Horvátország - Kezdőlap

Horvátország utazás, nyaralás info, szállás, látnivalók

Horvátország nyaralóhelyek

Hova Horvátországba?

Itt, a Horvátország utazás, nyaralás info oldalon mindent megtudható Horvátországról, amely a magyarok körében a legnépszerűbb tengerparti üdülőhelynek számít. Hasznos nyaralási és utazási információkat olvashatnak, és olcsó szállást is foglalhatnak azok, akik Horvátországban szeretnének nyaralni.

Horvátország, PlitviceA gyönyörű, természeti kincsekben, és csodálatos szigetekben gazdag, és Európa talán legszebb tengerpartjával rendelkező Horvátország szigeteiről, városairól, és látnivalóiról is részletes információkkal szolgálunk, a bemutatott helyeknél partnerünk szállásai is böngészhetők és kereshetők: a legnagyobb választékban, a legjobb árakon. Részletesen, fényképekkel kerül bemutatásra tehát Biograd na Moru, Cavtat, Crikvenica, Dubrovnik, Fazana, Kraljevica, Makarska, Medulin, Moscenicka Draga, Nin, Novigrad, Novi Vinodolski, Omis, Orebic, Opatija, Porec, Pula, Primosten, Rabac és Labin, Rijeka, Rovinj, Senj, Sibenik, Split, Trogir, Umag, Varasd, Vodice, Vrsar, Zadar, és Zágráb városa, valamint Brac, Cres, Dugi Otok, Hvar, Korcula, Krk, Lopud, Losinj, Mljet, Murter, Pag, Rab, Solta, Susak, Ugljan, Vir, illetve Vis szigete. A makarskai riviéra legszebb, csodálatos strandokkal rendelkező településeiről is lehet olvasni (Baska Voda, Brela, Drasnice, Drvenik, Gradac, Igrane, Podgora, Tucepi). Horvátország lenyűgöző nemzeti parkjai közül a legnépszerűbb Krka és Plitvicei tavak nemzeti parkokról is lehet tájékozódni, valamint az Istralandia aquaparkról is olvasható leírás. Felsorolásra kerülnek még Horvátország világörökségi kincsei is.

Homokos strandok Horvátországban

Szállás Horvátországban

Horvátország, PrimostenA horvátországi nyaralóhelyekről áttekintés olvasható Hova utazzunk Horvátországba? cikkünkben, ahol áttekintést adunk a horvátországi nyaralóhelyekről, tengerpartokról, régiókról, így érdemes lehet elolvasni azoknak, akik még nem tudják, hogy az ország melyik részére utazzanak, és azoknak is, akik már voltak, akár többször az országban, de új helyeket fedeznének fel. Egy másik leírásban pedig Horvátország homokos strandjait mutatjuk be részletesen, képekkel, térképpel, tippekkel, tanácsokkal. A mindig aktuális horvátországi árakról (élelmiszer, éttermek, szállás, közlekedés, stb.) a Horvátország árak oldalon. Mint minden országkalauzunknál, a Horvátország infónál is a célunk, hogy a magyar weben elérhető legrészletesebb, legaktuálisabb, leghasznosabb információkat nyújtsuk, hogy az oldalnak köszönhetően is mindenki a lehető legjobban érezze magát Horvátországban, mindenki a lehető legtartalmasabban, legizgalmasabban, a lehető legjobb áron tudja eltölteni horvátországi nyaralását.

Horvátország autóval

Horvátországi autópályadíjak

Az útikalauzok folyamatosan bővülnek új helyek bemutatásával. Az egyes szigetekről, városokról szóló írásokon kívül, az írások után, a hozzászólások közt többszáz hozzászólásból lehet tájékozódni a bemutatott helyekről, a korábban ott nyaralók véleményei, beszámolói is olvashatók, így a legobjektívebb, legrészletesebb információk találhatók az oldalon. Ezen kívül, a hozzászólások közt a feltett kérdésekre is válaszol a többi fórumozó, ill. az oldal szerkesztője.

Horvátország árak

Autóval közlekedők számára rendkívül hasznos lehet az oldalról elérhető autós útvonaltervező, mellyel Magyarországról Horvátországba induló, ill. Horvátországon belüli utakat is remekül lehet tervezni. Az autósoknak szóló hasznos és fontos cikk még az Horvátország autóval, ahol tippek, tanácsok, információk olvashatók a kocsival nyaralni készülőknek, valamint a mindig aktuális autópályadíjakat a lehető legrészletesebben, áttekinthető módon bemutató Horvátországi autópályadíjak oldalunk.

