Bulgária térkép

Interaktív térkép, és műholdkép Bulgáriáról

Bulgária, térkép, festmény

Ezzel az interaktív Bulgária térképpel, és műholdképpel egész Bulgária bejárható "virtuálisan". A térkép, és a műholdkép is városszinttől utcaszintig nagyítható.

Ezen a térképen a következő, az oldalon bemutatott bolgár tengerparti települések és nevezetességek kerültek a kék tűkkel kiemelésre (néhány közülük zoomolás után látszik):

Aladzha sziklakolostor, Albena, Aranyhomok, Balchik, Burgasz, Burgaszi Termálfürdő, Euxingográd-palota (Várna közelében), Kranevo, Napospart, Neszebar, Pomorie, Szófia, Szozopol, Szveti Konsztantin és Elena, Szveti Vlasz, Várna, Várna: Katedrális, Tengeri Kert, Római terma


A Bulgária térkép használata:

Csak vigyük rá a kurzort a térképre, és a megjelenő kéz ábra segítségével a Bulgária térképen balra, jobbra, fel, és le mozoghatunk.

Zoomolás, nagyítás, kicsinyítés a Bulgária térképen

Utcaszintig zoomolhatunk a térképen, és a műholdképen is. A bal alsó sarokban található + gomb megnyomásával a térkép nagyobb, és részletesebb lesz, városszintről utcaszintre zoomolhatunk, míg a - gomb használata esetén a Bulgária térkép kevésbé részletes, de nagyobb területet átfogó lesz, kicsínyithetünk ország- vagy tartományszintre. Ha kétszer kattintunk a térképen, akkor az adott területet kijelöljük középpontnak. Ez segíti a pontos közelítést.

Műholdfelvétel Bulgáriáról

Ha a térkép helyett Bulgária műholdfelvételét szeretnénk nézegetni, kattintsunk a bal felső sarokban lévő jobbra mutató nyilat és négyzetet ábrázoló gombra, majd a megnyíló ablakban a bal alsó sarokban elhelyezett képes gombra., a térképhez való visszalépéshez pedig ugyanide.