Spanyolország - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Spanyolország

Spanyolország utazás, nyaralás info, szállás, látnivalók

Spanyolország, Malaga

A Spanyolország nyaralás, utazás info oldal célja, hogy a lehető leghasznosabb, legrészletesebb információkat nyújtsa a gyönyörű Spanyolországról. Olvashat itt hasznos nyaralási, utazási és szállás információkat. Megtudhatja, hogy hol érdemes nyaralni, mely városokat érdemes felkeresni, bármilyen igényei is vannak, bármilyen típusú városokat, vagy nyaralóhelyeket is szeret - megismerheti Spanyolország városait, szigeteit, és üdülőparadicsomait. Részletes, fényképes bemutatásra kerülnek Barcelona, Granada, Girona, Madrid, Malaga, Salamanca, Sevilla, Toledo, és Valencia városok, és látnivalóik. Barcelona, és Madrid nevezetességeinek bemutatásán kívül hasznos tippek, és tanácsok is olvashatók a tömegközlekedésről, a repülőterekről való bejutásról, szállásról, és különböző kedvezményekről, a Barcelona tippek, és a Madrid tanácsok rovatban. Az oldalon nyaralási tippeket is talál, részletesen megismerheti a népszerű és gyönyörű Costa Bravát, és a ha lehetséges, még szebb Costa Blancát, a Costa del Solt, és a Costa Doradát, és azon belül részletesen, többek között, Salout, és Tarragonát, a Costa de la Luzt, és Cádizt, az öt üdülőparadicsom településeit és látnivalóit.

Spanyolország, Tossa de MarAz oldal tippeket ad akkor is, ha Formentera, Fuerteventura, Gran Canaria, Ibiza, La Palma, Lanzarote, Mallorca, Menorca, vagy Tenerife, vagy szigetek valamelyikén vagy La Manga izgalmas részén szeretne nyaralni, sokat megtudhat e paradicsomi szépségű szigetekről, nevezetességeikről, és tengerpartjairól. A Camino zarándokútról is olvashat. Spanyolországnak a világon a legtöbb, 38 világörökségi kincse van, ezek is felsorolásra kerülnek. Az útikalauzok folyamatosan bővülnek, az eddigieken kívül számos új spanyol város, sziget, és nyaralóhely bemutatása fog felkerülni. Az egyes helyekről Spanyolország valamelyik részén korábban nyaralók, esetleg most, vagy korábban ott élők véleményeit, élménybeszámolóit is olvashatja, a Vélemények Spanyolországról rovatban. Ha gondolja, egy űrlap kitöltésével, Ön is megoszthatja a látogatókkal véleményét, élményeit.

Spanyolországi utazáshoz hasznos lehet Spanyolország interaktív, zoomolható térképe, amely szintén megtalálható az oldalon. A térkép kicsinyíthető-nagyítható, balra-jobbra-fel-le tolható. A térkép menüpontban nem csak Spanyolország, hanem több spanyol város (Barcelona térképe, Granada térképe, Llloret de Mar térképe, Madrid térképe, Malaga térképe, Sevilla térképe, Toledo térképe, Tossa de Mar térképe, Valencia térképe) tengerparti üdülőparadicsom (Costa Blanca térképe, Costa Brava térképe, Costa del Sol térképe) és sziget (Mallorca térképe Ibiza térképe Tenerife térképe is megtalálható, ráadásul a legtöbb térképnél az adott városok, és szigetek nevezetességei, és látnivalói is fel vannak tüntetve a jobb tájékozódás érdekében. Spanyolországról, és az említett városokról és szigetekről, műholdfelvételek is találhatók. Egyénileg Spanyolországba utazóknak a térképek mellett az oldal közlekedés része is segítségre lehet. Akik autóval szeretnék megtenni a hosszú, Spanyolországba vezető utat, vagy Spanyolországon belül autózni szeretnének, azoknak az autós útvonaltervező lehet segítségükre. Akik spanyolországi utazásukkor szeretnék megkóstolni Spanyolország legfinomabb nemzeti ételeit, söreit, és borait, azok a Spanyol gasztronómia rovatban találnak erről leírást.

Hírek, újdonságok

Spanyolország, Ronda

2013. október 25.: Megújult az oldal, új, modern, mobilkompatibilis designt kapott, valamint számos kisebb frissítés történt, több útikalauz is kibővült.

2013. február 26.: Malaga, Madrid, Tenerife, és Valencia eddig is részletes kalauza újabb (esetleg újonnan megnyílt) szép és érdekes nevezetességek bemutatásával bővült.

