Tossa de Mar - Térkép

Interaktív térkép, és műholdkép Tossa de Marról

Tossa de Mar

Ezzel az interaktív térképpel, és műholdképpel egész Tossa de Mart bejárhatjuk "virtuálisan".

Tossa de Mar és a Costa Brava részletes bemutatása, nevezetességei, a kirándulási lehetőségek, és számos hozzászólás Tossa de Marról és a Costa Bravaról itt olvasható: Costa Brava, a Costa Brava, köztük Tossa de Mar érdekes részei, látványosságai térképen pedig itt kerültek feltüntetésre: Costa Brava térkép

A Tossa de Mar térkép használata:

Csak vigyük rá a kurzort a térképre, és a megjelenő kéz ábra segítségével balra, jobbra, fel, és le mozoghatunk a Tossa de Mar térképen.

Zoomolás, nagyítás, kicsinyítés a Tossa de Mar térképen

Utcaszintig zoomolhatunk a térképen, és a műholdképen is. A bal alsó sarokban található + gomb megnyomásával a térkép nagyobb, és részletesebb lesz, városszintről utcaszintre zoomolhatunk, míg a - gomb használata esetén a Tossa de Mar térkép kevésbé részletes, de nagyobb területet átfogó lesz, kicsínyithetünk ország- vagy tartományszintre. Ha kétszer kattintunk a térképen, akkor az adott területet kijelöljük középpontnak. Ez segíti a pontos közelítést.

Műholdfelvétel Tossa de Marról

Ha a térkép helyett Tossa de Mar műholdfelvételét szeretnénk nézegetni, kattintsunk a bal felső sarokban lévő jobbra mutató nyilat és négyzetet ábrázoló gombra, majd a megnyíló ablakban a bal alsó sarokban elhelyezett képes gombra., térképre való visszaváltáshoz pedig ismét ide.