Horvátország térképek

Horvátország fiataloknak

A fiatalok, a bulizni vágyók számára érdekes lehet Horvátország diszkóiról, szórakozóhelyeiről, és legfiatalosabb nyaralóhelyeiről szóló cikk, a merülések szerelmesei pedig búvárkodási információkat olvashatnak. Horvátország gasztronómiájáról is készítettünk leírást: borairól, söreiről,, röviditalairól, ételeiről, és konyhájáról. Ha a Horvátországban már korábban nyaralt utazók véleményeire, személyes élményeire kíváncsi, a Vélemények Horvátországról részben böngészheti a látogatók által beküldött véleményeket. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja az oldal látogatóival horvátországi tapasztalatait, egy form kitöltésével.

Több interaktív, zoomolható térkép, és műholdkép is elérhető az oldalon, ahol bejelölésre kerülnek a városok, szigetek nevezetességei, ezek: Brac sziget térképe, Crikvenica térképe, Dubrovnik térképe, a Hvar sziget térképe, a Krk sziget térképe, a Pag sziget térképe, Porec térképe, Pula térképe, a Rab sziget térképe, Split térképe, Zadar térképe, és Zágráb térképe, valamint áttekintő Horvátország térkép. a helyek látnivalóinak, és nevezetességeinek, strandjainak feltüntetésével.

A szállás rovatban, és az egyes horvátországi nyaralóhelyek bemutatásánál található ajánlatokon kívül, Horvátországi apartmanok itt is találhatók, és jó áron, nagy választékban foglalhatók.

Horvátország vélemények

Autós útvonaltervező

Horvátország szállás

Szállások Horvátországban: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.

Hírek, újdonságok

Horvátország, Plitvice

2016. október 8.: Az Isztriai-félsziget keleti részén elhelyezkedő hangulatos és szép, a környék legszebb strandjával rendelkező Moscenicka Dragáról és környékéről is van már bemutatás az oldalon: Moscenicka Draga.

2016. október 6.: Árak Horvátországban - élelmiszer, éttermek, szállás, közlekedés stb.: a mindig aktuális horvátországi árakról lehet olvasni új oldalunkon: Horvátországi árak

2016. szeptember 24.: 2 hasznos leírással bővült az oldal, a Horvátországba autóval látogatók számára. A Horvátország autóval cikkünkben fontos és hasznos autós információk, tippek és tanácsok olvashatók, míg a Horvátország autópályadíjak oldalon a mindig aktuális horvátországi autópályadíjak láthatók részletesen, áttekinthető módon.

2016. március 15.: A nyaralásra nem ideális, de sokaknak útbaeső Rijeka látnivalóit mutatjuk be új oldalunkon, itt: Rijeka.

2016. március 2.: Egy Medulinnál csendesebb, nyugodtabb üdülőhely, Fazana bemutatásával bővült az isztriai nyaralóhelyek sora.

2016. február 24.: Isztria egyetlen homokos partját kínáló, a környék nyaralóközpontjának számító Medulin oldalával bővült Horvátország oldalunk.

2016. február 22.: Horvátország homokos strandjairól szóló részletes leírással bővült az oldal. Ezen felül a korábbi hetekben számos nyaralóhely kalauza bővült ki új látnivalók, érdekességek, valamint éttermek, és üzletek bemutatásával.

Korábbi hírek, újdonságokLegújabb hozzászólások a Horvátország info aloldalain

Szia!

Zágráb-Marina: főszezonban: 186 kuna, főszezonon kívül: 167 kuna, A1 Prgomet lehajtóig.
Marina-Drvenik Mali: Trogirból, azaz Marina felől érkezve már előbb, Seget Donjiból van komp, autópályadíj nincs. Komp ára Trogir-Drvenik Mali között: 150 kuna főszezonban + 16 HRK személyenként (lehetséges hogy Seget Donjiból olcsóbb).
Marina-Hvar: Splitig a D8on (nem autópálya), majd komp. Split-Hvar komp: Split-Stari Grad között, 2017-ben, főszezonban, személyautóra 318 kuna + személyenként 47 kuna / felnőtt, 23,50 kuna / 3-12 éves gyerek
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2018.02.18 - 19:46 - Horvátországi autópályadíjak
Hello!
Érdeklődnék, hogy személyautóval Zágrábból Marinába, Marinából Drvenik Mali-ra, illetve Marinából Hvar-ra mennyiért és hogyan lehet eljutni? Válaszát előre is Köszönöm!
Attila - 2018.02.18 - 16:12 - Horvátországi autópályadíjak
Kedves Attila!

A leírásban és a térképen a Brac-szigetre szereplő autópályadíj, tehát Zágrábig 47/44 kuna, Zágrábtól főszezonban(*): 200 kuna, főszezonon kívül: 181 kuna autópályadíj + kompdíj.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2018.02.17 - 00:11 - Horvátországi autópályadíjak
Jònapot!èrdeklődnèk egy utvonalròl Magyaròrszàgfelöl-Sutivanra mennènk,mennyi lenne az autòpàlyadij?
Aprò attila - 2018.02.16 - 19:17 - Horvátországi autópályadíjak