Spanyolország - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Spanyolország

Spanyolország utazás, nyaralás info, szállás, látnivalók

Spanyolország, Malaga

A Spanyolország nyaralás, utazás info oldal célja, hogy a lehető leghasznosabb, legrészletesebb információkat nyújtsa a gyönyörű Spanyolországról. Olvashat itt hasznos nyaralási, utazási és szállás információkat. Megtudhatja, hogy hol érdemes nyaralni, mely városokat érdemes felkeresni, bármilyen igényei is vannak, bármilyen típusú városokat, vagy nyaralóhelyeket is szeret - megismerheti Spanyolország városait, szigeteit, és üdülőparadicsomait. Részletes, fényképes bemutatásra kerülnek Barcelona, Granada, Girona, Madrid, Malaga, Salamanca, Sevilla, Toledo, és Valencia városok, és látnivalóik. Barcelona, és Madrid nevezetességeinek bemutatásán kívül hasznos tippek, és tanácsok is olvashatók a tömegközlekedésről, a repülőterekről való bejutásról, szállásról, és különböző kedvezményekről, a Barcelona tippek, és a Madrid tanácsok rovatban. Az oldalon nyaralási tippeket is talál, részletesen megismerheti a népszerű és gyönyörű Costa Bravát, és a ha lehetséges, még szebb Costa Blancát, a Costa del Solt, és a Costa Doradát, és azon belül részletesen, többek között, Salout, és Tarragonát, a Costa de la Luzt, és Cádizt, az öt üdülőparadicsom településeit és látnivalóit.

Spanyolország, Tossa de MarAz oldal tippeket ad akkor is, ha Formentera, Fuerteventura, Gran Canaria, Ibiza, La Palma, Lanzarote, Mallorca, Menorca, vagy Tenerife, vagy szigetek valamelyikén vagy La Manga izgalmas részén szeretne nyaralni, sokat megtudhat e paradicsomi szépségű szigetekről, nevezetességeikről, és tengerpartjairól. A Camino zarándokútról is olvashat. Spanyolországnak a világon a legtöbb, 38 világörökségi kincse van, ezek is felsorolásra kerülnek. Az útikalauzok folyamatosan bővülnek, az eddigieken kívül számos új spanyol város, sziget, és nyaralóhely bemutatása fog felkerülni. Az egyes helyekről Spanyolország valamelyik részén korábban nyaralók, esetleg most, vagy korábban ott élők véleményeit, élménybeszámolóit is olvashatja, a Vélemények Spanyolországról rovatban. Ha gondolja, egy űrlap kitöltésével, Ön is megoszthatja a látogatókkal véleményét, élményeit.

Spanyolországi utazáshoz hasznos lehet Spanyolország interaktív, zoomolható térképe, amely szintén megtalálható az oldalon. A térkép kicsinyíthető-nagyítható, balra-jobbra-fel-le tolható. A térkép menüpontban nem csak Spanyolország, hanem több spanyol város (Barcelona térképe, Granada térképe, Llloret de Mar térképe, Madrid térképe, Malaga térképe, Sevilla térképe, Toledo térképe, Tossa de Mar térképe, Valencia térképe) tengerparti üdülőparadicsom (Costa Blanca térképe, Costa Brava térképe, Costa del Sol térképe) és sziget (Mallorca térképe Ibiza térképe Tenerife térképe is megtalálható, ráadásul a legtöbb térképnél az adott városok, és szigetek nevezetességei, és látnivalói is fel vannak tüntetve a jobb tájékozódás érdekében. Spanyolországról, és az említett városokról és szigetekről, műholdfelvételek is találhatók. Egyénileg Spanyolországba utazóknak a térképek mellett az oldal közlekedés része is segítségre lehet. Akik autóval szeretnék megtenni a hosszú, Spanyolországba vezető utat, vagy Spanyolországon belül autózni szeretnének, azoknak az autós útvonaltervező lehet segítségükre. Akik spanyolországi utazásukkor szeretnék megkóstolni Spanyolország legfinomabb nemzeti ételeit, söreit, és borait, azok a Spanyol gasztronómia rovatban találnak erről leírást.

Hírek, újdonságok

Spanyolország, Ronda

2013. október 25.: Megújult az oldal, új, modern, mobilkompatibilis designt kapott, valamint számos kisebb frissítés történt, több útikalauz is kibővült.

2013. február 26.: Malaga, Madrid, Tenerife, és Valencia eddig is részletes kalauza újabb (esetleg újonnan megnyílt) szép és érdekes nevezetességek bemutatásával bővült.

2013. január 22.: Frissítésre kerültek a különböző, 2013-ban változott jegyárak, nyitva tartási, és tömegközlekedési információk a különböző városoknál (Barcelona, Madrid), és nyaralóhelyeknél.

Korábbi hírek, újdonságokLegújabb hozzászólások a Spanyolország info aloldalain

Bármikor kapsz szállást, akár 1 nappal utazás előtt is, de minél előbb foglalod le, a választék annál nagyobb lesz, és az árak jobbak lehetnek.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2014.12.17 - 12:09 - Barcelona tippek, tanácsok, közlekedés
Köszönöm Tibcsi a gyors választ.
Májusra tervezzük a nyaralást Tossa de Marba, de úgy gondolom érdemesebb 2 éjszakára lefoglalni szállást Barcelonába, mint 3 nap oda-vissza buszozni Tossa és Barcelona között. Mennyi esély van arra, hogy ebben az időszakban kapok 2 éjszakára szállást 2 főnek?
Mocsil - 2014.12.17 - 11:38 - Barcelona tippek, tanácsok, közlekedés
Szia!

Igen, minden tömegközlekedési jegy felhasználható minden tömegközlekedési eszközön, kivéve: egyik libegőre sem, a kék villamosra, a Tibibusra, és a Funicular del Tibidabo siklóra se jó egyik sem. A T-Dia napijegy, és egyszerre egy személy használhatja fel, míg a T-10 10 alkalmas, egyszerre többen felhasználhatják.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2014.12.17 - 11:10 - Barcelona tippek, tanácsok, közlekedés
Szia Tibcsi!
Én erről a barcelonai napijegyről a T-Dia-ról érdeklődnék. Miben különbözik a T-10-től? Csak abban, hogy 1 ember veheti igénybe, de ugyanúgy felhasználhatom minden eszközre és ingyenesen? Ez jó a libegőre is?
Köszi előre is.
Mocsil - 2014.12.17 - 10:11 - Barcelona tippek, tanácsok, közlekedés
Szia !
Közben megérkezett a válasz és továbbítanám ,ha esetleg mást is érdekelne . Kicsit félreértettük egymást én nem adtam elég információt . Tehát ,ha Angliában élsz és ezért utazol innen akkor elég a személyi igazolvány is ! Viszont ,ha Magyarországról utazol Anglián keresztül akkor kell útlevél ! Remélem lesz akinek segíthet a válasz !
Kriszti - 2014.12.15 - 13:19 - Nyaralási, utazási infok