Utasbiztosítás

Utasbiztosítás 10% kedvezménnyel az Utazás nyaralás info látogatóinak

A kedvezményről

Partnerünk, a biztositas.hu oldalán a biztosítók utasbiztosítási ajánlatait lehet egyszerűen, gyorsan összehasonlítani, így a legjobb áron lehet utasbiztosítást találni. Az így talált kedvező árból további 10% kedvezményt adnak az Utazás nyaralás info látogatóinak. Ehhez csupán az UTNY-2018 kuponkódot kell használni, vagy a fenti bannerre, vagy csak IDE kattintani.

Az utasbiztosításról

Mielőtt elérkezik az év egyik hőn áhított időszaka, a nyaralás, mindent megteszünk, hogy tökéletes legyen. Hosszas tervezés előzi meg: úti cél kiválasztása, szállás, repülő/buszjegy árak összehasonlítása vagy útvonal tervezés, élménybeszámolók olvasgatása, videók megtekintése, fórumozás a témában, bőrönd megpakolási módszerek keresgélése, stb. Különösen érvényes ez a külföldi utak esetében. A ráhangolódás jegyében azonban arra is gondolni kell, mi is fog történni odakint. Mindenki számára rémálommá válhat a kikapcsolódás, ha egy nem várt esemény következik be, pl. baleset, értéktárgyak elvesztése, betegség.

Éppen ezért tanácsoljuk, hogy ne induljon el senki megfelelő utasbiztosítás nélkül. Egy külföldi (egyszerűnek számító) kórházi ellátás is horror végszámlával záródhat, ha pedig elvesztünk/ellopnak valamit, az amellett, hogy idegesítő, anyagi kárral is jár, amire szintén megoldást nyújt egy biztosítás.

Mit is tartalmaz egy utasbiztosítás?

Sokaknak kizárólag a poggyászbiztosítás jut eszébe, ha felteszik ezt a kérdést, azonban emellett mindegyik módozat tartalmaz még a klasszikusnak számító élet-, baleset-, és betegségbiztosítást, asszisztencia szolgáltatást, illetve több konstrukcióban találhatunk jogvédelmi szolgáltatást is. Mielőtt utasbiztosítást kötnénk, nem árt, ha kicsit bővebben tájékozódunk ebben a témában is

A felmerülő károk összegének töredékéért bebiztosíthatjuk a felhőtlen jókedvet. Oldalunk ehhez kíván további segítséget nyújtani egy 10%-os kedvezmény kuponnal, melyet a www.biztositas.hu oldalon lehet felhasználni. A biztosítás.hu utasbiztosítási kalkulátorában több, mint 100 féle utasbiztosítási terméket hasonlíthatunk össze és választhatjuk ki a számunkra legtesthezállóbb konstrukciót.

Kattintson és kösse meg utasbiztosítását kedvezményesen!