Keresés a legjobb hotelárak iránt


A legnépszerűbb városok szállásai

AmszterdamAmszterdamBarcelonaBarcelonaBerlinBerlinBécsBécsBudapestBudapestBrüsszelBrüsszelHajdúszoboszlóHajdúszoboszlóLondonLondonMadridMadridPárizs PárizsPrága PrágaRóma RómaSiófok Siófok

A szálláskereső használata

Jobb oldalon választhatunk országot, ahol hotelt szeretnék foglalni. Ekkor a Hotels Combined weboldalára jutunk, ahol tovább pontosíthatjuk a keresést - megadhatjuk a pontos várost, ahol szállodát keresünk. A fenti keresőt használva egyből kereshetünk hotelt: válasszuk ki a szállodába érkezés és a hotel elhagyásának dátumát. Válasszuk ki a pontos várost (néhány karakter beírása után már tippeket kapunk, mit szeretnénk beírni). Ezután legyünk türelemmel: hamarosan 600.000 szálloda közül, a web legnagyobb hoteladatbázisából választhatjuk ki az igényeinknek és pénztárcánknak megfelelő hotelt.

Utazás nyaralás info útikalauzok

Ha még nem tudja, hol szeretne megszállni, és hova utazni, tekintse meg az utazás nyaralás info folyamatosan bővülő útikalauzait, válasszon a jobb oldali, alsó menüből. Az utazás nyaralás info a világ számos országának, városának, szigetének, és nyaralóhelyének részletes, fényképes bemutatását nyújtja. A helyek látnivalói, nevezetességei a könnyebb megtalálhatóság érdekében interaktív térképeken is be vannak jelölve, ill. eljutási, belépőjegy, és nyitva tartás információk is olvashatók. Az utazási felkészülést hasznos utazási tippek, és tanácsok is segítik.