Olaszország - Szállások

Hotel, szálloda, apartman Olaszországban

Hotel Olaszországban

Olaszországi szállások

Szállások Olaszországban: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.

HotelsCombined - Olcsó szállások egész Olaszországban | Bibionei szállások | Caorle szállások | Szállások Capri szigetén | Firenzei szállások | Szállások Gradoban | Lido di Jesolo-i szállások | Lignano szállások | Riccionei szállások | Szálások Riminiben | Vieste szállások | Szállások Verona | Velence szállások |

Szállások további olaszországi helyeken..

Bármilyen kérdés esetén érdemes elolvasni a gyakran ismételt kérdések internetes szállásfoglalásnál részt, és ha ott nincs válasz, bátran írjon az utazas-nyaralas.info e-mail címére, vagy ide, az oldal aljára, a hozzászólásokhoz.

Hozzászólások

Hozzászólások, kérdések, válaszok

↓ ↓ Ugrás a legfrissebb hozzászólásokhoz / hozzászólás beküldéséhez ↓ ↓

Szervusz!

AZ lenne a kérdésem, hogy Nápolyban a Nápolyi főpályaudvar (Stazione Centrale) közelében mennyire "jó" megszállni szállodákban? értem alatta a városközpontba jutás időtartamát, veszélye/nem veszélyes környék, boltok, éttermek terén?
Köszönöm!
#1 - Brigi - 2013.05.26. - 13:27
Szia!

Egyik városban sem jó a pályaudvarok környéke, hajléktalanok, csúnya környék, ez Nápolyban is így van. A nevezetességekhez viszont közel van.
#2 - Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2013.05.27. - 21:55
Szia.érdeklődnék hogy a Bolognai reptérről hogyan jutok el Maranelloba a Viale Terra Delle Rosse 12,Maranello Village -ba
#3 - Miusza 76 - 2017.12.18. - 04:50
Szia!

1. lehetőség:

A reptérről be kell menni Bologna Centrale állomásig busszal:

Bologna vasútállomástól el kell menni Vignoláig busszal:
http://www.tper.it/sites/tper.it/files/ORARI/BO-INV-2017-18/tper_Bo671.pdf
Ott átszállni a 640-es buszra, ami Vignola és Maranello között közlekedik: http://setaweb.it/linee_mo/Linee_dal_15_Settembre_2016/640.pdf

Másik lehetőség:

A reptérről Modenába menni:
https://goo.gl/nD9LPn
Modenából maranellóba pedig busszal:
http://www.maranello.it/wp-content/uploads/2015/04/linea_800.pdf
vagy
http://www.maranello.it/wp-content/uploads/2015/04/linea_820.pdf

A szállás a 820-as és a 640-es busz "Pozza" nevű megálójától van 10 perces gyaloglásra:
https://goo.gl/maps/hVvE7MojxhK2

Tehát bármelyik módszert választasz, ott leszállhatsz. Ha meg mégis a Maranellói autóbuszállomáson kötsz ki, onnan elmehetsz a Pozza megállóig.
#4 - Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2017.12.20. - 01:02
Szia! A napokban foglalunk szállást Nápolyba, de bizonytalan vagyok, mert nem találok arra vonatkozóan infót, hogy milyen a közlekedés Nápoly és környékén. A dilemma, hogy Nápolyban szálljunk meg, vagy érdemes szebb környéken tőle 20-30 km-re a Vezúv, vagy Pompei körül és onnan tudnánk bemenni Nápolyba. Milyen a közlekedés és mennyire drága? Tudsz ebben segíteni?
#5 - Schätz Andrea - 2018.01.26. - 10:06
Szia!

A Nápoly oldalon részletesen láthatod, hogy Vezúvhoz, Pompejihez, vagy az Amalfi-partra, stb. hogy tudsz eljutni, mennyiért, és egyéb közlekedési információk is olvashatók:
https://utazas-nyaralas.info/olaszorszag/napoly.html
#6 - Tibcsi (utazas-nyaralas.info) - 2018.01.26. - 10:25

Név
E-mail (nem jelenik meg)
Hozzászólás