Toledo - Térkép

Interaktív térkép, és műholdkép Toledóról

Toledo

Ezzel az interaktív térképpel, és műholdképpel egész Toledót bejárhatjuk "virtuálisan". A térkép, és a műholdkép is városszinttől utcaszintig nagyítható.

A Toledo térkép használata:

Csak vigyük rá a kurzort a térképre, és a megjelenő kéz ábra segítségével balra, jobbra, fel, és le mozoghatunk a Toledo térképen.

Zoomolás, nagyítás, kicsinyítés a Toledo térképen

Utcaszintig zoomolhatunk a térképen, és a műholdképen is. A bal alsó sarokban található + gomb megnyomásával a térkép nagyobb, és részletesebb lesz, városszintről utcaszintre zoomolhatunk, míg a - gomb használata esetén a Toledo térkép kevésbé részletes, de nagyobb területet átfogó lesz, kicsínyithetünk ország- vagy tartományszintre. Ha kétszer kattintunk a térképen, akkor az adott területet kijelöljük középpontnak. Ez segíti a pontos közelítést.

Műholdfelvétel Toledóról

Ha a térkép helyett Toledo műholdfelvételét szeretnénk nézegetni, kattintsunk a bal felső sarokban lévő jobbra mutató nyilat és négyzetet ábrázoló gombra, majd a megnyíló ablakban a bal alsó sarokban elhelyezett képes gombra., térképre való visszaváltáshoz pedig ismét ide.