Sibenik nyaralás, nevezetességek

Sibenik utazás, időtöltés, látnivalók

Sibenik

Booking.com

Sibenik csodálatos műemlékekkel rendelkezik, leghíresebb közülük a Világörökséghez tartozó székesegyháza. Békés, hangulatos óvárosában nagyon jó sétákat lehet tenni. Ez a város helyezkedik el legközelebb a varázslatos Krka Nemzeti Parkhoz, ráadásul Kornati Nemzeti Park, és Dalmácia több szép városa is könnyen elérhető innen. Az alábbiakban bemutatjuk a város látnivalóit, strandjait, kitérünk ajánlott éttermeire, valamint a bevásárlási lehetőségekre is. Oldalunkon szállások keresésére is lehetőség van, a legjobb árakon.

Sibenik a Krka folyó Adriai-tengerrel való találkozásánál fekszik. A többi dalmáciai várostól eltérően, melyeket illírek, görögök, vagy rómaiak alapítottak, a 46 ezer lakosú, Horvátország 3. legnagyobb kikötővárosának számító Sibeniket horvát törzsek hozták létre, de nem ismert, hogy pontosan mikor. Mindenesetre már 1066-ban említik. Ásatások bebizonyították, hogy már jóval a horvátok érkezése előtt lakott volt. A többi horvát városhoz annyiban hasonlít Sibenik történelme, hogy ez is tartozott a magyarokhoz, Velencéhez, és a Monarchiához. Tito idején iparváros volt, de ebből ma már semmi sem látható.

A számos műemléken kívül (köztük Horvátország egyik legjelentősebb műemléke, az UNESCO Világörökségi listáján szereplő székesegyház), melyeken nyomon követhetjük a középkori városfejlődés állomásait, Sibenik csodás természeti környezetét is élvezhetjük - a tenger felöl számos kis sziget, a szárazföldön pedig a csodás Krka Nemzeti Park övezi a várost, ráadásul a Kornati Nemzeti Park sem fekszik innen távol. Sibenikben tehát garantált, hogy az odautazók egy percig sem fognak unatkozni.

Sibenik

Sibenik kép: Sobrecroacia.com

Eljutás autóval Sibenikbe: Autós útvonaltervező. Budapesttől 681 km / 6-7 óra. A letenyei határtól az A4 autópályán kell Zágrábig menni. Onnan az A1 autópályán Lucko felhajtótól Sibenik lehajtóig. Autós eljutáshoz hasznosak lehetnek alábbi oldalaink: Horvátország autópályadíjak és Autóval Horvátországba. Vonattal: a MÁV Budapest-Split járatával (vagy más vonatokkal Zágrábból) Perkovic állomásig, onnan fél óra egy másik vonattal. Vagy busszal Budapestről az Eurolines Dalmát Expresszével.

Szállások | Sibenik nevezetességei | Strandok | Éttermek | Üzletek | Kirándulási lehetőségek | Hozzászólások

Sibenik szállások

Szállások Sibenikben: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.

Sibenik szállások | Brodarica szállások | Srima szállások | Szállások Horvátország egyéb részein is

Sibenik nevezetességei:

Szent Jakab székesegyház / Katedrala sv. Jakova

Nem csak Sibenik, hanem egész Horvátország egyik legjelentősebb műemléke az UNESCO Világörökségi listáján szereplő reneszánsz székesegyház, a reneszánsz remekműve. A székesegyház szépsége, és kidolgozottsága mindenkit ámulatba ejt. Nem olyan nagy, mint több más európai katedrális, de szépséges. A Szent Jakab székesegyház tehát ugyan reneszánsz, de mikor 1402-ben elkezdték az építkezést (bár a tervek már 1298-ban megvoltak) még velencei gótikus stílusban kezdtek neki. Ma megfigyelhetők mindkét építészeti stílus elemei. Az építkezés több mint 100 évig tartott, a katedrálist hivatalosan 1555-ben szentelték fel. Sajnos a szerb csapatok támadási a Szent Jakab székesegyházat se kímélték. De miután a horvátok sikeresen megvédték a várost a szerb ostromtól, a székesegyházat is igen gyorsan helyreállították, ma már szinte nem is látszanak a sérülések.

