Bécs info

Utazás nyaralás info » Bécs » Kezdőlap

Bécs utazás nyaralás info

Bécs látnivalók

Bécsi tömegközlekedés

Bécsi napfelkelteAz Utazás nyaralás info Bécs oldalán részletes információkat olvashat az osztrák fővárosról mindenki, aki turisztikai célból, vásárlást intézni, munkaügyben, vagy bármilyen más oknál fogva is látogatja meg a várost. Részletes bemutatásra kerülnek Bécs legnépszerűbb, és legszebb látnivalói, és nevezetességei, melyekről eljutási, belépőjegy, és nyitva tartási információk is megtudhatók, valamint Bécs térképén is feltüntetésre kerülnek a bemutatott nevezetességek. Az információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, a látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

Bécs térkép

Bécsi szállás

Bécs, KarlskircheA Bécs útikalauz részben hasznos, és fontos információkat tudhatnak meg a Bécsbe készülők a városba vonattal, autóval, vagy busszal történő eljutásról, a repülőterekről való bejutásról, a bécsi tömegközlekedésről, és parkolásról. Ugyanitt megtalálható Bécs közlekedési térképe is, melyeken feltüntetésre kerülnek a város, az oldalon bemutatott nevezetességei. Autóval utazóknak az autós útvonaltervező is segítségükre lehet, mely segítségével Magyarországtól Bécsig történő, de Bécsen, ill. Ausztrián belüli utazás is tervezhető. Akik Bécsben vásárolni szeretnének, ahhoz is tippeket kaphatnak - bemutatjuk Bécs legjobb, és leghíresebb áruházait, bevásárlóközpontjait, bevásárlóutcáit, és karácsonyi vásárait. A gasztronómia szerelmesei a bécsi éttermek, kávézók közül válogathatnak. A rovatban bemutatjuk Bécs számos híres, jó, ill. olcsó, de nem rossz éttermét, és kávézóját. Azok, akik nem csak egy napos városlátogatásra készülnek, a Bécs szállás részben a legjobb árakon találhatnak az igényeiknek leginkább megfelelő bécsi szállodákat, apartmanokat, és vendégházakat. Az oldalt folyamatosan frissítjük aktuális információkkal, friss árakkal, és nyitva tartásokkal, valamint a hozzászólások közt feltett, Bécsi utazással, és ott tartózkodással kapcsolatos kérdésekre is igyekszünk a legrövidebb időn belül választ adni.

Bécs vásárlás

Bécsi éttermek, kávézók

Bécs szállás

Szállások Bécsben: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Bécs info aloldalain

Kedves TAMÁS!

Alapvetően Bécsen belül vonatokra is érvényesek a tömegközlekedési jegyek, de nem minden vonatra (zömmel inkább az S-Bahnokra), ill. kérdés ennél a jegynél van-e valami megkötés, érdemes megkérdezni a vasútállomáson.


Kedves JÓZSEF!

Ingyenesen lehet parkolni a mozgáskorlátozott igazolványt a szélvédő mögé helyezve. Ez Bécs esetében akkor is érvényes, ha nem a sofőrnek van ilyen igazolványa.
Egy másik leírás szerint ez azonban nem ilyen egyszerű: \"Fogyatékkal élő látogatóinknak parkolási igazolványra van szükségük, hogy korlátlan ideig parkolhassanak a mozgássérültek számára fenntartott parkolókban, valamint a rövid parkolási övezetekben. Az igazolványt jól látható helyre kell elhelyezni a szélvédő mögé. A parkolási igazolványhoz az igénylőnek olyan rokkantsági igazolvánnyal kell rendelkeznie, amelyben a következő bejegyzés szerepel: \"Maradandó mozgáskorlátozás miatt nem várható el tőle a tömegközlekedési eszközök használata\".
A mozgáskorlátozott kísérője ingyen használhatja a tömegközlekedési járműveket, de csak akkor, ha a mozgáskorlátozott igazolványba be van írva, hogy kísérő szükséges.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2018.04.15 - 00:46 - Bécsi közlekedés és útikalauz
72 éves, mozgáskorlátozott vagyok, rokkant kártyával. Tolókocsiban, kisérővel visznek autóval. Milyen kedvezmények illetnek Bécsben parkolásnál, tömegközlekedésnél?
dr Jászberényi József - 2018.04.12 - 14:41 - Bécsi közlekedés és útikalauz
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a 8-Tage-Klimakarte jeggyel Hütteldorf állomáson használhatom-e a Westbahnhof felé menő vonatokat a metró mellett(helyett)?
Tamás - 2018.04.10 - 11:05 - Bécsi közlekedés és útikalauz
Az U4 metró Unter-St.-Veit állomásának közelében van:
https://goo.gl/maps/FqZfikDNiWC2
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2018.03.30 - 19:28 - Bécsi közlekedés és útikalauz
Szeretnék a Klimt Villához menni. Hogy tudok Bécs belvárosától?
Lékai Zsuzsa - 2018.03.30 - 11:47 - Bécsi közlekedés és útikalauz