Kraljevica bemutatása, szállás, kirándulási lehetőségek

Kraljevica

Booking.com

Kraljevica Fiume és Crikvenica között, utóbbitól 20 km-re északra, Opatija városától pedig 30 km-re délre fekvő, 5000 lelkes város. Innen indul a Krk szigetre vezető híd, amely önmagában is lenyűgöző látványt nyújt.

A város igen kedvelt campingje, az Ostro-kemping, a Magyarországhoz egyik legközelebb eső horvátországi autóskemping. Kraljevica Óvárosában egy 16. századi vár, a Zrínyi kastély, egy, a tenger feletti hegyfokon pedig, a 17. századi Frangepán-kastély magasodik.

Kraljevicáról megoszlanak a vélemények: mérsékelten szép hely, a távolban még a fiumei olajfinomítók is látszanak, szinte az egyetlen hely Horvátországban, ahol a strandok nem a lehető legtisztábbak. Ugyanakkor, olcsó szállásai miatt, horvátországi kirándulások, strandolások kiinduló pontjaként, vagy néhány nap fürdésre, napozásra remek. Vagy olyan okos megoldást is lehet találni, mint hogy valaki Opatijában szeretne nyaralni, de Horvátország egyik legmagasabb szállásárait nem szeretné kifizetni: a közeli Kraljevicában jóval olcsóbb magánszállásokat, apartmanokat talál. Vagy ugyanez a Krk sziget esetében is "megjátszható", ha valaki ott nem talál megfelelő szállást, hiszen a híd a városból indul.

Jó elhelyezkedésének köszönhetően tehát számos kirándulási lehetőség adódik itt nyaralva: csak a legközelebbi helyeket említve: Crikvenica, Opatija, és a Krk sziget mind-mind megérnek egy, vagy több napot, városnézést, fürdést, esti sétákat, az arra fogékonyaknak bulikat is. Kraljevicáből gyorsan elérhetők: az első bekezdésben, vagy a bal oldali menüben található linkekre kattintva részletes információk, és számos hozzászólás olvasható azokról a helyekről.

Kraljevica szállások

Kraljevica szállások: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.

Kraljevica szállások | Jadranovo szállások | Omisalj szállások | Szállások Horvátország egyéb részein is

Eljutás autóval Kraljevicába: Autós útvonaltervező

Kraljevica, Ostro kemping

Kraljevica, rálátás a tengerre az Ostro kempingből, kép: kalebdf

Kraljevica szállás

Hozzászólások

Booking.com

Hozzászólások, kérdések, válaszok

↓ ↓ Ugrás a legfrissebb hozzászólásokhoz / hozzászólás beküldéséhez ↓ ↓

Név
E-mail (nem jelenik meg)
Hozzászólás