2013. január 22.: Frissítésre kerültek a különböző, 2013-ban változott jegyárak, nyitva tartási, és tömegközlekedési információk a különböző városoknál (Barcelona, Madrid), és nyaralóhelyeknél.

Korábbi hírek, újdonságokLegújabb hozzászólások a Spanyolország info aloldalain

Szia Csilla!
Aug 27-szept 5 ig-leszünk Banalmadena, Best Triton hotelben, autot akarunk bérelni, bejárni Andaluziat.
Kontakt: vinczeistkukacindamailponthu
istvan vincze - 2014.08.20 - 22:43 - Costa del Sol
Szia!

Általában 2-3 hónapra előre a legkedvezőbbek a fapadosok jegyárai, vagy akár 1 hónapra előre. 1 hónaptól, ahogy telnek a hetek, a napok, közeledik a kívánt utazási időpont, szinte naponta mennek már fel az árak. 2-3 hónapnál korábban, pl. 4-5 hónappal előtte akár magasabb is lehet mint csak 2-3 hónappal előtte. Érdemes akár kombinálni a Wizz Airt és a Ryanairt, oda az egyikkel, vissza a másikkal, lehet úgy a legkedvezőbb.
Nem mindig igaz ez a szabály, hogy 2-3 hónappal előtte, tehát érdemes megfigyelni akár most, hogy a következő hónapokra hogy épülnek fel a Wizz Air és a Ryanair jegyárai, ezeket különböző időpontokba megnézve át tudod látni, hogy mikor a legkedvezőbb foglalni. Ünnepi időszakok \"bezavarhatnak\".
Szállás néhány nappal előtte is lesz, sőt, lesznek kedvezményesek is amiatt, hogy el akarják adni az utolsó szabad szobájukat a szállások, viszont 1-2 héttel-1 hónappal az utazás előtt a választék nagyobb (nem telnek még be egyes szállások). Én akkor szoktam szállást foglalni, amikor a repülőjegyet is megveszem. Ha nem biztos az utazás, van rá esély, hogy valami közbejön, valaki nem jön el (de akkor úgyis bukod a repjegy árát), akkor olyan szállást válasszatok, ami ingyenesen lemondható (a legtöbb azért olyan, hacsak nem 1 nappal előtte mondod le). Ha baráti társasággal mentek, fontos a jó ár, fiatalok vagytok, és nem probléma, akkor szóba jöhet a hostel, csak a legtöbb hostel nem garantálja, hogy egy szobában helyeznek el titeket, mégha 6-an is mentek pl., érdemes ennek utána érdeklődni.
Ha van két azonos áru szállás, és az egyik ad reggelit, akkor érdemes a reggeliset választani, mert a svédasztallal jól be lehet kajálni délutánig. A szállások értékeléseit nézzétek meg, és azt is, hogy mennyit kell utazni a városba, és milyen környéken van, lehetnek olyan szempontjaitok is, hogy pl. ne legyen zajos, vagy pont hogy \"bulisabb\" szállás legyen. Lehet azzal is spórolni, ha szempont a spórolás, hogy konyhás, vagy legalább hűtős szállást választotok.
Hogy mennyi pénzből jön ki, azt nem lehet így megmondani, meg tudod nézni a wizz air és a ryanair oldalán a repülőjegy árakat, itt az oldalon a tömegközlekedési és a belépőjegy árakat, a szállás árától, és attól hogy mit/hol kajáltok, sok függ.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2014.08.20 - 22:00 - Barcelona
Sziasztok!!
Segítséget szeretnék kérni Barcelónia-i utazáshoz. Jövő tavasszal szeretnénk menni baráti társasággal 3-4 éjszakát szeretnénk kint tölteni. Kb. mennyi pénzből jönne ki egy ilyen út? Semmi extra!!! Mennyivel előbb érdemes lefoglalni a repülőjegyet és a szállást? Soha nem szerveztünk még egyénileg utat, minden infó érdekelne! Köszönöm a válaszokat!!!
császil - 2014.08.20 - 20:43 - Barcelona
Szia!

Mehetsz közvetlenül a reptéri expresszbusszal, az 1. megállója O\'Donell, ahhoz nagyon közel van a szállás.
Vagy metróval: a reptérről Mar de Cristal állomásig, majd ott átszállás a 4-s metróra, amivel Goya állomásig kell menni.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2014.08.20 - 18:05 - Madrid tanácsok, közlekedés
Szia,
Hotel Convencion-ba foglaltunk szállást. (Calle de O\'Donnell, 53). Reptérről egyszerű odajutni tömegközlekedéssel?
Köszi.
zsuzsika - 2014.08.20 - 17:58 - Madrid tanácsok, közlekedés