Belépőjegy 2015-ben 15 Kuna. A templom előtt álló Dalmatinac-emlékmű Ivan Mestrovic, a legnagyobb és leghíresebb horvát szobrászművész műve.

Sibenik székesegyház

Sibenik székesegyház

Sibenik székesegyház képek: Ai@ce

Városháza

A katedrális terének, azaz Sibenik főterének, Horvátország egyik legszebb terének, a Trg Republike Hrvastskának a másik oldalán áll a rendkívül harmonikus, és szép reneszánsz városháza, Sibenik egyik szimbóluma, mely szinte minden Sibenikről szóló képeslapon szerepel. 1533-1546 között épült az olasz reneszánsz mester, Michele Sanmicheli tervei alapján. A II. világháború idején, 1943-ban nagyon súlyos sérülést szenvedett, de a háború után helyreállították az eredeti terveknek megfelelően. A főtér megtekintése után érdemes bejárni a város rendkívül szűk sikátorokkal rendelkező óvárosát.

Sibenik városháza

Sibenik, lodzsa

Sibenki, Lodzsa. Fotó: Sobrecroacia.com

Erődök, és várak

Sibenik több erőddel, és várral is rendelkezik, melyekről csodás kilátás nyílik a városra, és a tengerre. Ilyenek a 70 méter magasan lévő, 15. századi Szent Mihály erőd, a város legrégebbi erődje, a 115 méter magas dombon álló, 17. századi Szent János erőd, vagy a 17. századi Subicevac erőd. És a 17. századi Szent Miklós erőd, mely a többivel ellentétben nem magasan, hanem a tengeren áll, a Sibenik kikötőjével szemben elhelyezkedő Ljuljevac-szigeten. Sibenikből autóval elérhető. Az erődök, és a bástyákkal erősített városfalak jelentős szerepet játszottak abban, hogy a törökök háromszori kísérletre (1570, 1647, 1659) se tudták bevenni Sibeniket.

Sibenik erőd

Sibenik látkép erőddel

Akvárium

Sibenik legújabb nevezetessége akváriuma. Nem túl nagy. 200 m2-en 20 akváriumot tartalmaz, adriai és trópusi halakkal, és növényekkel, még cápa is van. Az óvárosban, 50 m-re a székesegyháztól, egy tradicionális dalmát kőházban, a Kralja Tomislava 15a cím alatt található. A Belépőjegy 2015-ben 37 Kuna, 5-13 éveseknek 27 Kuna, 4 éven aluliak számára ingyenes. Minden nap 11:00-18:00-ig tart nyitva.

Strandok

Sibenik városi strandja (Banj) kavicsos, szép rálátással Sibenik óvárosára. A strandon strandröplabda pálya, és bár is van. Nem olyan sós vizű strand, mint a nyílt tengeren találhatók, mivel ezen a részen a tengervíz a Krka-folyó vizével keveredik. A környéken lévő Jadrija, Rezaliste, és a Sibeniktől 11 km-re, északkeletre elhelyezkedő Solaris Beach Resort strandok is népszerűek.

A Solaris Beach Resort Sibenik környékének egyik legfelkapottabb helye. Ez tulajdonképpen egy hatalmas üdülőkomplexum, szállodákkal, kempinggel, medencékkel, wellness-centrummal, beach clubbokkal, minigolffal, éttermekkel, bárokkal, dalmát falumúzeummal (Dalmatian Ethno Village). Rengeteg sportolási lehetőség is adott: tenisz, strandröplabda, ping-pong, foci, kosárlabda, bowling, vízisportolási lehetőségek. Homokos strand is van itt: a partvonal középső részén elhelyezkedő Solaris Sand Beach. A Solaris Beach Resort területén van egy kis, gyerekek számára élvezetes, pár csúszdás aquapark is. A belépő az aquaparkba 2017-ben, főszezonban, 120 cm-es magasságon felül 110 Kuna, 90-110 cm-es magasság között 80 kuna, 90 cm-es testmagasság alatt ingyenes. Nyitva április közepétől október elejéig minden nap, időjárástól függően.

