Spanyolország - Térkép

Interaktív térkép, és műholdkép Spanyolországról

Spanyolország

Ezzel az interaktív térképpel, és műholdképpel egész Spanyolországot bejárhatjuk "virtuálisan". A térkép, és a műholdkép is országszinttől város- és utcaszintig nagyítható. Ha egy külön város térképére vagyunk kíváncsiak, keressük meg Spanyolország térképén, és zoomoljunk a kívánt nagyságig.

Azonban ha az adott Spanyolországi város, település vagy sziget térképe szerepel a baloldali menüben, érdemesebb onnan választani. A bal oldali menüből választható településtérképeken az adott városok / szigetek / tájegységek a látnivalók oldalakon bemutatott látnivalói, érdekes helyei be vannak jelölve. (néhány kisebb hely kivételével, ahol nincsenek jelölések, csak az adott hely térképe látszik).

A Spanyolország térkép használata:

Csak vigyük rá a kurzort a térképre, és a megjelenő kéz ábra segítségével balra, jobbra, fel, és le mozoghatunk a Spanyolország térképen. Ugyanezt megtehetjük a nyilak segítségével is.

Zoomolás, nagyítás, kicsinyítés a Spanyolország térképen

Utcaszintig zoomolhatunk a térképen, és a műholdképen is. A jobb alsó sarokban található + gomb megnyomásával a térkép nagyobb, és részletesebb lesz, országszintről város- ill. utcaszintre zoomolhatunk, míg a - gomb használata esetén a Spanyolország térkép kevésbé részletes, de nagyobb területet átfogó lesz. Ha kétszer kattintunk a térképen, akkor az adott területet kijelöljük középpontnak. Ez segíti a pontos közelítést.

Műholdfelvétel Spanyolországról

Ha a térkép helyett Spanyolország műholdfelvételét szeretnénk nézegetni, kattintsunk a bal oldalon található Satellite gombra. A térképhez való visszalépéshez pedig a Map gombra.