Spanyolország - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » Spanyolország

Spanyolország utazás, nyaralás info, szállás, látnivalók

Spanyolország, Malaga

A Spanyolország nyaralás, utazás info oldal célja, hogy a lehető leghasznosabb, legrészletesebb, és legnaprakészebb információkat nyújtsa a gyönyörű Spanyolországról, hogy az ide készülők az oldalon olvasott információk segítségével nyaralásukat, városnézésüket a lehető legfelejthetetlenebbül tudják eltölteni. Olvashat itt hasznos nyaralási, utazási és szállás információkat. Megtudhatja, hogy hol érdemes nyaralni, mely városokat érdemes felkeresni, bármilyen igényei is vannak, bármilyen típusú városokat, vagy nyaralóhelyeket is szeret - megismerheti Spanyolország városait, szigeteit, és üdülőparadicsomait. Részletes, fényképes bemutatásra kerülnek Barcelona, Granada, Girona, Madrid, Malaga, Salamanca, Sevilla, Toledo, és Valencia városok, és látnivalóik. Barcelona, és Madrid nevezetességeinek bemutatásán kívül hasznos tippek, és tanácsok is olvashatók a tömegközlekedésről, a repülőterekről való bejutásról, szállásról, és különböző kedvezményekről, a Barcelona tippek, és a Madrid tanácsok rovatban. Az oldalon nyaralási tippeket is talál, részletesen megismerheti a népszerű és gyönyörű Costa Bravát, Costa Blancát, a Costa del Solt, és a Costa Doradát, és azon belül részletesen, többek között, Salout, és Tarragonát, a Costa de la Luzt, és Cádizt, az öt üdülőparadicsom településeit és látnivalóit.

Spanyolország, Tossa de MarAz oldal tippeket ad akkor is, ha Formentera, Fuerteventura, Gran Canaria, Ibiza, La Palma, Lanzarote, Mallorca, Menorca, vagy Tenerife, vagy szigetek valamelyikén vagy La Manga izgalmas részén szeretne nyaralni, sokat megtudhat e paradicsomi szépségű szigetekről, nevezetességeikről, és tengerpartjairól. A Camino zarándokútról is olvashat. Spanyolországnak a világon a legtöbb, 38 világörökségi kincse van, ezek is felsorolásra kerülnek. Az útikalauzok folyamatosan bővülnek, az eddigieken kívül számos új spanyol város, sziget, és nyaralóhely bemutatása fog felkerülni. Az egyes helyekről Spanyolország valamelyik részén korábban nyaralók, esetleg most, vagy korábban ott élők véleményeit, élménybeszámolóit is olvashatja, a Vélemények Spanyolországról rovatban. Ha gondolja, egy űrlap kitöltésével, Ön is megoszthatja a látogatókkal véleményét, élményeit.

Spanyolországi utazáshoz hasznos lehet Spanyolország interaktív, zoomolható térképe, amely szintén megtalálható az oldalon. A térkép kicsinyíthető-nagyítható, balra-jobbra-fel-le tolható. A térkép menüpontban nem csak Spanyolország, hanem több spanyol város (Barcelona térképe, Granada térképe, Llloret de Mar térképe, Madrid térképe, Malaga térképe, Sevilla térképe, Toledo térképe, Tossa de Mar térképe, Valencia térképe) tengerparti üdülőparadicsom (Costa Blanca térképe, Costa Brava térképe, Costa del Sol térképe) és sziget (Gran Canaria térképe, Mallorca térképe, Ibiza térképe, Tenerife térképe is megtalálható, ráadásul a legtöbb térképnél az adott városok, és szigetek nevezetességei, és látnivalói is fel vannak tüntetve a jobb tájékozódás érdekében. Spanyolországról, és az említett városokról és szigetekről, műholdfelvételek is találhatók. Egyénileg Spanyolországba utazóknak a térképek mellett az oldal közlekedés része is segítségre lehet, ahol a Spanyolországban utazgatók találhatnak hasznos információkat a belföldi vonat-, busz-, repülő-, hajó-, és kompközlekedésről. Akik autóval szeretnék megtenni a hosszú, Spanyolországba vezető utat, vagy Spanyolországon belül autózni szeretnének, azoknak az autós útvonaltervező lehet segítségükre. Akik spanyolországi utazásukkor szeretnék megkóstolni Spanyolország legfinomabb nemzeti ételeit, söreit, és borait, azok a Spanyol gasztronómia rovatban találnak erről leírást.

