Hírek, újdonságok archívum

Utazás nyaralás info » Spanyolország » Hírek, újdonságok archívum

Hírek, újdonságok - archívum

Spanyolország, Malaga

Legújabb hírek, újdonságok

2013. október 25.: Megújult az oldal, új, modern, mobilkompatibilis designt kapott, valamint számos kisebb frissítés történt, több útikalauz is kibővült.

2013. február 26.: Malaga, Madrid, Tenerife, és Valencia eddig is részletes kalauza újabb (esetleg újonnan megnyílt) szép és érdekes nevezetességek bemutatásával bővült.

2013. január 22.: Frissítésre kerültek a különböző, 2013-ban változott jegyárak, nyitva tartási, és tömegközlekedési információk a különböző városoknál (Barcelona, Madrid), és nyaralóhelyeknél.

2011. november 14.: Egy újabb város, a csodaszép, Világörökség részének számító, a világ egyik első egyetemének helyt adó Salamanca leírása is olvasható a Spanyolország utazás nyaralás infon.

2011. szeptember 12.: Lassan véget ér a nyaralószezon, reméljük minél többen jutottak el Spanyolországba, élvezték természeti- és építészeti szépségeit. Ugyanakkor, Spanyolország esetében, ősszel, és még télen is lehet akár nyaralni a Kanári-szigeteken. Az egyes nyaralóhelyek leírása a nyár folyamán számos érdekes, hasznos hozzászólással bővült, valamint a Vélemények Spanyolországról rovatban is több új hozzászólás olvasható.

2011. január 20.: Kibővült Madrid bemutatása - új nevezetességek leírásával, valamint eljutási, belépőjegy, és nyitva tartási információkkal. A nevezetességek bemutatásán kívül új, Madriddal kapcsolatos oldalt hoztunk létre: a Madrid tanácsok, közlekedés részben a Madridba utazók hasznos tömegközlekedési, utazási, és szállás információkat olvashatók. A Barcelona oldalak is frissültek, a 2011-es jegyárakkal, nyitva tartásokkal.

2010. november 4.: Az elmúlt hónapokban számos kisebb változtatás, újítás történt az oldalon. Tartalmi újítások: több új, a látogatók által küldött beszámoló került feltöltésre a Spanyolország vélemények közé. Ezeken felül, az utóbbi időben rengeteg új hozzászólás is született, így az egyes helyeknél, a hozzászólások közt is számos utazó beszámolója olvasható.

2009. január 26.: Felkerült az oldalra egy remek autós útvonaltervező, így akik autóval szeretnének menni Spanyolországba, vagy Spanyolországon belül szeretnének autózni, azoknak ez az eszköz segítségükre lehet.

2009. január 17.: Egy újabb "Costa", a kevésbé ismert, és viszonylag beépítetlen, és romlatlan Costa de la Luz került bemutatásra, valamint a cikken belül Cádiz városa is.

2008. november 09.: Mostantól a Costa Doradáról, és azon belül részletesen Tarragonáról, Salouról, és a Port Aventura vidámparkról is lehet olvasni az oldalon.

2008. október 17.: Az elmúlt hetekben ketten is kitöltötték a Vélemények Spanyolországról rovatban lévő kérdőívet - Luca, és Tyna is nagyon hosszan írt, szinte áradoztak Spanyolországról, de emellett nagyon érdekes dolgokról számoltak be, és hasznos információkat közöletek. Érdemes tehát elolvasni beszámolóikat spanyolországi élményeikről.

2008. július 22.: A második legnagyobb Baleári-sziget után, ezúttal a Kanári-szigetek második legnagyobbika, Fuerteventura került bemutatásra.

2008. július 21.: A csodaszép Menorca, a Baleári-szigetek második legnagyobb tagja bemutatása került fel.

2008. június 29.: Gratulálunk az EURÓPA-BAJNOK SPANYOL VÁLOGATOTTNAK! Az egész Európa-bajnokságon kiemelkedtek a mezőnyből, a legjobb kapusuk, a legjobb védelmük, középpályájuk, és csatársoruk volt, a döntőben igazi brazilos játékot nyújtottak - nem is kerülhetett volna máshoz a kupa.

2008. június 15.: Barcelona rendkívüli népszerűsége, és a látogatók sok kérdése hatására, a már meglévő Barcelona oldal mellett, amely Barcelona nevezetességeit mutatja be, létrejött még egy, a Barcelona tippek, tanácsok, közlekedés oldal.

2008. május 24.: Detti osztotta meg az oldal olvasóival Spanyolországban átélt élményeit, az oldal Vélemények Spanyolországról részében. Fiatal kora ellenére Spanyolország rengeteg táját bejárta, és a korábbi kitöltökkel megyegyezően, ő is elragadtatva írt az ország szépségéről, az emberek kedvességéről, az ételek, és a borok zamatáról.

