Róma utazás nyaralás info

Utazás nyaralás info » Róma » Kezdőlap

Róma útikalauz, szállás, térkép, látnivalók

Róma látnivalók

Római tömegközlekedés

RómaAz utazás nyaralás info Róma oldalán részletes információkat tudhatnak meg az Olaszország fővárosába, Rómába turisztikai, vagy egyéb céllal készülő utazók, illetve az "örök város" iránt érdeklődök. A több ezer év alatt számos csodálatos templommal, szoborral, műkinccsel, épülettel, palotával, kerttel, szökőkúttal, és piazzával gazdagodott csoda látnivalói, és nevezetességei részletes, fényképes bemutatásra kerülnek, az egyes látványosságoknál eljutási, és rendszeresen aktualizált belépőjegy, és nyitva tartási információk is olvashatók. A különböző római látnivalókhoz való eljutást Róma térképe is segíti. Az interaktív térképen Róma legfontosabb nevezetességei kerültek feltüntetésre. A római látnivalók legoptimálisabb bejárását, és még számos hasznos tippet a Róma útiterv menüpontban lehet olvasni.

Róma térkép

Római szállás

Róma, Trevi-kútA Rómába készülőknek hasznos lehet az útikalauz, közlekedés szekció, ahol információk olvashatók a római közlekedéssel, időjárással, ill. különböző kedvezményekkel kapcsolatban, valamint megtalálható Róma metró- és közlekedési térképe is. Az autóval útnak indulókat az autós útvonaltervező segítheti. Olcsó római szálloda, apartman, vagy egyéb szállás találásában pedig a Róma szállás aloldal lehet segítségre. Akik Rómában vásárolni is szeretnének, a város népszerű üzletei, bevásárlónegyedei, piacai iránt érdeklődnek, azok a Vásárlás Rómában oldalon találnak válogatást, míg akik a római gasztronómia, és remek, vagy netán olcsó római éttermek iránt, azok a Róma éttermek rovatban olvashatnak erről. Akiket Rómán kívül Olaszország egyéb városai, nevezetességei, ill. nyaralóhelyei és érdekelnek, azoknak érdemes megtekinteni külön Olaszország oldalunkat is.

Római éttermek, kávézók

Római vásárlás

Róma szállás

Szállások Rómában: az alábbiakban egy felületen, magyar nyelven lehet szállást keresni a web legnagyobb, legnépszerűbb szállásfoglaló oldalain. A hostelektől, az apartmanokon át a szállodákig. Több száz weboldal ajánlatai közül egyszerűen, gyorsan látjuk a legkedvezőbbeket. Így a legnagyobb választékot, garantáltan a legjobb árakat kapjuk, igényeinknek legmegfelelőbb szállások közül választhatunk. Ezzel rengeteg idő és pénz spórolható, valamint olyan szállások is láthatók, melyek csak egy oldalt nézve nem lennének megtalálhatóak.Legújabb hozzászólások a Róma info aloldalain

Tünde!
Trastevere nagyon hangulatos az ódon házaival, szűk utcákkal, a kiteregetett ruhákkal....
Sajnos szemét is van (ez igaz az egész városra, és úgy általában a déli országokra.)
Ne hagyjátok ki ezt a részt sem!
Hajni - 2018.04.21 - 22:03 - Róma látnivalói, nevezetességei VII.
Éva!
Küldtem, bízom benne odakint is meg tudjátok nézni az emaileket. Még van 3 napotok, talán a küldöttek még hasznosak lesznek.


Éva! (augusztus)
Belvárosba csak külön engedéllyel lehet behajtani. A tömegközlekedést javaslom, az autót a szállásotokon vagy közeli metrónál hagyjátok.

Csilla!
A kupolába csak A helyszínen tudsz jegyet venni.

Robes!
Online vásárolt jeggyel A sorok elkerülhetőek.
Vatikáni múzeumok, colosseum.


Jó utat, sok-sok élményt mindenkinek!
Hajni - 2018.04.21 - 07:14 - Róma látnivalói, nevezetességei I.
Hálás köszönet ezért az oldalért! Szeptemberben készülök Rómába és nagyon sok támpontot kaptam innen, h mit éri meg megnézni!
Annyi kérdésem még lenne, h a Trastever negyedben melyik utcák azok a tipikusan olaszosak és megéri megnézni, (mert Google-mapon nézve a legtöbb se nem szép, se nem tiszta)?
Előre is köszi a választ!
Tünde
Tünde - 2018.04.20 - 12:19 - Róma látnivalói, nevezetességei VII.
Kedves Hajni!
Mi vasárnap (ápr.22) a tervek szerint kb.15 h körül tudunk nekiindulni a hotelből (hotel Galatea, Via Genova)).
- Szerinted mit lehet még betervezni az első napra ?
- Utána még két teljes napunk lesz, tudsz rá javaslatot adni ?
- Az írásokból azt szűrtem le hogy célszerű online jegyeket venni. Ténylegesen előbb be lehet jutni ezekkel ?
Köszi a segítséget,
üdv-robes
Robes - 2018.04.20 - 10:51 - Róma látnivalói, nevezetességei I.
Kedves Hajni!
Szeretném megkérdezni, hogy ha szeretnénk felmenni a Szent Péter Bazilika kupolájába kell-e/érdemes-e előre jegyet venni?! Ha igen, hol tudom megtenni?
Segítséged előre is köszönöm!
Csilla
Csilla - 2018.04.18 - 23:52 - Róma látnivalói, nevezetességei I.