London - Térkép, a város látnivalóival

Utazás nyaralás info » London » London térkép

Műholdkép és interaktív térkép Londonról

London

Az alábbi London térképen / műholdképen feltüntetésre kerültek a London látnivalók I. - VI. menüpontokban bemutatott londoni nevezetességek. A térkép, és a műholdkép is városszinttől utcaszintig nagyítható. A térkép bal felső sarkában lévő, jobbra mutató nyilat, és mellette egy négyzetet ábrázoló gombra kattintva előjön, hogy a térképen milyen nevezetességek kerültek feltüntetésre, és az adott nevezetességre kattintva a térkép odaugrik. A megnyílt lista nem mutatja még meg az összes a térképen feltüntetett nevezetességet, az ..."x további" linkre kell kattintani. A megnyílt nevezetesség lista ugyanoda, a bal felső sarokba kattintva bezárható, így nem takarja el a térkép bal szélét.

A térképen a következő látnivalók, érdekességek kerültek bejelölésre: Tower of London, Westminster Bridge, Lambeth Bridge, Tower Bridge, Big Ben, Buckingham Palace, British Museum, London Eye, Tate Modern, Westminster Abbey, Trafalgar Square, St Paul's Cathedral, Piccadilly Circus, Hyde Park, Bomber Command Memorial, Covent Garden, Madame Tussauds, National Gallery, Tate Britain, The Monument, Sky Garden, Canary Wharf, BBC Broadcasting House, London Aquarium, London Zoo, Natural History Museum, Science Museum, London Dungeon, Marble Arch, The Shard, Kensington Palace, National Portrait Gallery, The Courtauld Gallery, Victoria and Albert Museum, Churchill War Rooms, Royal Air Force Museum, Up at The O2, Emirates Air Line, The Wallace Collection, Imperial War Museum, HMS Belfast, Shakespeare's Globe, Millennium Bridge, St James's Park, Royal Opera House, Downing St, Soho Square, Harrods, Liberty, Fortnum & Mason, Waterstone's Piccadilly, Borough Market, Victoria buszpályaudvar, Victoria vasútállomás, Cutty Sark, The Gipsy Moth, National Maritime Museum.

A London térkép használata:

Csak vigyük rá a kurzort a térképre, és a megjelenő kéz ábra segítségével balra, jobbra, fel, és le mozoghatunk a London térképen.

Zoomolás, nagyítás, kicsinyítés a London térképen

Utcaszintig zoomolhatunk a térképen, és a műholdképen is. A bal alsó sarokban található + gomb megnyomásával a térkép nagyobb, és részletesebb lesz, városszintről utcaszintre zoomolhatunk, míg a - gomb használata esetén a London térkép kevésbé részletes, de nagyobb területet átfogó lesz, kicsínyithetünk ország- vagy tartományszintre. Ha kétszer kattintunk a térképen, akkor az adott területet kijelöljük középpontnak. Ez segíti a pontos közelítést.

London látnivalók a térképen

A London útikalauz, látnivalók rovatban bemutatott nevezetességek fel vannak tüntetve a térképen, kék, tűt formázó ábrákkal. Csak kattintsunk a bal oldalon lévő linkekre, és a program rögtön az adott nevezetességre fog ugrani.

Műholdfelvétel Londonról

Ha a térkép helyett London műholdfelvételét szeretnénk nézegetni, kattintsunk a bal felső sarokban lévő jobbra mutató nyilat és négyzetet ábrázoló gombra, majd a megnyíló ablakban a bal alsó sarokban elhelyezett képes gombra., térképre való visszaváltáshoz pedig ismét ide.