Barcelona - Térkép

Interaktív térkép, és műholdkép Barcelonáról

Barcelona

Az alábbi Barcelona térképen a következő, Barcelona látnivalói oldalon részletesen bemutatott nevezetességek kerültek külön, kék tűkkel kiemelésre:

Akvárium, Állatkert, Arc de Triomf, Casa Batlló, Casa Milá, CosmoCaixa, Güell palota, Güell Park, Güell Palota, Katedrális, La Rambla, Katalán Zene Palotája, Montjuic, Nou Camp, Parc de la Ciutadella, Picasso Múzeum, Sagrada Familia, Szt. Pál Kórház, Táncoló szökőkút, Tibidabo vidámpark, Torre Agbar,

A térkép bal felső sarkában lévő, egymás alatt három pontot, és három vonalat ábrázoló gombra kattintva előjön, hogy a térképen milyen nevezetességek kerültek feltüntetésre, és az adott nevezetességre kattintva a térkép odaugrik. A megnyílt nevezetesség lista alul, a felfele mutató nyílra kattintva bezárható, így nem takarja el a térkép bal szélét.

A Barcelona térkép használata:

Csak vigyük rá a kurzort a térképre, és a megjelenő kéz ábra segítségével balra, jobbra, fel, és le mozoghatunk a Barcelona térképen. Ugyanezt megtehetjük a nyilak segítségével is.

Zoomolás, nagyítás, kicsinyítés a Barcelona térképen

Utcaszintig zoomolhatunk a térképen, és a műholdképen is. A jobb alsó sarokban található + gomb megnyomásával a térkép nagyobb, és részletesebb lesz, városszintről utcaszintre zoomolhatunk, míg a - gomb használata esetén a Barcelona térkép kevésbé részletes, de nagyobb területet átfogó lesz, kicsínyithetünk ország- vagy tartományszintre. Ha kétszer kattintunk a térképen, akkor az adott területet kijelöljük középpontnak. Ez segíti a pontos közelítést.

Barcelona látnivalók a térképen

A Barcelona látnivalók rovatban bemutatott nevezetességek fel vannak tűntetve a térképen, kék, tűt formázó ábrákkal. Csak kattintsunk a bal oldalon lévő linkekre, és a program rögtön az adott nevezetességre fog ugrani.

Műholdfelvétel Barcelonáról

Ha a térkép helyett Barcelona műholdfelvételét szeretnénk nézegetni, kattintsunk a bal alsó sarokban található képes gombra, térképre való visszaváltáshoz pedig ismét ide.