Costa del Sol - Térkép

Interaktív térkép, és műholdkép a Costa del Solról

Costa del Sol

Az alábbi Costa del Sol térképen nem csak a Costa del Sol térképe látszik, hanem a térképen feltüntetésre kerültek a Costa del Sol oldalunkon bemutatott nyaralóhelyek, látványosságok. A térkép bal felső sarkában lévő, egymás alatt három pontot, és három vonalat ábrázoló gombra kattintva előjön, hogy a térképen milyen nevezetességek kerültek feltüntetésre, és az adott nevezetességre kattintva a térkép odaugrik. A megnyílt nevezetesség lista alul, a felfele mutató nyílra kattintva bezárható, így nem takarja el a térkép bal szélét. Malaga látványosságai ugyanakkor Malaga térképünkön vannak. A térkép, és a műholdkép is városszinttől utcaszintig nagyítható.

.

A Costa del Sol térkép használata:

Csak vigyük rá a kurzort a térképre, és a megjelenő kéz ábra segítségével balra, jobbra, fel, és le mozoghatunk a Costa del Sol térképen. Ugyanezt megtehetjük a nyilak segítségével is.

Zoomolás, nagyítás, kicsinyítés a Costa del Sol térképen

Település- és utcaszintig zoomolhatunk a térképen, és a műholdképen is. A jobb alsó sarokban található + gomb megnyomásával a térkép nagyobb, és részletesebb lesz, városszintről utcaszintre zoomolhatunk, míg a - gomb használata esetén a Costa del Sol térkép kevésbé részletes, de nagyobb területet átfogó lesz, kicsínyithetünk ország- vagy tartományszintre. Ha kétszer kattintunk a térképen, akkor az adott területet kijelöljük középpontnak. Ez segíti a pontos közelítést.

Műholdfelvétel a Costa del Solról

Ha a térkép helyett a Costa del Sol műholdfelvételét szeretnénk nézegetni, kattintsunk a bal alsó sarokban található képes gombra, térképre való visszaváltáshoz pedig ismét ide.