Solaris Beach Resort

Solaris Beach Resort. Kép: Michal Z./Flickr/Creative Commons

Sibenik éttermek - Válogatás

A Pelegrini Sibenik legjobb, és Horvátország egyik legjobb étterme. Az árak természetesen magasabbak az átlagnál (az étterem minőségéhez képest ugyanakkor egyáltalán nem vészesek), de aki biztosan nagyon jót akar enni egyszer horvátországi nyaralása folyamán, látogasson el ebbe az abszolút első osztályú, gourmet étterembe. A nem túl bő étlapon néhány tésztaétel, hús- és halétel, valamint desszertek találhatók meg. A Pelegrini atmoszférája, hangulata is lebilincselő, van a teraszon olyan rész, ahonnan a székesegyház és a tenger is látszik.

Jurja Dalmatinca 1 | Tésztatételek 99-135 kn, hús- és halételek 125-165 kn, desszertek 45-50 kn, kóstoló menü 400 kn | Hétfő-szerda zárva, csütörtök-szombat 12:00-0:00, vasárnap 12:00-18:00 | Értékelések: TA: 4,56/5, 503 értékelés alapján, FB: 4,7/5, 287 értékelés alapján

A Konoba Nostalgija már egy sokkal alacsonyabb árkategória, és egy egyszerűbb, tradicionális konoba. De itt is remek a konyha, kiváló az atmoszféra, és barátságos a kiszolgálás! Tradicionális, autentikus, egyszerű dalmát specialitások kóstolhatók a Konoba Nostalgijában. Az ár/érték arány kiemelkedően jó. A kis étterem rendkívül népszerű, nem biztos, hogy lesz hely, ugyanakkor ide nem lehetséges az asztalfoglalás. Mindenképp érdemes kipróbálni Sibenikben járva.

Ulica Biskupa Fosca 11 | Hús- és halételek 59-69 kn, desszert 25 kn | Nyitva minden nap 18:00-23:00 | Értékelések: TA: 4,53/5, 275 értékelés alapján

Egy másik ajánlott konoba a Konoba Gorica. Kifejezetten romantikus, hangulatos étterem, remek konyhával. A turistarésztől kissé kiesik, errefele már kevesebben vannak, így nyugodt a légkör. Egyszerű, friss, ízletes ételeket szolgálnak fel a tradicionális étteremben.

Ul. Frane Dismanića 2 | Hús- és halételek 95-130 kn, tésztaételek 65-80 kn, desszert 20 kn | Értékelések: TA: 4,20/5, 88 értékelés alapján

Pelegrini étterem, Sibenik

Pelegrini étterem

Üzletek, élelmiszerboltok, bevásárlási lehetőség

Sibenik üzletközpontja a City Life, az Ante Šupuka 10 alatt. Konzum élelmiszerbolt, valamint divatbutikok működnek benne.

A városon kívül vagy egy sokkal nagyobb bevásárlóközpont, a Dalmare, az Ul. Velimira Škorpika 23. címen. A 3 szintes üzletközpontban minden van, ami bárhol máshol is egy plázában: divatáruházak, cipőboltok, gyorséttermek, játékboltok, drogériák, és még mozi is. Itt van a legnagyobb Konzum Sibenik környékén. Nem a bevásárlóközpontban, hanem közvetlenül utána olcsó Lidl, és Plodine élelmiszerboltok működnek.

A Supernova nevű kis bevásárlóközpont szintén a városon kívül (Put Vida 6) helyezkedik el, Ebben egy Spar élelmiszerbolt, valamint néhány ruha- és cipőbolt, illetve egy műszaki áruház van.

A napi bevásárlást a horvát élelmiszerbolt-hálózat, a Konzum 12 a városban, és környékén lévő boltjában, vagy a másik horvát élelmiszerboltlánc a Plodine 3 üzletében, vagy Tommy üzletekben, vagy (talán a legolcsóbban) a Ul. bana Josipa Jelačića 19 címen lévő, kissé a városon kívül található másik Lidl-ben intézhetjük el. Illetve az első 3 bekezdésben említett üzletközpontokban, és közelükben lévő Lidl, Konzum és Spar áruházakban.

Sibenik hal- és ételpiacán, a Stankovacka ulica címen minden nap friss, jó minőségű hozzávalókat vásárolhatunk be, ha inkább magunk készítjük ételeinket, nem pedig a város és környéke éttermeit próbálnánk ki.

