London - Kezdőlap

Utazás nyaralás info » London » Kezdőlap

London utazás nyaralás info, látnivalók, szállás

London látnivalók

Londoni tömegközlekedés

LondonA London utazás nyaralás info oldalon részletes utazási információkat tudhatók meg Londonról, a világ egyik legjelentősebb, számos látnivalóval rendelkező, akár hetekre elég kikapcsolódási lehetőséget kínáló városáról. Megismerhetők London városának látnivalóit, nevezetességei, az Útikalauz, látnivalók I-VI. menüpontokban London 40, és London környékének 8 legjobb kiemelt, legizgalmasabb, legértékesebb, legszebb látnivalója kerül részletesen, fényképekkel illusztrálva bemutatásra, hasznos tippekkel, belépőjegy-, nyitva tartás, és eljutási információkkal, amik ráadásul a könnyebb megtalálhatóság érdekében London interaktív térképén is fel vannak tüntetve. Londoni szállás információkat is találhatók az oldalon - bár Londonban rendkívül drága a szállás, de segítséget nyújtunk elérhető árú szállodák, vagy magánszálláshelyek fellelésében. Hasznos információk olvashatók továbbá London közlekedéséről, a tömegközlekedési jegyekről, a legjobb kedvezményekről, az ottani időjárásáról, a londoni repülőterekről való bejutásról, fontos londoni telefonszámokról, stb. Az oldalakon található információk rendszeresen frissítésre, aktualizálásra, bővítésre kerülnek, jelenleg is a 2016-os infók olvashatók. A látogatók hozzászólásaira, kérdéseire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

London térkép

Londoni szállás

London EyeAkik esetleg autóval szeretnék megtenni a hosszú, Londonig vezető útat, azoknak érdemes az oldal remek autós útvonaltervezőjét használniuk, amellyel Magyarországról Angliába történő, és angliai utazás is tervezhető. A vastag pénztárcájú turisták, vagy csupán az érdeklődők pedig végigjárhatják a leghíresebb londoni üzleteket, és a város pezsgő piacait. Bár London rendkívül sok látnivalót tartogat, a város környékén is számtalan érdekesség fedezhető fel: ezek közül néhányról a London környéke szekcióban lehet olvasni, pontos eljutási információkkal kiegészítve. Vélemények Londonról - itt olyan utazók véleményei olvashatók London nevezetességeiről, gasztronómiájáról, a londoni életről, hangulatról, és emberekről, akik már jártak, esetleg éltek Londonban. Ha gondolja, itt Ön is megoszthatja velünk élményeit.

Vásárlás Londonban

Vélemények Londonról

London szállás

Szállások Londonban: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a London info aloldalain

Szia!

Attól függ, hogy pontosan mikor hajnalban, az első metrók miatt fontos. Illetve, hogy inkább busz, vagy vonat, fontosabb-e hogy olcsó, vagy hogy gyorsabb legyen.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2018.04.22 - 01:34 - Utazási tanácsok, közlekedés
Szia!

Akár 2-3 órát is el lehet tölteni a Madame Tussaudsba. Aznap ha 16:00-ra mentek a Harry Potter museumba, nehezen fér bele szerintem még a London Eye is, esetleg ha sorban állás nélküli jegyet vesztek oda, ill. eleve időben jól álltok (London Eye-tól csak a Watford Junctionig, ahonnan indul a busz a Warner Bros stúdióba, is 1 óra az út).
Nektek kell kikalkulálni, hogy megéri-e a London Explorer Pass 59/89/109 Fontos ára, attól függ, miket néznétek meg, illetve, hogy megéri-e, hogy sorban kell állni. A másik lehetőség a 2for1 lehet.
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2018.04.22 - 01:20 - Útikalauz, látnivalók I.
Szia!
Mi júliusban megyünk Londonba, szervezett utazással 3 felnőtt és 1 15 éves. július 16-án 17.00 belépéssel a Potterbe megyünk. A kérdésem az lenne, hogy ha 10 órára veszünk jegyeket a Toussaudra, akkor kb. mennyi időt kell rászánni a megnézésére? Ezen a napon beleférhet esetleg a London Eye is? A london expolerpass oldalon találtam olyan lehetőséget amit szerintem a legjobban ki tudnánk használni. https://www.londonexplorerpass.com/london-attractions/coca-cola-london-eye.html Esetleg van ettől kedvezőbb kártya? Segítségedet előre is köszönöm
kirikatica - 2018.04.20 - 07:12 - Útikalauz, látnivalók I.
Szia Tibcsi!
Segíts kérlek, már nincs időm \"bogarászni\" :-)
Kicsi fiam holnap (2018.04.20.) reggel 6.25-kor száll fel Stansted-ről. Kings Cross-nál lakik.
A hajnali órákban hogyan juthat ki időben a reptérre? Mi a leghatékonyabb útvonal???
Előre is köszönöm.
Szép napot!
Timi
Timi - 2018.04.19 - 14:32 - Utazási tanácsok, közlekedés
Kedves lacci!

Nem az appra gondoltam, a Magyarországon letöltött magyar fuvarokat fog mutatni biztos, hanem a weboldalra:
https://www.blablacar.co.uk/ride-sharing/london/
Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2018.04.18 - 15:09 - Utazási tanácsok, közlekedés