:))
Andrea - 2014.09.17 - 14:54 - Madrid tanácsok, közlekedés