Prágai diszkók, klubok

Utazás nyaralás info » Prága » Éjszakai élet

Prágai diszkók, klubok, bárok, szórakozóhelyek

Prága, Roxy Club

Karlovy Lazne

Prága egyik legjobb, legdivatosabb, legnépszerűbb, és magasan leghíresebb klubja 1 belépőjegy kifizetése után 5 diszkót kínál: az 5 szintes klub különböző emeletein más, és más zene szól, a 60-as, 70-es, 80-as évek slágereitől a dance-en, popon, rockon, és rnb-n át, a trance-ig, és house-ig. A szórakozóhelynek egy 14. századi épület ad helyet, melynek alsó szintje még régebbi: egy római fürdő volt. A klubot Közép-Európa legnagyobb klubjaként hirdetik. A Karlovy Lazne mindig tele van helyiekkel, és turistákkal, így sokszor kellemetlenül nagy tömegre kell felkészülni, arra, hogy mozdulni sem lehet az emberektől.

Eljutás: Az óvárosban, a Károly-híd közelében található. Metró: A-vonal: Staromestska állomás. Cím: Smetanovo nábřeží 198/1, 110 00.

Belépőjegy (2014): 180 Czk. A klub melletti passzázsnál található infópontnál kedvezményes belépésre jogosító voucherek kaphatók.

Nyitva tartás: Néhány kivétellel, minden nap nyitva tart, ám vasárnap, és hétfőn csak két szinttel üzemel.

Karlovy Lazne

Karlovy Lazne kép: Jennifer Smith

Klub Lávka

A turisták, és helyiek körében igen népszerű klub remek helyen van: a Károly-hídnál, a nyaranta nyitva tartó terasza csodás kilátás nyújt a prágai várra. Így nyáron akár csak egy koktélra is megéri beülni, bármely napszakban, ugyanis a szórakozóhely éjjel-nappal, a hét minden napján nyitva tart. A 60-as évektől napjainkig minden fajta zenét forgatnak itt.

Eljutás: Metró: A-vonal: Starometska állomás. Cím: Novotného lávka 201/1, 110 00.

Nyitva tartás: Minden nap.

Klub Lávka, Prága

Klub Lávka kép: PDXdj

Lucerna Music Bar

A Lucerna a rockzenét, és tágabb értelemben az élő zenét kedvelők paradicsoma. Hétköznap cseh rock, és jazz zenekarok játszanak itt. Péntek, és szombat esténként népszerű videódiszkót tartanak, ahol a 80-as, 90-es évek nemzetközi pop, és rockzenéi (ABBA, Alphaville, Boney M, Bee Gees, Madonna, Phil Collins, Red Hot Chilli Peppers, Robbie Williams, Roxette, Queen, U2, stb.) szólnak. A Lucernában főleg helyi huszonévesekkel lehet találkozni, az italárak elfogadhatóak. Prága egyik legnagyobb, és legnépszerűbb klubja.

Eljutás: A, B metróvonal: Mustek állomás. Cím: Vodičkova 704/36, 110 00.

Nyitva tartás: Péntek, szombat: 20:00-03:30. Koncerteken: 21:30-03:30.

Lucerna

Roxy Club

Az Óvárosi térhez közel található klubban híres dj-k "lépnek fel". Prága többi klubjaihoz képest "hardcore-abb" a zene, itt inkább kemény Dnb, trance, és techno szól, valamint koncertek is vannak. Tánctere hatalmas, bár mivel egy színházból lett átalakítva, belső kialakítása inkább egy raktár, mint egy modern szórakozóhely benyomását kelti. Az italárak itt kicsit drágábbak, mint más szórakozóhelyeken.

Eljutás: Metró: B vonal: Namesti Republiky állomás. Cím: Dlouhá 33, 110 00.

Belépőjegy: 50-250 Czk.

Nyitva tartás: Rendszertelenül (pénteken, szombaton mindig), 19:00-tól.

Roxy Club, Prága

Roxy Club fotó: THEfunkyman

Radost FX

A Radost FX-ben főleg napjaink modern zenéi: house, techno, rnb, és hip hop szól. A 15 éves klub Prága legrégebbi diszkója. Többször is a világ legjobb szórakozóhelyei közé választották. Főleg helyiek járnak ide, és a tömeg se olyan nagy, mint néhány más prágai klubban. Igényes belső kialakításának köszönhetően atmoszférája lenyűgöző. A klubon kívül egy étterem, és egy koktélbár is a része. Megemlítendő, hogy a klub a melegek körében is népszerűnek számít.

Eljutás: Metró: C vonal: I. P. Pavlova állomás. Cím: Bělehradská 234/120, 120 00.

Nyitva tartás: Zárva: Vasárnap, és hétfőn (sokszor kedden, és szerdán is).

Radost FX

Radost FX kép: inthesitymad

Yes! Club

A Radost Fx-hez nagyon közel található klub a Radost FX-el ellentétben Prága egyik legújabb klubja, mely igen hamar nagy népszerűségre tett szert. Minden nap nyitva tart reggel 6-ig, neves cseh és külföldi DJ-ket szoktak idehívni.

Eljutás: Metró: A vonal: Muzeum, vagy C vonal: I.P. Pavlova állomás. Cím: Škrétova 386/1,

Nyitva tartás: Minden nap nyitva tart.

Yes Club

Solidni Nejistota / Solid Uncertainty

Solid Uncertainty egy igényes kialakítású, barátságos, laza hely, a 25-30 éves korosztálynak. Főleg csehek járnak ide, de néhány turistával is lehet találkozni. A tánctér kicsi, az étel- ,és italárak megfizethetők, sokak szerint itt készítik Prága legjobb leveseit. A szórakozóhelyen a 80-as, 90-es, 2000-es évek tánczenéi szólnak, de nem olyan hangosan, hogy ne lehessen beszélgetni is. Sokszor élő koncerteket is tartanak. A klub bezárt!

Eljutás: Cím: Pstrosova 21. Metró: B vonal: Karlovo Namesti állomás.

Belépőjegy: Ingyenes belépés!

Nyitva tartás: Minden nap, 18:00-tól.

Solid Uncertainty, Prága

Hozzászólások, kérdések, válaszok

↓ ↓ Ugrás a legfrissebb hozzászólásokhoz / hozzászólás beküldéséhez ↓ ↓

Név
E-mail (nem jelenik meg)
Hozzászólás