Berlin - Szállás

Utazás nyaralás info » Berlin » Szállás

Berlin - Szálloda, hotel, vendégház

Berlin, hotel

Szállások Berlinben

Bécsi szállások: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.

Bármilyen kérdés esetén olvassa el a gyakran ismételt kérdések internetes szállásfoglalásnál részt, és ha nem talál választ, írjon az utazas-nyaralas.info e-mail címére.

Hozzászólások, kérdések, válaszok

↓ ↓ Ugrás a legfrissebb hozzászólásokhoz / hozzászólás beküldéséhez ↓ ↓

jók az infok
#1 - mimo - 2009.01.29. - 12:01
Szia! 12-én utazunk Berlinbe és 16-án jövünk haza. Szerinted érdemes egy napot Potsdamra áldozni így télen? Elég 3 nap Berlinre? Szerinted hogyan érdemes a tömegközlekedési jegyet megvenni? Schönefeldre ér a gép, onnan A,B,C zónás jegy kell, ha kimegyünk Potsdamba akkor oda is. Célszerű 4 napos A,B,C-st venni vagy kiegészítőjeggyel járunk jobban. Az utolsó napra vonaljegyet veszünk, mert akkor már csak a reptérre megyünk. Várom válaszod! Judit
#2 - Barkó Judit - 2017.01.03. - 14:42
Szia!

Potsdam télen teljesen más hangulatú, de szépnek tartják akkor is.
4 napos jegy alatt gondolom Berlin WelcomeCardra gondolsz, azt akkor éri meg megvenni, ha a kedvezmények kijönnek az árából. De mind Berlin WelcomeCard, mind napijegyek esetében olyan kicsi a különbség az AB és az ABC zónák között, hogy amennyiben mentek Potsdamba, az ABC zónásat vegyétek.
#3 - Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.01.06. - 22:44

Név
E-mail (nem jelenik meg)
Hozzászólás