Amszterdam - Kezdőlap

Amszterdam utazás nyaralás info, szállás

Amszterdam

Az Amszterdam utazás nyaralás info részletesen, fényképekkel, mutatja be Amszterdam legérdekesebb látnivalóit, nevezetességeit, és egyéb izgalmas helyeit, ezen felül tippeket is ad az Amszterdamba utazóknak, hogy az idejüket a lehető leghasznosabban, és legérdekesebben tudják eltölteni. A látnivalókhoz való eljutás, és a fizetős nevezetességeknél a (mindig aktuális, és frissített) belépőjegy árak, és nyitva tartási idők is feltüntetésre kerülnek. Amellett, hogy minden nevezetességnél megtalálhatók az eljutási információk, a bemutatott helyek Amszterdam interaktív térképén is fel vannak tüntetve.

A Hollandia fővárosa látogatók hasznos, és fontos utazási tippeket, és tanácsokat is olvashatnak a tömegközlekedésről, a jegyekről, a városba jutásról az Amszterdamhoz közel lévő repülőterekről, a különböző tömegközlekedési, és egyéb kedvezményekről, az időjárásról, stb. Az autóval útnak indulók pedig ezek mellett az oldal autós útvonaltervezőjének is nagy hasznát vehetik. Az Amszterdamba készülők a számukra legmegfelelőbb, vagy éppen a legolcsóbb amszterdami szállás megtalálásában is segítséget kaphatnak.

AmszterdamLegújabb hozzászólások az Amszterdam info aloldalain

Kedves Ildikó!

A jegy egyirányú. A vonat napközben 5-15 percenként jár.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2018.04.22 - 00:33 - Utazási tippek, közlekedés
Kedves Tibcsi!
Május elején a Schipholra érkezünk. Van 5 óránk az átszállásig, gondoltam kimennénk a városba kicsit körbenézni.Láttam,hogy kb.20 perc alatt vagyok bent de milyen sűrűn járnak?Mennyi időt tölthetnék nézelődéssel? A jegy ára egy útra szól vagy vissza is utazhatok vele a reptérre? Nagyon köszönöm a segítséged!
Sipos Ildikó - 2018.04.16 - 11:36 - Utazási tippek, közlekedés
Kedves Tibcsi! A segítségedre lenne szükségem. Május elején utazunk Amszterdamban. Szeretnénk megnézni Keukenhof - ot és Zaanse Schans-t. Nem tudom, hogy ez egy nap alatt megjárható-e, milyen közlekedési eszközzel Amszterdamból és érdemes lenne-e egynapos Amszterdam környéki napijegyet venni? Nagyon köszönöm a segítségedet. A tanácsaid eddig minden utazásnál nagyon hasznosak voltak. Üdvözlettel: Ildikó
Ildikó Kiszelovics - 2018.04.10 - 15:38 - Amszterdam látnivalói
Igen, ki van táblázva, könnyű megtalálni (Trains, és vonat szimbólum, miután kijöttél a terminálról már), a föld alatt van a vasútállomás, lifttel, vagy mozgólépcsővel lehet lejutni. A sárga automatáknál lehet jegyet venni, illetve árusoknál is, Amsterdam Centraalig. A chipkártyát felszállás előtt le kell olvastatni (a mozgólépcső tetején.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2018.04.07 - 00:02 - Utazási tippek, közlekedés
TakáL még nem késő írnom... holnap este érkezünk Schipolra-a vonatot találtam bejutni a Centraalra/ig. Könnyen megtalálható? Remélem ki lesz táblázva. Jegyet valahol ott kell majd venni rá? Köszönöm válaszod!
Krisztina Bányai - 2018.04.06 - 07:00 - Utazási tippek, közlekedés