Sevilla - Térkép

Interaktív térkép, és műholdkép Sevilláról

Sevilla

Ezzel az interaktív térképpel, és műholdképpel egész Sevillát bejárhatjuk "virtuálisan". A térképen feltüntetésre kerültek Sevilla nevezetességei. A térkép, és a műholdkép is városszinttől utcaszintig nagyítható.

A Sevilla térkép használata:

Csak vigyük rá a kurzort a térképre, és a megjelenő kéz ábra segítségével balra, jobbra, fel, és le mozoghatunk a Sevilla térképen. Ugyanezt megtehetjük a nyilak segítségével is.

Zoomolás, nagyítás, kicsinyítés a Sevilla térképen

Utcaszintig zoomolhatunk a térképen, és a műholdképen is. A jobb alsó sarokban található + gomb megnyomásával a térkép nagyobb, és részletesebb lesz, városszintről utcaszintre zoomolhatunk, míg a - gomb használata esetén a Sevilla térkép kevésbé részletes, de nagyobb területet átfogó lesz, kicsínyithetünk ország- vagy tartományszintre. Ha kétszer kattintunk a térképen, akkor az adott területet kijelöljük középpontnak. Ez segíti a pontos közelítést.

Sevilla látnivalók a térképen

A Sevilla látnivalók rovatban bemutatott nevezetességek fel vannak tűntetve a térképen, kék, tűt formázó kis ikonokkal. Csak kattintsunk a bal oldalon lévő linkekre, és a program rögtön az adott nevezetességre fog vinni minket.

Műholdfelvétel Sevilláról

Ha a térkép helyett Sevilla műholdfelvételét szeretnénk nézegetni, kattintsunk a bal alsó sarokban található képes gombra, térképre való visszaváltáshoz pedig ismét ide.