Spanyolország - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Spanyolország

Spanyolország utazás, nyaralás info, szállás, látnivalók

Spanyolország, Malaga

A Spanyolország nyaralás, utazás info oldal célja, hogy a lehető leghasznosabb, legrészletesebb, és legnaprakészebb információkat nyújtsa a gyönyörű Spanyolországról, hogy az ide készülők az oldalon olvasott információk segítségével nyaralásukat, városnézésüket a lehető legfelejthetetlenebbül tudják eltölteni. Olvashat itt hasznos nyaralási, utazási és szállás információkat. Megtudhatja, hogy hol érdemes nyaralni, mely városokat érdemes felkeresni, bármilyen igényei is vannak, bármilyen típusú városokat, vagy nyaralóhelyeket is szeret - megismerheti Spanyolország városait, szigeteit, és üdülőparadicsomait. Részletes, fényképes bemutatásra kerülnek Barcelona, Granada, Girona, Madrid, Malaga, Salamanca, Sevilla, Toledo, és Valencia városok, és látnivalóik. Barcelona, és Madrid nevezetességeinek bemutatásán kívül hasznos tippek, és tanácsok is olvashatók a tömegközlekedésről, a repülőterekről való bejutásról, szállásról, és különböző kedvezményekről, a Barcelona tippek, és a Madrid tanácsok rovatban. Az oldalon nyaralási tippeket is talál, részletesen megismerheti a népszerű és gyönyörű Costa Bravát, Costa Blancát, a Costa del Solt, és a Costa Doradát, és azon belül részletesen, többek között, Salout, és Tarragonát, a Costa de la Luzt, és Cádizt, az öt üdülőparadicsom településeit és látnivalóit.

Spanyolország, Tossa de MarAz oldal tippeket ad akkor is, ha Formentera, Fuerteventura, Gran Canaria, Ibiza, La Palma, Lanzarote, Mallorca, Menorca, vagy Tenerife, vagy szigetek valamelyikén vagy La Manga izgalmas részén szeretne nyaralni, sokat megtudhat e paradicsomi szépségű szigetekről, nevezetességeikről, és tengerpartjairól. A Camino zarándokútról is olvashat. Spanyolországnak a világon a legtöbb, 38 világörökségi kincse van, ezek is felsorolásra kerülnek. Az útikalauzok folyamatosan bővülnek, az eddigieken kívül számos új spanyol város, sziget, és nyaralóhely bemutatása fog felkerülni. Az egyes helyekről Spanyolország valamelyik részén korábban nyaralók, esetleg most, vagy korábban ott élők véleményeit, élménybeszámolóit is olvashatja, a Vélemények Spanyolországról rovatban. Ha gondolja, egy űrlap kitöltésével, Ön is megoszthatja a látogatókkal véleményét, élményeit.

Spanyolországi utazáshoz hasznos lehet Spanyolország interaktív, zoomolható térképe, amely szintén megtalálható az oldalon. A térkép kicsinyíthető-nagyítható, balra-jobbra-fel-le tolható. A térkép menüpontban nem csak Spanyolország, hanem több spanyol város (Barcelona térképe, Granada térképe, Llloret de Mar térképe, Madrid térképe, Malaga térképe, Sevilla térképe, Toledo térképe, Tossa de Mar térképe, Valencia térképe) tengerparti üdülőparadicsom (Costa Blanca térképe, Costa Brava térképe, Costa del Sol térképe) és sziget (Gran Canaria térképe, Mallorca térképe, Ibiza térképe, Tenerife térképe is megtalálható, ráadásul a legtöbb térképnél az adott városok, és szigetek nevezetességei, és látnivalói is fel vannak tüntetve a jobb tájékozódás érdekében. Spanyolországról, és az említett városokról és szigetekről, műholdfelvételek is találhatók. Egyénileg Spanyolországba utazóknak a térképek mellett az oldal közlekedés része is segítségre lehet, ahol a Spanyolországban utazgatók találhatnak hasznos információkat a belföldi vonat-, busz-, repülő-, hajó-, és kompközlekedésről. Akik autóval szeretnék megtenni a hosszú, Spanyolországba vezető utat, vagy Spanyolországon belül autózni szeretnének, azoknak az autós útvonaltervező lehet segítségükre. Akik spanyolországi utazásukkor szeretnék megkóstolni Spanyolország legfinomabb nemzeti ételeit, söreit, és borait, azok a Spanyol gasztronómia rovatban találnak erről leírást.

Az információk, a különböző leírások és útikalauzok rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, a látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk válaszolni.

Hírek, újdonságok

Spanyolország, Ronda

2015. január 30.: Frissítésre került több útikalauz oldal a 2015-s jegyárakkal, nyitva tartási információkkal. Ezen felül, a naprakészség, a mindig aktuális és pontos információk érdekében az elmúlt napokban jelentősen átdolgozásra, frissítésre, bővítésre került az utóbbi hónapok, néhány helyen évek változásai alapján Costa Brava, Gran Canaria, Ibiza, Madrid, Mallorca és Tenerife oldala, ezek térképeire felkerültek az újonnan bemutatott látnivalók. A következő napokban, hetekben a többi, eddig nem átdolgozott oldal is revízióra kerül.