Kirándulási lehetőségek:

Krka Nemzeti Park

A varázslatos Krka Nemzeti Park 16 kilométerre található Sibeniktől, így az ide való ellátogatás mindenképp ajánlható. A nemzeti park a Krka folyó nagy részét, Skradintól Kninig tartó szakaszát foglalja magába. A Krka Nemzeti Parkban számos csodálatos szikla, vízesés, valamint különleges állat- és növényvilág található. 18 halfajából 10 endemikus, tehát a világon egyedül a Krka nemzeti parkban található meg (a búvárkodás csak engedéllyel lehetséges). 222 madár, és 18 denevérfaj is színesíti a park csodálatos állatvilágát.

Európa egyik leggazdagabb, legszebb, és legértékesebb természeti területéről van szó. A nemzeti park környéke műemlékek szempontjából is értékes. Római, és középkori épületek feltárásai találhatók itt, de az is bizonyított, hogy ezen a területen már az őskorban is éltek emberek. Legértékesebb műemléke pedig az egyik szigeten található kedves Ferences-kolostor. Igazán aktív kikapcsolódást kínál ez a hely: gyönyörködhetünk a vízesésekben, az állatokban, a növényekben, és a többi természeti szépségben, fürödhetünk a vízesések alatt, kipróbálhatjuk az "ókori jakuzzit", stb. Bővebben a nemzeti parkról itt: Krka Nemzeti Park

Krka Nemzeti Park

Kornati Nemzeti Park

Sibenik különleges adottságai közé tartozik, hogy egyszerre két csodálatos nemzeti parkot is meglátogathatunk, ha ott nyaralunk. A Kornati Nemzeti Park sincs túl messze: a tengeren kb. 27 km-re, nyugatra található Sibeniktől. A Kornati Nemzeti Park szintén gyönyörű, és ezért természetesen Horvátország legnépszerűbb nemzeti parkjai közé tartozik. A 320 négyzetkilométeres területén kb. 140 fehér, sziklás, lakatlan sziget található, mely szikláinak formái a bálnákra emlékeztetnek. A fehér sziklák bámulatos egységet alkotnak a zavarba ejtően kék tengerrel - a látvány mindenkit megbabonáz! A szigetek az Adria egyik legnagyobb szigetcsoportját alkotják, melyek közül a három legnagyobb: Kornat, Zut, és a Piskera. A természeti szépségek mellett az illír várak, vagy a római villaromok teszik még érdekesebbé a szigetcsoportot. A nemzeti park a búvárok paradicsoma, nevezetes csodálatos merülőhelyeiről is. A Kornati nemzeti parkhoz Sibenik, Biograd, Primosten, Trogir, Vodice, vagy Zadar kikötőjéből is eljuthatunk. És végül idézzük George Bernard Shaw szavait: "A teremtés utolsó napján Isten meg kívánta koronázni művét, így könnyekből, csillagokból és leheletből létrehozta a Kornati-szigeteket."

A Kornati Nemzeti Parkba számos cég szervez túrákat, A túrák 200-300 kuna (30-40 EUR) között mozognak, az ár a hajóutat, a nemzeti park belépőt, és általában ebédet, és italt is tartalmaz. A legtöbb esetben reggel 8-9 körül indulnak, és este 6-ig tartanak, de ez is túraszervezőtől függően változik. Saját hajóval is el lehet menni, ekkor a belépő ára a hajó méreteitől függ - itt megtekinthető.

Kornati Nemzeti Park

Kornati Nemzeti Park

Kornati Nemzeti Park

Kornati Nemzeti Park képek: branimir, Josef Grunig, photogeuhphies/Flickr/Creative Commons

Sibenik szállás

Kirándulások Dalmácia városaiba

A Sibeniktől 90 km-re, északnyugati irányban elhelyezkedő, autóval kb. 1 óra alatt elérhető Zadar, és a 47 km-re, 50 percre, délkeleti irányba lévő Trogir szép, hangulatos történelmi városok. Érdemes Sibenikben vagy a környékén nyaralva ellátogatni ezekre a helyekre.

Trogirtól még délebbre haladva Splitbe, Omisba is belátható időn belül el lehet érni. Itt nyaralva tehát számos csodálatos dalmáciai város is felkereshető, hosszabb-rövidebb autózással. A kirándulásokra autó nélkül, busszal is elmehetünk: a Sibenikből induló buszok menetrendje ITT megnézhető.

