Tenerife - Térkép

Interaktív térkép, és műholdkép Teneriféről

Tenerife

Ezzel az interaktív térképpel, és műholdképpel egész Tenerifét bejárhatjuk "virtuálisan". A térképen feltüntetésre kerültek a Tenerife oldalunkon bemutatott tenerifei nyaralóhelyek, látványosságok. A térkép bal felső sarkában lévő, egymás alatt három pontot, és három vonalat ábrázoló gombra kattintva előjön, hogy a térképen milyen nevezetességek kerültek feltüntetésre, és az adott nevezetességre kattintva a térkép odaugrik. A megnyílt nevezetesség lista alul, a felfele mutató nyílra kattintva bezárható, így nem takarja el a térkép bal szélét. A térkép, és a műholdkép is városszinttől utcaszintig nagyítható.

A Tenerife térkép használata:

Csak vigyük rá a kurzort a térképre, és a megjelenő kéz ábra segítségével balra, jobbra, fel, és le mozoghatunk a Tenerife térképen. Ugyanezt megtehetjük a nyilak segítségével is.

Zoomolás, nagyítás, kicsinyítés a Tenerife térképen

Utcaszintig zoomolhatunk a térképen, és a műholdképen is. A jobb alsó sarokban található + gomb megnyomásával a térkép nagyobb, és részletesebb lesz, városszintről utcaszintre zoomolhatunk, míg a - gomb használata esetén a Tenerife térkép kevésbé részletes, de nagyobb területet átfogó lesz, kicsínyithetünk ország- vagy tartományszintre. Ha kétszer kattintunk a térképen, akkor az adott területet kijelöljük középpontnak. Ez segíti a pontos közelítést.

Tenerife látnivalók a térképen

A Tenerife látnivalók rovatban bemutatott nevezetességek fel vannak tűntetve a térképen, kék, tűt formázó kis ikonokkal. Csak kattintsunk a bal oldalon lévő linkekre, és a program rögtön az adott nevezetességre fog vinni minket.

Műholdfelvétel Teneriféről

Ha a térkép helyett Tenerife műholdfelvételét szeretnénk nézegetni, kattintsunk a bal alsó sarokban található képes gombra, térképre való visszaváltáshoz pedig ismét ide.