Spanyolország - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Spanyolország

Spanyolország utazás, nyaralás info, szállás, látnivalók

Spanyolország, Malaga

A Spanyolország nyaralás, utazás info oldal célja, hogy a lehető leghasznosabb, legrészletesebb információkat nyújtsa a gyönyörű Spanyolországról. Olvashat itt hasznos nyaralási, utazási és szállás információkat. Megtudhatja, hogy hol érdemes nyaralni, mely városokat érdemes felkeresni, bármilyen igényei is vannak, bármilyen típusú városokat, vagy nyaralóhelyeket is szeret - megismerheti Spanyolország városait, szigeteit, és üdülőparadicsomait. Részletes, fényképes bemutatásra kerülnek Barcelona, Granada, Girona, Madrid, Malaga, Salamanca, Sevilla, Toledo, és Valencia városok, és látnivalóik. Barcelona, és Madrid nevezetességeinek bemutatásán kívül hasznos tippek, és tanácsok is olvashatók a tömegközlekedésről, a repülőterekről való bejutásról, szállásról, és különböző kedvezményekről, a Barcelona tippek, és a Madrid tanácsok rovatban. Az oldalon nyaralási tippeket is talál, részletesen megismerheti a népszerű és gyönyörű Costa Bravát, és a ha lehetséges, még szebb Costa Blancát, a Costa del Solt, és a Costa Doradát, és azon belül részletesen, többek között, Salout, és Tarragonát, a Costa de la Luzt, és Cádizt, az öt üdülőparadicsom településeit és látnivalóit.

Spanyolország, Tossa de MarAz oldal tippeket ad akkor is, ha Formentera, Fuerteventura, Gran Canaria, Ibiza, La Palma, Lanzarote, Mallorca, Menorca, vagy Tenerife, vagy szigetek valamelyikén vagy La Manga izgalmas részén szeretne nyaralni, sokat megtudhat e paradicsomi szépségű szigetekről, nevezetességeikről, és tengerpartjairól. A Camino zarándokútról is olvashat. Spanyolországnak a világon a legtöbb, 38 világörökségi kincse van, ezek is felsorolásra kerülnek. Az útikalauzok folyamatosan bővülnek, az eddigieken kívül számos új spanyol város, sziget, és nyaralóhely bemutatása fog felkerülni. Az egyes helyekről Spanyolország valamelyik részén korábban nyaralók, esetleg most, vagy korábban ott élők véleményeit, élménybeszámolóit is olvashatja, a Vélemények Spanyolországról rovatban. Ha gondolja, egy űrlap kitöltésével, Ön is megoszthatja a látogatókkal véleményét, élményeit.

Spanyolországi utazáshoz hasznos lehet Spanyolország interaktív, zoomolható térképe, amely szintén megtalálható az oldalon. A térkép kicsinyíthető-nagyítható, balra-jobbra-fel-le tolható. A térkép menüpontban nem csak Spanyolország, hanem több spanyol város (Barcelona térképe, Granada térképe, Llloret de Mar térképe, Madrid térképe, Malaga térképe, Sevilla térképe, Toledo térképe, Tossa de Mar térképe, Valencia térképe) tengerparti üdülőparadicsom (Costa Blanca térképe, Costa Brava térképe, Costa del Sol térképe) és sziget (Mallorca térképe Ibiza térképe Tenerife térképe is megtalálható, ráadásul a legtöbb térképnél az adott városok, és szigetek nevezetességei, és látnivalói is fel vannak tüntetve a jobb tájékozódás érdekében. Spanyolországról, és az említett városokról és szigetekről, műholdfelvételek is találhatók. Egyénileg Spanyolországba utazóknak a térképek mellett az oldal közlekedés része is segítségre lehet. Akik autóval szeretnék megtenni a hosszú, Spanyolországba vezető utat, vagy Spanyolországon belül autózni szeretnének, azoknak az autós útvonaltervező lehet segítségükre. Akik spanyolországi utazásukkor szeretnék megkóstolni Spanyolország legfinomabb nemzeti ételeit, söreit, és borait, azok a Spanyol gasztronómia rovatban találnak erről leírást.

