Kranevo útikalauz- Bulgária

Információk Kranevóról, időtöltés, nevezetességek

Kranevo

Kranevo 25 km-re fekszik Várnától, és mindössze 2 km-re Albenától, így remek alternatíva azoknak, akik szeretik Albenát, de nem kívánják, vagy nem tudják kifizetni a borsos szállodai szobaárakat, és nem szeretnének drága éttermekben vacsorázni. Kranevo, olcsóságával, ilyen szempontból pont a közeli Albena ellentéte. Kranevoból az albenai strand egy kellemes sétával elérhető.

Mindez nem jelenti azonban azt, hogy Kranevoban csak Albena közelsége miatt lenne érdemes nyaralni. A homokos, széles, tiszta, lassan mélyülő tengerpart, és a kristálytiszta Fekete-tenger is vonzó lehet. A széles strand miatt tömegnyomorra sem kell számítani. Építészetilet azonban ne számítsunk sokra, Kranevo egy, nem annyira fejlett falunak mondható inkább. Kranevo főleg a kispénzű turisták, és a családok körében népszerű, gyermekekkel remek választás. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy több gyermeküdülő, és tábor is található itt, Kranevo a gyerekek tengerparti üdülőhelyeként is ismert. Viszonylag kis mérete ellenére számos (főleg családi) szálloda, és magánszállás közül lehet választani, ahol kedves, vendégszerető emberek fogadják a látogatókat. Látnivalókat, és szórakozási lehetőségeket tekintve Kranevo szegényebbnek számít, azonban számos olcsó, söröző, és étterem várja az éhes, és szomjas turistákat. Csendes, nyugodt helyről van szó, itt a nyaralók pihenését semmi se zavarja. A település maga is igen szép: hófehér, piros tetős házai, melyek közül a legtöbb virágoskerttel rendelkezik, idillikussá teszik.

Kranevo szállás

Kranevo szállások: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.

Kranevo szállások | Szállások Bulgária egyéb részein is

Eljutás autóval Kranevóba: Autós útvonaltervező

Hozzászólások

Hozzászólások, kérdések, válaszok

↓ ↓ Ugrás a legfrissebb hozzászólásokhoz / hozzászólás beküldéséhez ↓ ↓

Név
E-mail (nem jelenik meg)
Hozzászólás