Amszterdam - Szállás

Amszterdam - Szálloda, hotel, magánház, apartman

Amszterdam, hotel

Szállások Amszterdamban

Szállások Amszterdamban: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.

Bármilyen kérdés esetén olvassa el a gyakran ismételt kérdések internetes szállásfoglalásnál részt, és ha nem talál választ, írjon az utazas-nyaralas.info e-mail címére.

Hozzászólások, kérdések, válaszok

↓ ↓ Ugrás a legfrissebb hozzászólásokhoz / hozzászólás beküldéséhez ↓ ↓

Szia Tibcsi!
A barátainkkal júniusban megyünk Amszterdamba, most készülök lefoglalni a szállást. Nekünk az utóbbi időben az apartmanos elhelyezés vált be leginkább. Van-e olyan környék amit mindenképpen kerülnünk érdemes? Mindenképpen az A10-es körgyűrűn belül szeretnénk, de az is lehet, hogy egészen a belvárosban az s100-as úton belül. Melyik területeket ajánlanád a leginkább?
Előre is köszi! Timi
#1 - Timi - 2013.02.28. - 10:54
Szia!

Amennyiben viszonylag belvárosi elhelyezkedést szeretnétek, akkor Museumplein vagy a csendesebb, turistáktól távolabb eső Jordan vagy a szintén csendesebb, de kicsit kijjebb eső Oud Zuid. De igazából mindegy is, ameddig a Central Station- Leidseplein-Jordaan-Oostelpark, Amstel folyó területen belül tartózkodtok, mindenhol jó, és központi.
A vörös lámpás negyed nem veszélyes, de lehet, el szeretnétek kerülni.
Amszterdam belvárosa hihetetlenül biztonságos (csak a zsebtolvajokra kell figyelni, mint bárhol máshol, de azokra nagyon). Ha külvárosban vennétek ki szállást, akkor amit el kell kerülni, rossz környék, az Bijlmer és Amsterdam West, pl. Slotervaart.
#2 - Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2013.02.28. - 22:34
Sziasztok!

Július 10-15 között megyünk Amsterdamba. Kissé későn ébredtünk :), egy lehetőleg olcsó apartmant szeretnénk kivenni 5 személyre. Tud valaki bármilyen hasznos tippel segíteni. Ha valaki tud ajánlani bármit azt nagyon megköszönném.
#3 - Csabi - 2013.07.01. - 08:48
Sziasztok,esetleg tud valaki centrum közeli magánszállást,esetleg magyaroknál?Köszi!!
#4 - Tina - 2014.02.19. - 23:09
Kedves Tibcsi,
itt az oldaladon találtam ősszel egy magyar hölgy hírdetését, szállással kapcsolatban. Leveleztem is vele, de mivel ajándékba szántam az utat, nem akartam hogy a férjem meglássa a levelezésünket, töröltem őket :). Most meg egyszerűen nem találom. Tudsz-e ebben segíteni? Előre is köszönöm!!
#5 - Bogi - 2017.02.08. - 14:34
Kedves Bogi!

Lehet más menüpontban volt, pl. az Utazási tippek, közlekedés, vagy valamelyik látnivalók menüpontban, ott ellenőrizd a hozzászólásokat.
#6 - Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.02.08. - 17:09
Kedves Tibor, 2018. aprilis 4-8.-ig leszek kinn Amszterdamban, eletemben eloszor a ferjem nelkul, ez most az en bakancslistam, inkabb biztonsagos helyet keresnek, akar maganszallason is. Azt epp neztem,hogy bitang dragak a hotelek, a Hostellel meg meg nem baratkoztam meg. Lenne javaslata/ elore is koszonom, Veronika
#7 - Pinter Veronika - 2018.01.30. - 10:39
Kedves Veronika!

Lehet, hogy tudok nézni, de akkor most szóba jöhet hostel végül, vagy nem? Merre legyen a szállás, nem baj, ha nem a központban? Mennyire legyen olcsó, és az olcsóság miatt lehet kifejezetten rossz is? Vagy inkább kicsit magasabb árú, inkább jó ár/érték arányú legyen?
#8 - Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2018.02.04. - 20:47

Név
E-mail (nem jelenik meg)
Hozzászólás