Amszterdam látnivalók


Amszterdam egyeseknek a vicces cigarettákról, és a szabad szerelemről, másoknak az értékes, és érdekes múzeumokról, vagy a hangulatos házacskákról, és csatornákról szól. Az Utazás nyaralás info Amszterdam oldalán részletesen, gyönyörű fotókkal mutatjuk be e népszerű holland város látnivalóit, érdekes helyeit, és múzeumait – eljutási információkkal, folyamatosan frissített belépőjegy árakkal, és nyitva tartással. Az eléjutási információk mellett az oldal interaktív térképe is segítséget nyújt a bemutatott helyek megtalálásában.

A következő amszterdami nevezetességekről írtunk eddig: Állami Múzeum (Rijksmuseum), Artis Zoo (Amszterdami Állatkert), Csatornaövezet (Grachtengordel), Dam (Amszterdam főtere), Holland Tengerészeti Múzeum (Nederlands Scheepvaart Museum), Királyi Palota (Koniklijk Paleis), Nemzeti Emlékmű (Nationaal Monument), Történeti Múzeum (Amsterdams Historisch Museum), Trópusi Múzeum (Tropenmuseum), Új Templom (Nieuwe Kerk), Van Gogh Múzeum (Rijksmuseum Van Gogh), és Vondelpark. Valamint természetesen a vöröslámpás negyedről is részletesen lehet olvasni, ill. azon belül néhány érdekes helyről, mint az erotika, vagy a marihuána múzeum, vagy a Casa Rosso.

A látnivalók, és érdekes helyek bemutatása mellett hasznos tippeket, és tanácsokat is olvashatnak a városba készülők a repülőtérről való legoptimálisabb bejutásról, a városi tömegközlekedésről, a különböző kedvezménykártyákról, stb.

Tehát bővebben itt: Amszterdam látnivalók

Amszterdam


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.