Hírek, újdonságok

Spanyolország, Ronda

2015. január 30.: Frissítésre került több útikalauz oldal a 2015-s jegyárakkal, nyitva tartási információkkal. Ezen felül, a naprakészség, a mindig aktuális és pontos információk érdekében az elmúlt napokban jelentősen átdolgozásra, frissítésre, bővítésre került az utóbbi hónapok, néhány helyen évek változásai alapján Costa Brava, Gran Canaria, Ibiza, Madrid, Mallorca és Tenerife oldala, ezek térképeire felkerültek az újonnan bemutatott látnivalók. A következő napokban, hetekben a többi, eddig nem átdolgozott oldal is revízióra kerül.

2013. október 25.: Megújult az oldal, új, modern, mobilkompatibilis designt kapott, valamint számos kisebb frissítés történt, több útikalauz is kibővült.

2013. február 26.: Malaga, Madrid, Tenerife, és Valencia eddig is részletes kalauza újabb (esetleg újonnan megnyílt) szép és érdekes nevezetességek bemutatásával bővült.

2013. január 22.: Frissítésre kerültek a különböző, 2013-ban változott jegyárak, nyitva tartási, és tömegközlekedési információk a különböző városoknál (Barcelona, Madrid), és nyaralóhelyeknél.

Korábbi hírek, újdonságokLegújabb hozzászólások a Spanyolország info aloldalain

Sziasztok!

Olvastam feljebb, hogy Algerciras-ból a legkönnyebb eljutni Tarifára. Rengeteg oldalt felkerestem ahol írja a buszokat, viszont ha rákeresek, akkor már csak hibás találatot ad ki. De gondolom csak van onnan busz.
Köszönöm a segítséget előre is!.
Zoli - 2015.03.01 - 00:11 - Közlekedés Spanyolországon belül
Szia Tibcsi!
Jövő hét szombaton utazunk a párommal és első sorban egy olyan kérdésem lenne, hogy az El Prat repülőtérről este 22.30 felé, hogyan jutunk el a szállodahoz ?
Capri by Fraser Barcelona
Sancho de Ávila, 32-34, Sant Martí negyed, 08018 Barcelona, Spanyolország
Vasárnap lesz egy meccs, ami 12 órakor kezdődik, mennyivel előtte érdemes odamenni? Illetve elèg csak vinnem a kinyomtatott jegyet amit az fc Barcelona honlapján foglaltam és emailben küldtek ?
Előre is köszönöm válaszod !
Noemi - 2015.02.28 - 14:44 - Barcelona tippek, tanácsok, közlekedés
Úgy néz ki, hogy kutyussal mennénk Barcelonába 10 napra. Mennyire szeretik arrafelé az állatokat? Az olyan helyekre, mint a Güell Park, Sagrada Familia, strandok, Montjuic stb. vajon be lehet vinni kutyát? Itt Németországban pl a plázákba is simán beviheted a kutyádat, Magyarországon ez senkinek eszébe sem jut. Erről valami tapasztalat?
Anita - 2015.02.27 - 20:26 - Barcelona tippek, tanácsok, közlekedés
Kedves Éva!

Nem találok ilyen térképet, de ki van táblázva az állomás. De nem olyan mint egy vasútállomás, inkább egy nagy metró/HÉV-állomásként kell elképzelni.
Igen, az elővárosi vonatokon van wc, általában a vonat közepén.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2015.02.27 - 20:00 - Barcelona tippek, tanácsok, közlekedés
Kedves Tibor!
A Sants állomásról találtam egy jó térképet http://www.trenscat.com/renfe/images/bcnsants/vestibul_sants.gif
Egy ehhez hasonlót szeretnénk a Pl Espanya allomásról is ha tudsz nekem
küldeni.
Ne kérdezd, hogy miért, de nagyon fontos lenne megtudnom, hogy az R5 vonaton van e wc?
Köszönettel
Éva
dancsika - 2015.02.27 - 19:13 - Barcelona tippek, tanácsok, közlekedés