Spanyolország - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Spanyolország

Spanyolország utazás, nyaralás info, szállás, látnivalók

Spanyolország, Malaga

A Spanyolország nyaralás, utazás info oldal célja, hogy a lehető leghasznosabb, legrészletesebb információkat nyújtsa a gyönyörű Spanyolországról. Olvashat itt hasznos nyaralási, utazási és szállás információkat. Megtudhatja, hogy hol érdemes nyaralni, mely városokat érdemes felkeresni, bármilyen igényei is vannak, bármilyen típusú városokat, vagy nyaralóhelyeket is szeret - megismerheti Spanyolország városait, szigeteit, és üdülőparadicsomait. Részletes, fényképes bemutatásra kerülnek Barcelona, Granada, Girona, Madrid, Malaga, Salamanca, Sevilla, Toledo, és Valencia városok, és látnivalóik. Barcelona, és Madrid nevezetességeinek bemutatásán kívül hasznos tippek, és tanácsok is olvashatók a tömegközlekedésről, a repülőterekről való bejutásról, szállásról, és különböző kedvezményekről, a Barcelona tippek, és a Madrid tanácsok rovatban. Az oldalon nyaralási tippeket is talál, részletesen megismerheti a népszerű és gyönyörű Costa Bravát, és a ha lehetséges, még szebb Costa Blancát, a Costa del Solt, és a Costa Doradát, és azon belül részletesen, többek között, Salout, és Tarragonát, a Costa de la Luzt, és Cádizt, az öt üdülőparadicsom településeit és látnivalóit.

Spanyolország, Tossa de MarAz oldal tippeket ad akkor is, ha Formentera, Fuerteventura, Gran Canaria, Ibiza, La Palma, Lanzarote, Mallorca, Menorca, vagy Tenerife, vagy szigetek valamelyikén vagy La Manga izgalmas részén szeretne nyaralni, sokat megtudhat e paradicsomi szépségű szigetekről, nevezetességeikről, és tengerpartjairól. A Camino zarándokútról is olvashat. Spanyolországnak a világon a legtöbb, 38 világörökségi kincse van, ezek is felsorolásra kerülnek. Az útikalauzok folyamatosan bővülnek, az eddigieken kívül számos új spanyol város, sziget, és nyaralóhely bemutatása fog felkerülni. Az egyes helyekről Spanyolország valamelyik részén korábban nyaralók, esetleg most, vagy korábban ott élők véleményeit, élménybeszámolóit is olvashatja, a Vélemények Spanyolországról rovatban. Ha gondolja, egy űrlap kitöltésével, Ön is megoszthatja a látogatókkal véleményét, élményeit.

Spanyolországi utazáshoz hasznos lehet Spanyolország interaktív, zoomolható térképe, amely szintén megtalálható az oldalon. A térkép kicsinyíthető-nagyítható, balra-jobbra-fel-le tolható. A térkép menüpontban nem csak Spanyolország, hanem több spanyol város (Barcelona térképe, Granada térképe, Llloret de Mar térképe, Madrid térképe, Malaga térképe, Sevilla térképe, Toledo térképe, Tossa de Mar térképe, Valencia térképe) tengerparti üdülőparadicsom (Costa Blanca térképe, Costa Brava térképe, Costa del Sol térképe) és sziget (Mallorca térképe Ibiza térképe Tenerife térképe is megtalálható, ráadásul a legtöbb térképnél az adott városok, és szigetek nevezetességei, és látnivalói is fel vannak tüntetve a jobb tájékozódás érdekében. Spanyolországról, és az említett városokról és szigetekről, műholdfelvételek is találhatók. Egyénileg Spanyolországba utazóknak a térképek mellett az oldal közlekedés része is segítségre lehet. Akik autóval szeretnék megtenni a hosszú, Spanyolországba vezető utat, vagy Spanyolországon belül autózni szeretnének, azoknak az autós útvonaltervező lehet segítségükre. Akik spanyolországi utazásukkor szeretnék megkóstolni Spanyolország legfinomabb nemzeti ételeit, söreit, és borait, azok a Spanyol gasztronómia rovatban találnak erről leírást.

Hírek, újdonságok

Spanyolország, Ronda

2013. október 25.: Megújult az oldal, új, modern, mobilkompatibilis designt kapott, valamint számos kisebb frissítés történt, több útikalauz is kibővült.

2013. február 26.: Malaga, Madrid, Tenerife, és Valencia eddig is részletes kalauza újabb (esetleg újonnan megnyílt) szép és érdekes nevezetességek bemutatásával bővült.

2013. január 22.: Frissítésre kerültek a különböző, 2013-ban változott jegyárak, nyitva tartási, és tömegközlekedési információk a különböző városoknál (Barcelona, Madrid), és nyaralóhelyeknél.

Korábbi hírek, újdonságokLegújabb hozzászólások a Spanyolország info aloldalain

Szia Tibi!

Rengeteg segítséget kaptam. KÖSZÖNÖM!
és még egy: te egy igazi hős vagy :)
mészi - 2014.04.21 - 11:59 - Barcelona tippek, tanácsok, közlekedés
Kedves Tibcsi!

Nagyon köszi a gyors választ! :)

Biztos ami tuti, ráhagytuk azt a pár órát :)
Feladott cuccunk sincs.
Még1x köszönjük!
Niki - 2014.04.21 - 09:32 - Barcelona tippek, tanácsok, közlekedés
Szia!

Igen, az állomáson már az olcsóbbik jegyekből valószínű nem tudsz választani, de meg lehet venni az állomáson. Legutóbb nekem sikerült online megvenni magyar Mastercarddal, de sokaknak tényleg nem. Oda-vissza útra 20% kedvezményt adnak 1 évig.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2014.04.20 - 18:45 - Közlekedés Spanyolországon belül
Sziasztok!

CSILLA: A cikkben a Tibidabo és Montjuic eljutásoknál le van írva, hogy hogy lehet a hegyekre eljutni, és milyen közlekedési eszközökre jók a barcelonai tömegközlekedési bérletek azok közül. De amiket írtál, azok közül a Funicular de Montjuicra jó csak.


LOCSI: A templom ingyenes, csak felmenni a Krisztus-szoborhoz 2 EUR. A TV-torony 5,60 EUR felnőtteknek, 3,30 EUR 4-14 éveseknek. 111-es busz köti össze a tv-tornyot a Tibidabo másik részével (vidámpark, templom).
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2014.04.20 - 18:27 - Barcelona
5 óra? Gondolom hogy bőven elég :D Ha feladott csomaggal érkeztek, remélhetőleg a csomag nem keveredik el. Igen, jól ki van táblázva a reptér, ráadásul a Ryanair ugyanattól a termináltól fog indulni gondolom. Igen, ott lehet lenni a reptéren éjjel.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2014.04.20 - 18:14 - Barcelona tippek, tanácsok, közlekedés