Hozzászólások

Booking.com

Hozzászólások, kérdések, válaszok

↓ ↓ Ugrás a legfrissebb hozzászólásokhoz / hozzászólás beküldéséhez ↓ ↓

Eddigi képek nagyon tetszettek, a nyáron ide is ellátogatunk Pag szigetéről, remélem személyesen még szebb lesz. üdv, Rózsa
#1 - Simonné Rózsa - 2008.04.20. - 16:16
Zadarból indultunk egy egész napos hajókirándulásra a Kornati-szigetekhez. Aki ott jár az ne hagyja ki, mert hihetetlen élményben lesz része. A hatalmas sziklatömbök egymás után néha úgy néznek ki, mintha emberi fejeket ábrázolna. Vagy csak a képzelet játszik velünk? A szigeten ahol kikötött a hajó volt egy tó, amiben elképesztő érzés volt megfürödni a magas sótartalma és a hőfoka miatt. Visszafelé felmehettünk a hatalmas sziklatömbökre és úgy körbenézni a tengeren nem minden napi látvány volt. Az embernek egyből G.B. SHAW szavai jutnak az eszébe.
#2 - Henriett - 2008.06.24. - 15:29
Ezek a hozza szolasok es ezek a kepek alapjan lehet hogyelmegyunk oda!!
#3 - Gyuszi - 2008.08.25. - 16:06
Nem szeretnék okoskodni, de sztem hiba csúszott a rendszerbe. Belgrádból is el lehet hajózni a Kornati szigetekre? Természetesen lehet, max a Dunán keresztül, a fekete tengeren át. Nem esetleg Biogradot akart í­rni az cikk í­rója??? A kettő azért nem ugyanaz! ;)
#4 - Béla - 2009.05.23. - 12:38
Köszi Béla, javí­tva :)
#5 - Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2009.06.02. - 00:27
Szia! Azt szeretném megkérdezni hogy kb. mennyibe kerül a hajóút. kösz: gyuresz
#6 - gyuresz - 2010.06.08. - 10:46
engem is érdekeln a hajóut mennyibekerül, és mit tartalmaz?
#7 - tybcsi - 2010.07.05. - 14:19
Mindenkinek csak ajánlani tudom az egész napos kirándulást a Kornati np-ba. Egyszerűen csodálatos a hajóút is, azok a szigetek mesések és ahogy változik a tenger szí­ne....egyszerűen látni kell!!!Zadar is gyönyörű város, tényleg mesés a naplemente az orgona aláfestésével:::))Hihetetlen hangulatos sétálni a kis utcák között...Istenem, most mennék vissza azonnal!
#8 - BABYSUZY - 2010.07.10. - 09:53
sziasztok, 1 hete jöttünk meg Vodicéből, onnan is indulnak hajókirándulások a Kornati szigetekhez. Mi nem mentünk, de megnéztem, ott 300 kuna/fő volt. Asszem ebben enni és innivaló is benne volt.
#9 - Orsi - 2010.07.27. - 08:25
remelem, hogy ilyen jo lessz Sibenikben, mi holnap indulunk , es nagyon varjuk mar, hogy mit fogunk ott latni.
#10 - gergely - 2010.07.27. - 22:53
mi 20.-a körül indulunk már lefoglaltuk a szállás helyünket is..
remélem tényleg ennyie jó lesz ahogy í­gy olvasgattam és nézegetema képekt.. a szallásunk a zrce starnd környékén lesz.. úgyhallom gyönyörű hely.. eddí­g már minden évben voltunk.. de ide először megyünk..
sok a megnézendő dolog:))
í­rjon a ki azon a strandrészen nyaralt.. hogy milyen körülményk vannak.
#11 - diussh - 2010.07.29. - 20:06
Mi is utazunk.06 21. Èn erkezunk .sibenik be.valami kids resort.tenyleg oj szep az a kornyek?
Mit erdeemes megnezni a vizesesen kivul.aminek a gyerekek is orulnek.varom valaszotokat.

#12 - bango gyula - 2014.06.14. - 20:00
Hát,nem egy pörgős oldal,de remélem tévedésből valaki idekattint és tud válaszolni.
Solaris Resort komplexum közelében van e Burger King(esetleg meki) és valami hiper-,szupermarket képződmény?
Köszi
#13 - tomttom - 2016.10.21. - 08:34
Szia!