2013. október 25.: Megújult az oldal, új, modern, mobilkompatibilis designt kapott, valamint számos kisebb frissítés történt, több útikalauz is kibővült.

2013. február 26.: Malaga, Madrid, Tenerife, és Valencia eddig is részletes kalauza újabb (esetleg újonnan megnyílt) szép és érdekes nevezetességek bemutatásával bővült.

2013. január 22.: Frissítésre kerültek a különböző, 2013-ban változott jegyárak, nyitva tartási, és tömegközlekedési információk a különböző városoknál (Barcelona, Madrid), és nyaralóhelyeknél.

Korábbi hírek, újdonságokLegújabb hozzászólások a Spanyolország info aloldalain

Sziasztok!

MÁRIÓ: Valóban, én is úgy látom, hogy nincs se vonat se busz olyan korán Reusból, tehát én se látok más lehetőséget, mint hogy előző nap már Barcelonába menjetek, és vagy a repülőtéren éjszakázzatok, vagy pedig kivegyetek szállást valahol, és reggel vonattal vagy Aerobus-szal kimenjetek a reptérre.


MARIANN: Sajnálom, hogy így alakult az utazásod, de köszönöm a beszámolót minden látogató, leendő utazó nevében is. Írtam arról, hogy trükkösek, de kiegészítem mindenesetre ezzel a konkrét módszer leírásával is a leírást, hogy még ilyenekre is figyeljenek az emberek.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.07.31 - 23:12 - Barcelona tippek, tanácsok, közlekedés
Kedves Tibcsi!

Nagyon köszönöm a sok infót és segítséget, amit Tőled kaptunk. Az oldalad minden betűjét elolvastam.
A zsebesekre való figyelmeztetéseket is.

Ötödik napja vagyunk Barcelonában, eddig minden nagyon jól sikerült, csodálatos négy napunk volt, de a mai napon olyan módszerrel szabadítottak meg bennünket a pénzünk nagy részétől, amire álmomban sem gondoltam volna.
A Palau Reial Pedralbes parkjában sétáltunk, ahol alig néhányan voltunk csak. Egyszer csak a fejemre, nyakamra fröccsent valami zöldes trutyi. Rögtön madárra gondoltunk, de olyan mennyiségű volt, hogy minimum \" óriás papagájra\".
Rögtön ott termett egy nagyon segítőkész házaspár, akik szintén kémlelték a fák lombját, majd nagy szörnyülködések közepette igyekeztek a segítségünkre lenni.
Nedves törlőkendőt kapott elő a hölgy és a párommal együtt törölgette a hajam, hátam, a férj a párom nadrágját, mert arra is jutott az áldásból.
Órák múlva vettük észre, hogy a párom begombolt zsebében lévő tárcából hiányzik a Hola BCN kártya és az összes pénz. ( A zseb vissza volt gombolva. )
Ekkor derült ki számunkra, hogy szándékosan fröcsköltek le bennünket.
A ruháinkat valószínűleg ki kell dobni, de szerencsére az igazolványokat meghagyták.
A hátralévő két napban néhány programról le kell mondanunk. Sajnos két ember elérte, hogy nem fogok ide visszavágyni.
A szállodánk recepciósa azt mondta, hogy bevett szokás ezzel a módszerrel kizsebelni a turistákat.

Nagyon vigyázzon mindenki!!! Ne rontsa el ilyesmi senki pihenését!!!

Üdvözlettel: Mariann
Mariann - 2015.07.31 - 21:31 - Barcelona tippek, tanácsok, közlekedés
Kedves Tibcsi.
A segítségedet szeretném kérni.
Holnap utazunk Budapestről Barcelonába, majd Barcelonából vonattal Reusba tovább.
Az odautat megoldottuk, viszont a visszaúttal van egy kis bökkenő.
2015.08.30-án jövök haza, Barcelonából 9kor indul a gépem, tehát 7kor kint kellene lennem a reptéren.
Reusból Barcelonába előző este át kell vonatoznom és az éjszakát végigvárni a reptéren, a repülő indulásáig? Csak ilyen lehetőséget láttam tömegközlekedéssel!
Van esetleg valamilyen másik mód, hogy ne kelljen ennyit várnom?
Előre is köszi.
Márió
Márió - 2015.07.31 - 15:47 - Barcelona tippek, tanácsok, közlekedés
Ja, akkor a városközpontból azért nem kell sétálni, a 3-as, 20-as, és 46-os busz közelebb visz, a Placa Gomilla megállójuktól 20 perc gyalog (ki is egészítettem ezzel a leírást, hogyha valaki más se jönne az 50-essel).
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.07.31 - 13:18 - Mallorca
Köszönöm az infót! Ebből a túrából csak a kastély érdekelne, de ahhoz meg elég drága... marad a taxi/séta..
tapsihapsi - 2015.07.31 - 11:48 - Mallorca