Spanyolország - Térkép

Interaktív térkép, és műholdkép Spanyolországról

Spanyolország térkép

Az alábbi, lejjebb látható Spanyolország térképen be vannak jelölve Spanyolország, az oldal Spanyolország látnivalók részében bemutatott jelentős városai, nyaralóhelyei. A térkép, és a műholdkép is országszinttől város- és utcaszintig nagyítható. A térkép bal felső sarkában lévő, jobbra mutató nyilat, és mellette egy négyzetet ábrázoló gombra kattintva előjön, hogy a térképen mely városok, szigetek, nyaralóhelyek kerültek feltüntetésre, és az adott helyre kattintva a térkép odaugrik. A megnyílt lista alul, a felfele mutató nyílra kattintva bezárható, így nem takarja el a térkép bal szélét.

Ez egy áttekintő térkép. Ha az adott Spanyolországi város, település vagy sziget térképe, melyre kíváncsiak vagyunk, szerepel a baloldali menüben, érdemesebb onnan választani. A bal oldali menüből választható településtérképeken az adott városok / szigetek / tájegységek a látnivalók oldalakon bemutatott látnivalói, érdekes helyei is be vannak jelölve.

A Spanyolország térkép használata:

Csak vigyük rá a kurzort a térképre, és a megjelenő kéz ábra segítségével balra, jobbra, fel, és le mozoghatunk a Spanyolország térképen.

Zoomolás, nagyítás, kicsinyítés a Spanyolország térképen

Utcaszintig zoomolhatunk a térképen, és a műholdképen is. A bal alsó sarokban található + gomb megnyomásával a térkép nagyobb, és részletesebb lesz, országszintről város- ill. utcaszintre zoomolhatunk, míg a - gomb használata esetén a Spanyolország térkép kevésbé részletes, de nagyobb területet átfogó lesz. Zoomolásra használható az egér görgője is. Ha kétszer kattintunk a térképen, akkor az adott területet kijelöljük középpontnak. Ez segíti a pontos közelítést.

Spanyolország városai, nyaralóhelyei és szigetei a térképen

A Spanyolország info Városok, nyaralóhelyek, látnivalók oldalain bemutatott helyek megtalálhatók a térképen: a térképen lévő piros tűkre kattintva kerül megmutatásra, hogy a térkép adott pontján mi van. A feltüntetett helyek listája is látszik a bal felső sarokba a felsorolás gombra kattintva, az itt megnyíló listában pedig egy adott helyre kattintva a térkép odaugrik.

Műholdfelvétel Spanyolországról

Ha a térkép helyett Spanyolország műholdfelvételét szeretnénk nézegetni, kattintsunk a bal felső sarokban lévő jobbra mutató nyilat és négyzetet ábrázoló gombra, majd a megnyíló ablakban a bal alsó sarokban elhelyezett képes gombra. A térképhez való visszalépéshez pedig ugyanide.