Zadar térkép

Zadar interaktív térképe, és műholdképe

Naplemente Zadarban

Booking.com

Ezzel a Zadar interaktív térképpel, és műholdképpel egész Zára bejárható "virtuálisan". A térképen bejelölésre kerültek Zadar látnivalói, nevezetességei. A térkép, és a műholdkép is városszinttől utcaszintig nagyítható.

A térkép bal felső sarkában lévő, jobbra mutató nyilat, és mellette egy négyzetet ábrázoló gombra kattintva előjön, hogy a térképen milyen nevezetességek kerültek feltüntetésre, és az adott nevezetességre kattintva a térkép odaugrik. A megnyílt lista nem mutatja még meg az összes a térképen feltüntetett nevezetességet, az ..."x további" linkre kell kattintani. A megnyílt nevezetesség lista ugyanoda, a bal felső sarokba kattintva bezárható, így nem takarja el a térkép bal szélét.

A Zadar térkép használata:

Miután rávittük a kurzort Zadar térképére, a megjelenő, kézt formázó ábra segítségével balra, jobbra, fel, és le mozoghatunk.

Zoomolás, nagyítás, kicsinyítés a Zára térképen

Utcaszintig zoomolhatunk a térképen, és a műholdképen is. A bal alsó sarokban található + gomb megnyomásával a térkép nagyobb, és részletesebb lesz, városszintről utcaszintre zoomolhatunk, míg a - gomb használata esetén a Zadar térkép kevésbé részletes, de nagyobb területet átfogó lesz. Ország- vagy tartományszintre is lehet kicsinyíteni. A pontos közelítést segíti az, hogy ha kétszer kattintunk a térképen - így az adott terület középpontnak lesz kijelölve.

Zadar nevezetességei a térképen

A Zadar látnivalók rovatokban bemutatott nevezetességek fel vannak tüntetve a térképen, kék, tűt formázó ábrákkal. Csak kattintsunk rájuk, és meglátjuk, hogy az adott szimbólum mit jelöl.

Műholdfelvétel Zadarről

Ha a térkép helyett Zadar műholdfelvételét szeretnénk nézegetni, kattintsunk a bal felső sarokban lévő jobbra mutató nyilat és négyzetet ábrázoló gombra, majd a megnyíló ablakban a bal alsó sarokban elhelyezett képes gombra., a térképhez való visszalépéshez pedig ugyanide.