Róma utazás nyaralás info

Utazás nyaralás info » Róma » Kezdőlap

Róma útikalauz, szállás, térkép, látnivalók

Róma látnivalók

Római tömegközlekedés

RómaAz utazás nyaralás info Róma oldalán részletes információkat tudhatnak meg az Olaszország fővárosába, Rómába turisztikai, vagy egyéb céllal készülő utazók, illetve az "örök város" iránt érdeklődök. A több ezer év alatt számos csodálatos templommal, szoborral, műkinccsel, épülettel, palotával, kerttel, szökőkúttal, és piazzával gazdagodott csoda látnivalói, és nevezetességei részletes, fényképes bemutatásra kerülnek, az egyes látványosságoknál eljutási, és rendszeresen aktualizált belépőjegy, és nyitva tartási információk is olvashatók. A különböző római látnivalókhoz való eljutást Róma térképe is segíti. Az interaktív térképen Róma legfontosabb nevezetességei kerültek feltüntetésre. A római látnivalók legoptimálisabb bejárását, és még számos hasznos tippet a Róma útiterv menüpontban lehet olvasni.

Róma térkép

Római szállás

Róma, Trevi-kútA Rómába készülőknek hasznos lehet az útikalauz, közlekedés szekció, ahol információk olvashatók a római közlekedéssel, időjárással, ill. különböző kedvezményekkel kapcsolatban, valamint megtalálható Róma metró- és közlekedési térképe is. Az autóval útnak indulókat az autós útvonaltervező segítheti. Olcsó római szálloda, apartman, vagy egyéb szállás találásában pedig a Róma szállás aloldal lehet segítségre. Akik Rómában vásárolni is szeretnének, a város népszerű üzletei, bevásárlónegyedei, piacai iránt érdeklődnek, azok a Vásárlás Rómában oldalon találnak válogatást, míg akik a római gasztronómia, és remek, vagy netán olcsó római éttermek iránt, azok a Róma éttermek rovatban olvashatnak erről. Akiket Rómán kívül Olaszország egyéb városai, nevezetességei, ill. nyaralóhelyei és érdekelnek, azoknak érdemes megtekinteni külön Olaszország oldalunkat is.

Római éttermek, kávézók

Római vásárlás

Róma szállás

Szállások Rómában: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Róma info aloldalain

Zsolti!
Nem. Csak a Vatikáni múzeumokba van belépő, illetve a kupolába kell külön belépőjegyet váltani. (árak fent)
Vatikánba nincs belépő, nincs kapu.... stb.
A Szt.Péter téren kell sorba állni a biztonsági ellenőrzés miatt, így lehet a bazilikába bejutni. Az ingyenes!

Hajni - 2018.02.18 - 21:02 - Róma látnivalói, nevezetességei I.
Kedves Hajni.

Azt szeretném kérdezni, hogy az oldalon szereplő Vatikán múzeumok belépő azonos a Vatikán városában szóló belépővel? Vagy azt külön a 17 EUR-n felül kell megvenni. Mi április 5-8 így utazunk Rómában, ha küldenél utitervet nagyon hálás lennék. Köszönöm. Zsolti. ????
Zsolti - 2018.02.18 - 16:07 - Róma látnivalói, nevezetességei I.
Kedves Hajni!
Jövő hét végén megyünk Rómába.
Szeretnék kérni egy 2 napos útitervet.
Előre is köszönöm!
Márk - 2018.02.18 - 14:43 - Róma látnivalói, nevezetességei I.
Kedves Hajni!
Marcius 7-10ig megyunk Romaba, tudnal kuldeni egy 3-4 napos utitervet kerlek?
Belvarosban van a szallas, minden konnyen megkozelitheto.
Email: grabitsandras@gmail.com
Koszonom!
Andras - 2018.02.17 - 22:12 - Róma látnivalói, nevezetességei I.
Zoltán!
Szinte minden csoda az utcán hever, illetve szabadtéren.
Esős napra pl. Vatikáni múzeumok + bazilika tehető, Capitoliumi múzeumok.
Eső elől az éppen ott lévő templomba menekülök be..
Bízzunk benne, hogy nem egyfolytában fog esni.
Időjárást az ilmeteo.it oldalán szoktam nézni, megbízható.

Jó utat!
Hajni - 2018.02.17 - 17:49 - Róma látnivalói, nevezetességei II.