Madrid - Térkép

Interaktív térkép, és műholdkép Madridról

Madrid

Ezzel az interaktív térképpel, és műholdképpel egész Madrid bejárható "virtuálisan". A térkép, és a műholdkép is városszinttől utcaszintig nagyítható. A térkép bal felső sarkában lévő, egymás alatt három pontot, és három vonalat ábrázoló gombra kattintva előjön, hogy a térképen milyen nevezetességek kerültek feltüntetésre, és az adott nevezetességre kattintva a térkép odaugrik. A megnyílt nevezetesség lista alul, a felfele mutató nyílra kattintva bezárható, így nem takarja el a térkép bal szélét.

A Madrid térkép használata:

Csak vigyük rá a kurzort a térképre, és a megjelenő kéz ábra segítségével balra, jobbra, fel, és le mozoghatunk a Madrid térképen. Ugyanezt megtehetjük a nyilak segítségével is.

Zoomolás, nagyítás, kicsinyítés a Madrid térképen

Utcaszintig zoomolhatunk a térképen, és a műholdképen is. A jobb alsó sarokban található + gomb megnyomásával a térkép nagyobb, és részletesebb lesz, városszintről utcaszintre zoomolhatunk, míg a - gomb használata esetén a Madrid térkép kevésbé részletes, de nagyobb területet átfogó lesz, kicsínyithetünk ország- vagy tartományszintre. Ha kétszer kattintunk a térképen, akkor az adott területet kijelöljük középpontnak. Ez segíti a pontos közelítést.

Madrid látnivalók a térképen

A Madrid látnivalók rovatban bemutatott nevezetességek fel vannak tűntetve a térképen, kék, tűt formázó kis ikonokkal. Csak kattintsunk a bal oldalon lévő linkekre, és a program rögtön az adott nevezetességre fog vinni minket.

Műholdfelvétel Madridról

Ha a térkép helyett Madrid műholdfelvételét szeretnénk nézegetni, kattintsunk a bal alsó sarokban található képes gombra, térképre való visszaváltáshoz pedig ismét ide.