Lloret de Mar - Térkép

Interaktív térkép, és műholdkép Lloret de Marról

Lloret de Mar

Ezzel az interaktív térképpel, és műholdképpel egész Lloret de Mart bejárhatjuk "virtuálisan". A térkép, és a műholdkép is városszinttől utcaszintig nagyítható.

Lloret de Mar és a Costa Brava részletes bemutatása, nevezetességei, a kirándulási lehetőségek, és számos hozzászólás Lloret de Marról és a Costa Bravaról itt olvasható: Costa Brava, a Costa Brava, köztük Lloret de Mar érdekes részei, látványosságai térképen pedig itt kerültek feltüntetésre: Costa Brava térkép

A Lloret de Mar térkép használata:

Csak vigyük rá a kurzort a térképre, és a megjelenő kéz ábra segítségével balra, jobbra, fel, és le mozoghatunk a Lloret de Mar térképen.

Zoomolás, nagyítás, kicsinyítés a Lloret de Mar térképen

Utcaszintig zoomolhatunk a térképen, és a műholdképen is. A bal alsó sarokban található + gomb megnyomásával a térkép nagyobb, és részletesebb lesz, városszintről utcaszintre zoomolhatunk, míg a - gomb használata esetén a Lloret de Mar térkép kevésbé részletes, de nagyobb területet átfogó lesz, kicsínyithetünk ország- vagy tartományszintre. Ha kétszer kattintunk a térképen, akkor az adott területet kijelöljük középpontnak. Ez segíti a pontos közelítést.

Műholdfelvétel Llloret de Marról

Ha a térkép helyett Lloret de Mar műholdfelvételét szeretnénk nézegetni, kattintsunk a bal felső sarokban lévő jobbra mutató nyilat és négyzetet ábrázoló gombra, majd a megnyíló ablakban a bal alsó sarokban elhelyezett képes gombra., térképre való visszaváltáshoz pedig ismét ide.