Olasz Adria térkép

Utazás nyaralás info » Olaszország » Térképek » Olasz Adria térkép

Az Olasz Adria térképe, nevezetességek, nyaralóhelyek feltüntetésével.

Olasz Adria térkép

Az alábbi, az Olasz Adria északi, és középső részének (Friuli-Venezia Giulia, Veneto, és Emilia-Romagna tartományok) térképén a következő, az Olaszország utazás nyaralás info oldal oldalain részletesen bemutatott nyaralóhelyek, nevezetességek, vidámparkok kerültek a kék tűkkel kiemelésre (néhány csak zoomolás után látszik):

Aquafan (Riccione), Aqualandia (Jesolo), Bibione, Burano, Caorle, Cattolica, Cesenatico, Chioggoia, Fiabilandia (Rimini), Grado, Gulliverlandia (Lignano), Italia in Miniatura (Rimini), Lido di Jesolo, Lido di Venezia, Lignano, Mirabilandia (Ravenna), Murano, Parco Le Navi (Cattolica), Ponte di Tiberio (Tiberius-híd, Rimini), Oltremare (Riccione), Parco Aquasplash (Lignano), Parco Zoo Punta Verde (Lignano), Riccione, Rimini, San Marino, Sottomarina, Strabilia LunaPark (Lignano), Templo Malatestiano (Rimini), Velence.

A térkép bal felső sarkában lévő, jobbra mutató nyilat, és mellette egy négyzetet ábrázoló gombra kattintva előjön, hogy a térképen milyen nevezetességek kerültek feltüntetésre, és az adott nevezetességre kattintva a térkép odaugrik. A megnyílt lista nem mutatja még meg az összes a térképen feltüntetett nevezetességet, az ..."x további" linkre kell kattintani. A megnyílt nevezetesség lista ugyanoda, a bal felső sarokba kattintva bezárható, így nem takarja el a térkép bal szélét.A z Olasz Adria térkép használata

Az egérmutatót a térképre helyezve egy kéz szimbólum jelenik meg, mellyel észak-dél-nyugat-kelet irányba mozoghatunk.

Zoomolás, nagyítás, kicsinyítés az olasz Adria térképen

Utcaszintig zoomolhatunk a térképen, és a műholdképen is. A bal alsó sarokban található + gomb megnyomásával a térkép nagyobb, és részletesebb lesz, így akár utcaszintre zoomolhatunk, míg a - gomb használata esetén a térkép kevésbé részletes, de nagyobb területet átfogó lesz - kicsinyíthetünk ország- vagy tartományszintre. Ha kétszer kattintunk a térképen, akkor az adott területet kijelöljük középpontnak. Ez segíti a pontos közelítést.

Nevezetességek, érdekes helyek, vidámparkok, települések az olasz adrián

Az Olaszország utazás nyaralás infon bemutatott üdülőhelyek, nevezetességek, érdekességek megtalálhatók a térképen: a térképen lévő kék tűkre kattintva kerül megmutatásra, hogy a térkép adott pontján mi van.

Térkép, műholdfelvétel, domborzat..

Alapértelmezés szerint a térkép térkép módban látható. Ha ezen változtatni szeretnénk, tehát műholdképre váltani, kattintsunk a bal felső sarokban lévő jobbra mutató nyilat és négyzetet ábrázoló gombra, majd a megnyíló ablakban a bal alsó sarokban elhelyezett képes gombra.majd térképre való visszaváltáshoz ugyanide.