2008. május 04.: Új válaszok a Spanyolország vélemények rovatban: az elmúlt napokbanAsztalos Sándorné, és Dozsoka válaszolt a kérdésekre, akik Spanyolország számos részét felkeresték, amelyek igen tetszettek nekik.

2008. március 25.: Új rovat: Spanyol gasztronómia, ahol a spanyol konyhával, Spanyolország nemzeti ételeivel, és söreivel ismerkedhet meg, később pedig bővülni fog a spanyol borok bemutatásával is.

2008. március 19.: Mostantól lehetőség van hozzászólásokra is a legtöbb oldalon / rovatban / útikalauznál.

2008. március 3./2.: Tenerife kalauza is bővült, több nyaralótelepülésének, és szép természeti képződményeinek bemutatásával. Ma ketten is kitöltötték a Vélemények Spanyolországban részben lévő űrlapot, a Madridban, Cadizban, és Barcelonában járt Kati, és a Barcelonában, és Valenciában 1 hónapot töltött Roxi.

2008. március 3.: Jelentősen, új nevezetességek, és természeti szépségek, és a legjelentősebb üdülő-települések bemutatásával bővült a leírhatatlan szépségű spanyol szigetről, Mallorcáról szóló leírás.

2008. március 1.: Lanzarote bemutatása még részletesebbé vált, több, a szigeten lévő településről szóló információkkal.

2008. március 1.:A Kanári-szigetek egyik tagját, La Palmát mutatjuk be legújabb leírásunkban.

2008. február 16.: Új válaszok a Vélemények Spanyolország részben: Bence töltötte ki az űrlapot, aki tavaly nyáron Andalúziát járta be, ahol fantasztikus élményekkel gazdagodott.

2008. február 02.: A mediterrán térség egyik utolsó paradicsomának, Formenterának a leírása, és képei kerültek fel ma.

2008. január 31.: Az eddig méltatlanul mellőzött, csodálatos, és igen változatos, télen is kellemesen meleg spanyol szigettel, Gran Canáriával bővültek a szigetbemutatások.

2008. január 19.: Újabb vélemény a Spanyolország vélemények részben: a rendkívül szerencsés, Valenciában élő Nikiválaszolt a kérdésekre.

2008. január 15.: Bővült a vélemények Spanyolországról rovat, ezúttal Britta írta le élményeit, aki Barcelonában járt.

2008. január 13.: Az oldal statisztikája szerint a Spanyolország info oldal legnépszerűbb útikalauzának Barcelona bemutatása bizonyul. Ezért Barcelona, talán eddig sem szűkszavú leírása további 7 nevezetességgel bővült.

2008. január 07.: A Vélemények Spanyolországról rovattal bővült az oldal. Itt olyan emberek véleményei olvashatók Spanyolország különböző területeiről, akik korábban jártak már Spanyolországban, esetleg éltek, vagy élnek ott. Egyelőre három vélemény került fel, de bárki válaszait várjuk, ehhez csak egy űrlapot kell kitölteni!

2008. január 04.: Új szolgáltatásként jelent meg ez a hírek, újdonságok szekció, illetve mostantól fel lehet jelentkezni az oldal RSS-csatornájára is, így azonnal értesülni a Spanyolország utazás nyaralás info frissítéseiről, újdonságairól, változtatásairól. Az oldal tartalmi bővítése, jobbítása mellett technikai frissítések, újdonságok, meglepetések is lesznek.

2007. december 29.: Valencia részletes útikalauzával bővült a spanyolországi városbemutatások sora.

2007. december 01.: Immár Gironáról is olvasható leírás.

2007. november 12. Jelentősen bővült Malaga, Costa Brava, Costa del Sol, és Costa Blanca leírása. Spanyolország legmagasabb épülete immár nem Beindormban van, hanem Madridban, így a jelentősége miatt, a Cuatro Torres Business Area bemutatásával is kibővült Madrid útikalauza.

2007. október 28.: Az egyik legegzotikusabb spanyol sziget, a különleges Lanzarote leírása is felkerült.

2007. október 25.. Az átköltözés után néhány, gyengébb minőségű, és nem túl releváns oldalt (Spanyolország hírek, Spanyolország képek, nyelvtanulás) eltávolítottunk. Ideiglenesen a fórum is szünetel, amely hamarosan visszakerül, de elképzelhető, hogy kiváltja a kommentelési lehetőség.

2007. október 20.: A Spanyolország utazás nyaralás info az eddigi ingyenes tárhelyről átköltözött az utazas-nyaralas.info domain alá. A régi oldalra érkező látogatók ide lesznek átirányítva, illetve a különböző keresőoldalak találati listájában is hamarosan az új URL fog szerepelni.