A Solaris Beach Resort területén nincs ilyen, de több üzletközpont van Sibenikben, és azon kívül, az oldalon felsorolt helyeken. A legközelebb a Dalmare, ahol van egy nagy Konzum élelmiszerbolt, valamint McDonald's is.
Burger King nem sok van Horvátországban, az első 2015-ben nyílt meg Zágrábban.
#14 - Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2016.10.24. - 06:03
Köszönöm a választ Tibcsi.
#15 - tomttom - 2016.10.25. - 17:06
Vasárnap indulunk a Solaris Beach-re,ha hazajöttünk beszámolok.
#16 - tomttom - 2017.06.13. - 19:21
abetyárját...nincs nagy pörgés de ha már megígértem,leírom hátha valakit érdekel...
Röviden 8/10 összességében.
Bővebben:Szállás Hotel Reno három csillaggal,tiszta rendezett szobák,minibárral tévével,napi takarítással,egyszóval klassz de kicsit szocreál épület,ezért voltam le fél pontot.Ami szenzációs az a svédasztal!
A reggeli is ütős,például már nemcsak sima rántotta van hanem csak fehérjéből készült is,ez nekem új volt.A vacsora fullos szinte minden előtted készül,külön olasz sarok főzi a tésztákat és keveri be a szószokkal,minimum 6 féle hús a húsos tárolókban,mindennap frissen sül a pizza kb.4 féle folyamatosan sültkrumpli és rántott csirkamell alap(főleg a gyerekek kedvéért) és ami hab a tortán számomra a fekete kagyló,amit a hozzáértő szakács adagolt folyamatosan...szóval europa sok városában kaptam már színvonalas svédasztalt de ez mindent felülmúlt!
A szálloda-komplexum területén mindent megvehetsz,5 szálloda 2 szupermarket sok kajálda és fagyizó,aqua-park, camping....tényleg minden de kb.duplája a városban alkalmazott áraknak,ezért vontam le még fél pontot.
Ami legjobban bosszantott az hogy kb.4-5 km a bevásárlóközpont 15 perc sétával megoldható lenne HA lenne járda,sétaút...bármi.De nincs.Autoval kimehetsz vásárolni de az egyszeri nyaraló,akit odavittek az nem talál utat a sétához mégcsak járdaszerű képződmény sincs.Ezért vontam le 1 pontot.Ezenkívül más kivetni valót nem nagyon találtam,1 hétig mindenféle szórakozási lehetőséget ki lehet próbálni,kedves a személyzet,nekem kellemes csalódás volt,ajánlom mindenkinek.
Esetleges kérdésekre próbálok válaszolni,bár a pörgésre való tekintettel szerintem sokat nem kell majd gépelnem :-)
#17 - tomttom - 2017.06.24. - 15:42
Kedves Tomttom!
Lenne pár kèrdèsem:
*A Solaris beach- re ha nem ott laksz ingyen bemehetsz?
* mennyièrt lehet napágyat bèrelni?
*mennyire volt nagy nyüzsi?

Köszönöm a választ: Adrienn
#18 - Adrienn - 2017.07.22. - 16:19
Kedves Adrienn!
Gyalogosan be tudsz menni minden bejáratnál a sorompó mellett,nagy a forgalom ki-be és senkit se kérdeznek hogy hova sétál.Természetesen ingyenesen,kis sétával könnyen elérhető a többféle part,ahol 50 kunáért tudsz napágyat bérelni,de ingyenesen tudsz a fürdőlepedődön feküdni,ha nem akarsz 50 kunát költeni napágyra.
Junius végén voltunk,még az előszezonban,nem volt nagy nyüzsi,erős félháznak mondanám a Solaris Beach-et.De mivel hatalmas területen van,szerintem főszezonban sem"értek egymás szájába" :-)
#19 - tomttom - 2017.07.24. - 17:26
Sziasztok! Esetleg tud valaki infòt arròl mennyibe kerül a sátorhely a Solarisban? üdv.
#20 - zsazsa - 2017.07.30. - 15:51
Szia!

Velük érdemes kapcsolatba lépni, illetve lekérhető az ár a dátumaidra, ha van még hely:
http://en.campingsolaris.com/
#21 - Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.07.30. - 16:27

Név
E-mail (nem jelenik meg)
Hozzászólás