Hírek, újdonságok

Spanyolország, Ronda

2013. október 25.: Megújult az oldal, új, modern, mobilkompatibilis designt kapott, valamint számos kisebb frissítés történt, több útikalauz is kibővült.

2013. február 26.: Malaga, Madrid, Tenerife, és Valencia eddig is részletes kalauza újabb (esetleg újonnan megnyílt) szép és érdekes nevezetességek bemutatásával bővült.

2013. január 22.: Frissítésre kerültek a különböző, 2013-ban változott jegyárak, nyitva tartási, és tömegközlekedési információk a különböző városoknál (Barcelona, Madrid), és nyaralóhelyeknél.

Korábbi hírek, újdonságokLegújabb hozzászólások a Spanyolország info aloldalain

Kedves Tibcsi!
Én már kértem segítséget tőled tavasszal, akkor kezdtük el a szervezkedést egy 4 napos Barcelonára.
Most már tudjuk, hogy a Hotel Covadonga-ban leszünk, onnan durván 5 km a tengerpart. A szabadidőben gondoltuk felkeresni, ahogy írtam is itt korábban, mégpedig taxival. Az idegenvezető - gondolom - majd segít nekem leállítani egyet, ahol éppen kiadja a szabadidőt. Megadja, hogy hová vigyen.
Még pedig én nem Barceloneta előtti tengerpartot gondoltam, hanem a Hospital del Mar előtti részt, ahol látok is taxikat, mert nekem ezzel volt gondom.
Alaposan körbejárom, mert idős szüleimmel megyek, és nem beszélek nyelvet.
Azt kérdezném, hogyha ismered azt a részt, hogy az ott taxiállomás-e? Mert mondtál taxiállomásokat, de előrébb, mint ez a szakasz. Nekem az biztonságosabb, mint taxit leinteni, na nem mintha nem tudnám esetleg odaadni egy cetlin, hogy hova vigyen.
K. Piroska - 2014.09.02 - 14:44 - Barcelona tippek, tanácsok, közlekedés
Sziasztok!
A Camp Nou-ban a mérkőzés alatt lehet-e fotózni, egyáltalán beegednek fényképezőgépet?
Jenő - 2014.09.02 - 10:11 - Barcelona
Kedves Tibcsi!
Azt szeretném még kérdezni, hogy Barcelonában van-e valahol nyílt hálózat. A városnéző buszon állítólag van (legalábbis a tájékoztatás szerint), de bent a városban nem tudom.
Üdv.: Kati
Kati - 2014.09.02 - 07:33 - Barcelona
Üdv Mindenkinek,
nagyon tetszettek a hozzászólások ;-).

Egyelőre még csak lélekben erősítem a camino-sokat, októberben tervezem, hogy egy rövid időre elvándorlok. 1 hétig tervezem a gyaloglást SJPDP-tól Logrono-ig. (remélem egyszer a teljes utat be tudom járni)
Mik a tapasztalatok, októberben milyen az időjárás? Párizsból ment már valaki SJPDP-ba vonattal?

Jó egészséget Mindenkinek!
Kriszta
Kriszta - 2014.09.01 - 22:24 - Szent Jakab út / Camino
Kedves Tibcsi!
Jövő héten megyünk Malgrat de Marba \"nyaralni\" egy hétre, és két napra bemegyünk Barcelonába városnézésre is. A neten rendeltünk 2 napos 3 útvonalas Barcelonai városnéző buszra jegyet, de a kedvezményes kuponokat nem küldték. Azt hallottam, ha a helyszínen vesszük meg a jegyet, akkor a pénztárban rögtön adják is a kuponokat. Azt szeretném kérdezni, hogy ha a pénztárnál felmutatom az előre váltott jegyemet, akkor utólag odaadják-e a kuponfüzetet? Csak a végállomáson, vagy valamennyi megállónál lehet kérni?
Üdv.: Kati
Kati - 2014.09.01 - 15:18 - Barcelona